Baaritiskit 

 • € 917 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Tetris on tyylikäs baaritiski, joka rakentuu moduuleista. Se on valmistettu 100 % kierrätettävistä materiaaleista ja sopii sekä sisä että ulkokäyttöön. Älykäs moduulijärjestelmä tekee Tetriksestä erittäin joustavan muokata ja helpon rakentaa. Saatavissa myös valinnaisesti: - Sisäänrakennettu valaistus- Ruostumaton kansilevy- Ruostumaton työala-...
 • € 917 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Iceberg on tyylikäs baaritiski, joka sopii sekä sisä että ulkokäyttöön. Älykäs moduulijärjestelmä tekee siitä erittäin joustavan muokata ja helpon rakentaa. Saatavissa myös valinnaisesti: - Sisäänrakennettu valaistus - Kansilevy valkoista puristelaminaattia. - Hyllytasot
 • € 65 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Manacor on pinottava baarituoli, jonka jalka on kromattu ja istuin mustaa tai valkoista polypropyleenia. Tuoli sopii hyvin tapahtumiin, juhliin ja konferensseihin, ja se on suunniteltu täyttämään julkisten tilojen vaatimukset.
 • € 85 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Event on vakaa ja kätevä taitettava baarituoli, jonka istuinosa on korkeatiheyspolyeteenia ja runko jauhelakattua terästä. Kokonaiskorkeus 104 cm, paino6,5 kg. Kosteus ja UV suojattu, soveltuu sisä ja ulkokäyttöön.

Valikoimastamme löydät innovatiiviset baaritiskit messuille ja tapahtumiin. Kaikki mallit ovat keveytensä ansiosta helppoja koota ja purkaa. Älykkään moduulijärjestelmän ansiosta niitä on helppo laajentaa ja muokata, eikä baaritiskin rakentaminen ole koskaan ollut helpompaa!

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle