Kotitoimisto 

 • € 599 Toimitus 4-7 arkipäivää
  Täydellinen työpistepaketti erilaisille käyttäjille - suoraan varastosta: sähköpöytä ja laadukas AS6000 tuoli. sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Ergonominen tuoli, jossa paljon säätöjä ja koreka selkänoja. Sähköpöytä 2-lla moottorilla ja 100 kg nostovoima. Pöytä valkoisella rungolla ja kannella. Helpot asentaa. Lue lisää alta.
 • € 559 Toimitus 4-7 arkipäivää
  Täydellinen työpistepaketti erilaisille käyttäjille - suoraan varastosta: sähköpöytä ja laadukas Cavaletti tuoli mesh selkänojalla. sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Ergonominen tuoli, jossa paljon säätöjä ja korkea selkänoja. Sähköpöytä 2-lla moottorilla ja 100 kg nostovoima. Pöytä valkoisella rungolla ja kannella. Helpot asentaa. Lue lisää alta.
 • € 748 Toimitus 4-7 arkipäivää
  Täydellinen työpistepaketti erilaisille käyttäjille - suoraan varastosta: sähköpöytä ja ergonominen ekerö toimistotuoli, joka sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Ergonominen tuoli, jossa paljon säätöjä ja korkea selkänoja. Sähköpöytä 2-lla moottorilla ja 100 kg nostovoima. Pöytä valkoisella rungolla ja kannella. Helpot asentaa. Lue lisää alta.
 • € 449 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  StandUp Desk on kevyt (22-26 kg) korkeussäädettävä työpöytä. Manuaalinen korkeussäätö kaasujousella. Helppo säätö pöydän sivulla olevasta kahvasta. ei tarvitse sähköä. Kansi valkoinen MDF tai saarnivaneri. korkeus 75-119 cm. taaemmissa jaloissa säätöjalat. Etummaisiin jalkoihin saatavilla lisävarustepyörät.
 • € 449 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  StandUp Desk on kevyt korkeussäädettävä työpöytä. Manuaalinen korkeussäätö kaasujousella. Helppo säätö pöydän sivulla olevasta kahvasta. ei tarvitse sähköä. Kansi harmaa MDF korkeus 75-119 cm. taaemmissa jaloissa säätöjalat. Etummaisiin jalkoihin saatavilla lisävarustepyörät.
 • € 589 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  StandUp Desk on kevyt (24 kg) korkeussäädettävä työpöytä. Manuaalinen korkeussäätö kaasujousella. Helppo säätö pöydän sivulla olevasta kahvasta. ei tarvitse sähköä. Kansi musta MDF korkeus 75-119 cm. taaemmissa jaloissa säätöjalat. Etummaisiin jalkoihin saatavilla lisävarustepyörät.
 • € 599 Toimitusaika n. 3 viikkoa
  Täydellinen ergonominen työpiste: tasapainotuoli ONGO Free ja ONGO säätöpöytä kaasujousella. Tuoli on helppoa ripustaa pöydän sivuun. Huom tuolin pohja paketissa "puristettu puu" Kotitoimistoon tai mökille - ei häiritseviä johtoja Pöydän paino vain 20kg, helppoa siirrellä pyörien ja kahvan avulla pöydän säätö 67-113 cm, kansi 100x62 cm. tuolin korkeus...

Ergonomia etätyössä- kotitoimisto

Oletko koskaan viettänyt etäpäiviä sohvalta työskennellen huonossa asennossa, huomaten seuraavana päivänä niska- ja hartiaseudun jumit ja päänsäryn? Moni meistä on. Etätyöskentelyn lisääntyessä on syytä huomioida ergonomia kotona. Tärkeimmät kalusteet etätyöskentelyyn on ergonominen työtuoli sekä säädettävä työpöytä. Työtuolin ja sähköpöydän säädettävyyden ansiosta pystyt luomaan kotitoimiston, joka tukee ergonomista työasentoa ja tämän johdosta työtehokkuutta. Oikein säädetty, säädettävä työtuoli, ennaltaehkäisee niskan ja hartiaseudun sekä ristiselän rasittumista tai jumeja. Säädettävä työpöytä puolestaan tukee entisestään työasentoa, ja mahdollistaa myös seisomatyöskentelyn. Kasvaneen etätyöskentelyn johdosta, tarjoamme edullisia kotitoimistopaketteja, joka tuo nopeasti työergonomian joko kotitoimistoon tai konttorille.

Jos työpistepaketti on jo hankittu, etätyöpisteesi saattaa kaivata seuraavia tuotteita;

Työpistematto
Työpistematon ja säädettävän työpöydän ansiosta, tulevaisuuden työpäiväsi voi sisältää vaihtelevasti sekä istuma- että seisomatyötä. Työpistematto vähentää jalkoihin suuntautuvaa rasitusta ja ennaltaehkäisee uupumista.

Lattiasuoja
On syytä muistuttaa, että uusi työtuolisi voi kuluttaa kotisi lattiaa. Lattiasuoja tuolin pyörien alle on fiksu investointi.

Pöytäseinäke
Jos kotitaloudestasi löytyy useampi henkilö, pöytäseinäke voi tarjota juuri tarvittavan näköesteen sekä rauhan meteliltä. Pöytäseinäkkeiden ääntäeristävä ominaisuus sopii myös kerrostaloihin, jos naapurista kantautuvat äänet meinaavat häiritä työskentelyä.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle