Laptop- & iPad-säilytys 

Laptop- & iPad-förvaring
 • € 2,249 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, joka on erikoisvahvistettu kouluympäristöä varten. Siinä on 21 lokeroa iPadeille ja muille tableteille. Sisäänrakennetut pistorasiat mahdollistavat tablettien latauksen niiden ollessa lukittuina. Valitse joko Sylinterilukko tai säppi riippulukolle.
 • € 1,245 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, jossa on 10 paikkaa kannettaville tietokoneille. Joka hyllyllä on helppokäyttöinen pistoke latureille. Kaapissa on vahva ovi, jossa 2-piste lukitus. Vaunu on varustettu kahvoilla (molemmilla lyhyillä sivuilla) ja suurilla lukittavilla pyörillä – Vaunua on siten helppo siirtää paikasta toiseen.
 • € 2,054 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, jossa on 16 paikkaa kannettaville tietokoneille. Joka hyllyllä on helppokäyttöinen pistoke latureille. Kaapissa on vahva ovi, jossa 2-piste lukitus. Vaunu on varustettu kahvoilla (molemmilla lyhyillä sivuilla) ja suurilla lukittavilla pyörillä – Vaunua on siten helppo siirtää paikasta toiseen.
 • € 2,207 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, jossa on 20 paikkaa kannettaville tietokoneille. Joka hyllyllä on helppokäyttöinen pistoke latureille. Kaapissa on vahva ovi, jossa 2-piste lukitus. Vaunu on varustettu kahvoilla (molemmilla lyhyillä sivuilla) ja suurilla lukittavilla pyörillä – Vaunua on siten helppo siirtää paikasta toiseen.
 • € 2,458 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, jossa on 26 paikkaa kannettaville tietokoneille. Joka hyllyllä on helppokäyttöinen pistoke latureille. Kaapissa on vahva ovi, jossa 2-piste lukitus. Vaunu on varustettu kahvoilla (molemmilla lyhyillä sivuilla) ja suurilla lukittavilla pyörillä – Vaunua on siten helppo siirtää paikasta toiseen.
 • € 2,863 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Liikkuva säilytysvaunu pyörillä, jossa on 30 paikkaa kannettaville tietokoneille. Joka hyllyllä on helppokäyttöinen pistoke latureille. Kaapissa on vahva ovi, jossa 2-piste lukitus. Vaunu on varustettu kahvoilla (molemmilla lyhyillä sivuilla) ja suurilla lukittavilla pyörillä – Vaunua on siten helppo siirtää paikasta toiseen.

Tietokonekaapit ja Ipad-kaapit

Tietokonekaappi on erinomainen koulutuslaitoksiin, tai yrityksille joilla Ipadit tai tietokoneet ovat säännöllisessä käytössä, esim. asiakaskohtaamistarkoituksissa. Ipad- ja tietokonekaapit pitävät huolen siitä, että työvälineet pysyvät organisoidusti tallessa sekä latauksessa, silloin kun ne ei ole käyttössä.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle