Laptop- & iPad-säilytys 

Laptop- & iPad-förvaring
 • € 703 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Säilytyslaatikosto on erikoisvahvistettu kouluympäristöä varten. Siinä on 7 lokeroa iPadeille ja muille tableteille. Sisäänrakennetut pistorasiat mahdollistavat tablettien latauksen niiden ollessa lukittuina. Valitse joko Sylinterilukko tai säppi riippulukolle.
 • € 1,385 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Säilytyslaatikosto on erikoisvahvistettu kouluympäristöä varten. Siinä on 15 lokeroa iPadeille ja muille tableteille. Sisäänrakennetut pistorasiat mahdollistavat tablettien latauksen niiden ollessa lukittuina. Valitse joko Sylinterilukko tai säppi riippulukolle.
 • € 2,249 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, joka on erikoisvahvistettu kouluympäristöä varten. Siinä on 21 lokeroa iPadeille ja muille tableteille. Sisäänrakennetut pistorasiat mahdollistavat tablettien latauksen niiden ollessa lukittuina. Valitse joko Sylinterilukko tai säppi riippulukolle.
 • € 1,245 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, jossa on 10 paikkaa kannettaville tietokoneille. Joka hyllyllä on helppokäyttöinen pistoke latureille. Kaapissa on vahva ovi, jossa 2-piste lukitus. Vaunu on varustettu kahvoilla (molemmilla lyhyillä sivuilla) ja suurilla lukittavilla pyörillä – Vaunua on siten helppo siirtää paikasta toiseen.
 • € 2,054 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, jossa on 16 paikkaa kannettaville tietokoneille. Joka hyllyllä on helppokäyttöinen pistoke latureille. Kaapissa on vahva ovi, jossa 2-piste lukitus. Vaunu on varustettu kahvoilla (molemmilla lyhyillä sivuilla) ja suurilla lukittavilla pyörillä – Vaunua on siten helppo siirtää paikasta toiseen.
 • € 2,207 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, jossa on 20 paikkaa kannettaville tietokoneille. Joka hyllyllä on helppokäyttöinen pistoke latureille. Kaapissa on vahva ovi, jossa 2-piste lukitus. Vaunu on varustettu kahvoilla (molemmilla lyhyillä sivuilla) ja suurilla lukittavilla pyörillä – Vaunua on siten helppo siirtää paikasta toiseen.
 • € 2,458 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, jossa on 26 paikkaa kannettaville tietokoneille. Joka hyllyllä on helppokäyttöinen pistoke latureille. Kaapissa on vahva ovi, jossa 2-piste lukitus. Vaunu on varustettu kahvoilla (molemmilla lyhyillä sivuilla) ja suurilla lukittavilla pyörillä – Vaunua on siten helppo siirtää paikasta toiseen.
 • € 2,863 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, jossa on 30 paikkaa kannettaville tietokoneille. Joka hyllyllä on helppokäyttöinen pistoke latureille. Kaapissa on vahva ovi, jossa 2-piste lukitus. Vaunu on varustettu kahvoilla (molemmilla lyhyillä sivuilla) ja suurilla lukittavilla pyörillä – Vaunua on siten helppo siirtää paikasta toiseen.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle