pienet sähköpöydät 

 • € 289 Toimitusaika 4-7 pv
  Ergonominen ja korkealaatuinen Säätöpöytä Kaasujousella. Yksijalkainen runko ja valkoinen kansi mahakololla. Portaaton korkeuden säätö 75-112 cm Kannen koko L: 70 cm, S: 47,5/44 cm Kaunis valkoinen viistetty kansi mahakololla Helppos sijoittaa koska johtoja ei tarvita Tukeva pöytä jossa kevyen näköinen rakenne
 • € 299 Toimitusaika 4-7 päivää
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko/väri alta 2- moottoria, 2 muistipaikkaa säätimellä
 • € 409 Toimitusaika 4-7 päivää
  Premiumissa on tyylikäs ja nykyaikaisesti muotoiltu 2-moottorirunko ja laadukas 25 mm laminaattikansi, XS runko Kansille: Leveys 80-140 cm, syvyys 60-80 cm Säätöalue 65-129 cm - käyttäjille n. 130-200 cm. Kantavuus 120 kg. 2 moottoria, 2 muistipaikkaa. 6 vuoden takuu. Valitse rungon ja kannen väri alta.
 • € 449 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  StandUp Desk on kevyt (22-26 kg) korkeussäädettävä työpöytä. Manuaalinen korkeussäätö kaasujousella. Helppo säätö pöydän sivulla olevasta kahvasta. ei tarvitse sähköä. Kansi valkoinen MDF tai saarnivaneri. korkeus 75-119 cm. taaemmissa jaloissa säätöjalat. Etummaisiin jalkoihin saatavilla lisävarustepyörät.
 • € 449 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  StandUp Desk on kevyt korkeussäädettävä työpöytä. Manuaalinen korkeussäätö kaasujousella. Helppo säätö pöydän sivulla olevasta kahvasta. ei tarvitse sähköä. Kansi harmaa MDF korkeus 75-119 cm. taaemmissa jaloissa säätöjalat. Etummaisiin jalkoihin saatavilla lisävarustepyörät.
 • € 589 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  StandUp Desk on kevyt (24 kg) korkeussäädettävä työpöytä. Manuaalinen korkeussäätö kaasujousella. Helppo säätö pöydän sivulla olevasta kahvasta. ei tarvitse sähköä. Kansi musta MDF korkeus 75-119 cm. taaemmissa jaloissa säätöjalat. Etummaisiin jalkoihin saatavilla lisävarustepyörät.
 • € 599 Toimitusaika n. 3 viikkoa
  Täydellinen ergonominen työpiste: tasapainotuoli ONGO Free ja ONGO säätöpöytä kaasujousella. Tuoli on helppoa ripustaa pöydän sivuun. Huom tuolin pohja paketissa "puristettu puu" Kotitoimistoon tai mökille - ei häiritseviä johtoja Pöydän paino vain 20kg, helppoa siirrellä pyörien ja kahvan avulla pöydän säätö 67-113 cm, kansi 100x62 cm. tuolin korkeus...

Pieni säädettävä työpöytä

Toisinaan toimistopöydälle varattu tila on rajallinen, etenkin jos tarvitaan pieni säätöpöytä kotiin. Meiltä löytyy niin sähkörungolla varustettuja pieniä työpöytiä kuin kaasujousellakin toimivia malleja. Molemmissa on omat hyvät puolensa ja riippuu paljon siitä, mikä on haluttu käyttökokemus pöydän ääressä työskennellessä. Sähkötön kaasujousella säädettävä pöytä on johdoton vaihtoehto, joka nousee kahvaa painamalla ja laskeutuu alaspäin pöytätasoa alaspäin painettaessa.

Sähköisesti säädettävä pieni toimistopöytä on varustettu hiljaisella moottorilla ja vähintään 100 kg nostokyky takaa, että pöytätaso on sekä vakaa että tukeva. Pieni sähköpöytä voi olla toimiva ratkaisu erityisesti heille, jotka tarvitsevat kompaktin työpöydän, joka soveltuu muun muassa seisomatyöskentelyyn. Pieni sähköpöytä sopii myös asiakaskohtaamisiin, jolloin pöydän korkeus pystytään säätämään asiakkaan suosimalle korkeudelle. Pienen kokonsa takia saattaa pieni sähköpöytä olla kätevä myös toimistojen aulatiloissa ja kotitoimistoissa.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle