Äänieristeet ja tilanjakajat 

 • Lattiaseinäkkeet ja sermit
  Lattiaseinäkkeet ja sermit

  Akustinen lattiasermi tilanjakajana

  Avotoimistossa melu saattaa olla puheensorinaa, radion vaimeaa laulua, ovien käymistä tai elektronisista laitteista aiheutuvaa ääntä. Ei-toivottuja ääniä on kuitenkin mahdollista vaimentaa erilaisilla akustisilla ratkaisuilla ja näin tehdä työympäristöstä miellyttävämpi ja rauhallisempi paikka työskennellä. Monipuoliset lattiaseinäkkeet ovat suosittu vaihtoehto, kun halutaan parantaa toimiston akustiikkaa.

  Monissa toimistoissa on nykyään käytössä ääntäeristävät lattiasermit, jotka vaimentavat ympäristön ääniä sekä tuovat työrauhaa ja näkösuojaa. Tämä mahdollistaa työntekijöiden paremman keskittymiskyvyn ja sitä kautta lisää työn tehokkuutta. Etätyön yleistyessä moni haluaa tuoda ääntä vaimentavan efektin myös kotitoimistoon ja omilla jaloillaan pystyssä pysyvä lattiaseinäke on helppo vaihtoehto.

  Lattiaseinäke on tyylikäs akustiikan pehmentäjä

  Lattiasermin avulla iso tila voidaan rajata pienempiin osiin vaimentaen samalla ympäristön äänenvoimakkuutta. Lattialle sijoitettava seinäke on samalla myös siirrettävä tilanjakaja. Koska sermi ei vaadi kiinteää asennusta, antaa se rajattomat mahdollisuudet muokata tilaa aina tarpeen mukaan. Lattiasermi on kuitenkin tukeva rakenteeltaan, joten sen päivittäinen siirtäminen voi olla hankalaa, joten liikuteltavaksi tilanjakajaksi soveltuu parhaiten lattiasermi pyörillä, joka helpottaa sermin siirtelyä paikasta toiseen.

  Lattiaseinäkkeet toimivat yksinään tai niitä voidaan yhdistää toisiinsa. Lattiasermin käytännöllisyys ei poissulje sen tyylikästä estetiikkaa, vaan ne toimivat myös osana sisustusta, sillä eri värivaihtoehdoilla voidaan luoda tilaan sopiva tunnelma. Valikoimastamme löydät eri kokoiset ja malliset lattiaseinäkkeet useissa eri väreissä. Maltilliset harmaan ja mustan sävyt toimivat ajattomassa sisutuksessa ja kirkkailla väreillä voidaan tuoda piristystä toimistoon tai yhtenäistää toimiston sisustusta.

 • Pöytäseinäkkeet
  Pöytäseinäkkeet

  Ääntäeristävä pöytäsermi rauhoittaa työympäristön

  Erityisesti keskittymistä vaativassa työssä oma, rauhallinen tila on tärkeä. Tänä päivänä on yleistä, että työtä tehdään avo- tai monitilatoimistossa. Suuret, avonaiset ja usean henkilön kesken jaetut työtilat mahdollistavat spontaanit, vapaamuotoiset keskustelut työkavereiden kesken ja lisäävät yhteisöllisyyden tunnetta.

  Avotoimistossa on väistämättä ylimääräistä ääntä ja häiriötä, joka saattaa hankaloittaa keskittymiskykyä ja laskea työtehoa. Tämän takia onkin tärkeää tarkistaa, että toimisto palvelee mahdollisimman hyvin erilaista työntekoa mahdollistaen niin rauhalliset vetäytymistilat kuin keskusteluilmapiiriä tukevan ympäristön. Kevyt ääntävaimentava pöytäsermi on helppo keino luoda tunne omasta työpisteestä ja rauhoittaa toimiston äänimaailmaa.

  Kiinteä vai siirreltävä pöytäseinäke?

  Pöytäseinäke on akustiikkaa ehostava elementti, joka kiinnitetään suoraan työpöytään kiinni. Kiinteä pöytäsermi on erityisen hyvä sähköpöydän kanssa, jolloin se nousee ja laskee pöytätason mukana. Mallistostamme löytyy myös niin kutsuttu kannettava pöytäsermi, joka seisoo omalla tukijalallaan ja on näin helpommin siirreltävissä paikasta toiseen.

  Enemmän yksityisyyden tunnetta

  Työpöydälle asetettava seinäke on avoimiin tiloihin luotu yksityisyyttä ja rauhaa tuova akustiikkalevy, jonka esimerkiksi voi sijoittaa kahden työpöydän väliin tai yksittäisen työpöydän ympärille. Tämä kevyt tilanjakaja luo helposti avarimpaankin tilaan oman työhuoneen rauhan tuntua. Pöytäsermit ovat olleet jo pitkään avotoimistojen vakiokalustoa, mutta etätyöskentelyn lisääntyessä on niistä tullut suosittuja myös kotitoimistoissa.

 • Akustiset kattopaneelit
  Akustiset kattopaneelit

  Akustinen kattopaneeli

  Korkeat tilat ovat monesti haluttuja kohteita niin kodeiksi kuin työpaikoiksi – ne ovat näyttäviä, valoisia ja avaria. Mutta siinä missä suuri ja avara tila on monen sisustajan unelma, se saattaa sen sijaan kauhistuttaa akustiikkasuunnittelijaa. Jos toimistolla on tarvetta rajata äänien kantavuutta, akustiikkapaneeli kattoon on suositeltava ratkaisu.

  Äänieristys kattoon

  Suurissa tiloissa ääni leviää herkästi. Oli kyseessä sitten työpaikkasi vastaanottotila, taukotila tai neuvotteluhuone on äänen oikeinkantautuminen tärkeää niin viihtyvyyden kuin keskittymiskyvyn kannalta.

  Kaiku on yleinen ongelma korkeissa huoneissa. Pehmeät sisustusmateriaalit vaimentavat kaikua, mutta aina eivät matot ja verhot riitä. Kun ääni heijastuu korkeissa, kovissa pinnoissa, on katosta riippuva akustiikkalevy tehokas ja tyylikäs ratkaisu, joka toimii kuin äänieristyslevy.

  Akustiikkalevy kattoon

  Akustiikkalevy katossa voi myös olla niinsanottu sisustuslevy, joka tekee huoneesta intiimimmän kutistamatta sitä. Eri värisiin ja mallisiin levyihin voit lisätä LED-valot, jolloin äänieristelevy on myös kattovalaisin. Tutustu kattavaan valikoimaamme, joka sisältää monia esteettisesti näyttäviä vaihtoehtoja. Ja tilaa viihtyvyyttä parantavat akustiikkapaneelit kattoon!

   

  Kantautuvatko naapurisi äänet sinun huoneisiin? Häiritseekö melu työpaikalla? Löydä parhaat akustiikkatuotteet elämänlaadun kohentamiseksi meiltä!

 • Akustiset paneelit seinälle
  Akustiset paneelit seinälle

  Ääntäeristävä seinäpaneeli on tyylikäs ratkaisu

  Eivätkö seinät riitä peittämään naapurin ääniä? Vai murehditko oman äänesi kantautumista vieraille korville? Vietätkö paljon aikaa vanhassa talossa, jossa äänieristys on heikko? Akustinen seinäpaneeli auttaa vaimentamaan teräviä ääniaaltoja miellyttävämmäksi niin töissä kuin kotona!

  Seinään kiinnitettävä äänieriste on helppo asentaa mihin tahansa tilaan eikä se vie arvokasta lattiatilaa pienessäkään huoneessa. Toimistotiloissa parempi akustiikka ja hiljaisempi työtila saadaan helposti ratkaistua sijoittamalla äänieristelevy seinään. Ääntä eristävä seinälevy on samalla myös tyylikäs sisustuselementti. Valikoimastamme löytyy niin yksiosaiset akustiikkapaneelit kuin moduuleista koostuvat akustiset seinäpaneelit. Laajan värivalikoiman ansiosta saat luotua myös sisustuksellisesti toimivan kokonaisuuden niin toimistolle, ravintolaan, julkisiin tiloihin kuin kotiinkin.

  Akustinen paneeli toimistoon tai kotiin

  Akustiikkalevy seinään saattaa alkuun kuulostaa kalliilta, hankalalta ja esteettisesti epäilyttävältä hankinnalta. Nykyään ääntävaimentavat elementit ovat kuitenkin moderneja ja esteettisiä, monipuoliset muotoiluvaihtoehdot sekä laaja värivalikoima takaa, että jokaiseen tilaan on olemassa sopiva ratkaisu ilman että tilan tunnelma kärsii. Äänenvaimennus paneeli toimii modernina sisustuselementtinä. Tylsien äänieristyslevyjen sijaan modernit seinäpaneelit tuovat tyhjille seinille väriä ja luonnetta huolehtien samalla toimiston akustiikasta

  Akustiikkapaneelit ovat modernin toimiston vakiovaruste tänä päivänä, sillä ne tekevät tilasta miellyttävämmän paikan työskennellä ääntä vaimentavan efektinsä vuoksi. Akustiset seinäpaneelit ovat tärkeä lisä työympäristön viihtyvyydessä yhdessä muiden akustiikkaratkaisuiden kanssa.

 • Lisätarvikkeet
  Lisätarvikkeet

  Täältä löydätte erilaiset kiinnikkeet ja jalkapaketit erilaisille sermeille ja seinäkkeille. Useimpia malleja on saatavilla kahdella erilaisella viimeistelyllä, kromi tai mustalakattu teräs. Voitte myös valita, jos haluatte jalkoihin pyörät siirtelyn helpottamiseksi. 

 • Riippuvat tilanjakajat
  Riippuvat tilanjakajat

  Monipuolinen kattoon kiinnitettävä tilanjakaja

  Riippuvat tilanjakajat tarjoavat loputtomat mahdollisuudet parantaa suurien ja avonaisten tilojen akustiikkaa. Useimmat roikkuvat äänieriste-elementit rakentuvat moduuleista, mikä tekee niistä äärimmäisen monipuolisen akustiikkaratkaisun mihin tahansa tilaan. Moduuleiden avulla voidaan luoda halutun kokoisia ja muotoisia ilmavia väliseiniä. Riippuva äänieriste on koristeellinen tilanjakaja, joka paitsi vaimentaa melua, tuo myös upean vivahteen sisustukseen.

  Ripustettava tilanjakaja on ilmava elementti

  Riippuen halutusta lopputuloksesta, voi moduuleiden avulla rakentaa helposti ilmavan ja valoa läpäisevän kokonaisuuden. Katosta roikkuvat moduulit ovat nykyään yleisiä toimistoissa ja muissa julkisissa tiloissa. Ne on helppo asentaa kattoon kiskojen avulla, ne ovat muokattavissa myös jälkikäteen ja ne tuovat mielenkiintoisen yksityiskohdan tilaan kuin tilaan. Ripustettavat tilanjakajat luovat rauhallisemman työtilan ääntä vaimentava efektinsä takia, mikä edistää tehokasta työskentelyä avonaisessa tilassa.

 • Hiljaiset tilat
  Hiljaiset tilat

  Äänieristetyt hiljaiset tilat avotoimistoon

  Äänieristetyssä työtilassa ihmiset voivat keskittyä ja työskennellä täydellä teholla. Niissä voidaan rauhassa käydä tärkeitä puheluita ja keskusteluja häiriintymättä ja toisaalta häiritsemättä muita. Hiljaiset vetäytymistilat tarjoavat myös näkösuojaa ja kokonaisvaltaisempaa yksityisyyttä. Hiljaiset tilat ovat ihanteellisia paisti avotoimistoissa, myös julkisissa tiloissa kuten kouluissa tai sairaaloissa.

  Modernit hiljaiset työtilat on suunniteltu niin, että niissä voi viettää pidempiäkin ajanjaksoja. Niissä on ilmankierto, led valaistus ja tarvittavat sähkö- ja USB-pistokkeet. Säätöjalkojen avulla kopit saadaan tuettua myös hieman epätasaisella alustalla.

  Eri kokoiset äänieristetyt tilat eri tarpeisiin

  Äänieristetyt puhelinkopit ovat tarkoitettu yhdelle henkilölle kerrallaan. Ne ovat optimaalisia silloin, kun on tarve puhua puhelimessa nopeasti tai istua videoneuvottelussa esimerkiksi asiakkaan kanssa. Tällöin yksittäinen työntekijä voi helposti vetäytyä omaan työtilaansa ja antaa työrauhan muille avotoimistossa työskenteleville.

  Suuremmat hiljaiset tilat on suunniteltu 2, 4 tai 6 hengen neuvottelutilaksi. Ne sopivat toimistoon tai muuhun työtilaan, jossa ei ole valmiiksi omaa eristettyä rauhallista tilaa. Ääntä eristävän luonteensa vuoksi tällaiset työskentelytilat ovat toisinaan jopa parempia kuin ohut seinäiset huoneet, joita ei välttämättä ole tarkoitettu neuvotteluhuoneeksi.

  Myös erilaiset huone huoneessa ratkaisut pavelevat modernia työympäristöä. Niitä on saatavilla ovellisina tai ilman, riippuen tarpeesta. Mökkimäinen hiljainen tila on sopiva esimerkiksi kouluihin, sairaaloihin tai muihin julkisiin tiloihin. Toimistoympäristössä ne palvelevat erinomaisesti vaikkapa taukotilana ja ne voi sisustaa mukavasti yhteensopivilla sohvilla.

 • € 5,400 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Hana - akustinen pod on nykyaikainen äänieristetty tila yhdelle. Hana Pod on ratkaisu avokonttoriin, sen avulla saadaan rauhaa esim. tärkeille puheluille. Hiljaisen huoneen avuulla voit tarjota työntekijöille tilan suorittaa rauhassa hiljaisuutta vaativia työtehtäviä. Hana - työtila toimitetaan asentamattomana, ota siis ihmeessä yhteyttä saadaksesi myös...

Ääntäeristävä tilanjakaja rauhoittaa työympäristön

Monipuoliset äänieristeratkaisut ja tilanjakajat auttavat miellyttävän toimistoympäristön luomisessa. Kevyt tilanjakaja toimii samaan aikaan sekä erinomaisena näkösuojana että ääntäeristävänä elementtinä. Seesteinen työympäristö ei ole tärkeä ainoastaan ääniherkälle ihmiselle, vaan olennainen osa mitä tahansa keskittymistä vaativaa työtä. Erilaiset ääntäeristävät elementit ja tilanjakajat mahdollistavat rauhallisemman työympäristön vaivattomasti. Sermit ovat oiva valinta avotoimistoihin, sillä niiden avulla voidaan jakaa isoja avoimia tiloja pienempiin työskentelytiloihin.

Millainen tilanjakaja toimistoon?

Lattiasermi on kevyt ja helposti siirrettävä tilanjakaja, joka jakaa toimiston avonaiset tilat pienempiin osiin ja luo työrauhaa. Ääntävaimentava lattiasermi on kevyt tilanjakaja, joka sopii etenkin avotoimistoon, mutta miksei kotiinkin, ja liikuteltava lattiaseinäke on helposti siirrettävissä paikasta toiseen tarpeen vaatiessa. Mikäli halutaan luoda rauhaa työpisteiden välille, on pöytään asennettava seinäke puolestaan suosittu vaihtoehto. Valikoimastamme löydät korkeat lattiasermit pyörillä tai ilman, taitettavat sermit sekä työpöytään kiinnitettävät pöytäsermit.

Ääntävaimentavat paneelit

Toimistotilojen seinien ja lattioiden kovat pinnat heijastavat ääntä voimakkaasti, mutta erilaiset kattoon kiinnitettävät akustiikkalevyt ja seinään asennettavat akustiikkapaneelit auttavat pehmentämään ja suodattamaan ääntä, jolloin ne vaimentavat äänen kantautumista. Ilmiö on sama kuin hiljaisuuden tunne maisemassa, johon runsas ensilumi juuri on laskenut: kun ilma tarttuu lumikiteeseen se muuttuu lämmöksi, jolloin ilma ikään kuin vaikenee. Näin toimii myös akustiset kattopaneelit ja seinäpaneelit – akustiikkalevy nappaa ääniaallon ja muuttaa sen lämmöksi, jolloin ääni vaimenee.

Tilanjakajat ja sermit edullisesti

Moderniin toimistoympäristöön on suositeltavaa yhdistää monia erilaisia tilanjakajia ja sermejä, jotta voidaan luoda yhtenäinen ja toimiva kokonaisuus miellyttävämmän työympäristön luomiseksi. Tilanjakaja on kuin kevyt väliseinä: toimistosermit mahdollistavat entistä tehokkaamman ja rauhallisemman paikan työskennellä. Ääntäeristävä tilanjakaja tai akustinen paneeli voidaan kiinnittää kirjoituspöydälle, ripustaa kattoon tai sijoittaa korkeat lattiaseinäkkeet jakamaan suurta avonaista tilaa.

Löydät laajasta valikoimastamme sisustukselliset akustiikkapaneelit, käytännölliset tilanjakajat sekä muut toimiston äänieristeet. Erilaisten moduuleiden avulla saat luotua yksilöllisen ja esteettisen kokonaisuuden toimistolle.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle