Työpistetarvikkeet 

 • € 60 Toimitusaika n. 1 viikko
  Mappilokerikko, Grafiitinharmaa: neljälle tavalliselle A4 mapille L: 310 mm, S: 282 mm, K: 360 mm Tuotteet on valmistettu FSC® sertifioiduista kierrätysmateriaaleista.
 • € 58 Toimitusaika n. 1 viikko
  Asiakirjalokerikko, Grafiitinharmaa: A4 asiakirjoille, 5 lokeroa L: 360 mm, S: 255 mm, K: 310 mm Tuotteet on valmistettu FSC® sertifioiduista kierrätysmateriaaleista.
 • € 36 Toimitusaika n. 1 viikko
  Lokerikko, jonka avulla tarvikkeet pysyvät pöydällä järjestyksessä. Voidaan asettaa pöydälle tai sermiin riippumaan. Paikka kännykän lataukseen. Grafiitinharmaa tai valkoinen. Tuotteet on valmistettu FSC® sertifioiduista kierrätysmateriaaleista.
 • € 20 Toimitusaika n. 1 viikko
  Tyylikäs grafiitinharmaa paperikori kierrätysmateriaalia. L: 300 mm, K: 350 mm. Tuotteet on valmistettu FSC® sertifioiduista kierrätysmateriaaleista.
 • € 40 Toimitusaika n. 2-3 viikkoa
  Riippukansiolaatikko asiakirjojen säilytykseen, 8 riippukansiota. L: 180 mm, S: 330 mm, K: 240 mm. Valkoinen tai grafiitinharmaa. Tuotteet on valmistettu FSC® sertifioiduista kierrätysmateriaaleista.
 • € 33 Toimitus 1-2 viikkoa
  Käytännollinen lokero erilaisille työpöydän pientarvikkeille. Pitää pöydän siistinä ja järjestyksessä. Helppo asentaa, kaikki tarvittava sis. toimitukseen. Pyörii 360 astetta. Hopea, valkoinen tai musta.
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tyylikäs ja käytännöllien kirjoituspöydän tarvikepakkaus mustaa metallilankaa. Paketti sisältää:1 kpl paperikori 15 litraa1 kpl postituslaatikot 3 tasoa1 kpl kirjekori 3 tasoa1 kpl kynäkuppi
 • € 120 Varastossa
  Balance Boardin avulla löydät tasapainon kovan ajatustyön ja fyysisen stimuloivan liikkeen välille. Se ei aktivoi vain pieniä lihaksia, vaan vahvistaa koko kehon tukirakennetta. Seistessäsi laudalla harjoitat tasapainon lisäksi aivojasi. Väri: Valkoinen. Ostaessasi 12 kpl tai enemmän, saat tuotteet hintaan 105 €/kpl, alv 0%!

Työpöydän papereiden järjestely

Työpöytä on helppo pitää siistinä ja puhtaana erilaisten piensäilytysratkaisujen avulla. Tärkeät paperit, dokumentit ja sopimukset on hyvä säilyttää niin, että ne on tarpeen vaatiessa helposti käden ulottuvilla, eivätkä vie tarpeellista pöytätilaa. Asiakirjojen kansiot ja lokerikot voi säilyttää niin kaappien kätköissä kuin siististi avohyllyissä. Paperilokerikko auttaa järjestelemään ja arkistoimaan asiakirjat niin, että tarvittavat dokumentit löytää helposti.

Toimiston pientarvikkeet järjestykseen

Toimistotarvikkeiden lokerikko puolestaan auttaa järjestelemään kynät, nitojat, sakset, laskimet ja muut työpöydän pienet tarvikkeet niin, ettei ne ole levällään ympäri työpöytää. Lokerikon avulla on myös helppo pitää lähellä tärkeimmät työpöydän pientarvikkeet. Valikoimassamme on niin pöydän päälle asetettava pientarvikelokerikko kuin kätevä työpöydän alle asennettava tarvikelokero. Paperikorit viimeistelevät työpöydän järjestyksen sillä, että niiden avulla on helppo kierrättää tarpeettomat asiakirjat ja paperiroskat, mikä puoletsaan edesauttaa työpöydän puhtaana pitoa.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle