Paloturvakaapit 

 • € 371 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 60P ja kapasiteetti 17 litraa. Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.
 • € 509 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 60P ja kapasiteetti 22 litraa. Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.
 • € 939 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 60P ja kapasiteetti 40 litraa (4 kpl A4-kansiota). Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.
 • € 1,678 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 120P ja kapasiteetti 121 litraa (10 kpl A4-kansiota). Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty 2 tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.
 • € 1,922 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 120P ja kapasiteetti 170 litraa (16 kpl A4-kansiota). Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty 2 tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.
 • € 3,551 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Paloturvallinen dokumenttikaappi, paloluokka 60P ja kapasiteetti 384 litraa (24 kpl A4-kansiota). Se täyttää kaikki tavanomaiset odotukset toimisto- ja kotikäytössä. Kaappi on testattu ja sertifioitu NT Fire 017SP: n mukaan, Ja hyväksytty tunnin palotestissä. Testin on toteuttanut Ruotsin tekninen tutkimuslaitos.Varustettu elektronisella koodinlukijalla.

Paloturvakaapit

Jokaiseista toimistosta löytyy asiakirjoja, jotka olisi hyvä säilöä paloturvallisesti. Paloturvakaappi onkin juuri se arkistokaappi, joka suojaa ne toimistonne tärkeimmät asiakirjat. Hanki meiltä paloturvakaappi toimistoon!

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle