Äänieristeet ja tilanjakajat 

 • Lattiaseinäkkeet
  Lattiaseinäkkeet

  Ääntäeristävä lattiasermi 

  Lattiaseinäkkeet ovat nimensä mukaisesti lattialla seisovia tilanjakajia, joiden avulla on helppo jakaa tila pienempiin osiin tai erotella työpisteen selkeämmin toisistaan sijoittamalla niiden väliin lattiasermi. Kevyt ääntäeristävä sermi on kuin väliseinä, joka luo työrauhaa avotoimistoon. Niiden avulla toimistoihin saadaan luotua viihtyisyyttä näköesteen sekä äänieristyksen muodossa.

  Toimistoympäristön lisäksi lattiaseinäke sopii myös muihin tiloihin, kuten julkisiin oppimisympäristöihin, ruokailutiloihin tai odotushuoneisiin, missä se estää ääniaaltojen kulkemisen vaimentaen puheensorinaa ja muuta melua. Seinäke vaimentaa kahvihuoneen keskusteluja tehokkaasti, jolloin muut työntekijät voivat keskittyä omiin tehtäviinsä kaikessa rauhassa. Lattiaseinäkkeet on valmistettu Ruotsissa, ja niiden äänenvaimennustehokkuus on luokiteltu korkeimpaan luokkaan.

  Lattiaseinäke on täydellinen valinta avotoimistoon

  Sisätilojen avoimet pohjaratkaisut ovat nykyaikaa niin kotona kuin toimistollakin. Kotona ei välttämättä ole erillistä työhuonetta, jolloin olo- tai makuuhuoneesta on rajattava nurkkatila työntekoa varten. Tällöin lattiasermi saattaa olla erinomainen apuväline. Toimistossa avoin tila puolestaan mahdollistaa paljon, kuten esimerkiksi spontaanit keskustelut työntekijöiden kesken sekä niin kutsutun hiljaisen tiedon siirtymisen, kun tahtomattaankin kuulee ympärillään tapahtuvaa keskustelua. 

  On kuitenkin huomioitava, että avoin työskentelytila saattaa aiheuttaa melutason kasvua, joka voi olla haitallista keskittymisen ja tehokkuuden kannalta. Onneksi ongelmaan on kuitenkin tarjolla laajasti erilaisia akustiikkaratkaisuja!

  Valikoimastamme löydät laadukkaat lattiaseinäkkeet ja muut akustiset paneelit niin toimistoon kuin kotiinkin. Lattiasermit parantavat toimiston ääniympäristöä ja viihtyvyyttä, tehden jokaisesta työpäivästä rauhallisemman ja mahdollistaen tehokkaan työnteon. 

 • Pöytäseinäkkeet
  Pöytäseinäkkeet

  Pöytäseinäke luo työrauhaa toimistolle

  Yli 50 000 tyytyväistä asiakasta - Hintatakuu - Nopea toimitus

  Pöytäseinäkkeet ovat erinomainen tapa luoda parempi työympäristö ja lisätä keskittymiskykyä niin avotoimistoissa kuin yksittäisissä työhuoneissa. Älykäs pöytäseinäke vähentää häiriintymistä kollegoiden tekemisistä ja voit keskittyä täysin työtehtäviisi. Elite:ltä löydät sermit kaikkiin töihin ja toimistoihin!

  Pöytäseinäkkeet

  Tarjoamme laajan valikoiman sermejä, joten löydät meiltä pöytäseinäkkeen, joka sopii pöytääsi, lompakollesi ja tyyliisi! Riippumatta siitä, minkä tuotteen valitset, saat työpöytäsermin, joka rajaa työpistettäsi ja voi auttaa sinua kokemaan vähemmän stressiä ja lisäämään suorituskykyä.

  Madalla melutasoa pöytäseinäkkeellä

  Avoimissa toimistoissa ja suuremmissa tiloissa melutaso kohoaa helposti, ja tehokas tapa alentaa melutasoa on panostaa pöytäseinäkkeeseen. Suuri osa sermeistämme on täytetty ääntä vaimentavalla materiaalilla, joka vähentää toimiston äänenvoimakkuutta, ja kaikki on päällystetty kankaalla, joka edistää miellyttävämpää ääni-ilmastoa ilman häiritseviä kaikuja.

  Miksi valita pöytäseinäkkeitä toimistolle?

  • Pöytäseinäkkeiden avulla voit työskennellä rauhassa ja suorittaa työtehtäväsi parhaalla tavalla!
  • Pöytäseinäkkeet imevät itseensä ja vaimentavat osia huoneessa kimpoavasta äänestä, mikä luo miellyttävän ääni-ilmaston koko toimistoon. Lisäksi alhaisempi melutaso auttaa sinua kokemaan vähemmän stressiä ja lisäämään keskittymiskykyä.
  • Pöytäseinäkkeiden ansiosta toimisto saa yhtenäisen ilmeen ilman häiritseviä esteitä, mikä antaa toimistolle siistin ulkonäön ja parantaa työrauhaa.

  Vinkkejä sinulle, joka haluat ostaa pöytäseinäkkeen:

  • Pöytäseinäke, jossa on ääntä vaimentavat materiaalit, on tehokkain tapa vähentää melutasoa toimistossa. Täyteaineilla kivivilla ja lasivilla on paras äänenvaimennuskyky, mutta myös polyesteri vaimentaa ääntä hyvin.
  • Pöytiäsermit ovat iso ja tärkeä askel matkalla äänieristettyyn toimistoon, mutta ne tulisi yhdistää muuntyyppisten äänenvaimentimien kanssa ääniaaltojen vangitsemiseksi kaikkialla huoneessa. Laajasta valikoimastamme löydät muun muassa lattiaseinäkkeet, akustiset seinäpaneelit ja ääntä vaimentavat huonekalut.
  • Pöytäseinäke sopii erityisesti korkeussäädettävään pöytään, sillä sermi seuraa pöydän liikkeitä ja vältyt siten riskiltä menettää seinäkkeen ääntä vaimentava vaikutus pöydän korkeuden muuttuessa.
  • Voit valita seinäkkeet tarpeidesi mukaan: haluatko, että sermi voidaan kiinnittää pöytälevyyn, vai sopisiko sinulle paremmin suoraan pöydälle asetettava jalallinen pöytäseinäke? Omilla jaloillaan seisovat pöytäseinäkkeet on helppo siirtää eri paikkoihin tai laittaa kokonaan sivuun, mikä voi olla hyvä vaihtoehto monitilatoimistoihin, joissa ei ole kiinteitä työpisteitä.

  Osta pöytäseinäkkeet ja pöytäsermit yrityksellesi Elite:ltä jo tänään!

 • Akustiset kattopaneelit
  Akustiset kattopaneelit

  Kattoon asennettava akustiikkalevy

  Akustiset kattopaneelit ovat tyypillisiä avarissa julkisissa tiloissa, joissa on plajon kovia ääntäheijastavia pintoja. Kattoon asennettavat tai katsota roikkuvat akustiikkalevyt ovat tyylikäs tapa huolehtia erityisesti korkean tilan akustoinnista.

  Katon äänieristyksestä huolehtiminen on joustava tapa vähentää kaikumista suurissa avonaisissa tiloissa. Akustinen kattopaneeli on hyvä ratkaisu avoimissa toimistoympäristöissä, joissa on meluongelma. Kattolevyjen ovat kätevä tapa täydentää akustiikkaratkaisuja ääntävaimentavien sermien ja seinäpaneeleiden rinnalla.

  Tyylikäs akustointiratkaisu

  Kattopaneelit ovat tehokkaita parantamaan tilan akustiikkaa, mutta niiden monikäyttöisyys ulottuu myös sisustuksellisesti. Aivan katon rajaan tai välikaton ristikkorakenteeseen asennettuna ne ovat lähes huomaamattomia akustisia elementtejä. Joihinkin malleihin on myös mahdollista yhdistää valonlähde, jolloin äänieristyksen lisäksi se toimii valaistuksena. Katosta kerroksittain asetellut roikkuvat kattopaneelit puolestaan tuovat tilaan erilaista ilmettä ja parhaimmillaan kattopaneeli onkin katseenvangitsija.

  Sisustuksellisuutensa lisäksi kattopaneeli tarjoaa siis parempaa akustiikkaa, mahdollistaa lisävalaistuksen ja kohentaa sisäilmaa. Yhdistelemällä akustiset kattopaneelit ja muut akustoivat elementit toisiinsa, voidaan luoda hieno kokonaisuus tilaan kuin tilaan. Kattopaneelit on yleensä täytetty ääntävaimentavalla kivivillalla, jonka äänenvaimmenusteho on loistava. Lisäksi kivivilla on tulenkestävää materiaalia ja ympäristöystävällistä.

 • Akustiset seinäpaneelit
  Akustiset seinäpaneelit

  Korkealaatuinen seinään kiinnitettävä akustiikkapaneeli

  Akustiset seinäpaneelit parantavat tilan akustiikkaa tasapainottaen ääniaaltojen heijastumista kovilta pinnoilta. Seinäpaneeli absorboi ääntä vaimentaen melutasoa, mutta pitää tilan esteettömänä ja siistinä. Akustiikkalevy seinään on tilaa säästävä, tunnelmaa luova sekä kaikua vähentävä sisustuselementti, joka luo tunnelmaa ja työrauhaa toimistolle. Akustinen seinäpaneeli sopii erinomaisesti julkisiin tiloihin kuten toimistoihin, kouluihin, ravintoloihin ja kahviloihin, mutta myös koteihin vähentämään huoneiden kaikua.

  Parantaa tehokkaasti ääniympäristöä

  Seinäpaneelit ja muut akustiikkalevyt auttavat erityisesti suurissa ja avarissa tiloissa. Akustiset seinäpaneelit vähentävät melua tehokkaasti vaimentamalla kaikumista ja absorboimalla ääntä. Kovempikin meluaste tuntuu vähemmän häiritsevältä ja siedettävämmältä, kun jälkikaiku vähenee. 

  Tutkimusten mukaan taustamelu voi olla haitallista terveydelle, sillä melu häiritsee, laskee keskittymiskykyä ja aiheuttaa väsymystä. Yhden tai useamman ääntäeristävän seinäpaneelin avulla voidaaan vaikuttaa positiivisesti sekä omaan että ympäröivän työyhteiön viihtyvyyteen ja tehokkuuteen työpaikalla tai muussa julkisessa tilassa.

  Käytännöllinen ja tyylikäs sisustuselementti

  Parhaimmillaan seinille kiinnitettävät akustiikkalevyt ovat samaan aikaan toiminnallisia ja tyylikkäitä sisustuselementtejä. Akustiikkaominaisuuksiensa lisäksi ne tuovat tilaan tunnelmaa ja yksilöllisyyttä. Seinäpaneelit voivat olla pinnaltaan tasaisia, kuvioituja tai kolmiulotteisia. Laaja värivalikoima ja paneeleiden yhdisteltävyys toistensa kanssa puolestaan takaavat akustiikkalevyjen yhteensopivuuden tilaan. Seinäpaneelit voidaan myös koota yhteen taideteoksen tai kolmiulotteisen kollaasin muodossa, jolloin ne muodostavat tilan katseenvangitsijan.

  Hiljaisemman työympäristön luominen on helppoa ja edullista. Tiedämme, kuinka tärkeää on luoda rauhallisempia työtiloja, ja sen takia tarjoamme siihen edullisia, mutta korkealaatuisia ratkaisuja. Seiniin kiinnitettävien levyjen lisäksi suosittelemme täydentämään toimiston akustiikkaa kattoon asennettavien akustiikkalevyjen kanssa.

  Sinun ei tarvitse huolehtia ratkaisun esteettisestä puolesta – saatavilla on paljon kauniita ja toimivia ratkaisuja. Nämä ominaisuudet eivät siis poissulje toisiaan! Hanki akustiset seinäpaneelit meiltä ja ylläty iloisesti siitä, kuinka ne tekevät tilasta miellyttävämmän paikan työskennellä ja viettää aikaa.

 • Lisätarvikkeet
  Lisätarvikkeet

  Täältä löydätte erilaiset kiinnikkeet ja jalkapaketit erilaisille sermeille ja seinäkkeille. Useimpia malleja on saatavilla kahdella erilaisella viimeistelyllä, kromi tai mustalakattu teräs. Voitte myös valita, jos haluatte jalkoihin pyörät siirtelyn helpottamiseksi. 

 • Riippuvat tilanjakajat
  Riippuvat tilanjakajat

  Katosta roikkuva tilanjakaja

  Kattoon kiinnitettävä riippuva tilanjakaja toimii paitsi näkösuojana myös ääntä vaimentavana elementtinä. Ripustettava sermi asennetaan vaijereiden tai kiskon avulla roikkumaan katosta. Akustinen sermi voi koostua yhdestä isommasta paneelista tai sen voi rakentaa sopivan kokoiseksi moduulien avulla. Ne sopivat asennettavaksi niin ikkunoiden eteen kuin työpisteiden väliinkin.

  Moduuleista koostuvat ripustettavat tilanjakajat ovat ilmavia ja päästävät lävitseen valoa, mutta siitä huolimatta ne ovat tehokkaita äänen vaimentamiseen avonaisissa tiloissa. Tilanjakajien muotoilu ja niissä käytetyt materiaalit auttavat vähentämään kaikumista ja tasoittamaan ääniaaltoja. Sermien lisäksi voit täydentää toimistosi akustisia ratkaisuja seinään tai kattoon asennettavien akustiikkalevyjen avulla.

  Tee toimistostasi akustisesti ja tunnelmallisesti viihdyttävä – Tutustu laajaan valikoimaamme riippuvia tilanjakajia ja sermejä, saatavilla on useita värivaihtoehtoja. Erilaisten moduuleiden avulla voit rakentaa uniikin kokonaisuuden toimistoosi.

 • Hiljaiset tilat
  Hiljaiset tilat

  Kompakti hiljainen tila monipuoliseen toimistoympäristöön

  Moderni toimisto palvelee työntekijöitä monipuolisesti. Osana toimivaa toimistoympäristöä, on hyvä huomioida työntekijöiden mahdollisuus työskennellä äänieristetyssä tilassa. Hiljainen tila on loistava ratkaisu avotoimistoon. Hiljainen huone tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden vetäytyä suorittamaan hiljaisuutta vaativat työtehtävät omaan rauhaan. Eristetty työtila sopii myös tilanteisiin kun halutaan antaa rauha muille esimerkiksi puhelimessa puhumisen ajaksi.

  Äänieristetyissä työtiloissa on LED-valaistus ja hiljainen ilmanvaihto. Joissakin malleissa on myös integroitu pistorasia ja USB-portaali, mikä mahdollistaa pidempikestoisen työskentelyn hiljaisessa huoneessa. Monipuolisesta valikoimastamme löydät eri kokoiset ja tyyliset hiljaiset työtilat vastamaan oman toimistotilasi tarpeita.

 • € 5,400 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Hana - akustinen pod on nykyaikainen äänieristetty tila yhdelle. Hana Pod on ratkaisu avokonttoriin, sen avulla saadaan rauhaa esim. tärkeille puheluille. Hiljaisen huoneen avuulla voit tarjota työntekijöille tilan suorittaa rauhassa hiljaisuutta vaativia työtehtäviä. Hana - työtila toimitetaan asentamattomana, ota siis ihmeessä yhteyttä saadaksesi myös...

Ääntäeristävä tilanjakaja rauhoittaa työympäristön

Monipuoliset äänieristeratkaisut ja tilanjakajat auttavat miellyttävän toimistoympäristön luomisessa. Kevyt tilanjakaja toimii samaan aikaan sekä erinomaisena näkösuojana että ääntäeristävänä elementtinä. Seesteinen työympäristö ei ole tärkeä ainoastaan ääniherkälle ihmiselle, vaan olennainen osa mitä tahansa keskittymistä vaativaa työtä. Erilaiset ääntäeristävät elementit ja tilanjakajat mahdollistavat rauhallisemman työympäristön vaivattomasti. Sermit ovat oiva valinta avotoimistoihin, sillä niiden avulla voidaan jakaa isoja avoimia tiloja pienempiin työskentelytiloihin.

Millainen tilanjakaja toimistoon?

Lattiasermi on kevyt ja helposti siirrettävä tilanjakaja, joka jakaa toimiston avonaiset tilat pienempiin osiin ja luo työrauhaa. Ääntävaimentava lattiasermi on kevyt tilanjakaja, joka sopii etenkin avotoimistoon, mutta miksei kotiinkin, ja liikuteltava lattiaseinäke on helposti siirrettävissä paikasta toiseen tarpeen vaatiessa. Mikäli halutaan luoda rauhaa työpisteiden välille, on pöytään asennettava seinäke puolestaan suosittu vaihtoehto. Valikoimastamme löydät korkeat lattiasermit pyörillä tai ilman, taitettavat sermit sekä työpöytään kiinnitettävät pöytäsermit.

Ääntävaimentavat paneelit

Toimistotilojen seinien ja lattioiden kovat pinnat heijastavat ääntä voimakkaasti, mutta erilaiset kattoon kiinnitettävät akustiikkalevyt ja seinään asennettavat akustiikkapaneelit auttavat pehmentämään ja suodattamaan ääntä, jolloin ne vaimentavat äänen kantautumista. Ilmiö on sama kuin hiljaisuuden tunne maisemassa, johon runsas ensilumi juuri on laskenut: kun ilma tarttuu lumikiteeseen se muuttuu lämmöksi, jolloin ilma ikään kuin vaikenee. Näin toimii myös akustiset kattopaneelit ja seinäpaneelit – akustiikkalevy nappaa ääniaallon ja muuttaa sen lämmöksi, jolloin ääni vaimenee.

Tilanjakajat ja sermit edullisesti

Moderniin toimistoympäristöön on suositeltavaa yhdistää monia erilaisia tilanjakajia ja sermejä, jotta voidaan luoda yhtenäinen ja toimiva kokonaisuus miellyttävämmän työympäristön luomiseksi. Tilanjakaja on kuin kevyt väliseinä: toimistosermit mahdollistavat entistä tehokkaamman ja rauhallisemman paikan työskennellä. Ääntäeristävä tilanjakaja tai akustinen paneeli voidaan kiinnittää kirjoituspöydälle, ripustaa kattoon tai sijoittaa korkeat lattiaseinäkkeet jakamaan suurta avonaista tilaa.

Löydät laajasta valikoimastamme sisustukselliset akustiikkapaneelit, käytännölliset tilanjakajat sekä muut toimiston äänieristeet. Erilaisten moduuleiden avulla saat luotua yksilöllisen ja esteettisen kokonaisuuden toimistolle.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle