Äänieristeet ja tilanjakajat 

 • Lattiaseinäkkeet ja sermit
  Lattiaseinäkkeet ja sermit

  Akustinen sermi rajaa tilan ja vaimentaa ääntä

  Ihmisen herkkyys melulle on yksilöllistä, mutta melu määritellään kaikille samana: se on ei-toivottua ääntä. Avokonttorissa melu saattaa olla puheensorinaa, radion vaimeaa laulua, ovien käymistä tai elektronisten laitteiden ääntely. Ei-toivottuja ääniä on kuitenkin mahdollista vaimentaa – huomattavasti! Avokonttoreilta tutut ääntäeristävät lattiasermit eli ns. lattiaseinäkkeet eristää hälyä, mutta työ myös työrauhaa näköesteen myötä. Etätyön yleistyessä myös monista kotikonttoreista löytyy nykypäivänä lattiasermi. 

  On siis monta syytä siihen, että sermit ja tilanjakajat ovat todella suosittuja nykypäivän toimistoissa.

   

  Sermi tai tilanjakaja on tyylikäs akustiikan pehmentäjä

  Lattiaseinäke, tai tilanjakaja, on sermi, joka paitsi rajaa huoneen myös vaimentaa ympäristön äänenvoimakkuutta. Sermi toimii yksittäisenä tai yhdistettynä yksiköissä. Lattiasermi voi olla maltillinen ja huomaamaton seinäke, tai näyttävä designtuote. Sen käytännöllisyys ei sulje pois sen tyylikästä estetiikkaa, eikä sitä vastaavasti tarvitse hankkia pelkästään akustisista syistä. Muista, että lattiasermi ei ole kevyt tilanjakaja, joten jos sermi on tarkoitettu liikuteltavaksi, sermi pyörillä on luultavasti valikoimamme paras vaihtoehto sinulle.

  Työrauhan pelastaja- Sermit toimistoon


  Ehosta työpaikkasi akustiikkaa ja päivitä samalla työhuoneen sisustus – ääntä eristävä sermi lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

   

  Onko lattiaseinäke liian suuri tai yksinään riittämätön vaimentamamaan työpaikkasi äänentasoa? Löydä valikoimastamme myös sermi pöydälle tai akustiikkalevy seinään sekä kattoon!

 • Pöytäseinäkkeet
  Pöytäseinäkkeet

  Pöytäsermi luovat työrauhaa toimistolle ja kotikonttorille

  Erityisesti keskittymistä vaativassa työssä oma, rauhallinen tila on tärkeä. Tämän päivän toimistomaisemassa, jossa avokonttori on yleinen, pöytäsermi voi olla ääniherkän ja rauhaa kaipaavan työntekijän pelastus.

  Pöytäsermi on lattiasermin lailla akustiikkaa ehostava pöytäseinäke, mutta pienempi ja kirjoituspöytää varten suunniteltu. Työpöydälle asetettava seinäke on avoimiin tiloihin luotu yksityisyyttä ja rauhaa tuova akustiikkalevy, jonka esimerkiksi voi sijoittaa kahden työpöydän väliin, tai yksittäisen työpöydän ympärille. Tämä kevyt tilanjakaja luo helposti avarimpaankin tilaan oman työhuoneen rauhan tuntua. Pöytäsermit ovat olleet jo pitkään avokonttoreiden vakiokalustoa, mutta etätyöskentelyn lisääntyessä on niistä tullut suosittuja kotikonttoreilla. 

  Pöytäseinäke ilmanpuhdistimella

  Nyt valikoimastamme löytyy myös työterveyttä edistävä pöytäseinäke ilmanpuhdistimella. Monitorin etuseinä puhdistaa ilmaa, samalla kun sermin akustiikkalevy vaimentaa ympäristöä.

  Pöytäsermi on monikäyttöinen tilanjakaja

  Äänenvaimennuksen lisäksi pöytäsermi toimii mainiosti työpisteiden jakajana, mikä parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä. Pöytäsermin voi asentaa helposti esimerkiksi sähköpöydälle.

  Meiltä löydät erilaiset tilanjakajat kotiin ja toimistolle.   Kaikuuko konttori? Vuotaako seinien läpi melua? Täydennä toimiston toimivaa akustiikkaa hankkimalla akustiikkalevy kattoon 
  ja seinille!

 • Akustiset kattopaneelit
  Akustiset kattopaneelit

  Akustinen kattopaneeli

  Korkeat tilat ovat monesti haluttuja kohteita niin kodeiksi kuin työpaikoiksi – ne ovat näyttäviä, valoisia ja avaria. Mutta siinä missä suuri ja avara tila on monen sisustajan unelma, se saattaa sen sijaan kauhistuttaa akustiikkasuunnittelijaa. Jos toimistolla on tarvetta rajata äänien kantavuutta, akustiikkapaneeli kattoon on suositeltava ratkaisu.

  Äänieristys kattoon

  Suurissa tiloissa ääni leviää herkästi. Oli kyseessä sitten työpaikkasi vastaanottotila, taukotila tai neuvotteluhuone on äänen oikeinkantautuminen tärkeää niin viihtyvyyden kuin keskittymiskyvyn kannalta.

  Kaiku on yleinen ongelma korkeissa huoneissa. Pehmeät sisustusmateriaalit vaimentavat kaikua, mutta aina eivät matot ja verhot riitä. Kun ääni heijastuu korkeissa, kovissa pinnoissa, on katosta riippuva akustiikkalevy tehokas ja tyylikäs ratkaisu, joka toimii kuin äänieristyslevy.

  Akustiikkalevy kattoon

  Akustiikkalevy katossa voi myös olla niinsanottu sisustuslevy, joka tekee huoneesta intiimimmän kutistamatta sitä. Eri värisiin ja mallisiin levyihin voit lisätä LED-valot, jolloin äänieristelevy on myös kattovalaisin. Tutustu kattavaan valikoimaamme, joka sisältää monia esteettisesti näyttäviä vaihtoehtoja. Ja tilaa viihtyvyyttä parantavat akustiikkapaneelit kattoon!

   

  Kantautuvatko naapurisi äänet sinun huoneisiin? Häiritseekö melu työpaikalla? Löydä parhaat akustiikkatuotteet elämänlaadun kohentamiseksi meiltä!

 • Akustiset paneelit seinälle
  Akustiset paneelit seinälle

  Äänieristys seinään on tyylikäs ratkaisu toimiston akustiikkaan

  Äänieristys paneeli seinään

  Eivätkö seinät riitä peittämään naapurin ääniä? Vai murehditko oman äänesi kantautumista vieraille korville? Vietätkö paljon aikaa vanhassa talossa, jossa äänieristys on heikko? Akustinen seinäpaneeli muokkaa tilan akustiikkaa miellyttävämmäksi niin töissä kuin kotona! Äänieriste seinään on helpompaa asentaa kuin moni kuvittelee. Useissa toimistotiloissa seinän äänieristys voidaan ratkaista sijoittamalla äänieristelevy seinään. Äänieristys seinälevy on samalla myös tyylikäs sisustuselementti.

  Akustinen paneeli eli akustiikkalevy työpaikalle

  Akustiikkalevy seinään kuulostaa kalliilta, hankalalta ja esteettisesti epäilyttävältä hankkeelta. Näin ei kuitenkaan ole. Ääntä vaimentava paneeli eli äänenvaimennus paneeli on helppo asentaa ja näyttää halutessa tyylikkäältä sisustuselementiltä. Akustiikkataulu, joka on seinälle ripustettava akustiikkalevy on tyylikäs sisustuselementti, jonka johdosta akustiikkalevyjä kutsutaankin nykyään myös sisustuslevyiksi. Tylsien äänieristyslevyjen sijasta on sisustuslevy seinään on sopiva elementti, joka äänenvaimennuksen lisäksi tuo  tyhjille seinille väriä ja luonnetta. Akustiset seinäpaneelit on tärkeä lisä työympäristön viihtyvyyden huomioimiseen, hanki siis akustiikkalevyt seinään.

  Kaipaako työpisteesi äänenvaimennusta? Kaikuuko konttorissanne? Hanki rajaava pöytäsermi tai ripusta akustiikkalevy kattoon!

 • Lisätarvikkeet
  Lisätarvikkeet

  Täältä löydätte erilaiset kiinnikkeet ja jalkapaketit erilaisille sermeille ja seinäkkeille. Useimpia malleja on saatavilla kahdella erilaisella viimeistelyllä, kromi tai mustalakattu teräs. Voitte myös valita, jos haluatte jalkoihin pyörät siirtelyn helpottamiseksi. 

 • Riippuvat tilanjakajat
  Riippuvat tilanjakajat

  Riippuvat tilanjakajat toimistoon

  Riippuvien tilanjakajiemme avulla rakennatte haluamanne kokoisen, ääntävaimentavan tilanjakajan. Riippuva akustinen tilanjakaja on niinsanottu akustiikkapaneeli, joka jakaa huoneeen näköesteenä ja äänieristeenä. Valikoimissamme on erilaisia kauniita malleja tyylikkäisiin "huone huoneessa" ratkaisuihin. Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti käyttötarkoitukseenne parhaiten soveltuvat sermit ja äänipaneelit. Tutustu valikoimaamme: Tilanjakajat, äänipaneelit ja sermit.

 • Hiljaiset tilat
  Hiljaiset tilat

  Hiljaiset tilat, puhelinkopit ja ääntä eristävät kalusteet luovat "huoneita huoneisiin". Niiden avulla voi saada loistavat hyödyt avokonttorista ja toisaalta luoda paikkoja, missä voidaan rauhassa käydä tärkeitä puheluita ja keskusteluja häiriintymättä ja toisaalta häiritsemättä muita.

 • € 48 Toimitusaika yhdessä sermien kanssa tai 3-4 viikkoa erikseen.
  Ripustat hyllyn helposti pöytä- tai lattiaseinäkkeen yläreunaan. Materiaali on läpinäkyvää akryyliä, ja hyllyn avulla vältät helposti sotkun työpöydällä. (Voit säilyttää siinä erilaisia tarvitsemiasi tarvikkeita.)
 • € 5,400 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Hana - akustinen pod on nykyaikainen äänieristetty tila yhdelle. Hana Pod on ratkaisu avokonttoriin, sen avulla saadaan rauhaa esim. tärkeille puheluille. Hiljaisen huoneen avuulla voit tarjota työntekijöille tilan suorittaa rauhassa hiljaisuutta vaativia työtehtäviä. Hana - työtila toimitetaan asentamattomana, ota siis ihmeessä yhteyttä saadaksesi myös...

Vaivaako melu työpaikalla? Kevyt tilanjakaja tai sermi avuksi!

Tilanjakaja on pelastus moneen. Tuppaako työpaikalla kaikumaan puheensorina? Kaipaatko rauhallisempaa työpistettä, joka antaa sinulle eristystä ja omaa rauhaa? Seesteinen työympäristö ei ole tärkeä ainoastaan ääniherkälle ihmiselle, vaan olennainen osa keskittymistä vaativaa työtä varten. Ääntä eristävä sermi on tilanjakaja, jolla saat pidettyä työympäristön rauhallisena.

Millainen tilanjakaja -sermi toimistoon?

Toimisto termi toimii kuin siirrettävä tilanjakaja, jonka avulla jaat toimiston tai kodin avoimet tilat luoden työrauhaa. Ääntävaimentava lattiasermi on kevyt tilanjakaja, joka sopii etenkin kotiin tai avokonttoreille. Monissa toimistoissa, jossa puolestaan tarvitaan hiljaisuutta työpisteille, on niinsanottu työpöytä sermi eli pöytäsermi suosittu vaihtoehto. Valikoimastamme löydät korkeat lattiasermit pyörillä tai ilman, taitettavat sermit, sekä sermit kattoon tai seinälle. 

Ääntä eristävä sermi eli seinäke toimiston tilanjakajaksi

Pöytäseinäke tai lattiaseinäke on oiva valinta avokonttoreille jakamaan isoja avoimia tiloja pienempiin, työrauhaa tuoviin, työtiloihin. Pöytäseinäke on tuttu toimistokaluste, joka sopii toimistoihin sekä etätöiden johdosta myös kotikonttoreille. Valikoimastamme löydät monia eri lattia- ja pöytäseinäkkeitä.

Miakustiikkalevy on?

Akustiikkalevy tai akustiikkapaneeli on vaimentava äänieristelevy ja tilanjakaja. Kun toimistotilojen kovat pinnat heijastavat ääntä, akustiset sermit ja tilanjakajat lämmittävät ja siten pehmentävät – absorboivat – äänen kantautumista. Ilmiö on sama kuin hiljaisuuden tunne maisemassa, johon runsas ensilumi juuri on laskenut: kun ilma tarttuu lumikiteeseen se muuttuu lämmöksi, jolloin ilma ikään kuin vaikenee. Näin toimii myös tilanjakaja – sermi nappaa ääniaallon ja muuttaa sen lämmöksi, jolloin ääni vaimenee.

Tilanjakajat ja sermit toimistoon edullisesti

Ääntä eristävä sermi tai paneeli voidaan sijoittaa kirjoituspöydälle, kattoon roikkumaan tai vaikkapa suureen tyhjään vaikkapa suureen tyhjään tilaan, jotta tilasta saadaan luotua mukavampi ja työystävällisempi. Laajan valikoimamme  sisustukselliset akustiikkapaneelit sekä käytännönläheiset tilanjakaja-sermit takaavat laatua ja esteettisiä tilanjakaja ideoita. Ennen kaikkea toimistosermit mahdollistavat entistä tehokkaamman ja rauhallisemman paikan työskennellä.

Meiltä erinäköisiä ja mallisia akustiikkatuotteita niin kirjoituspöydälleseiniin kuin kattoonkin!

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle