Paloturvakaapit 

 • € 371 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 60P ja kapasiteetti 17 litraa. Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.
 • € 509 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 60P ja kapasiteetti 22 litraa. Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.
 • € 939 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 60P ja kapasiteetti 40 litraa (4 kpl A4-kansiota). Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.
 • € 1,678 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 120P ja kapasiteetti 121 litraa (10 kpl A4-kansiota). Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty 2 tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.
 • € 1,922 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 120P ja kapasiteetti 170 litraa (16 kpl A4-kansiota). Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty 2 tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.
 • € 3,551 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 60P ja kapasiteetti 384 litraa (24 kpl A4-kansiota). Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle