Kotitoimisto 

 • € 599 Toimitus 4-7 arkipäivää
  Täydellinen työpistepaketti erilaisille käyttäjille - suoraan varastosta: sähköpöytä ja laadukas AS6000 tuoli. sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Ergonominen tuoli, jossa paljon säätöjä ja koreka selkänoja. Sähköpöytä 2-lla moottorilla ja 100 kg nostovoima. Pöytä valkoisella rungolla ja kannella. Helpot asentaa. Lue lisää alta.
 • € 559 Toimitus 4-7 arkipäivää
  Täydellinen työpistepaketti erilaisille käyttäjille - suoraan varastosta: sähköpöytä ja laadukas Cavaletti tuoli mesh selkänojalla. sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Ergonominen tuoli, jossa paljon säätöjä ja korkea selkänoja. Sähköpöytä 2-lla moottorilla ja 100 kg nostovoima. Pöytä valkoisella rungolla ja kannella. Helpot asentaa. Lue lisää alta.
 • € 748 Toimitus 4-7 arkipäivää
  Täydellinen työpistepaketti erilaisille käyttäjille - suoraan varastosta: sähköpöytä ja ergonominen ekerö toimistotuoli, joka sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Ergonominen tuoli, jossa paljon säätöjä ja korkea selkänoja. Sähköpöytä 2-lla moottorilla ja 100 kg nostovoima. Pöytä valkoisella rungolla ja kannella. Helpot asentaa. Lue lisää alta.
 • € 449 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  StandUp Desk on kevyt (22-26 kg) korkeussäädettävä työpöytä. Manuaalinen korkeussäätö kaasujousella. Helppo säätö pöydän sivulla olevasta kahvasta. ei tarvitse sähköä. Kansi valkoinen MDF tai saarnivaneri. korkeus 75-119 cm. taaemmissa jaloissa säätöjalat. Etummaisiin jalkoihin saatavilla lisävarustepyörät.
 • € 449 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  StandUp Desk on kevyt korkeussäädettävä työpöytä. Manuaalinen korkeussäätö kaasujousella. Helppo säätö pöydän sivulla olevasta kahvasta. ei tarvitse sähköä. Kansi harmaa MDF korkeus 75-119 cm. taaemmissa jaloissa säätöjalat. Etummaisiin jalkoihin saatavilla lisävarustepyörät.
 • € 589 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  StandUp Desk on kevyt (24 kg) korkeussäädettävä työpöytä. Manuaalinen korkeussäätö kaasujousella. Helppo säätö pöydän sivulla olevasta kahvasta. ei tarvitse sähköä. Kansi musta MDF korkeus 75-119 cm. taaemmissa jaloissa säätöjalat. Etummaisiin jalkoihin saatavilla lisävarustepyörät.
 • € 599 Toimitusaika n. 3 viikkoa
  Täydellinen aktiivinen työpiste koostuu säädettävästä ONGO®Spark pöydästä ja Ongo tasapainotuolista. Kokonaisuus on sekä ergonominen että fiksu: Pöydän suunnittelu mahdollistaa sen siirtelyn kevyesti yhdessä tuolin kanssa, vielä ilman häiritseviä johtoja. Pöydässä kahva siirtelyyn, jalkatuki sekä lukittavat pyörät. Kannessa magneettinen ura, johon tuoli...

Työergonomia kotitoimistossa

Meistä varmaan moni voi tunnustaa, että etätyöpäiviä on saattanut joskus viettää epäergonomisessa asennossa joko keittiön pöydän äärellä tai olohuoneen sohvan nurkassa vain huomatakseen seuraavana päivänä niska- ja hartiaseudun jäykkyyden ja päänsäryn. Etätyön suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten vuosien aikana maailmalla levinneen pandemian takia, eikä etätöiden tekeminen varmasti ole hiipumassa elämän normalisoituessakaan.

Etätyöskentelyllä on monia myönteisiä vaikutuksia elämäämme: työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on entistä helpompaa, työnantajat ovat entistä joustavampia ja työntekijöiden tyytyväisyys kohenee uusien työmuotojen myötä. Kotitoimistossa on kuitenkin syytä huomioida ergonomia yhtälailla kuin toimistollakin.

Kotitoimiston ergonomiset kalusteet

Tärkeimmät kalusteet ergonomiseen etätyöskentelyyn ovat mukava työasentoa tukeva työtuoli sekä korkeussäädettävä työpöytä. Oikein säädetty työtuoli ennaltaehkäisee niskan ja hartiaseudun kiputiloja sekä ristiselän rasittumista. Kun taas työpöytä, jonka pöytätason korkeutta saa helposti nostettua ja laskettua mahdollistaa työasentojen vaihtelun työpäivän aikana istuma-asennosta seisontaan, mikä puolestaan ennalta ehkäisee monia istumatyön aiheuttamia rasitustiloja.

Suojataksesi kodin lattiapintaa, suosittelemme myös työtuolin alle sijoitettavaa lattiasuojaa, joka ehkäisee tuolin pyörien aiheuttamaa kulumaa ja naarmuja herkässä lattiapinnassa. Mikäli työskentelet mielelläsi suuren osan ajasta seisten, on jalkojen alle hyvä hankkia pehmentävä työpistematto, joka ehkäisee jalkapohjia rasittumasta ja väsymästä.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle