Äänieristeet ja tilanjakajat 

 • Lattiaseinäkkeet
  Lattiaseinäkkeet

  Ääntäeristävä lattiasermi 

  Lattiaseinäkkeet ovat nimensä mukaisesti lattialla seisovia tilanjakajia, joiden avulla on helppo jakaa tila pienempiin osiin tai erotella työpisteen selkeämmin toisistaan sijoittamalla niiden väliin lattiasermi. Kevyt ääntäeristävä sermi on kuin väliseinä, joka luo työrauhaa avotoimistoon. Niiden avulla toimistoihin saadaan luotua viihtyisyyttä näköesteen sekä äänieristyksen muodossa.

  Toimistoympäristön lisäksi lattiaseinäke sopii myös muihin tiloihin, kuten julkisiin oppimisympäristöihin, ruokailutiloihin tai odotushuoneisiin, missä se estää ääniaaltojen kulkemisen vaimentaen puheensorinaa ja muuta melua. Seinäke vaimentaa kahvihuoneen keskusteluja tehokkaasti, jolloin muut työntekijät voivat keskittyä omiin tehtäviinsä kaikessa rauhassa. Lattiaseinäkkeet on valmistettu Ruotsissa, ja niiden äänenvaimennustehokkuus on luokiteltu korkeimpaan luokkaan.

  Lattiaseinäke on täydellinen valinta avotoimistoon

  Sisätilojen avoimet pohjaratkaisut ovat nykyaikaa niin kotona kuin toimistollakin. Kotona ei välttämättä ole erillistä työhuonetta, jolloin olo- tai makuuhuoneesta on rajattava nurkkatila työntekoa varten. Tällöin lattiasermi saattaa olla erinomainen apuväline. Toimistossa avoin tila puolestaan mahdollistaa paljon, kuten esimerkiksi spontaanit keskustelut työntekijöiden kesken sekä niin kutsutun hiljaisen tiedon siirtymisen, kun tahtomattaankin kuulee ympärillään tapahtuvaa keskustelua. 

  On kuitenkin huomioitava, että avoin työskentelytila saattaa aiheuttaa melutason kasvua, joka voi olla haitallista keskittymisen ja tehokkuuden kannalta. Onneksi ongelmaan on kuitenkin tarjolla laajasti erilaisia akustiikkaratkaisuja!

  Valikoimastamme löydät laadukkaat lattiaseinäkkeet ja muut akustiset paneelit niin toimistoon kuin kotiinkin. Lattiasermit parantavat toimiston ääniympäristöä ja viihtyvyyttä, tehden jokaisesta työpäivästä rauhallisemman ja mahdollistaen tehokkaan työnteon. 

 • Pöytäseinäkkeet
  Pöytäseinäkkeet

  Pöytäseinäke luo työrauhaa toimistolle

  Yli 50 000 tyytyväistä asiakasta - Hintatakuu - Nopea toimitus

  Pöytäseinäkkeet ovat erinomainen tapa luoda parempi työympäristö ja lisätä keskittymiskykyä niin avotoimistoissa kuin yksittäisissä työhuoneissa. Älykäs pöytäseinäke vähentää häiriintymistä kollegoiden tekemisistä ja voit keskittyä täysin työtehtäviisi. Elite:ltä löydät sermit kaikkiin töihin ja toimistoihin!

  Pöytäseinäkkeet

  Tarjoamme laajan valikoiman sermejä, joten löydät meiltä pöytäseinäkkeen, joka sopii pöytääsi, lompakollesi ja tyyliisi! Riippumatta siitä, minkä tuotteen valitset, saat työpöytäsermin, joka rajaa työpistettäsi ja voi auttaa sinua kokemaan vähemmän stressiä ja lisäämään suorituskykyä.

  Madalla melutasoa pöytäseinäkkeellä

  Avoimissa toimistoissa ja suuremmissa tiloissa melutaso kohoaa helposti, ja tehokas tapa alentaa melutasoa on panostaa pöytäseinäkkeeseen. Suuri osa sermeistämme on täytetty ääntä vaimentavalla materiaalilla, joka vähentää toimiston äänenvoimakkuutta, ja kaikki on päällystetty kankaalla, joka edistää miellyttävämpää ääni-ilmastoa ilman häiritseviä kaikuja.

  Miksi valita pöytäseinäkkeitä toimistolle?

  • Pöytäseinäkkeiden avulla voit työskennellä rauhassa ja suorittaa työtehtäväsi parhaalla tavalla!
  • Pöytäseinäkkeet imevät itseensä ja vaimentavat osia huoneessa kimpoavasta äänestä, mikä luo miellyttävän ääni-ilmaston koko toimistoon. Lisäksi alhaisempi melutaso auttaa sinua kokemaan vähemmän stressiä ja lisäämään keskittymiskykyä.
  • Pöytäseinäkkeiden ansiosta toimisto saa yhtenäisen ilmeen ilman häiritseviä esteitä, mikä antaa toimistolle siistin ulkonäön ja parantaa työrauhaa.

  Vinkkejä sinulle, joka haluat ostaa pöytäseinäkkeen:

  • Pöytäseinäke, jossa on ääntä vaimentavat materiaalit, on tehokkain tapa vähentää melutasoa toimistossa. Täyteaineilla kivivilla ja lasivilla on paras äänenvaimennuskyky, mutta myös polyesteri vaimentaa ääntä hyvin.
  • Pöytiäsermit ovat iso ja tärkeä askel matkalla äänieristettyyn toimistoon, mutta ne tulisi yhdistää muuntyyppisten äänenvaimentimien kanssa ääniaaltojen vangitsemiseksi kaikkialla huoneessa. Laajasta valikoimastamme löydät muun muassa lattiaseinäkkeet, akustiset seinäpaneelit ja ääntä vaimentavat huonekalut.
  • Pöytäseinäke sopii erityisesti korkeussäädettävään pöytään, sillä sermi seuraa pöydän liikkeitä ja vältyt siten riskiltä menettää seinäkkeen ääntä vaimentava vaikutus pöydän korkeuden muuttuessa.
  • Voit valita seinäkkeet tarpeidesi mukaan: haluatko, että sermi voidaan kiinnittää pöytälevyyn, vai sopisiko sinulle paremmin suoraan pöydälle asetettava jalallinen pöytäseinäke? Omilla jaloillaan seisovat pöytäseinäkkeet on helppo siirtää eri paikkoihin tai laittaa kokonaan sivuun, mikä voi olla hyvä vaihtoehto monitilatoimistoihin, joissa ei ole kiinteitä työpisteitä.

  Osta pöytäseinäkkeet ja pöytäsermit yrityksellesi Elite:ltä jo tänään!

 • Akustiset kattopaneelit
  Akustiset kattopaneelit

  Kattoon asennettava akustiikkalevy

  Akustiset kattopaneelit ovat tyypillisiä avarissa julkisissa tiloissa, joissa on plajon kovia ääntäheijastavia pintoja. Kattoon asennettavat tai katsota roikkuvat akustiikkalevyt ovat tyylikäs tapa huolehtia erityisesti korkean tilan akustoinnista.

  Katon äänieristyksestä huolehtiminen on joustava tapa vähentää kaikumista suurissa avonaisissa tiloissa. Akustinen kattopaneeli on hyvä ratkaisu avoimissa toimistoympäristöissä, joissa on meluongelma. Kattolevyjen ovat kätevä tapa täydentää akustiikkaratkaisuja ääntävaimentavien sermien ja seinäpaneeleiden rinnalla.

  Tyylikäs akustointiratkaisu

  Kattopaneelit ovat tehokkaita parantamaan tilan akustiikkaa, mutta niiden monikäyttöisyys ulottuu myös sisustuksellisesti. Aivan katon rajaan tai välikaton ristikkorakenteeseen asennettuna ne ovat lähes huomaamattomia akustisia elementtejä. Joihinkin malleihin on myös mahdollista yhdistää valonlähde, jolloin äänieristyksen lisäksi se toimii valaistuksena. Katosta kerroksittain asetellut roikkuvat kattopaneelit puolestaan tuovat tilaan erilaista ilmettä ja parhaimmillaan kattopaneeli onkin katseenvangitsija.

  Sisustuksellisuutensa lisäksi kattopaneeli tarjoaa siis parempaa akustiikkaa, mahdollistaa lisävalaistuksen ja kohentaa sisäilmaa. Yhdistelemällä akustiset kattopaneelit ja muut akustoivat elementit toisiinsa, voidaan luoda hieno kokonaisuus tilaan kuin tilaan. Kattopaneelit on yleensä täytetty ääntävaimentavalla kivivillalla, jonka äänenvaimmenusteho on loistava. Lisäksi kivivilla on tulenkestävää materiaalia ja ympäristöystävällistä.

 • Akustiset seinäpaneelit
  Akustiset seinäpaneelit

  Korkealaatuinen seinään kiinnitettävä akustiikkapaneeli

  Akustiset seinäpaneelit parantavat tilan akustiikkaa tasapainottaen ääniaaltojen heijastumista kovilta pinnoilta. Seinäpaneeli absorboi ääntä vaimentaen melutasoa, mutta pitää tilan esteettömänä ja siistinä. Akustiikkalevy seinään on tilaa säästävä, tunnelmaa luova sekä kaikua vähentävä sisustuselementti, joka luo tunnelmaa ja työrauhaa toimistolle. Akustinen seinäpaneeli sopii erinomaisesti julkisiin tiloihin kuten toimistoihin, kouluihin, ravintoloihin ja kahviloihin, mutta myös koteihin vähentämään huoneiden kaikua.

  Parantaa tehokkaasti ääniympäristöä

  Seinäpaneelit ja muut akustiikkalevyt auttavat erityisesti suurissa ja avarissa tiloissa. Akustiset seinäpaneelit vähentävät melua tehokkaasti vaimentamalla kaikumista ja absorboimalla ääntä. Kovempikin meluaste tuntuu vähemmän häiritsevältä ja siedettävämmältä, kun jälkikaiku vähenee. 

  Tutkimusten mukaan taustamelu voi olla haitallista terveydelle, sillä melu häiritsee, laskee keskittymiskykyä ja aiheuttaa väsymystä. Yhden tai useamman ääntäeristävän seinäpaneelin avulla voidaaan vaikuttaa positiivisesti sekä omaan että ympäröivän työyhteiön viihtyvyyteen ja tehokkuuteen työpaikalla tai muussa julkisessa tilassa.

  Käytännöllinen ja tyylikäs sisustuselementti

  Parhaimmillaan seinille kiinnitettävät akustiikkalevyt ovat samaan aikaan toiminnallisia ja tyylikkäitä sisustuselementtejä. Akustiikkaominaisuuksiensa lisäksi ne tuovat tilaan tunnelmaa ja yksilöllisyyttä. Seinäpaneelit voivat olla pinnaltaan tasaisia, kuvioituja tai kolmiulotteisia. Laaja värivalikoima ja paneeleiden yhdisteltävyys toistensa kanssa puolestaan takaavat akustiikkalevyjen yhteensopivuuden tilaan. Seinäpaneelit voidaan myös koota yhteen taideteoksen tai kolmiulotteisen kollaasin muodossa, jolloin ne muodostavat tilan katseenvangitsijan.

  Hiljaisemman työympäristön luominen on helppoa ja edullista. Tiedämme, kuinka tärkeää on luoda rauhallisempia työtiloja, ja sen takia tarjoamme siihen edullisia, mutta korkealaatuisia ratkaisuja. Seiniin kiinnitettävien levyjen lisäksi suosittelemme täydentämään toimiston akustiikkaa kattoon asennettavien akustiikkalevyjen kanssa.

  Sinun ei tarvitse huolehtia ratkaisun esteettisestä puolesta – saatavilla on paljon kauniita ja toimivia ratkaisuja. Nämä ominaisuudet eivät siis poissulje toisiaan! Hanki akustiset seinäpaneelit meiltä ja ylläty iloisesti siitä, kuinka ne tekevät tilasta miellyttävämmän paikan työskennellä ja viettää aikaa.

 • Lisätarvikkeet
  Lisätarvikkeet

  Täältä löydätte erilaiset kiinnikkeet ja jalkapaketit erilaisille sermeille ja seinäkkeille. Useimpia malleja on saatavilla kahdella erilaisella viimeistelyllä, kromi tai mustalakattu teräs. Voitte myös valita, jos haluatte jalkoihin pyörät siirtelyn helpottamiseksi. 

 • Riippuvat tilanjakajat
  Riippuvat tilanjakajat

  Katosta roikkuva tilanjakaja

  Kattoon kiinnitettävä riippuva tilanjakaja toimii paitsi näkösuojana myös ääntä vaimentavana elementtinä. Ripustettava sermi asennetaan vaijereiden tai kiskon avulla roikkumaan katosta. Akustinen sermi voi koostua yhdestä isommasta paneelista tai sen voi rakentaa sopivan kokoiseksi moduulien avulla. Ne sopivat asennettavaksi niin ikkunoiden eteen kuin työpisteiden väliinkin.

  Moduuleista koostuvat ripustettavat tilanjakajat ovat ilmavia ja päästävät lävitseen valoa, mutta siitä huolimatta ne ovat tehokkaita äänen vaimentamiseen avonaisissa tiloissa. Tilanjakajien muotoilu ja niissä käytetyt materiaalit auttavat vähentämään kaikumista ja tasoittamaan ääniaaltoja. Sermien lisäksi voit täydentää toimistosi akustisia ratkaisuja seinään tai kattoon asennettavien akustiikkalevyjen avulla.

  Tee toimistostasi akustisesti ja tunnelmallisesti viihdyttävä – Tutustu laajaan valikoimaamme riippuvia tilanjakajia ja sermejä, saatavilla on useita värivaihtoehtoja. Erilaisten moduuleiden avulla voit rakentaa uniikin kokonaisuuden toimistoosi.

 • Hiljaiset tilat
  Hiljaiset tilat

  Kompakti hiljainen tila monipuoliseen toimistoympäristöön

  Moderni toimisto palvelee työntekijöitä monipuolisesti. Osana toimivaa toimistoympäristöä, on hyvä huomioida työntekijöiden mahdollisuus työskennellä äänieristetyssä tilassa. Hiljainen tila on loistava ratkaisu avotoimistoon. Hiljainen huone tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden vetäytyä suorittamaan hiljaisuutta vaativat työtehtävät omaan rauhaan. Eristetty työtila sopii myös tilanteisiin kun halutaan antaa rauha muille esimerkiksi puhelimessa puhumisen ajaksi.

  Äänieristetyissä työtiloissa on LED-valaistus ja hiljainen ilmanvaihto. Joissakin malleissa on myös integroitu pistorasia ja USB-portaali, mikä mahdollistaa pidempikestoisen työskentelyn hiljaisessa huoneessa. Monipuolisesta valikoimastamme löydät eri kokoiset ja tyyliset hiljaiset työtilat vastamaan oman toimistotilasi tarpeita.

 • € 219 Varastossa
  Soneo on käytännöllinen ja tyylikäs lisä työpaikalle. Seinäkettä voidaan käyttää joko yksittäin tai yhdistettyinä yksikköinä. Soneo-seinäke toimii erinomaisena eristeenä työympäristöissä, joissa on paljon ääntä. Yhteensopiva Soneo pöytäseinäkkeen kanssa. Valitse verhoilu ja koko (leveys x korkeus) alta. Huom! Jalkapaketit tilataan erikseen.
 • € 55 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Jalkapaketti erillään seisoville sermeille.Sisältö 2kpl tukijalkaa.Värit: harmaa, valkoinen ja musta.
 • € 55 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Jalkapakkaus yhteen liitettäville sermeille. Toimitus sis. sermiliitokset.Värit: Harmaa, Valkoinen tai Musta
 • € 160 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Soneo-pöytäseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, joka on täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja päällystetty kankaalla. Yhteensopiva Soneo Lattiaseinäkkeen kanssa. Valitse väri ja koko (leveys x korkeus) alta. Seinäkkeen paksuus on 30 tai 50 mm. Hinta sis. pöytäkiinnikkeet.
 • € 76 Toimitusaika n. 5 viikkoa
  Erittäin tehokas, katosta riiputettava akustinen kattopaneeli. Valmistettu A-luokkaisesta ja 100 % kierrätetystä materiaalista, paksuus 50 mm. Voidaan tilata LED-valoilla tai ilman. Eri vaihtoehtoja ja kokoja.
 • € 99 € 125 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Sarja korkealaatuisia, ääntävaimentavia pöytäseinäkkeitä. Ne on valmistettu tukeviin, 20 mm puukehyksiin ja täytetty Paroc – mineraalivillalla. Mineraalivillan päälle on asennettu kuitukangas , jonka jälkeen sermi on verhoiltu kestävällä kankaalla. Pöytäkiinnitys sis. toimitukseen. Yhteensopiva Silence lattiaseinäkkeen kanssa. Värit alla, valitse koko...
 • € 155 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Sarja korkealaatuisia, ääntä vaimentavia seinäkkeitä. Ne on valmistettu tukeviin, 40 mm puukehyksiin ja täytetty Paroc – mineraalivillalla. Mineraalivillan päälle on asennettu kuitukangas, jonka jälkeen sermi on verhoiltu vielä kestävällä kankaalla. Yhteensopiva Calm seinäkkeen kanssa. Huom! Jalkapaketit sis. Koko alla Korkeus x leveys.
 • € 205 Varastossa
  Nykyaikainen lattiaseinäke, selkeälinjainen muotoilu ja ääntä vaimentava rakenne.Valitse koko (leveys x korkeus), kanttilistan väri sekä verhoilu alta. Saatavilla myös muita verhoiluvaihtoehtoja, Kysy lisää asiakaspalvelusta. Huom! jalat tilataan erikseen.
 • € 178 Varastossa
  Pöytäseinäke, jonka muotoilu on selkeä ja jolla on ääntä vaimentavia ominaisuuksia. Saatavilla useammassa eri koossa taka- tai sivuasennukseen.
 • € 128 Varastossa
  Selkeälinjainen, 50 mm kierrätyspolyesterillä täytetty akustinen seinäpaneeli parhaaseen mahdolliseen äänieristykseen.
 • € 29 Varastossa
  T-Jalka Blade, Lintex Edge Erillisseinäkkeille.Hinta/ 1 kpl. Musta, kiillotettu tai bambunvärinen.
 • € 20 Varastossa
  U-Jalka Tub Lintex Edge erillisseinäkkeille.Hinta / 1 kpl jalka. Värit: musta tai kiillotettu.
 • € 33 Varastossa
  T-Jalka Arc, Lintex Edge erillisseinäkkeille.Hinta / 1 kpl jalka. Värit: musta tai kiillotettu.
 • € 50 Varastossa
  T-Jalka Blade pyörillä, Lintex Edge erillään seisoville lattiaseinäkkeille.Hinta / 1 kpl jalka. Saatavana musta, kiillotettu tai bambu.
 • € 84 Varastossa
  Fazett Seinäpaneelit ovat ruudun muotoisia, ja niitä voidaan asetella ryhmään laajan ääntä vaimentavan pinnan luomiseksi. Valitsemalla erilaisia värejä asetelmaan voit luoda huikeita 3D efektejä. Hintaan sisältyy 1 ruutu (ei koko kuutio). Täytetty ääntä vaimentavalla ja paloturvallisella kivivillalla. moduulin ja seinän väliin jää 1,9 sentin rako. Sopii...
 • € 699 Varastossa
  Dezibel 2.0 on uutuus, joka tekee työympäristöstä hiljaisen ja harmoonisen. Seinäkkeen äänieristysluokkka on A. Seinäke on suunniteltu lyhentämään yleisten tilojen jälkikaikua. Sijoittamalla seinäkkeen tilaan, jossa on samanaikaisesti paljon ihmisiä, saavutetaan tasapainoinen äänitaso.
 • € 200 Varastossa
  Triline Wall on ääntä vaimentava akustinen seinäpaneeli, joka voidaan asentaa halutulla tavalla, joko horisontaaisesti tai vertikaalisesti. Paneelit on helppo asentaa piilokiskojen avulla. Moduulikoko on 800 x 400 mm.
 • € 210 Varastossa
  Domo Wall akustinen seinäpaneeli on saatavissa neliön tai suorakaiteen muotoisena. Moduulit voidaan asentaa seinälle joko pysty- tai vaakasuoraan, ja niiden avulla voidaan siten luoda erilaisia muodostelmia.
 • € 17 Varastossa
  Tappijalka, Lintex Edge seinäkkeille - Vain kytketyt seinäkkeet.Hinta/ 1 kpl. Musta tai harmaa.
 • € 14 Varastossa
  Tarvikeosa Lintex Edge seinäkkeille - näillä kytket lattiaseinäkkeet ryhmiksi. Sisältää magneettiliitoksen sekä sovitinpalan jalkaan. Löydät mallikuvat alta!Hinta/ 1 kpl.
 • € 190 Varastossa
  A30 koostuu puurungosta ja 30 mm paksusta äänenvaimennusmateriaalista sekä vaahtolaminoidusta kankaasta. Kokonaispaksuus 40 mm. Valittavana useita kankaita, jotka ovat yhdisteltävissä ompeleiden ja vetoketjujen kanssa. Max. kuormitus 6 kg. Korkeus 650 (tai 800 mm). Korkeus pöydän pinnasta 450 mm Viimeistely ompeleella tai vetoketjulla Kysy lisää värejä...
 • € 243 Varastossa
  A30 koostuu puurungosta ja 30 mm paksusta äänenvaimennusmateriaalista sekä vaahtolaminoidusta kankaasta. Kokonaispaksuus 40 mm. Valittavana useita kankaita, jotka ovat yhdisteltävissä ompeleiden ja vetoketjujen kanssa. Max. kuormitus 6 kg. Korkeus 800 mm. Korkeus pöydän pinnasta 600 mm Viimeistely ompeleella tai vetoketjulla Kysy lisää värejä...
 • € 75 Varastossa
  Nivå sekä parantaa akustikkaa että toimii katseenvangitsijana tilassa. Paneelit voidaan asentaa eri tavoin, jolloin niiden avulla voidaan luoda erilaisia kuvioita. Nivå valmistetaan erityisestä EcoSUND ydinmateriaalista, joka on saatavilla kolmessa eri värissä. Moduulissa paksuus vaihtelee leikkausten mukaan 30 ja 80 mm välillä. Saatavana myös...
 • € 108 Varastossa
  Nivå parantaa akustikkaa ja toimii katseenvangitsijana tilassa. Paneelit voidaan asentaa eri tavoin, jolloin niiden avulla voidaan luoda erilaisia kuvioita. Nivå valmistetaan erityisestä EcoSUND ydinmateriaalista, joka on saatavilla kolmessa eri värissä, verhoilu Gabrielin Hush kankaalla. Moduulissa paksuus leikkausten mukaan 30 - 80 mm. Saatavana myös...
 • € 600 Varastossa
  Tee työpisteestäsi terveellinen! Ainutlaatuinen pöytäseinäke, joka edistää tuottavuuttasi ja terveyttäsi. PAZ tulee sanoista Pure Air Zone. Sen patentoitu rakenne yhdistää äänenvaimennuksen ja ilmanpuhdistuksen. Se luo puhtaan ilman alueen monitorin etuseinän kautta. Ei häiritsevää vetoa. Hiljainen. Koot 120-180 x 65 cm. Tilattavissa vain...
 • € 249 Varastossa
  Melutason A-luokituksen saanut A30 vaimentaa ääntä ja rajaa tilaa tehokkaasti. Saatavilla useilla eri kangasvaihtoehdoilla ja valittavissa myös viimeisteltynä ompeleella. Koot: Korkeudet 120 - 160 (180) cm Leveydet 80 - 160 cm. Kangas- ja vetoketjuvaihtoehtoja alla, kysy lisää asiakaspalvelusta.
 • € 55 Varastossa
  Vaihtoehdot: Standardijalka 4 kpl - yhdelle sermille, värit valkoinen, hopea ja musta Kulmajalka 4 kpl, joista yksi kulmajalka - yhdelle sermille, värit valkoinen, hopea ja musta Jalka pyörillä 4 kpl - yhdelle sermille, väri musta
 • € 193 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Softline-seinäke mukautuu nykyaikaisen työpaikan toiminnallisuusvaatimuksiin.Huom! Jalat tilataan erikseen.
 • € 77 Varastossa
  Erittäin tehokas, katosta riiputettava akustinen kattopaneeli. Valmistettu A-luokkaisesta ja 100 % kierrätetystä materiaalista, paksuus 50 mm. Voidaan tilata LED-valoilla tai ilman. Eri vaihtoehtoja ja kokoja.
 • € 115 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Erikoistarjous, korkeus 650 mm A hintaluokan kankaalla Soneo-pöytäseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, joka on täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja päällystetty kankaalla. Yhteensopiva Soneo Lattiaseinäkkeen kanssa. Valitse väri ja koko (leveys x korkeus) alta. Seinäkkeen paksuus on 30 mm ja korkeus 650 mm. Hinta sis. mustat...
 • € 218 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Erikoistarjous, korkeus 1500 mm A hintaluokan kankaalla Soneo-lattiaseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, joka on täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja päällystetty kankaalla. Yhteensopiva Soneo pöytäseinäkkeen kanssa. Valitse väri ja koko (leveys x korkeus) alta. Seinäkkeen paksuus on 30 mm ja korkeus 1500 mm. Hinta sis. mustat...
 • € 177 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Erikoistarjous, Softline lattiaseinäke 30 mm, A hintaluokan kankaalla Softline-lattiaseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, joka on täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja päällystetty kankaalla. Yhteensopiva Softline pöytäseinäkkeen kanssa. Valitse väri ja koko (leveys x korkeus) alta. Seinäkkeen paksuus on 30 mm ja korkeus...
 • € 115 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Erikoistarjous, Softline pöytäseinäke 30 mm, A hintaluokan kankaalla Pöytäseinäke on rakennettu massiivisesta puukehyksestä, täytetty ääntä eristävällä mineraalivillalevyllä ja verhoiltu. Yhteensopiva Softline lattiaseinäkkeiden kanssa. Valitse väri ja koko (leveys x korkeus) alta. Seinäkkeen paksuus on 30 mm ja korkeus 650 mm, se asennetaan pöydän...
 • € 700 Varastossa
  Scala akustinen kattopaneeli on loistava tiloihin, joissa tavoitteena on laskea melutasoa ja luoda samalla viihtyisämpi ilmapiiri. Sivun alaosasta löydät tyylikkäät värivaihtoehdot. 6 kpl standardivärejä, sekä lukuisia lisävaihtoehtoja pidemmällä toimitusajalla. ks. sivun alaosa. Voit valita paneeliin myös integroidun valaistuksen. Toimitukseen sis. 4...
 • € 679 Varastossa
  Scala akustinen seinäpaneeli on loistava tiloihin, joissa tavoitteena on laskea melutasoa ja luoda samalla viihtyisämpi ilmapiiri. Scala soveltuu esim. toimistoihin, ravintoloihin, kouluihin tai muihin suuriin avoimiin tiloihin. Sivun alaosasta löydät tyylikkäät värivaihtoehdot. Voidaan asettaa pysty- tai vaakasuoraan.Saatavilla eri kokoja.
 • € 1,071 Varastossa
  Scala Riippuva soveltuu loistavasti kaikkiin tiloihin, ja laskee melutasoa tehokkaasti. Koska tuote roikutetaan katosta, voidaan se asentaa mihin tahansa huoneessa, ja käyttää myös tilan rajaamiseen. Riippuva Sermi luo esimerkiksi toimistoon paremman työrauhan päiviin.
 • € 899 Varastossa
  Lily akustinen kattopaneeli on loistava tiloihin, joissa tavoitteena on laskea melutasoa ja luoda samalla viihtyisämpi ilmapiiri. Se soveltuu esim. toimistoihin, ravintoloihin, kouluihin tai muihin suuriin avoimiin tiloihin. Sivun alaosasta löydät tyylikkäät värivaihtoehdot. Halkaisija 1200 mm, kork 61 mm. Voit valita paneeliin myös integroidun valaistuksen.
 • € 170 Varastossa
  Bits Wall:in kolmiomaisen muodon avulla voi luoda leikkisän ja silmää miellyttävän asennuksen - samalla kun pinta auttaa rikkomaan ääniaaltoja ja luomaan paremman akustiikan. Ne soveltuvat mm. toimistoihin, kouluihin ja muihin avariin tiloihin. Bits Wall paneelit asennetaan piilokannakkeiden avulla, je ne voidaan asetaa joko pysty tai vaakasuoraan. L: 575...
 • € 161 Varastossa
  ScreenIT A30 Flexible seinäpaneeli on nimensä mukaisesti joustava ratkaisu erilaisten tilojen melutason laskemiseen. Soveltuu kaikkiin avariin tai kaikuviin tiloihin: Toimistoihin, ravintoloihin, kouluihin jne. Saatavilla eri kokoja ja värejä, sovitettavissa helposti juuri teidän tarpeisiinne. Valitse väri ja koko alta. Kohdasta videot voit tutustua...
 • € 62 Varastossa
  Nivå sekä parantaa akustikkaa että toimii katseenvangitsijana tilassa. Paneelit voidaan asentaa eri tavoin, jolloin niiden avulla voidaan luoda erilaisia kuvioita. Nivå valmistetaan erityisestä EcoSUND ydinmateriaalista, joka on saatavilla kolmessa eri värissä. Moduulissa paksuus vaihtelee leikkausten mukaan 30 ja 80 mm välillä. Saatavana myös...
 • € 95 Varastossa
  Nivå parantaa akustikkaa ja toimii katseenvangitsijana tilassa. Paneelit voidaan asentaa eri tavoin, jolloin niiden avulla voidaan luoda erilaisia kuvioita. Nivå valmistetaan erityisestä EcoSUND ydinmateriaalista, joka on saatavilla kolmessa eri värissä, verhoilu Gabrielin Hush kankaalla. Moduulissa paksuus leikkausten mukaan 30 - 80 mm. Saatavana myös...
 • € 2,655 € 2,950 Varastossa
  Alennettu hinta
  The Hut, on saanut vaikutteet mökkimäiseen muotoonsa Monopoli pelistä. Se luo äänieristettyä tilaa huoneen sisälle monissa käyttökohteissa: Toimistot, koulut, sairaalat jne. Mökkiä voidaan käyttää yksittäisenä työpisteenä tai vaikka pienenä kokous- tai taukotilana varustamalla se sohvilla. Ulkomitat: L.1880 K.2270 S.1800 Sisämitat: L.1800 K.2220 S.1760
 • € 3,879 € 4,310 Varastossa
  Alennettu hinta
  The Hut, on saanut vaikutteet mökkimäiseen muotoonsa Monopoli pelistä. Se luo äänieristettyä tilaa huoneen sisälle monissa käyttökohteissa: Toimistot, koulut, sairaalat jne. Mökkiä voidaan käyttää yksittäisenä työpisteenä tai vaikka pienenä kokous- tai taukotilana varustamalla se sohvilla. Ulkomitat: L.1880 K.2270 S.1800 Sisämitat: L.1800 K.2220 S.1760
 • € 5,264 € 5,849 Varastossa
  Alennettu hinta
  The Hut, on saanut vaikutteet mökkimäiseen muotoonsa Monopoli pelistä. Se luo äänieristettyä tilaa huoneen sisälle monissa käyttökohteissa: Toimistot, koulut, sairaalat jne. Mökkiä voidaan käyttää yksittäisenä työpisteenä tai vaikka pienenä kokous- tai taukotilana varustamalla se sohvilla. Ulkomitat: L.1880 K.2270 S.1800 Sisämitat: L.1800 K.2220 S.1760
 • € 1,615 € 1,794 Varastossa
  Alennettu hinta
  Varusta The Hut mökkisi sinne suunnitellulla the hut sohvalla, tai käytä sohvaa erikseen. Soveltuu hyvin toimistoihin ja kouluhin jne. Saatavilla myös varustettuna sähköpistokkeilla, Kysy vaihtoehtoja asiakaspalvelustamme.
 • € 7,645 Toimitusaika n. 7 viikkoa tilauksesta
  Hiljainen huone - Space one on modernisti muotoiltu ja se tarjoaa äänieristetyn tilan silloin kuin sitä tarvitaan, siellä voi esimerkiksi puhua rauhassa tärkeät työpuhelut. Space Onen avulla luot helposti huoneen huoneeseen. Loistava lisä avokonttoriin! Silent room - Space one soveltuu yhdelle.
 • € 14,960 Toimitusaika n. 7 viikkoa tilauksesta
  Hiljainen huone - Space two on modernisti muotoiltu ja se tarjoaa äänieristetyn tilan silloin kuin sitä tarvitaan, siellä voi esimerkiksi puhua rauhassa tärkeät työpuhelut tai kokoustat kollegan kanssa. Space Two:n avulla luot helposti huoneen huoneeseen. Loistava lisä avokonttoriin! Silent room - Space Two soveltuu Kahdelle. Kalusteet tilataan erikseen,...
 • € 24,750 Toimitusaika n. 7 viikkoa tilauksesta
  Hiljainen huone - Space four on modernisti muotoiltu ja se tarjoaa äänieristetyn tilan silloin kuin sitä tarvitaan, siellä voi esimerkiksi puhua rauhassa tärkeät työpuhelut tai pitää pienimuotoisia kokouksia. Space Four:in avulla luot helposti huoneen huoneeseen. Loistava lisä avokonttoriin! Silent room - Space Four soveltuu neljälle. Kalusteet tilataan...
 • € 31,575 Toimitusaika n. 7 viikkoa tilauksesta
  Hiljainen huone - Space six on modernisti muotoiltu ja se tarjoaa äänieristetyn tilan silloin kuin sitä tarvitaan, siellä voi esimerkiksi puhua rauhassa tärkeät työpuhelut tai pitää kokouksia. Space six:in avulla luot helposti huoneen huoneeseen. Loistava lisä avokonttoriin! Silent room - Space Six soveltuu kuudelle. Kalusteet tilataan erikseen, kysy...
 • € 589 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Cloudz riiputetaan kerroksittain toistensa lomassa, ja siinä on aukot kaapeleita varten, jolloin alapuolelle tulevan äänieristeen kiinnittäminen on helppoa. Pilvet ovat saatavilla 5 eri variaationa, jolloin luotte teille sopivan yhdistelmän. Pilven yläpuoli on MDF:ää, täyte kivivillaa ja se verhoillaan villakankaalla. Asennus vaijerilla (1,5 m) ja...
 • € 521 € 579 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Alennettu hinta
  Alumi lattiaseinäkkeen kehys on valkoiseksi anodisoitua alumiinia, se on täytetty ääntäeristävällä materiaalilla, ja verhoiltu kankaalla (värit alla) tai päällystetty kohokuvioidulla huopalevyllä, jonka väreinä valkoinen, vaalean- tai tummanharmaa. Kysy lisää asiakaspalvelusta. Jalat myydään erikseen.
 • € 35 € 39 Varastossa
  Alennettu hinta
  Alumi jalat myydään yksittäin, tilaa siis kaksi kappaletta jokailelle erikseen seisovalle seinäkkeelle. Saatavilla tappijalka kytkettäville seinäkkeille, jalka säätöjaloilla, jalka tuplakannakkeella ja säätöjaloilla sekä lukittava pyörällinen jalka. Korkeus lattiapinnasta sermin alareunaan 30 mm, paitsi pyörällisellä jalalla 100 mm.
 • € 216 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  One screen on joko yksi- tai kolmepaneelinen tilanjakaja, joka toimii samalla myös ilmoitustauluna. Kehys on musta ja mustat pyörät ja verhoilu valittavissa 3:ssa värissä: musta, tummanharmaa tai harmaa. korkeus 1705 mm. Helppo asentaa, lataa ohje alta.
 • € 312 Toimitusaika n. 5 viikkoa
  Melutason A-luokituksen saanut A30 vaimentaa ääntä ja rajaa tilaa tehokkaasti. Yläosassa 25 cm korkea kirkas plexilasi. Koot: Korkeudet 120 - 160 (180) cm Leveydet 80 - 160 cm. Kangasvaihtoehtoja alla, kysy lisää asiakaspalvelusta Jalat tilataan erikseen.
 • € 63 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Fold It Basic pöytäseinäke on kevyt siirtää tai viikata pois tieltä silloin kun sitä ei tarvita. Se on valmistettu tummanharmaasta huovasta, joka on tehty 100% kierrätetystä polyesterikuidusta. Pöytäseinäke sopii kohteisiin, jossa on tarve laskea melutasoa, mutta jossa halutaan vapauttaa välillä tilaa taittelemalla seinäke sivuun esim. koulut. Saatavana...
 • € 1,150 Toimitusaika 3-4 viikkoa
  Wall In One on ääntävaimentava seinäkiinnitteinen työpiste, joka soveltuu loistavasti työpaikoille jossa kiertävät työpisteet, tai vaikkapa avokonttorin ulkopuolelle asiakaspuheluita tms. varten. Wall in one sisältää Valkoiseksi maalatun työtason ja hyllyn, jotka on kiinnitetty puukehykseen, joka on täytetty äänieristeellä, ja verhoiltu huopakankaalla....
 • € 945 Toimitus 3-4 viikkoa
  ScreenIT A30 lattiaseinäkepaketti koostuu kolmesta vetoketjulla kytketystä lattiaseinäkkeestä. Seinäkkeiden korkeus on 1400 mm, ja sivuseinäkkeet ovat 800 mm leveitä. Keskiseinäkkeen valitset työpöytäsi leveyden mukaan. Soveltuu hyvin myös vastakkaisille työpisteille. Soveltuu hyvin toimistoihin, kouluihin tai muihin tiloihin, jossa halutaa lisätä...
 • € 70 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Timber seinäpaneelisarjassa on useita erikokoisia paneeleja, jotka voidaan valita eri väreissä. Niistä voi rakentaa tilaa somistavan kuvion, joka torjuu samalla tehokkaasti melua. Timber on helppo asentaa mukana tulevalla kannakkeella (tarranauhakiinnitys). Timber akustiikkapaneeli sopii loistavasti kouluihin, ravintoloihin, toimistoihin jne. Lataa...
 • € 28 Varastossa
  Kytkentäkappaleilla kytket Silence-sermit yhteen. Paketissa on 4 kpl mustaa kytkentäpalaa, kaksi kpl kumpaankin vastakkaiseen sermiin. (neljä palaa, 4 liitospuikkoa ja 8 ruuvia kiinnitykseen) Voit ostaa myös korkeussapluunan (ks. download). Huom, tarvitset vain yhden sapluunan, valitessasi sen, valitse mukaan vain yksi kytkentäpakkaus, ja vie muut...
 • € 42 Varastossa
  Kytkentäkappaleilla kytket Silence-sermit yhteen. Paketissa on 6 kpl mustaa kytkentäpalaa, kaksi kpl kumpaankin vastakkaiseen sermiin. (kuusi palaa, 6 liitospuikkoa ja 12 ruuvia kiinnitykseen) Voit ostaa myös korkeussapluunan (ks. download). Huom, tarvitset vain yhden sapluunan, valitessasi sen, valitse mukaan vain yksi kytkentäpakkaus, ja vie muut...
 • € 58 Varastossa
  Kytkentäkappaleilla kytket Silence-sermit yhteen. Paketissa on 8 kpl mustaa kytkentäpalaa, kaksi kpl kumpaankin vastakkaiseen sermiin. (8 palaa, 8 liitospuikkoa ja 16 ruuvia kiinnitykseen) Voit ostaa myös korkeussapluunan (ks. download). Huom, tarvitset vain yhden sapluunan, valitessasi sen, valitse mukaan vain yksi kytkentäpakkaus, ja vie muut kytkennät...
 • € 48 Toimitusaika yhdessä sermien kanssa tai 3-4 viikkoa erikseen.
  Kirjehylly läpinäkyvää akryyliä antaa minimalistisen vaikutelman. Kirjehylly on yhteensopiva Softline pöytä ja lattiaseinäkkeiden kanssa, ja antaa kaivattua lisätilaa papreitte/kirjeitten säilytykseen työpisteellä. Ripustat kirjehyllyn helposti pöytä tai lattiaseinäkkeen yläreunaan.
 • € 36 Toimitusaika yhdessä sermien kanssa tai 3-4 viikkoa erikseen.
  Ripustat kynälaatikon helposti pöytä- tai lattiaseinäkkeen yläreunaan. Kynäteline on läpinäkyvää akryyliä, ja sen avulla vältät helposti sotkun työpöydällä. Toimitukseen sis 1 kpl kynätelinettä. (ei kaksi, kuten kuvassa)
 • € 48 Toimitusaika yhdessä sermien kanssa tai 3-4 viikkoa erikseen.
  Ripustat hyllyn helposti pöytä- tai lattiaseinäkkeen yläreunaan. Materiaali on läpinäkyvää akryyliä, ja hyllyn avulla vältät helposti sotkun työpöydällä. (Voit säilyttää siinä erilaisia tarvitsemiasi tarvikkeita.)

Ääntäeristävä tilanjakaja rauhoittaa työympäristön

Monipuoliset äänieristeratkaisut ja tilanjakajat auttavat miellyttävän toimistoympäristön luomisessa. Kevyt tilanjakaja toimii samaan aikaan sekä erinomaisena näkösuojana että ääntäeristävänä elementtinä. Seesteinen työympäristö ei ole tärkeä ainoastaan ääniherkälle ihmiselle, vaan olennainen osa mitä tahansa keskittymistä vaativaa työtä. Erilaiset ääntäeristävät elementit ja tilanjakajat mahdollistavat rauhallisemman työympäristön vaivattomasti. Sermit ovat oiva valinta avotoimistoihin, sillä niiden avulla voidaan jakaa isoja avoimia tiloja pienempiin työskentelytiloihin.

Millainen tilanjakaja toimistoon?

Lattiasermi on kevyt ja helposti siirrettävä tilanjakaja, joka jakaa toimiston avonaiset tilat pienempiin osiin ja luo työrauhaa. Ääntävaimentava lattiasermi on kevyt tilanjakaja, joka sopii etenkin avotoimistoon, mutta miksei kotiinkin, ja liikuteltava lattiaseinäke on helposti siirrettävissä paikasta toiseen tarpeen vaatiessa. Mikäli halutaan luoda rauhaa työpisteiden välille, on pöytään asennettava seinäke puolestaan suosittu vaihtoehto. Valikoimastamme löydät korkeat lattiasermit pyörillä tai ilman, taitettavat sermit sekä työpöytään kiinnitettävät pöytäsermit.

Ääntävaimentavat paneelit

Toimistotilojen seinien ja lattioiden kovat pinnat heijastavat ääntä voimakkaasti, mutta erilaiset kattoon kiinnitettävät akustiikkalevyt ja seinään asennettavat akustiikkapaneelit auttavat pehmentämään ja suodattamaan ääntä, jolloin ne vaimentavat äänen kantautumista. Ilmiö on sama kuin hiljaisuuden tunne maisemassa, johon runsas ensilumi juuri on laskenut: kun ilma tarttuu lumikiteeseen se muuttuu lämmöksi, jolloin ilma ikään kuin vaikenee. Näin toimii myös akustiset kattopaneelit ja seinäpaneelit – akustiikkalevy nappaa ääniaallon ja muuttaa sen lämmöksi, jolloin ääni vaimenee.

Tilanjakajat ja sermit edullisesti

Moderniin toimistoympäristöön on suositeltavaa yhdistää monia erilaisia tilanjakajia ja sermejä, jotta voidaan luoda yhtenäinen ja toimiva kokonaisuus miellyttävämmän työympäristön luomiseksi. Tilanjakaja on kuin kevyt väliseinä: toimistosermit mahdollistavat entistä tehokkaamman ja rauhallisemman paikan työskennellä. Ääntäeristävä tilanjakaja tai akustinen paneeli voidaan kiinnittää kirjoituspöydälle, ripustaa kattoon tai sijoittaa korkeat lattiaseinäkkeet jakamaan suurta avonaista tilaa.

Löydät laajasta valikoimastamme sisustukselliset akustiikkapaneelit, käytännölliset tilanjakajat sekä muut toimiston äänieristeet. Erilaisten moduuleiden avulla saat luotua yksilöllisen ja esteettisen kokonaisuuden toimistolle.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle