Neuvottelutuolit 

 • € 119 € 199 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Pyöreä istuinrahi, jossa vakaa musta metallirunko. Rahin istuinkorkeus on normaali, jonka vuoksi sitä voidaan käyttää monissa ympäristöissä, mutta se vie kuitenkin vain vähän tilaa. Sopii niin neuvotteluhuoneeseen kuin kahvipöytään, avotoimistoon tai ravintolaankin. Saatavilla 4 eriväristä samettiverhoilua.
 • € 203 € 339 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Mute on upea designistuin, joka sopii käytettäväksi useissa eri paikoissa, kuten neuvottelutilat, ravintolat, kahvilat ja aulat. Saatavilla useina eri vaihtoehtoina. Tuolissa on tukeva metallirunko ja se on luokiteltu julkisen tilan kalusteeksi. Verhoilu kestävällä sametilla tai keinonahalla.
 • € 588 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Nojatuoli Comfort on muotoiltu vastaamaan korkeisiin vaatimuksiin. Se sopii erinomaisesti vaikkapa hotellihuoneen nojatuoliksi, neuvottelutiloihin tai yrityksen aulaan, kahviloihin ja ravintoloihin. Tuolissa on vakaa ja kestävä metallirunko ja verhoiluna laadukas ja kestävä keinonahka: Valitse kolmesta eri väristä! Tuolilla on luokiteltu julkisen tilan...
 • € 200 € 334 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Kaunis designtuoli Meny sopii moniin erilaisiin ympäristöihin: ravintolaan, kahvilaan, taukotilaan, neuvotteluhuoneeseen sekä muihin julkistiloihin ja tietenkin yksityiskoteihin. Tuoli on muotoilultaan vahvasti tanskalaisvaikutteinen. Siinä on vahva metallirunko ja verhoiluissa on paljon valinnanvaraa: saatavilla kestävä sametti tai laadukas keinonahka.
 • € 252 € 420 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Kaunis AY-Copenhagen tuoli soveltuu upean muotoilunsa ansiosta moniin eri tiloihin. Design on tanskalaisvaikutteinen, ja se sopii käytettäväksi esim. Ravintoloissa, kahviloissa, taukotilassa, neukkarissa jne. Tuolin runko on vakaa, ja valmistettu metallista, verhoiluna joko hyvin kulutusta kestävä kangas tai keinonahka. Kestävyytensä ansiosta se sopii...
 • € 252 € 420 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Ihastuttava Omfamna nojatuoli soveltuu käytettäväksi niin neuvottelu- ja aulatiloissa kuin ravintoloissa ja kahviloissakin. Tuoli on luokiteltu julkitilakalusteeksi - ja siinä on metallinen kestävä runko ja laadukas verhoilu joko samettia tai keinonahkaa.
 • € 401 € 669 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Ihastuttava Omfamna nojatuoli soveltuu käytettäväksi niin neuvottelu- ja aulatiloissa kuin vaikkapa hotellihuoneen tuolinakin. Tuoli on luokiteltu julkitilakalusteeksi - ja siinä on metallinen kestävä runko ja laadukas verhoilu joko samettia tai keinonahkaa.
 • € 334 € 557 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Fågel soveltuu käytettäväksi monessa eri miljöössä: Kahvila- tai ravintolatuolina, aulatuolina, neuvottelu- ja konferenssituolina. Tuolin muotoilu on saanut inspiraationsa Fritz Hansenin klassisesta joutsentuolista. Tuoli antaa hyvän tuen koko keholle ja löydätte sen meiltä useilla eri verhoiluilla. Tuoli sopii vakaan metallirunkonsa ja kulutusta kestävän...
 • € 368 € 613 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Fågel tuoli pyörillä soveltuu erinomaisesti käytettäväksi neuvottelu- ja konferenssituolina. Tuolin muotoilu on saanut inspiraationsa Fritz Hansenin klassisesta joutsentuolista. Tuoli antaa hyvän tuen koko keholle ja löydätte sen meiltä useilla eri verhoiluilla. Tuoli sopii vakaan metallirunkonsa ja kulutusta kestävän verhoilunsa ansiosta julkisiin tiloihin.
 • € 252 € 420 Toimitusaika 2-3 vk
  Alennettu hinta
  Klassinen Classic soveltuu erinomaisesti käytettäväksi neuvottelu- ja konferenssituolina, kahviloissa, ravitoloissa ja aulatiloissa. Tuoli antaa hyvän tuen koko keholle ja löydätte sen meiltä useilla eri verhoiluilla. Tuoli sopii vakaan metallirunkonsa ja kulutusta kestävän verhoilunsa ansiosta loistavasti kaikkiin julkisiin tiloihin.
 • € 227 € 378 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Oslan kaunis muotokieli edustaa klassista skandinaavista designia. tuoli on sekä erittäin mukava että tyylikkään nykyaikainen. Tuoli soveltuu neuvottelutiloihin, kahviloihin, ravintoloihin tai vaikkapa odotushuoneeseen. Tuolissa on vakaa metallirunko sekä hyvin kulutusta kestävä verhoilu - mikä tekee siitä loistavan tuolin julkisiin tiloihin.
 • € 267 € 445 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Designin klassinen skandinaavinen muotoilu tekee siitä sopivan tuolin neuvottelutiloihin, kahviloihin tai asikastiloihin. Tuoli on valkoimassamme useilla eri verhoiluilla. Tuoli on luokiteltu julkitilatuoliksi metallisen runkonsa ja hyvin kulutusta kestävän verhoilunsa ansiosta.
 • € 334 € 557 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Design nojatuolin klassinen skandinaavinen muotoilu tekee siitä tyylikkään tuolin neuvottelutiloihin, kahviloihin/ravintoloihin tai asiakastiloihin. Nojatuoli on valkoimassamme useilla eri verhoiluilla. Se on luokiteltu julkitilatuoliksi metallisen runkonsa ja hyvin kulutusta kestävän verhoilunsa ansiosta.
 • € 334 € 557 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Designin klassinen skandinaavinen muotoilu ja tyylikäs jalkaristikko tekevät siitä sopivan tuolin neuvottelu- ja asiakastiloihin. Tuoli on valkoimassamme useilla eri verhoiluilla. Tuoli on luokiteltu julkitilatuoliksi metallisen runkonsa ja hyvin kulutusta kestävän verhoilunsa ansiosta.
 • € 252 € 420 Toimitusaika 2-3 vk
  Alennettu hinta
  Stockholm nojatuolin nykyaikainen muotoilu on saanut inspiraationsa tanskalaisesta designista. Tuoli tukee hyvin koko kehoa ja on suosittu tuoli neuvottelutiloissa, kahviloissa, ravintoloissa sekä muissa yritysten asiakastiloissa. Tuoli sopii metallirunkonsa ja kestävän verhoilunsa ansiosta erityisen hyvin julkisiin tiloihin.
 • € 252 € 420 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Viehättävä Beat soveltuu neuvottelutuoliksi tai asiakastuoliksi kahviloihin, ravintoloihin tai muihin yritysten toimitiloihin. Tuolin muotoilu on modernin klassinen skandinaavinen. Tuoli on saatavilla useilla kestävillä verhoiluilla ja sen runko on kestävää metallia. Luokiteltu meillä julkisen tilan tuoliksi.
 • € 277 € 462 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Viehättävä Beat soveltuu neuvottelutuoliksi tai asiakastuoliksi kahviloihin, ravintoloihin tai muihin yritysten toimitiloihin. Tuolin muotoilu on modernin klassinen skandinaavinen. Tuoli on saatavilla useilla kestävillä verhoiluilla ja sen runko on kestävää metallia. Luokiteltu meillä julkisen tilan tuoliksi.
 • € 166 € 277 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Ystad on viehättävä designtuoli moneen tilaan. Muotokieli on nykyaikainen ja vahvasti tanskalaisvaikutteinen. Se on mukava istua, ja soveltuu siksi hyvin kokoustiloihin, ravintoloihin, kahviloihin tai muihin asiakastiloihin. Ystad on valikoimassamme 4:nä eri varianttina: siinä on vakaa metallirunko ja kestävä verhoilu joko tekstiilillä tai keinonahalla....
 • € 334 € 557 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Tyylikäs designtuoli komfort sopii moneen eri ympäristöön, kuten neukkariin, kahvilaan ja ravintolaan, odotustiloihin jne. Tarjoamme tuolin usealla eri tekstiileillä. Metallisen runkonsa ja kestävän verhoilunsa ansiosta tuoli soveltuu erityisen hyvin julkisiin tiloihin.
 • € 200 € 333 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Tyylikkään Norrebro tuolin muotoilu on saanut vaikutteensa tanskalaisesta designistä. Tuoli on mukava istua ja soveltuu loistavasti Neuvotteluhuoneeseen, kahviloihin ja ravintoloihin, tauko- ja asiakastiloihin jne. Löydätte tuolin valikoimastamme 4:llä eri kestävällä verhoilulla. Myydään 2 kpl erissä, annettu hinta/kpl
 • € 286 € 476 Toimitusaika 2-3 viikkoa
  Alennettu hinta
  Viehättävä Pixel tuoli sopii moniin eri käyttötarkoituksiin: Neukkariin, ravintoloihin ja kahviloihin, aulatiloihin, henkilöstön ruokasaliin jne. Pixel tuoli on miellyttävä ja tukeva istua. Tuolissa on vahva metallirunko, ja siihen on saatavilla monta hyvin kulutusta kestävää verhoilua. Soveltuu loistavasti erilaisiin julkisiin tiloihin.
 • € 665 € 929 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Ergo-2 on nykyaikaisesti suunniteltu Johtajantuoli, joka palvelee sekä visuaaliasia että ergonomisia tarpeita. Istuinosa aidolla, 100 % italialaisella nahalla ja tyykikkäät kromatut teräskäsinojat verhoilulla. Istuinkorkeudensäätö kaasujousella ja synkronoitu mekanismi parhaan työskentelyasennon saavuttamiseksi. Löydät värit ja paljon lisätietoa alta.
 • € 414 € 544 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Samba on ajaton ja mukava nojatuoli, jolla on harmoniset muodot ja minimalistinen tyyli. Valitse verhoiluksi kangas tai keinonahka (lataa värikartta alta.) - Saatavilla myös aidolla nahalla tai villakankaalla, kysy lisää asiakaspalvelusta.
 • € 343 € 443 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Samba on ajaton ja mukava nojatuoli, jolla on harmoniset muodot ja minimalistinen tyyli. Valitse verhoiluksi kangas tai keinonahka (lataa värikartta alta.) - Saatavilla myös aidolla nahalla tai villakankaalla ja tikatulla selkänojalla. kysy lisää asiakaspalvelusta.
 • € 439 Varastossa
  Zerosedici on virtaviivainen ja elegantti pyörivä tuoli. Se antaa harkitun vaikutelman ja vetää huoneessa huomion puoleensa.Muotoonpuristettua 11 mm vaneriaTopattu istuin valitsemallasi kankaallaValitse musta, valkoinen tai kromattu jalka. Standardivärit alla
 • € 118 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävä, ja vakaa runko terästä. Paino 5,5 kg.
 • € 199 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Knuff on edullinen, kestävä ja pinottava tuoli jonka istuinkuppi on korkeapainelaminaattia (musta tai valkoinen) ja jalka joko kromattu tai maalattu. Knuff sopii loistavasti esimerkiksi kokous- ja neuvottelutiloihin, kahviloihin ja ravintoloihin tai aulaan. Saatavilla lisämaksusta haluttuun väriin (min. 15 kpl) Runko:. kromi, hopea, musta tai valkoinen....
 • € 199 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Knuff on edullinen, kestävä ja pinottava tuoli jonka istuinkuppi on musta- tai valkopetsattua korkeapainelaminaattia ja cantilever-jalka joko kromattu tai maalattu. Knuff sopii loistavasti esimerkiksi kokous- ja neuvottelutiloihin, kahviloihin ja ravintoloihin tai aulaan. Runko:. kromi, hopea, musta tai valkoinen. saatavana myös kytkentä, pinoutuvuus 8 kpl.
 • € 249 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Knuff on edullinen, kestävä ja pinottava nojatuoli jonka verhoiltu istuinkuppi on korkeapainelaminaattia ja jalka joko kromattu tai maalattu. Knuff sopii loistavasti esimerkiksi kokous- ja neuvottelutiloihin, kahviloihin ja ravintoloihin tai aulaan. pinottava 6kpl, saatavana myös kytkentäkappale. Runko:. kromi, hopea, musta tai valkoinen. Valitse...
 • € 240 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Knuff on edullinen, kestävä ja pinottava (6kpl) nojatuoli jonka istuinosa on korkeapainelaminaattia (musta tai valkoinen) ja runko joko kromattu tai maalattu. Knuff sopii loistavasti esimerkiksi kokous- ja neuvottelutiloihin, kahviloihin ja ravintoloihin tai aulaan. Saatavilla lisämaksusta haluttuun väriin (min. 15 kpl) Runko:. kromi, hopea, musta tai...
 • € 299 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Knuff on edullinen, kestävä ja pinottava tuoli jonka istuinkuppi on musta- tai valkopetsattua korkeapainelaminaattia ja pyörivä ristikkojalka joko kromattu tai maalattu. Knuff sopii loistavasti esimerkiksi kokous- ja neuvottelutiloihin, kahviloihin ja ravintoloihin tai aulaan. Runko:. kromi, hopea, musta tai valkoinen.
 • € 389 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Knuff on tyylikäs ja kestävä tuoli jonka istuinkuppi on musta- tai valkopetsattua korkeapainelaminaattia ja pyörivä ristikkojalka joko kromattu tai maalattu. Knuff sopii loistavasti esimerkiksi kokous- ja neuvottelutiloihin, kahviloihin ja ravintoloihin tai aulaan. Runko:. kromi, hopea, musta tai valkoinen.
 • € 395 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Knuff on tyylikäs ja kestävä tuoli jonka istuinkuppi on korkeapainelaminaattia ja pyörivä jalka joko kromattu tai maalattu. Knuff sopii loistavasti esimerkiksi kokous- ja neuvottelutiloihin, hotelliin tai aulaan. Runko:. kromi, hopea, musta tai valkoinen. Valitse verhoilun väri alta.
 • € 213 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Knuff on tyylikäs ja kestävä puutuoli jonka istuinkuppi on muotoonpressattua pyökkiä (kirkas tai musta petsi) ja pyökkiä (kirkas tai musta petsi). Knuff sopii loistavasti esimerkiksi kokous- ja neuvottelutiloihin, kahviloihin ja ravintoloihin tai aulaan. Saatavilla lisämaksusta petsattuna haluttuun väriin (min. 15 kpl)
 • € 135 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Zaret-tuolissa istut miellyttävästi pidemmänkin kokouksen ajan. Tuoli on Edullinen vaihtoehto tyylikkääseen kokoushuoneeseen. Istuin ja selkänoja verhoiltu ilmavalla Mesh-verkkokankaalla Tyylikkäät kromatut yksityiskohdat ja runko Istuinkorkeuden säätö ja kallistusmekanismi.

Käytännölliset kokoushuoneen tuolit

Kokoustuolit ovat tärkeä osa toimistokalusteita, sillä niiden avulla voit kalustaa niin neuvotteluhuoneet kuin ruokailutilat. Lisäksi ne sopivat täydellisesti myös monitilatoimiston yleistuoleiksi. Neuvottelutuolit ovat muotoilunsa ansiosta erittäin mukavia käyttää ja visuaalisesti tyylikkäitä missä tahansa tilassa.

Kun olet hankkimassa kokoustuolit toimistoon tai muuhun julkiseen tilaan, kannattaa ensin selvittää, mihin käyttöön tuolit oikeastaan tulevat. Onko niillä tarkoitus istua pitkiäkin yhtäjaksoisia aikoja? Ovatko neuvottelutuolit mahdollisesti myös ruokailutilan käytössä tarpeen vaatiessa?

Neuvottelutuolien ergonomia

Onko tuoleilla tarkoitus istua pitkiäkin aikoja? Esimerkiksi toistuvat jokapäiväiset kokoukset vaativat tuoleilta myös käyttömukavuutta. Pehmustettu istuinosa takaa, että tuolilla jaksaa istua pidempiäkin aikoja kerrallaan. Neuvottelutuolin käsinojat puolestaan lisäävät tuolin ergonomiaa, kun kyynärvarret saavat rentoutua niitä vasten luonnollisesti.

Neuvottelutuolien käyttötarkoitus

Käytetäänkö tuoleja myös muissa tiloissa? Jos neuvotteluhuoneen tuolit tulevat myös muuhun kuin kokoushuoneen käyttöön, on hyvä pohtia, ovatko kokoustuolit rakenteeltaan ja painoltaan helposti siirreltäviä tai mahdollisesti jopa päälleikkäin pinottavia.

Kokoushuoneen visuaalinen vaikutelma

Minkälaisen vaikutelman neuvottelutuolit antavat? Kokoushuone on yleensä tila, jonne kutsutaan myös ulkopuoliset esimerkiksi asiakasneuvotteluihin tai työhaastatteluihin. Hyvä neuvottelutuoli viestittää samalla yrityksen brändiä, tyyliä ja arvomaailmaa. Aulaan tai odotustilaan taas kannattaa valita näyttävämpi nojatuoli perinteisen kokoustuolin sijaan.

Toiminnalliset kokoustuolit

Pyörällinen neuvottelutuoli lisää käyttömukavuutta siten, että istujan on helppo kääntyä ja vaihdella istuma-asentoa kokouksen aikana, tämä puolestaan tukee ergonomisempaa työasentoa. Neuvottelutuoli ilman pyöriä on toisaalta tilaa säästävämpi vaihtoehto ja sitä on myös helpompi siirtää esimerkiksi huoneesta toiseen.

Neuvotteluhuoneen kalusteet meiltä

Toimiva, mutta tyylikäs neuvotteluhuone ei kaipaa ihmeitä syntyäkseen: sopivan kokoinen neuvottelupöytä suhteessa tilaan sekä sen ympärille tyylikkäät ja yhteensopivat konferenssituolit tekevät tehtävänsä. Laajasta valikoimastamme löydät edulliset kokoustilan kalusteet toimistoosi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa väri- ja materiaalivalintojen kanssa, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle