Äänieristeet ja tilanjakajat 

 • Lattiaseinäkkeet ja sermit
  Lattiaseinäkkeet ja sermit

  Akustinen lattiasermi tilanjakajana

  Avotoimistossa melu saattaa olla puheensorinaa, radion vaimeaa laulua, ovien käymistä tai elektronisista laitteista aiheutuvaa ääntä. Ei-toivottuja ääniä on kuitenkin mahdollista vaimentaa erilaisilla akustisilla ratkaisuilla ja näin tehdä työympäristöstä miellyttävämpi ja rauhallisempi paikka työskennellä. Monipuoliset lattiaseinäkkeet ovat suosittu vaihtoehto, kun halutaan parantaa toimiston akustiikkaa.

  Monissa toimistoissa on nykyään käytössä ääntäeristävät lattiasermit, jotka vaimentavat ympäristön ääniä sekä tuovat työrauhaa ja näkösuojaa. Tämä mahdollistaa työntekijöiden paremman keskittymiskyvyn ja sitä kautta lisää työn tehokkuutta. Etätyön yleistyessä moni haluaa tuoda ääntä vaimentavan efektin myös kotitoimistoon ja omilla jaloillaan pystyssä pysyvä lattiaseinäke on helppo vaihtoehto.

  Lattiaseinäke on tyylikäs akustiikan pehmentäjä

  Lattiasermin avulla iso tila voidaan rajata pienempiin osiin vaimentaen samalla ympäristön äänenvoimakkuutta. Lattialle sijoitettava seinäke on samalla myös siirrettävä tilanjakaja. Koska sermi ei vaadi kiinteää asennusta, antaa se rajattomat mahdollisuudet muokata tilaa aina tarpeen mukaan. Lattiasermi on kuitenkin tukeva rakenteeltaan, joten sen päivittäinen siirtäminen voi olla hankalaa, joten liikuteltavaksi tilanjakajaksi soveltuu parhaiten lattiasermi pyörillä, joka helpottaa sermin siirtelyä paikasta toiseen.

  Lattiaseinäkkeet toimivat yksinään tai niitä voidaan yhdistää toisiinsa. Lattiasermin käytännöllisyys ei poissulje sen tyylikästä estetiikkaa, vaan ne toimivat myös osana sisustusta, sillä eri värivaihtoehdoilla voidaan luoda tilaan sopiva tunnelma. Valikoimastamme löydät eri kokoiset ja malliset lattiaseinäkkeet useissa eri väreissä. Maltilliset harmaan ja mustan sävyt toimivat ajattomassa sisutuksessa ja kirkkailla väreillä voidaan tuoda piristystä toimistoon tai yhtenäistää toimiston sisustusta.

 • Pöytäseinäkkeet
  Pöytäseinäkkeet

  Ääntäeristävä pöytäsermi rauhoittaa työympäristön

  Erityisesti keskittymistä vaativassa työssä oma, rauhallinen tila on tärkeä. Tänä päivänä on yleistä, että työtä tehdään avo- tai monitilatoimistossa. Suuret, avonaiset ja usean henkilön kesken jaetut työtilat mahdollistavat spontaanit, vapaamuotoiset keskustelut työkavereiden kesken ja lisäävät yhteisöllisyyden tunnetta.

  Avotoimistossa on väistämättä ylimääräistä ääntä ja häiriötä, joka saattaa hankaloittaa keskittymiskykyä ja laskea työtehoa. Tämän takia onkin tärkeää tarkistaa, että toimisto palvelee mahdollisimman hyvin erilaista työntekoa mahdollistaen niin rauhalliset vetäytymistilat kuin keskusteluilmapiiriä tukevan ympäristön. Kevyt ääntävaimentava pöytäsermi on helppo keino luoda tunne omasta työpisteestä ja rauhoittaa toimiston äänimaailmaa.

  Kiinteä vai siirreltävä pöytäseinäke?

  Pöytäseinäke on akustiikkaa ehostava elementti, joka kiinnitetään suoraan työpöytään kiinni. Kiinteä pöytäsermi on erityisen hyvä sähköpöydän kanssa, jolloin se nousee ja laskee pöytätason mukana. Mallistostamme löytyy myös niin kutsuttu kannettava pöytäsermi, joka seisoo omalla tukijalallaan ja on näin helpommin siirreltävissä paikasta toiseen.

  Enemmän yksityisyyden tunnetta

  Työpöydälle asetettava seinäke on avoimiin tiloihin luotu yksityisyyttä ja rauhaa tuova akustiikkalevy, jonka esimerkiksi voi sijoittaa kahden työpöydän väliin tai yksittäisen työpöydän ympärille. Tämä kevyt tilanjakaja luo helposti avarimpaankin tilaan oman työhuoneen rauhan tuntua. Pöytäsermit ovat olleet jo pitkään avotoimistojen vakiokalustoa, mutta etätyöskentelyn lisääntyessä on niistä tullut suosittuja myös kotitoimistoissa.

 • Akustiset kattopaneelit
  Akustiset kattopaneelit

  Akustiikkaa parantava kattopaneeli

  Korkeat tilat tekevät huoneesta tilavan, valoisan ja avaran. Korkea huonekorkeus on suosittu niin kodeissa kuin työpaikoillakin, mutta suuri tila vaatii erityishuomiota akustiikan suhteen. Suuret tilat, joissa äänen kantavuutta ei ole pyritty vaimentamaan, saavat tilan tuntumaan paitsi kolkolta, myös puhe ja ääni kaikuu ja heijastuu tilassa. Akustiikkaa voi parantaa paitsi tekstiileillä, kuten verhoilla ja paksuilla matoilla, myös ääntäeristävät kattopaneelit ovat suuri apu. Erityisesti toimistoympäristössä kattopaneelit ovat kätevä vaihtoehto äänen vaimentamiseksi, sillä ne eivät vie arvokasta lattiatilaa, ja ovat hyvin universaali elementti työpaikoilla.

  Äänieristävä kattolevy

  On kyseessä sitten vilkas ruokailutila, yrityksen avara vastaanotto tai keskittymistä vaativa neuvotteluhuone, on hyvä ääniympäristö erittäin tärkeää työtehokkuuden ja yleisen viihtyvyyden kannalta. Kaiku on yleinen ongelma korkeissa huoneissa. Pehmeät sisustusmateriaalit vaimentavat äänen heijastumista, mutta toimistoympäristöissä herkät tekstiilit eivät ole aina ihanteellisin vaihtoehto. Kattoon asennettava kattolevy on huomaamaton äänieriste, joka vaimentaa julkisen tilan hälinää tehokkaasti.

  Katosta roikkuva äänieriste

  Äänieristelevy voi olla joko tiukasti kattoa vasten asennettu tai vaijereiden varassa roikkuva elementti. Roikkuvat kattopaneelit voidaan asentaa eri korkeuksille, joka luo mielenkiintoa ja kolmiulotteisuutta tilaan. Kattopaneelit on myös mahdollista tilata LED-valaisimilla, jolloin ne korvaavat samalla kattovalaisimen. Suuri katosta roikkuva kattopaneeli on myös hyvä vaihtoehto esimerkiksi neuvottelupöydän yläpuolelle.

 • Akustiset paneelit seinälle
  Akustiset paneelit seinälle

  Ääntäeristävä seinäpaneeli on tyylikäs ratkaisu

  Eivätkö seinät riitä peittämään naapurin ääniä? Vai murehditko oman äänesi kantautumista vieraille korville? Vietätkö paljon aikaa vanhassa talossa, jossa äänieristys on heikko? Akustinen seinäpaneeli auttaa vaimentamaan teräviä ääniaaltoja miellyttävämmäksi niin töissä kuin kotona!

  Seinään kiinnitettävä äänieriste on helppo asentaa mihin tahansa tilaan eikä se vie arvokasta lattiatilaa pienessäkään huoneessa. Toimistotiloissa parempi akustiikka ja hiljaisempi työtila saadaan helposti ratkaistua sijoittamalla äänieristelevy seinään. Ääntä eristävä seinälevy on samalla myös tyylikäs sisustuselementti. Valikoimastamme löytyy niin yksiosaiset akustiikkapaneelit kuin moduuleista koostuvat akustiset seinäpaneelit. Laajan värivalikoiman ansiosta saat luotua myös sisustuksellisesti toimivan kokonaisuuden niin toimistolle, ravintolaan, julkisiin tiloihin kuin kotiinkin.

  Akustinen paneeli toimistoon tai kotiin

  Akustiikkalevy seinään saattaa alkuun kuulostaa kalliilta, hankalalta ja esteettisesti epäilyttävältä hankinnalta. Nykyään ääntävaimentavat elementit ovat kuitenkin moderneja ja esteettisiä, monipuoliset muotoiluvaihtoehdot sekä laaja värivalikoima takaa, että jokaiseen tilaan on olemassa sopiva ratkaisu ilman että tilan tunnelma kärsii. Äänenvaimennus paneeli toimii modernina sisustuselementtinä. Tylsien äänieristyslevyjen sijaan modernit seinäpaneelit tuovat tyhjille seinille väriä ja luonnetta huolehtien samalla toimiston akustiikasta

  Akustiikkapaneelit ovat modernin toimiston vakiovaruste tänä päivänä, sillä ne tekevät tilasta miellyttävämmän paikan työskennellä ääntä vaimentavan efektinsä vuoksi. Akustiset seinäpaneelit ovat tärkeä lisä työympäristön viihtyvyydessä yhdessä muiden akustiikkaratkaisuiden kanssa.

 • Lisätarvikkeet
  Lisätarvikkeet

  Täältä löydätte erilaiset kiinnikkeet ja jalkapaketit erilaisille sermeille ja seinäkkeille. Useimpia malleja on saatavilla kahdella erilaisella viimeistelyllä, kromi tai mustalakattu teräs. Voitte myös valita, jos haluatte jalkoihin pyörät siirtelyn helpottamiseksi. 

 • Riippuvat tilanjakajat
  Riippuvat tilanjakajat

  Monipuolinen kattoon kiinnitettävä tilanjakaja

  Riippuvat tilanjakajat tarjoavat loputtomat mahdollisuudet parantaa suurien ja avonaisten tilojen akustiikkaa. Useimmat roikkuvat äänieriste-elementit rakentuvat moduuleista, mikä tekee niistä äärimmäisen monipuolisen akustiikkaratkaisun mihin tahansa tilaan. Moduuleiden avulla voidaan luoda halutun kokoisia ja muotoisia ilmavia väliseiniä. Riippuva äänieriste on koristeellinen tilanjakaja, joka paitsi vaimentaa melua, tuo myös upean vivahteen sisustukseen.

  Ripustettava tilanjakaja on ilmava elementti

  Riippuen halutusta lopputuloksesta, voi moduuleiden avulla rakentaa helposti ilmavan ja valoa läpäisevän kokonaisuuden. Katosta roikkuvat moduulit ovat nykyään yleisiä toimistoissa ja muissa julkisissa tiloissa. Ne on helppo asentaa kattoon kiskojen avulla, ne ovat muokattavissa myös jälkikäteen ja ne tuovat mielenkiintoisen yksityiskohdan tilaan kuin tilaan. Ripustettavat tilanjakajat luovat rauhallisemman työtilan ääntä vaimentava efektinsä takia, mikä edistää tehokasta työskentelyä avonaisessa tilassa.

 • Hiljaiset tilat
  Hiljaiset tilat

  Äänieristetyt hiljaiset tilat avotoimistoon

  Äänieristetyssä työtilassa ihmiset voivat keskittyä ja työskennellä täydellä teholla. Niissä voidaan rauhassa käydä tärkeitä puheluita ja keskusteluja häiriintymättä ja toisaalta häiritsemättä muita. Hiljaiset vetäytymistilat tarjoavat myös näkösuojaa ja kokonaisvaltaisempaa yksityisyyttä. Hiljaiset tilat ovat ihanteellisia paisti avotoimistoissa, myös julkisissa tiloissa kuten kouluissa tai sairaaloissa.

  Modernit hiljaiset työtilat on suunniteltu niin, että niissä voi viettää pidempiäkin ajanjaksoja. Niissä on ilmankierto, led valaistus ja tarvittavat sähkö- ja USB-pistokkeet. Säätöjalkojen avulla kopit saadaan tuettua myös hieman epätasaisella alustalla.

  Eri kokoiset äänieristetyt tilat eri tarpeisiin

  Äänieristetyt puhelinkopit ovat tarkoitettu yhdelle henkilölle kerrallaan. Ne ovat optimaalisia silloin, kun on tarve puhua puhelimessa nopeasti tai istua videoneuvottelussa esimerkiksi asiakkaan kanssa. Tällöin yksittäinen työntekijä voi helposti vetäytyä omaan työtilaansa ja antaa työrauhan muille avotoimistossa työskenteleville.

  Suuremmat hiljaiset tilat on suunniteltu 2, 4 tai 6 hengen neuvottelutilaksi. Ne sopivat toimistoon tai muuhun työtilaan, jossa ei ole valmiiksi omaa eristettyä rauhallista tilaa. Ääntä eristävän luonteensa vuoksi tällaiset työskentelytilat ovat toisinaan jopa parempia kuin ohut seinäiset huoneet, joita ei välttämättä ole tarkoitettu neuvotteluhuoneeksi.

  Myös erilaiset huone huoneessa ratkaisut pavelevat modernia työympäristöä. Niitä on saatavilla ovellisina tai ilman, riippuen tarpeesta. Mökkimäinen hiljainen tila on sopiva esimerkiksi kouluihin, sairaaloihin tai muihin julkisiin tiloihin. Toimistoympäristössä ne palvelevat erinomaisesti vaikkapa taukotilana ja ne voi sisustaa mukavasti yhteensopivilla sohvilla.

 • € 219 Varastossa
  Soneo on käytännöllinen ja tyylikäs lisä työpaikalle. Seinäkettä voidaan käyttää joko yksittäin tai yhdistettyinä yksikköinä. Soneo-seinäke toimii erinomaisena eristeenä työympäristöissä, joissa on paljon ääntä. Yhteensopiva Soneo pöytäseinäkkeen kanssa. Valitse verhoilu ja koko (leveys x korkeus) alta. Huom! Jalkapaketit tilataan erikseen.
 • € 55 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Jalkapaketti erillään seisoville sermeille.Sisältö 2kpl tukijalkaa.Värit: harmaa, valkoinen ja musta.
 • € 55 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Jalkapakkaus yhteen liitettäville sermeille. Toimitus sis. sermiliitokset.Värit: Harmaa, Valkoinen tai Musta
 • € 160 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Soneo-pöytäseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, joka on täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja päällystetty kankaalla. Yhteensopiva Soneo Lattiaseinäkkeen kanssa. Valitse väri ja koko (leveys x korkeus) alta. Seinäkkeen paksuus on 30 tai 50 mm. Hinta sis. pöytäkiinnikkeet.
 • € 76 Toimitusaika n. 5 viikkoa
  Erittäin tehokas, katosta riiputettava akustinen kattopaneeli. Valmistettu A-luokkaisesta ja 100 % kierrätetystä materiaalista, paksuus 50 mm. Voidaan tilata LED-valoilla tai ilman. Eri vaihtoehtoja ja kokoja.
 • € 99 € 125 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Sarja korkealaatuisia, ääntävaimentavia pöytäseinäkkeitä. Ne on valmistettu tukeviin, 20 mm puukehyksiin ja täytetty Paroc – mineraalivillalla. Mineraalivillan päälle on asennettu kuitukangas , jonka jälkeen sermi on verhoiltu kestävällä kankaalla. Pöytäkiinnitys sis. toimitukseen. Yhteensopiva Silence lattiaseinäkkeen kanssa. Värit alla, valitse koko...
 • € 155 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Sarja korkealaatuisia, ääntä vaimentavia seinäkkeitä. Ne on valmistettu tukeviin, 40 mm puukehyksiin ja täytetty Paroc – mineraalivillalla. Mineraalivillan päälle on asennettu kuitukangas, jonka jälkeen sermi on verhoiltu vielä kestävällä kankaalla. Yhteensopiva Calm seinäkkeen kanssa. Huom! Jalkapaketit sis. Koko alla Korkeus x leveys.
 • € 205 Varastossa
  Nykyaikainen lattiaseinäke, selkeälinjainen muotoilu ja ääntä vaimentava rakenne.Valitse koko (leveys x korkeus), kanttilistan väri sekä verhoilu alta. Saatavilla myös muita verhoiluvaihtoehtoja, Kysy lisää asiakaspalvelusta. Huom! jalat tilataan erikseen.
 • € 178 Varastossa
  Pöytäseinäke, jonka muotoilu on selkeä ja jolla on ääntä vaimentavia ominaisuuksia. Saatavilla useammassa eri koossa taka- tai sivuasennukseen.
 • € 128 Varastossa
  Selkeälinjainen, 50 mm kierrätyspolyesterillä täytetty akustinen seinäpaneeli parhaaseen mahdolliseen äänieristykseen.
 • € 29 Varastossa
  T-Jalka Blade, Lintex Edge Erillisseinäkkeille.Hinta/ 1 kpl. Musta, kiillotettu tai bambunvärinen.
 • € 20 Varastossa
  U-Jalka Tub Lintex Edge erillisseinäkkeille.Hinta / 1 kpl jalka. Värit: musta tai kiillotettu.
 • € 21 Varastossa
  T-Jalka Arc, Lintex Edge erillisseinäkkeille.Hinta / 1 kpl jalka. Värit: musta tai kiillotettu.
 • € 50 Varastossa
  T-Jalka Blade pyörillä, Lintex Edge erillään seisoville lattiaseinäkkeille.Hinta / 1 kpl jalka. Saatavana musta, kiillotettu tai bambu.
 • € 84 Varastossa
  Fazett-seinäjärjestelmä koostuu yhdestä ainoasta rakenneosasta, vinoneliöstä, jota voidaan käyttää monissa eri yhdistelmissä. Fazett-akustiikkapaneelit on verhoiltu erivärisillä kankailla, joten niillä voi luoda erilaisia kuvioita. On helppoa luoda koristeellinen kuvio, kun tilaatte paneeleita eri väreissä. Näyttävyytensä lisäksi ne eristävät ääntä...
 • € 699 Varastossa
  Dezibel 2.0 on uutuus, joka tekee työympäristöstä hiljaisen ja harmoonisen. Seinäkkeen äänieristysluokkka on A. Seinäke on suunniteltu lyhentämään yleisten tilojen jälkikaikua. Sijoittamalla seinäkkeen tilaan, jossa on samanaikaisesti paljon ihmisiä, saavutetaan tasapainoinen äänitaso.
 • € 200 Varastossa
  Triline Wall on ääntä vaimentava akustinen seinäpaneeli, joka voidaan asentaa halutulla tavalla, joko horisontaaisesti tai vertikaalisesti. Paneelit on helppo asentaa piilokiskojen avulla. Moduulikoko on 800 x 400 mm.
 • € 210 Varastossa
  Domo Wall akustinen seinäpaneeli on saatavissa neliön tai suorakaiteen muotoisena. Moduulit voidaan asentaa seinälle joko pysty- tai vaakasuoraan, ja niiden avulla voidaan siten luoda erilaisia muodostelmia.
 • € 17 Varastossa
  Tappijalka, Lintex Edge seinäkkeille - Vain kytketyt seinäkkeet.Hinta/ 1 kpl. Musta tai harmaa.
 • € 14 Varastossa
  Tarvikeosa Lintex Edge seinäkkeille - näillä kytket lattiaseinäkkeet ryhmiksi. Sisältää magneettiliitoksen sekä sovitinpalan jalkaan. Löydät mallikuvat alta!Hinta/ 1 kpl.
 • € 190 Varastossa
  A30 koostuu puurungosta ja 30 mm paksusta äänenvaimennusmateriaalista sekä vaahtolaminoidusta kankaasta. Kokonaispaksuus 40 mm. Valittavana useita kankaita, jotka ovat yhdisteltävissä ompeleiden ja vetoketjujen kanssa. Max. kuormitus 6 kg. Korkeus 650 (tai 800 mm). Korkeus pöydän pinnasta 450 mm Viimeistely ompeleella tai vetoketjulla Kysy lisää värejä...
 • € 243 Varastossa
  A30 koostuu puurungosta ja 30 mm paksusta äänenvaimennusmateriaalista sekä vaahtolaminoidusta kankaasta. Kokonaispaksuus 40 mm. Valittavana useita kankaita, jotka ovat yhdisteltävissä ompeleiden ja vetoketjujen kanssa. Max. kuormitus 6 kg. Korkeus 800 mm. Korkeus pöydän pinnasta 600 mm Viimeistely ompeleella tai vetoketjulla Kysy lisää värejä...
 • € 75 Varastossa
  Nivå sekä parantaa akustikkaa että toimii katseenvangitsijana tilassa. Paneelit voidaan asentaa eri tavoin, jolloin niiden avulla voidaan luoda erilaisia kuvioita. Nivå valmistetaan erityisestä EcoSUND ydinmateriaalista, joka on saatavilla kolmessa eri värissä. Moduulissa paksuus vaihtelee leikkausten mukaan 30 ja 80 mm välillä. Saatavana myös...
 • € 108 Varastossa
  Nivå parantaa akustikkaa ja toimii katseenvangitsijana tilassa. Paneelit voidaan asentaa eri tavoin, jolloin niiden avulla voidaan luoda erilaisia kuvioita. Nivå valmistetaan erityisestä EcoSUND ydinmateriaalista, joka on saatavilla kolmessa eri värissä, verhoilu Gabrielin Hush kankaalla. Moduulissa paksuus leikkausten mukaan 30 - 80 mm. Saatavana myös...
 • € 600 Varastossa
  Tee työpisteestäsi terveellinen! Ainutlaatuinen pöytäseinäke, joka edistää tuottavuuttasi ja terveyttäsi. PAZ tulee sanoista Pure Air Zone. Sen patentoitu rakenne yhdistää äänenvaimennuksen ja ilmanpuhdistuksen. Se luo puhtaan ilman alueen monitorin etuseinän kautta. Ei häiritsevää vetoa. Hiljainen. Koot 120-180 x 65 cm. Tilattavissa vain...
 • € 249 Varastossa
  Melutason A-luokituksen saanut A30 vaimentaa ääntä ja rajaa tilaa tehokkaasti. Saatavilla useilla eri kangasvaihtoehdoilla ja valittavissa myös viimeisteltynä ompeleella. Koot: Korkeudet 120 - 160 (180) cm Leveydet 80 - 160 cm. Kangas- ja vetoketjuvaihtoehtoja alla, kysy lisää asiakaspalvelusta.
 • € 55 Varastossa
  Vaihtoehdot: Standardijalka 4 kpl - yhdelle sermille, värit valkoinen, hopea ja musta Kulmajalka 4 kpl, joista yksi kulmajalka - yhdelle sermille, värit valkoinen, hopea ja musta Jalka pyörillä 4 kpl - yhdelle sermille, väri musta
 • € 193 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Softline-seinäke mukautuu nykyaikaisen työpaikan toiminnallisuusvaatimuksiin.Huom! Jalat tilataan erikseen.
 • € 77 Varastossa
  Erittäin tehokas, katosta riiputettava akustinen kattopaneeli. Valmistettu A-luokkaisesta ja 100 % kierrätetystä materiaalista, paksuus 50 mm. Voidaan tilata LED-valoilla tai ilman. Eri vaihtoehtoja ja kokoja.
 • € 115 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Erikoistarjous, korkeus 650 mm A hintaluokan kankaalla Soneo-pöytäseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, joka on täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja päällystetty kankaalla. Yhteensopiva Soneo Lattiaseinäkkeen kanssa. Valitse väri ja koko (leveys x korkeus) alta. Seinäkkeen paksuus on 30 mm ja korkeus 650 mm. Hinta sis. mustat...
 • € 218 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Erikoistarjous, korkeus 1500 mm A hintaluokan kankaalla Soneo-lattiaseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, joka on täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja päällystetty kankaalla. Yhteensopiva Soneo pöytäseinäkkeen kanssa. Valitse väri ja koko (leveys x korkeus) alta. Seinäkkeen paksuus on 30 mm ja korkeus 1500 mm. Hinta sis. mustat...
 • € 177 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Erikoistarjous, Softline lattiaseinäke 30 mm, A hintaluokan kankaalla Softline-lattiaseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, joka on täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja päällystetty kankaalla. Yhteensopiva Softline pöytäseinäkkeen kanssa. Valitse väri ja koko (leveys x korkeus) alta. Seinäkkeen paksuus on 30 mm ja korkeus...
 • € 115 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Erikoistarjous, Softline pöytäseinäke 30 mm, A hintaluokan kankaalla Pöytäseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja verhoiltu. Yhteensopiva Softline lattiaseinäkkeiden kanssa. Valitse väri ja koko (leveys x korkeus) alta. Seinäkkeen paksuus on 30 mm ja korkeus 650 mm, se asennetaan pöydän...
 • € 700 Varastossa
  Scala akustinen kattopaneeli on loistava tiloihin, joissa tavoitteena on laskea melutasoa ja luoda samalla viihtyisämpi ilmapiiri. Sivun alaosasta löydät tyylikkäät värivaihtoehdot. 6 kpl standardivärejä, sekä lukuisia lisävaihtoehtoja pidemmällä toimitusajalla. ks. sivun alaosa. Voit valita paneeliin myös integroidun valaistuksen. Toimitukseen sis. 4...
 • € 679 Varastossa
  Scala akustinen seinäpaneeli on loistava tiloihin, joissa tavoitteena on laskea melutasoa ja luoda samalla viihtyisämpi ilmapiiri. Scala soveltuu esim. toimistoihin, ravintoloihin, kouluihin tai muihin suuriin avoimiin tiloihin. Sivun alaosasta löydät tyylikkäät värivaihtoehdot. Voidaan asettaa pysty- tai vaakasuoraan.Saatavilla eri kokoja.
 • € 1,071 Varastossa
  Scala akustinen tilanjakaja on loistava valinta tiloihin, joissa tavoitteena on laskea melutasoa ja luoda samalla viihtyisämpi ilmapiiri. Scala soveltuu esim. toimistoihin, ravintoloihin, kouluihin tai muihin suuriin avoimiin tiloihin. Sivun alaosasta löydät tyylikkäät värivaihtoehdot. Tuote kokonaan kierrätettävä.Saatavilla eri kokoja.
 • € 899 Varastossa
  Lily akustinen kattopaneeli on loistava tiloihin, joissa tavoitteena on laskea melutasoa ja luoda samalla viihtyisämpi ilmapiiri. Se soveltuu esim. toimistoihin, ravintoloihin, kouluihin tai muihin suuriin avoimiin tiloihin. Sivun alaosasta löydät tyylikkäät värivaihtoehdot. Halkaisija 1200 mm, kork 61 mm. Voit valita paneeliin myös integroidun valaistuksen.
 • € 170 Varastossa
  Bits Wall:in kolmiomaisen muodon avulla voi luoda leikkisän ja silmää miellyttävän asennuksen - samalla kun pinta auttaa rikkomaan ääniaaltoja ja luomaan paremman akustiikan. Ne soveltuvat mm. toimistoihin, kouluihin ja muihin avariin tiloihin. Bits Wall paneelit asennetaan piilokannakkeiden avulla, je ne voidaan asetaa joko pysty tai vaakasuoraan. L: 575...
 • € 161 Varastossa
  ScreenIT A30 Flexible seinäpaneeli on nimensä mukaisesti joustava ratkaisu erilaisten tilojen melutason laskemiseen. Soveltuu kaikkiin avariin tai kaikuviin tiloihin: Toimistoihin, ravintoloihin, kouluihin jne. Saatavilla eri kokoja ja värejä, sovitettavissa helposti juuri teidän tarpeisiinne. Valitse väri ja koko alta. Kohdasta videot voit tutustua...
 • € 62 Varastossa
  Nivå sekä parantaa akustikkaa että toimii katseenvangitsijana tilassa. Paneelit voidaan asentaa eri tavoin, jolloin niiden avulla voidaan luoda erilaisia kuvioita. Nivå valmistetaan erityisestä EcoSUND ydinmateriaalista, joka on saatavilla kolmessa eri värissä. Moduulissa paksuus vaihtelee leikkausten mukaan 30 ja 80 mm välillä. Saatavana myös...
 • € 95 Varastossa
  Nivå parantaa akustikkaa ja toimii katseenvangitsijana tilassa. Paneelit voidaan asentaa eri tavoin, jolloin niiden avulla voidaan luoda erilaisia kuvioita. Nivå valmistetaan erityisestä EcoSUND ydinmateriaalista, joka on saatavilla kolmessa eri värissä, verhoilu Gabrielin Hush kankaalla. Moduulissa paksuus leikkausten mukaan 30 - 80 mm. Saatavana myös...
 • € 2,655 € 2,950 Varastossa
  Alennettu hinta
  The Hut, on saanut vaikutteet mökkimäiseen muotoonsa Monopoli pelistä. Se luo äänieristettyä tilaa huoneen sisälle monissa käyttökohteissa: Toimistot, koulut, sairaalat jne. Mökkiä voidaan käyttää yksittäisenä työpisteenä tai vaikka pienenä kokous- tai taukotilana varustamalla se sohvilla. Ulkomitat: L.1880 K.2270 S.1800 Sisämitat: L.1800 K.2220 S.1760
 • € 3,879 € 4,310 Varastossa
  Alennettu hinta
  The Hut, on saanut vaikutteet mökkimäiseen muotoonsa Monopoli pelistä. Se luo äänieristettyä tilaa huoneen sisälle monissa käyttökohteissa: Toimistot, koulut, sairaalat jne. Mökkiä voidaan käyttää yksittäisenä työpisteenä tai vaikka pienenä kokous- tai taukotilana varustamalla se sohvilla. Ulkomitat: L.1880 K.2270 S.1800 Sisämitat: L.1800 K.2220 S.1760
 • € 5,264 € 5,849 Varastossa
  Alennettu hinta
  The Hut, on saanut vaikutteet mökkimäiseen muotoonsa Monopoli pelistä. Se luo äänieristettyä tilaa huoneen sisälle monissa käyttökohteissa: Toimistot, koulut, sairaalat jne. Mökkiä voidaan käyttää yksittäisenä työpisteenä tai vaikka pienenä kokous- tai taukotilana varustamalla se sohvilla. Ulkomitat: L.1880 K.2270 S.1800 Sisämitat: L.1800 K.2220 S.1760
 • € 1,615 € 1,794 Varastossa
  Alennettu hinta
  Varusta The Hut mökkisi sinne suunnitellulla the hut sohvalla, tai käytä sohvaa erikseen. Soveltuu hyvin toimistoihin ja kouluhin jne. Saatavilla myös varustettuna sähköpistokkeilla, Kysy vaihtoehtoja asiakaspalvelustamme.
 • € 7,645 Toimitusaika n. 7 viikkoa tilauksesta
  Hiljainen huone - Space one on modernisti muotoiltu ja se tarjoaa äänieristetyn tilan silloin kuin sitä tarvitaan, siellä voi esimerkiksi puhua rauhassa tärkeät työpuhelut. Space Onen avulla luot helposti huoneen huoneeseen. Loistava lisä avokonttoriin! Silent room - Space one soveltuu yhdelle.
 • € 14,960 Toimitusaika n. 7 viikkoa tilauksesta
  Hiljainen huone - Space two on modernisti muotoiltu ja se tarjoaa äänieristetyn tilan silloin kuin sitä tarvitaan, siellä voi esimerkiksi puhua rauhassa tärkeät työpuhelut tai kokoustat kollegan kanssa. Space Two:n avulla luot helposti huoneen huoneeseen. Loistava lisä avokonttoriin! Silent room - Space Two soveltuu Kahdelle. Kalusteet tilataan erikseen,...
 • € 24,750 Toimitusaika n. 7 viikkoa tilauksesta
  Hiljainen huone - Space four on modernisti muotoiltu ja se tarjoaa äänieristetyn tilan silloin kuin sitä tarvitaan, siellä voi esimerkiksi puhua rauhassa tärkeät työpuhelut tai pitää pienimuotoisia kokouksia. Space Four:in avulla luot helposti huoneen huoneeseen. Loistava lisä avokonttoriin! Silent room - Space Four soveltuu neljälle. Kalusteet tilataan...
 • € 31,575 Toimitusaika n. 7 viikkoa tilauksesta
  Hiljainen huone - Space six on modernisti muotoiltu ja se tarjoaa äänieristetyn tilan silloin kuin sitä tarvitaan, siellä voi esimerkiksi puhua rauhassa tärkeät työpuhelut tai pitää kokouksia. Space six:in avulla luot helposti huoneen huoneeseen. Loistava lisä avokonttoriin! Silent room - Space Six soveltuu kuudelle. Kalusteet tilataan erikseen, kysy...
 • € 589 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Cloudz riiputetaan kerroksittain toistensa lomassa, ja siinä on aukot kaapeleita varten, jolloin alapuolelle tulevan äänieristeen kiinnittäminen on helppoa. Pilvet ovat saatavilla 5 eri variaationa, jolloin luotte teille sopivan yhdistelmän. Pilven yläpuoli on MDF:ää, täyte kivivillaa ja se verhoillaan villakankaalla. Asennus vaijerilla (1,5 m) ja...
 • € 521 € 579 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Alennettu hinta
  Alumi lattiaseinäkkeen kehys on valkoiseksi anodisoitua alumiinia, se on täytetty ääntäeristävällä materiaalilla, ja verhoiltu kankaalla (värit alla) tai päällystetty kohokuvioidulla huopalevyllä, jonka väreinä valkoinen, vaalean- tai tummanharmaa. Kysy lisää asiakaspalvelusta. Jalat myydään erikseen.
 • € 35 € 39 Varastossa
  Alennettu hinta
  Alumi jalat myydään yksittäin, tilaa siis kaksi kappaletta jokailelle erikseen seisovalle seinäkkeelle. Saatavilla tappijalka kytkettäville seinäkkeille, jalka säätöjaloilla, jalka tuplakannakkeella ja säätöjaloilla sekä lukittava pyörällinen jalka. Korkeus lattiapinnasta sermin alareunaan 30 mm, paitsi pyörällisellä jalalla 100 mm.
 • € 216 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  One screen on joko yksi- tai kolmepaneelinen tilanjakaja, joka toimii samalla myös ilmoitustauluna. Kehys on musta ja mustat pyörät ja verhoilu valittavissa 3:ssa värissä: musta, tummanharmaa tai harmaa. korkeus 1705 mm. Helppo asentaa, lataa ohje alta.
 • € 312 Toimitusaika n. 5 viikkoa
  Melutason A-luokituksen saanut A30 vaimentaa ääntä ja rajaa tilaa tehokkaasti. Yläosassa 25 cm korkea kirkas plexilasi. Koot: Korkeudet 120 - 160 (180) cm Leveydet 80 - 160 cm. Kangasvaihtoehtoja alla, kysy lisää asiakaspalvelusta Jalat tilataan erikseen.
 • € 63 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Fold It Basic pöytäseinäke on kevyt siirtää tai viikata pois tieltä silloin kun sitä ei tarvita. Se on valmistettu tummanharmaasta huovasta, joka on tehty 100% kierrätetystä polyesterikuidusta. Pöytäseinäke sopii kohteisiin, jossa on tarve laskea melutasoa, mutta jossa halutaan vapauttaa välillä tilaa taittelemalla seinäke sivuun esim. koulut. Saatavana...
 • € 1,150 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Wall In One on ääntävaimentava seinäkiinnitteinen työpiste, joka soveltuu loistavasti työpaikoille jossa kiertävät työpisteet, tai vaikkapa avokonttorin ulkopuolelle asiakaspuheluita tms. varten. Wall in one sisältää Valkoiseksi maalatun työtason ja hyllyn, jotka on kiinnitetty puukehykseen, joka on täytetty äänieristeellä, ja verhoiltu huopakankaalla....
 • € 945 Toimitus 3-4 viikkoa
  ScreenIT A30 lattiaseinäkepaketti koostuu kolmesta vetoketjulla kytketystä lattiaseinäkkeestä. Seinäkkeiden korkeus on 1400 mm, ja sivuseinäkkeet ovat 800 mm leveitä. Keskiseinäkkeen valitset työpöytäsi leveyden mukaan. Soveltuu hyvin myös vastakkaisille työpisteille. Soveltuu hyvin toimistoihin, kouluihin tai muihin tiloihin, jossa halutaa lisätä...
 • € 70 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Timber seinäpaneelisarjassa on useita erikokoisia paneeleja, jotka voidaan valita eri väreissä. Niistä voi rakentaa tilaa somistavan kuvion, joka torjuu samalla tehokkaasti melua. Timber on helppo asentaa mukana tulevalla kannakkeella (tarranauhakiinnitys). Timber akustiikkapaneeli sopii loistavasti kouluihin, ravintoloihin, toimistoihin jne. Lataa...
 • € 28 Varastossa
  Kytkentäkappaleilla kytket Silence-sermit yhteen. Paketissa on 4 kpl mustaa kytkentäpalaa, kaksi kpl kumpaankin vastakkaiseen sermiin. (neljä palaa, 4 liitospuikkoa ja 8 ruuvia kiinnitykseen) Voit ostaa myös korkeussapluunan (ks. download). Huom, tarvitset vain yhden sapluunan, valitessasi sen, valitse mukaan vain yksi kytkentäpakkaus, ja vie muut...
 • € 42 Varastossa
  Kytkentäkappaleilla kytket Silence-sermit yhteen. Paketissa on 6 kpl mustaa kytkentäpalaa, kaksi kpl kumpaankin vastakkaiseen sermiin. (kuusi palaa, 6 liitospuikkoa ja 12 ruuvia kiinnitykseen) Voit ostaa myös korkeussapluunan (ks. download). Huom, tarvitset vain yhden sapluunan, valitessasi sen, valitse mukaan vain yksi kytkentäpakkaus, ja vie muut...
 • € 58 Varastossa
  Kytkentäkappaleilla kytket Silence-sermit yhteen. Paketissa on 8 kpl mustaa kytkentäpalaa, kaksi kpl kumpaankin vastakkaiseen sermiin. (8 palaa, 8 liitospuikkoa ja 16 ruuvia kiinnitykseen) Voit ostaa myös korkeussapluunan (ks. download). Huom, tarvitset vain yhden sapluunan, valitessasi sen, valitse mukaan vain yksi kytkentäpakkaus, ja vie muut kytkennät...
 • € 48 Toimitusaika yhdessä sermien kanssa tai 3-4 viikkoa erikseen.
  Kirjehylly läpinäkyvää akryyliä antaa minimalistisen vaikutelman. Kirjehylly on yhteensopiva Softline pöytä ja lattiaseinäkkeiden kanssa, ja antaa kaivattua lisätilaa papreitte/kirjeitten säilytykseen työpisteellä. Ripustat kirjehyllyn helposti pöytä tai lattiaseinäkkeen yläreunaan.
 • € 36 Toimitusaika yhdessä sermien kanssa tai 3-4 viikkoa erikseen.
  Ripustat kynälaatikon helposti pöytä- tai lattiaseinäkkeen yläreunaan. Kynäteline on läpinäkyvää akryyliä, ja sen avulla vältät helposti sotkun työpöydällä. Toimitukseen sis 1 kpl kynätelinettä. (ei kaksi, kuten kuvassa)
 • € 48 Toimitusaika yhdessä sermien kanssa tai 3-4 viikkoa erikseen.
  Ripustat hyllyn helposti pöytä- tai lattiaseinäkkeen yläreunaan. Materiaali on läpinäkyvää akryyliä, ja hyllyn avulla vältät helposti sotkun työpöydällä. (Voit säilyttää siinä erilaisia tarvitsemiasi tarvikkeita.)

Ääntäeristävä tilanjakaja rauhoittaa työympäristön

Monipuoliset äänieristeratkaisut ja tilanjakajat auttavat miellyttävän toimistoympäristön luomisessa. Kevyt tilanjakaja toimii samaan aikaan sekä erinomaisena näkösuojana että ääntäeristävänä elementtinä. Seesteinen työympäristö ei ole tärkeä ainoastaan ääniherkälle ihmiselle, vaan olennainen osa mitä tahansa keskittymistä vaativaa työtä. Erilaiset ääntäeristävät elementit ja tilanjakajat mahdollistavat rauhallisemman työympäristön vaivattomasti. Sermit ovat oiva valinta avotoimistoihin, sillä niiden avulla voidaan jakaa isoja avoimia tiloja pienempiin työskentelytiloihin.

Millainen tilanjakaja toimistoon?

Lattiasermi on kevyt ja helposti siirrettävä tilanjakaja, joka jakaa toimiston avonaiset tilat pienempiin osiin ja luo työrauhaa. Ääntävaimentava lattiasermi on kevyt tilanjakaja, joka sopii etenkin avotoimistoon, mutta miksei kotiinkin, ja liikuteltava lattiaseinäke on helposti siirrettävissä paikasta toiseen tarpeen vaatiessa. Mikäli halutaan luoda rauhaa työpisteiden välille, on pöytään asennettava seinäke puolestaan suosittu vaihtoehto. Valikoimastamme löydät korkeat lattiasermit pyörillä tai ilman, taitettavat sermit sekä työpöytään kiinnitettävät pöytäsermit.

Ääntävaimentavat paneelit

Toimistotilojen seinien ja lattioiden kovat pinnat heijastavat ääntä voimakkaasti, mutta erilaiset kattoon kiinnitettävät akustiikkalevyt ja seinään asennettavat akustiikkapaneelit auttavat pehmentämään ja suodattamaan ääntä, jolloin ne vaimentavat äänen kantautumista. Ilmiö on sama kuin hiljaisuuden tunne maisemassa, johon runsas ensilumi juuri on laskenut: kun ilma tarttuu lumikiteeseen se muuttuu lämmöksi, jolloin ilma ikään kuin vaikenee. Näin toimii myös akustiset kattopaneelit ja seinäpaneelit – akustiikkalevy nappaa ääniaallon ja muuttaa sen lämmöksi, jolloin ääni vaimenee.

Tilanjakajat ja sermit edullisesti

Moderniin toimistoympäristöön on suositeltavaa yhdistää monia erilaisia tilanjakajia ja sermejä, jotta voidaan luoda yhtenäinen ja toimiva kokonaisuus miellyttävämmän työympäristön luomiseksi. Tilanjakaja on kuin kevyt väliseinä: toimistosermit mahdollistavat entistä tehokkaamman ja rauhallisemman paikan työskennellä. Ääntäeristävä tilanjakaja tai akustinen paneeli voidaan kiinnittää kirjoituspöydälle, ripustaa kattoon tai sijoittaa korkeat lattiaseinäkkeet jakamaan suurta avonaista tilaa.

Löydät laajasta valikoimastamme sisustukselliset akustiikkapaneelit, käytännölliset tilanjakajat sekä muut toimiston äänieristeet. Erilaisten moduuleiden avulla saat luotua yksilöllisen ja esteettisen kokonaisuuden toimistolle.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle