Tuoteryhmät

Tuotelista valmistajittain Innovation


Rakastatko toimivuutta, helppoutta ja Tanskalaista designia?

Innovation tarjoaa laajan valikoiman tyylipuhtaita, Tanskassa suunniteltuja sohvia. Innovation perustettiin vuonna 1971.

 • € 550 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Leikkisän tyylikäs nojatuoli. Saatavissa myös samaan sarjaan sohva. Nojatuolissa voi käyttää myös sohvan yhteydessä divaanina. Kysy myös muita verhoiluvaihtoehtoja. Saatavana myös muita jalkavaihtoehtoja
 • € 965 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Leikkisästi muotoiltu linjakas vuodesohva, joka saatavana käsinojilla tai ilman, tai myös nojatuolina.
 • € 1,155 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  leikkisän tyylikäs sohva käsinojilla. Saatavissa myös samaan sarjaan nojatuoli, jota voi käyttää myös sohvan yhteydessä divaanina. Kysy myös muita verhoiluvaihtoehtoja. Kuvan sohva Stem jalalla, saatavilla myös styletto / frej jalalla
 • € 691
  Tyylikäs Nojatuoli, joka sopii hyvin myös aulatiloihin. Kompakti kaluste, josta saa tilavan vuoteen (90 x 200 cm). Valittavissa käsinojilla tai ilman. Runko Tammi tai kromi (käsinojallisessa musta). 4 eri verhoiluväriä. Mukava pussijousitettu patja, päälikerros freoniton vaahtomuovi.
 • € 922 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Tyylikäs vuodesohva, joka sopii hyvin myös aulatiloihin. Kompakti sohva, josta saa suuren vuoteen (140 tai 160 cm x 200). Valittavissa 2 leveyttä ja käsinojat. Runko Tammi tai kromi (käsinojallisessa musta). 4 eri verhoiluväriä.Kokonaisleveys 140/147 cm - käsinojilla 154 cm ja 160/167 cm - käsinojilla 174 cm. Mukava pussijousitettu patja, päälikerros...
 • € 703 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Tyylikäs nojatuoli, jossa kauniit jalat ja käsinojat lakattua tammea. Saatavana myös sohvana. Tutustu koko Dublexo tuoteperheeseen alla. Saatavilla kolme kaunista väriä varastosta, sekä paljon muita tilaamalla (toim. 12 viikkoa).
 • € 1,060 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Tyylipuhdas Lounge – sohva, jossa kauniit jalat ja käsinojat lakattua tammea. Saatavana myös nojatuolina. Tutustu koko Dublexo tuoteperheeseen alla. Saatavilla kolme kaunista väriä varastosta, sekä paljon muita tilaamalla (toim. 12 viikkoa).
 • € 495 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Dublexo on tyylikäs Nojatuoli, joka soveltuu useimpiin tiloihin. valittavissa myös eri jalkavaihtoehtoja. Varastovärinä 3 kaunista sävyä, saatavilla myös muita kangasvaihtoehtoja 3 kk toimitusajalla. Saatavilla myös sohvana, puisilla tai pehmeillä käsinojilla. Tuoli on pussijousitettu, ja voidaan käyttää myös Divaanina.
 • € 855 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Dublexo on tyylipuhdas lounge – sohva, joka soveltuu useimpiin tiloihin. valittavissa myös eri jalkavaihtoehtoja. Varastovärinä 3 kaunista sävyä, saatavilla myös muita kangasvaihtoehtoja 3 kk toimitusajalla. Saatavilla myös käsinojilla ja nojatuolina. Sohva on pussijousitettu, ja voidaan käyttää myös vuoteena.
 • € 955 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Dublexo on tyylipuhdas lounge – sohva, joka soveltuu useimpiin tiloihin. valittavissa myös eri jalkavaihtoehtoja. Varastovärinä 3 kaunista sävyä, saatavilla myös muita kangasvaihtoehtoja 3 kk toimitusajalla. Saatavilla myös ilman käsinojia ja nojatuolina. Sohva on pussijousitettu, ja voidaan käyttää myös vuoteena.
 • € 786 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Nykyaikainen ja käytännöllinen, tyylikkäästi suunniteltu sohva. Voidaan käyttää myös päivävuoteena tai vierasvuoteena. 3 runkovaihtoehtoa: Tammi, kromi tai tyylikäs Laser. Kuusi kestävää verhoiluvaihtoehtoa: joko kangas tai keinonahka.
 • € 1,469 Toimitusaika 3-5 viikkoa
  Selkeälinjainen, Skandinaavista suunnittelua edustava vuodesohva käsinojilla.
 • € 999 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Tämä nykyaikainen uutta ajattelua edustava sohva käsinojilla on fantastinen tuote, joka toimii trendikkäänä sisustusyksityiskohtana erilaisissa toimitiloissa. Sohva on taitettavan ja jaettavan selkänojansa vuoksi myös erittäin käytännöllinen. Saatavana myös nojatuoli. Äärimmäisen kestävä ja helppo pitää puhtaana.
 • € 1,180 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Selkeää Skandinaavista suunnittelua edustava vuodesohva. Jalat lakattua tammea, ja kaksi kestävää verhoiluvaihtoehtoa. Vuodekoko 140 x 200 cm.
 • € 650 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Tyylikäs, nykyaikaisesti suunniteltu sohva 50-luvun tyyliin. Voidaan käyttää myös päivävuoteena tai vierasvuoteena. Saatavilla 4 eri jalkavaihtoehtoa ja 6 eri varastoväriä.  
 • € 525 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Ajaton lounge - nojatuoli, tyylikkäässä Vintage-lookissa. Saatavilla myös sohva. Keinonahka 461 varastovärinä, toimitus. 4-5 viikkoa. Saatavilla myös muita verhoiluvaihtoehtoja n. 3 kk toimitusajalla.
 • € 980 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Ajaton lounge - sohva, tyylikkäässä Vintage-lookissa. Saatavilla myös nojatuolina. Kangas 461 varastovärinä, toimitus. 4-5 viikkoa. Saatavilla myös muita verhoiluvaihtoehtoja n. 3 kk toimitusajalla.
 • € 475 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Nämä nykyaikaiset, ja uudenlaista suunnittelua yhdistävät lounge – nojatuolit ovat fantastisia. Ne toimivat trendikkäinä sisustusyksityiskohtina työpaikalla. nojatuoli on virtaviivaisen tyylikäs ja siinä on kromin väriset jalat sekä taitettava selkänoja. Nykyaikainen klassikko, johon on saatavilla useampia jalka- ja kangasvaihtoehtoja, jolloin se voidaan...
 • € 699 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Nämä nykyaikaiset, ja uudenlaista suunnittelua yhdistävät lounge – nojatuolit ovat sekä mukavia että kauniita. Ne toimivat trendikkäinä sisustusyksityiskohtina työpaikalla. nojatuoli on virtaviivaisen tyylikäs ja siinä on puiset jalat, käsinojat sekä taitettava selkänoja. Nykyaikainen klassikko, johon on saatavilla useampia kangasvaihtoehtoja, jolloin se...
 • € 1,095 Varastossa
  Ajaton klassikko, Splitback sohva, on nyt saatavilla uutena ”vuosikertana”; kevyillä käsinojilla ja jalkana lakattu tammi tai matta musta.
 • € 999 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Innovation livingin Splitback Lauge sohva on uudistettu versio uskomattoman suositusta Splitback sohvasta. Uudet kulmikkaat pähkinävaneeri käsinojat ja ohuet mustat teräsjalat antavat siistin ja tyylikkään vaikutelman. Sohva soveltuu loistavasti vaikkapa taukotilaan tai aulatiloihin. Verhoilu: 533 Coastal Dark Shadow (100% Polyesteri / Martindale: 204 000) -
 • € 999 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Innovation livingin Splitback Lauge sohva on uudistettu versio uskomattoman suositusta Splitback sohvasta. Uudet kulmikkaat pähkinävaneeri käsinojat ja ohuet mustat teräsjalat antavat siistin ja tyylikkään vaikutelman. Sohva soveltuu loistavasti vaikkapa taukotilaan tai aulatiloihin. Verhoilu: Mixed Dance Grey 521 (100% Polyesteri / Martindale: 85 500) -
 • € 475 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Nämä nykyaikaiset nojatuolit toimivat trendikkäinä sisustusyksityiskohtina työpaikalla. Tuolin muotoilu on virtaviivaisen tyylikäs ja siinä on taitettava selkänoja. Nykyaikainen klassikko, johon on saatavilla useampia jalka- ja kangasvaihtoehtoja, jolloin se voidaan yhdistää erilaisiin tiloihin.
 • € 840 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Nämä nykyaikaiset, ja uudenlaista suunnittelua yhdistävät lounge – sohvat toimivat trendikkäinä sisustusyksityiskohtina työpaikalla. Sohva on virtaviivaisen tyylikäs. Taitettava selkänojan avulla muutat sohvan helposti vuoteeksi. Nykyaikainen klassikko, johon on saatavilla useampia jalka- ja kangasvaihtoehtoja, jolloin se voidaan yhdistää erilaisiin...
 • € 999 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Nämä nykyaikaiset, ja uudenlaista suunnittelua yhdistävät lounge – sohvat ovat fantastisia. Ne toimivat trendikkäinä sisustusyksityiskohtina työpaikalla. Sohva on virtaviivaisen tyylikäs ja siinä on käsinojat sekä taitettava selkänoja. Nykyaikainen klassikko, johon on saatavilla useampia jalka- ja kangasvaihtoehtoja, jolloin se voidaan yhdistää erilaisiin...
 • € 715 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  50-luvun tyyliin suunniteltu tyylikäs ja käytännöllinen vuodesohva. 4 upeaa verhoiluvaihtoehtoa ja tyylikkäät tummat stylettojalat. Vuodekoko 120x200 cm. Löydät verhoiluvärit alta.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle