Istuinkalusteet 

 • Ergonomiset toimistotuolit
  Ergonomiset toimistotuolit

  Ergonominen toimistotuoli kotiin tai toimistolle

  Hyvä ergonominen työtuoli parantaa työhyvinvointia ja -tehokkuutta. Ergonominen toimistotuoli tarjoaa parhaan tuen istujalleen monipuolisten säätömahdollisuuksiensa ansiosta. Pitkäkestoinen staattinen istuma-asento voi aiheuttaa erilaisia terveysongelmia ja lihasvaivoja pitkittyessään. Laadukas ergonominen tuoli mukailee istujan liikkeitä luonnollisesti, antaa tarvittavaa tukea ja oikein säädettynä ennaltaehkäisee monia vaivoja. Tuolin joustavuus edesauttaa normaalin verenkierron ylläpitoa kehossa, sillä istujalla on laajat mahdollisuudet vaihtaa asentoa tarvittaessa. 

  Ergonominen istuma-asento

  Suurin osa nykyihmisistä viettää suuren osan ajastaan istuen. Istuma-asento on hyvin kevyt asento, joten on vaikea huomata sen kuormittavuutta. Pitkään kestävä istuma-asento kuormittaa vartaloa kuitenkin staattisuudellaan. Huono istuma-asento voi aiheuttaa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia sekä lisätä riskiä sairastua useisiin pitkäaikaissairauksiin. Monet niskan, hartian ja selän lihasongelmat voivat aiheutua liian pitkäkestoisesta staattisesta istumisesta. 

  Työasentojen vaihtelu, esimerkiksi istuma-asennosta seisontaan, on erinomainen keino vähentää istuma-työn aiheuttamia riskejä. Asentojen vaihtaminen helpottuu esimerkiksi korkeussäädettävän työpöydän avulla. Seisoma-asentoon kannustamisesta huolimatta toimistotyöläinen käyttää suuren osan työajastaan myös istuen. Tällöin tarvitaan myös hyvä ergonominen tuoli, joka auttaa ohjaamaan vartalon parempaan työskentelyasentoon. Hyvin säädetyn ergonomia tuolin avulla jalat ylettävät kunnolla lattialle tai jalkatuelle, tuolin etureuna ei paina polvitaipeita ja kyynärvarret ovat rennosti vaakatasossa pöydällä.

  Ergonominen toimistotuoli tukee ristiselkää ja vähentää painetta lantion ja alaselän alueella, lisäksi jalat saavat olla luonnollisessa asennossa niin, että polvitaipeen ja tuolin istuimen väliin jää riittävästi tilaa. Ergonominen istuin voidaan säätää oikealle korkeudelle, oikeaan istuinkulmaan ja oikealle etäisyydelle pöydästä. Perussäätöihin kuuluu myös niskatuen ja istuinsyvyyden säädöt sekä säädettävät käsinojat. Joissakin malleissa on sisäänrakennettu synkronoitu kallistusmekanismi, joka on lukittavissa useaan eri asentoon.

  Miten ergonominen toimistotuoli säädetään oikein?

  Riippuen säädettävän toimistotuolin mallista, voi se olla varustettu erittäin edistyneillä hienosäädöillä, mutta ergonomisen tuolin yleisimmät säätömahdollisuudet löytyvät myös perusmalleista. Lue alta vinkit, mitkä asiat on hyvä ottaa huomioon tuolia säädettäessä, jotta saavutetaan optimaalinen ergonominen istuma-asento:

  • Alaselkä nojaa tukevasti tuolin selkänojaan
  • Kyynärpäät lepäävät työpöydällä 90 asteen kulmassa
  • Polvitaipeen ja tuoli istuimen väliin jää hieman tilaa
  • Lantio on aavistuksen polvia korkeammalla
  • Tietokoneen näyttö on silmien tasolla, jotta niskan asento on suorassa

  Säädettävä toimistotuoli erilaisiin työtiloihin

  Eliten valikoimaan kuuluu ergonomiset työtuolit toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin. Meiltä löydät laadukkaat säädettävät tuolit, jotka sopivat avotoimistoihin, teollisuusympäristöihin ja kotitoimistoon. On etsinnässäsi sitten matala tai korkea ergonominen tuoli, käsinojallinen tai niskatuellinen malli, nahkaisella vehoilulla tai verkkokankaisella selkänojalla, valikoimastamme löydät varmasti sopivan tuolimallin. Tuolin  

  Haluamme tarjota laadukkaat kalusteet toimistolle, jotka kestävät aikaa ja käyttöä, joten tuotteillamme on aina vähintään 5 vuoden takuu. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa myös mielellään valinnan kanssa, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin.

 • Tasapaino- ja satulatuolit
  Tasapaino- ja satulatuolit

  Tasapaino- ja satulatuoli aktiiviseen työskentelyyn

  Tasapainotuoli, tai niin kutsuttu aktiivituoli, pitää kehon lihakset liikkeessä staattisen istuma-asennon sijaan. Tasapainotuolien perusajatus on sama: ne mukailevat kehon liikkeitä ja aktivoivat selän ja jalkojen lihaksia, tämä puolestaan ennaltaehkäisee raajojen puutumista. Aktiivituolit harjoittavat keskivartalon syviä lihaksia tukien alaselkää, mikä vähentää paineen kohdistumista lantioon ja selkään. Lihasten aktivoituminen parantaa aineenvaihduntaa ja pitää vireystilan koholla.

  Valikoimamme tasapainojakkarat ovat korkealaatuisia, ja niiden käytöllä on todistetusti positiivisia terveysvaikutuksia. Aktiivituolit sopivat hyvin niin toimistoon kuin kotiinkin, mutta ne on suunniteltu erityisesti työtehtäviin, joissa asiakas on lähellä, kuten esimerkiksi terveydenhuoltoon, varhaiskasvatukseen ja kampaamoihin. Valikoimastamme löydät muun muassa; erilaiset aktiivituolit pyörillä ja ilman, seisomatuolit, tasapainotuolit, ergonomiset istuinpallot, pilatestuolit ja tasapainolaudat. 

  Korkeussäädettävä sähköpöytä on ihanteellinen yhdistelmä tasapaino- ja satulatuolien sekä muiden aktiivituolien kanssa, sillä säädettävän pöytäkorkeuden ansiosta työasentojen vaihtelu on entistä vaivattomampaa. 

  Satulatuoli on aktiivinen valinta

  Satulatuoli on käytännöllinen työtuoli, sillä siinä on mukava istua ja se vie vähän tilaa sulautuen helposti ympäristöön. Sen istuinosa on nimensä mukaisesti satulanmallinen, jolloin jalat ovat lievässä haara-asennossa tukien hyvin alaselkää. Satulatuoli on loistava keskivartaloa aktivoiva tuoli, joka sopii sekä toimistolle että kotiin. Satulatuoli auttaa pitämään selän luonnollisessa asennossa ja on samalla suotuisa hartioille ja niskalle. Satulatuoli on hyvä valinta toimistoihin, joissa istutaan useita tunteja päivässä, sillä sen istuinosa ohjaa kehon istumaan oikeassa asennossa. Suurin osa satulatuoleista on selkänojattomia, mutta valikoimassamme on myös selkänojallinen satulatuoli, joka antaa erityistukea selälle.

  Tasapainotuolit ja istuinpallot

  Tasapainotuoli kannustaa aktiiviseen istumiseen, sillä tuolin pyöristetty jalka aktivoi käyttäjänsä lihaksia automaattisesti. Tasapainotuolit ovat korkeussäädettävissä jokaiselle käyttäjälle sopivaan korkeuteen. Toinen tasapainoa edistävä valinta on ergonominen tasapainopallo, joka aktivoi vatsa- ja selkälihaksia samalla kun työskentelet. Istuinpallo takaa paremman ryhdin ja pitää verenkierron vilkkaana. Tasapainoa kehittävien istuinten etu on siinä, että ne kehittävät käyttäjänsä lihaksistoa huomaamatta, mikä puolestaan vahvistaa kehoa ja ennaltaehkäisee rasitusvammoja.

 • Neuvottelutuolit
  Neuvottelutuolit

  Monikäyttöiset neuvotteluhuoneen tuolit

  Neuvottelutuolit ovat tärkeä osa toimivaa työympäristöä, sillä ne sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen. Kokoustuolit vievät yleensä vähemmän tilaa kuin tavalliset työtuolit, niissä on tyylikäs muotoilu ja niitä on saatavilla eri värisinä ja kokoisina. Osa kokoushuoneen tuoleista on malliltaan sellaisia, että ne voi pinota päällekkäin, mikä tekee niistä tilaa säästävän ratkaisun myös pienissä toimistotiloissa. Pinottava konferenssituoli on optimaalinen valinta konferenssi- ja seminaaritilaisuuksiin. 

  Modernit kokoustuolit ovat tyylikäs lisä toimiston yleisilmettä. Kokoustuolien minimalistinen design muotoilu tuo ylellisen vivahteen toimistotiloihin. Muotoilunsa ansiosta hyvät neuvottelutuolit ovat myös mukavia ja niissä jaksaa istua pidempiäkin aikoja. Verhoiltujen kokoustuolien materiaaleina on käytetty kestäviä verhoilukankaita, jotka kestävät kovempaakin käyttöä esimerkiksi julkisessa tilassa tai ravintolassa.

  Ergonomiset neuvottelutuolit

  Kokoustilojen tuolit tukevat myös kokonaisvaltaista ergonomiaa työpaikalla. Niiden istuinosan on hyvä olla pehmustettu ja selkänojan tukea suoraryhtistä asentoa. On etsinnässäsi sitten käsinojallinen neuvottelutuoli, korkeussäädettävä kokoustuoli tai pyörällinen neuvotteluhuoneen tuoli, valikoimastamme löydät jokaiseen tarpeeseen sopivan vaihtoehdon.

  Kokoustuolit monitoimitilan kalusteena

  Kun suunnitellaan monitoimitilaa, kokoustuolit ovat erinomainen ratkaisu. Monitoimitila on nimensä mukaisesti laaja-alaisessa käytössä ja tuolien pitää palvella eri käyttötarkoituksia. Toimistoympäristöissä tämä usein tarkoittaa sitä, että kokoushuonetta käytetään muuhunkin kuin neuvotteluihin. Silloin on hyvä ottaa huomioon tilan muunneltavuus niin, että esimerkiksi kalusteita voi siirrellä helposti tai että tuolit soveltuvat myös esimerkiksi ruokailypöydän tuoleiksi.

 • Taitettavat ja pinottavat tuolit
  Taitettavat ja pinottavat tuolit

  Pinottavat tuolit nopeasti käyttövalmiina

  Pinottavat tuolit ovat käteviä kokoushuoneessa, taukotilassa, koulutuksissa, juhlissa ja tapahtumissa. Päällekkäin pinottavat tuolit on helppo ottaa esille tarvittaessa, mutta pinottuina ne vievät vain vähän tilaa huoneen nurkassa tai varastotilassa. Mikäli tarvitaan myös lisää pöytätilaa, sitä saadaan kätevästi taitettavien pöytien avulla, jotka saa myös varastoitua helposti pois tieltä, kun niille ei ole enää tarvetta.

  Valikoimamme pinottavat tuolit ovat erinomaisia neuvotteluhuoneessa, niiden tyylikäs muotoilu ja vankka rakenne tekee niistä erinomaisia kokoushuoneen lisätuoleja. Saatavilla on monia eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Osa malleista on kokonaan verhoiltu tai niissä on verhoiltu istuinosa, joka lisää käyttömukavuutta. Valikoimassamme on myös käsinojallisia malleja tai korkeampiin työtasoihin soveltuvia pinottavia baarituoleja.

  Pinottavat design tuolit ovat tyylikäs lisä niin toimiston neuvotteluhuoneessa kuin ruokapöydänkin tuoleina. Kevyen mutoilunsa ansiosta ne luovat tilaan ilmavan ja modernin ilmeen. Tuolien materiaalit kestävät aikaa ja käyttöä sekä niiden puhdistaminen on helppoa ja vaivatonta.

  Siirreltävyytensä ansiosta pinottavat tuolit sopivat täydellisesti sekä messu- ja tapahtumakäyttöön. Kevyet tuolit on helppo pinota tuolivaunuun ja niiden avulla kuljettaa esimerkiksi suurissa messutiloissa paikasta toiseen.

 • Tuolit teollisuuteen ja tuotantoon
  Tuolit teollisuuteen ja tuotantoon

  Teollisuuteen soveltuvat työtuolit

  Toimistotyöstä poikkeavissa työympäristöissä vaaditaan työtuolilta normaalista poikkeavia ominaisuuksia. Asentajanjakkarat, satulatuolit ja tukituolit toimivat teollisissa ja teknisissä työtehtävissä paremmin kuin tavalliset tuolit. Teollisuuden työtuolit soveltuvat erinomaisesti muun muassa tuotantoon, pakkaustyöhön, asennustehtäviin ja tuotekehitykseen, sillä niissä on otettu huomioon esimerkiksi työskentelyasennon vaihtelevuus.

  Työtuolit vaativaan työympäristöön

  Lisäksi teollisuuden työtehtävissä saatetaan käyttää erilaisia työkaluja ja aineita, jonka takia tuolin kestävyyden tulee olla huippuluokkaa esimerkiksi kipinöiden, öljyjen ja maalien sietokyvyn puolesta. Lisäksi tuolissa tulee olla useita eri säätömahdollisuuksia, jotka tukevat työntekijää mitä moninaisimmissa työasennoissa. Teollisten työtuolien istuinosa on valmistettu polyuretaanista, joka sietää voimakkaitakin nesteitä ja näin ollen kestää kovempaakin käyttöä, mutta on myös helposti puhdistettavissa erilaisista aineista ja liasta.

  Teollisuuden ja tuotannon työtuolit on suunniteltu niin, että ne tarjoavat työskentelymukavuutta, mutta ovat käytännöllisiä vaativimmissakin työolosuhteissa. Teolliset työtuolit ovat istuinkorkeudeltaan tavallisia tuoleja matalammalla, säätökorkeuden alkeassa noin 30 senttimetristä, mutta säätömahdollisuuksien ansioista ne voi säätää myös krokeammalle istuinkorkeudelle. Työtuolien pyörien ansioista tuolin kanssa liikkuminen on vaivatonta.

 • Sohvat
  Sohvat

  Tyylikkäät ja siistit sohvat toimistoon sekä odotustiloihin

  Meillä on suuri valikoima sohvia kutsuvissa designeissa, jotka sopivat niin toimistolle, auloihin kuin odotustiloihinkin. Valikoimamme koostuu niin moderneista kuin klassisistakin sohvista kaikenlaisiin tiloihin. Tarjoamme lukuisia vaihtoehtoja eri koista, malleista ja tyyleistä kaikkiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin.

  Laatu sohvia edulliseen hintaan

  Julkisissa tiloissa on tärkeää, että kalusteet ovat korkeaa laatua, jotta ne kestävät runsaassa päivittäisessä käytössä. Mikäli päätätte tilata meiltä sohvan, voitte olla varmoja että saatte korkealuokkaisen tuotteen joka säilyy entisellään vuosia.

  Tilaa tuotteet suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme..

 • Nojatuolit
  Nojatuolit

  Klassiset ja modernit nojatuolit toimistoon, aulaan tai taukotiloihin

  Nojatuoli voi olla toimistonne näyttävä sisustuselementti, tuoden huoneeseen yrityksenne näköistä tyyliä. Nojatuolit tukevat myös toisenlaista käyttötarkoitusta, ja juuri mukavat lepotuolit voivat olla ne, jossa istuen käydään toimiston antoisimmat keskustelut. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti juuri teidän käyttötarkoitukseen sopiva nojatuoli toimistoon, aulatiloihin tai taukotilohin.

 • Vierastuolit
  Vierastuolit

  Vierastuolit ovat täydellinen keino luoda hyvä ensivaikutelma jo heti yrityksen aulassa, odotustilassa tai sisäänkäynnissä

  Hyvä vierastuoli luo positiivisen sävyn koko vierailulle. Kuten muidenkin julkistilan kalusteiden tulee myös vierastuolien kestää hyvin kovaa kulutusta ja olla käytännöllisiä juuri toivottuun tarkoitukseen. Tutustu niin nykyaikaisesti muotoiltuihin vierastuoleihin kuin moderneihin klassikoihinkin. Tuoliemme avulla luotte vieraillenne ihanan ja miellyttävän tunnelman, jolloin he tuntevat itsensä tervetulleiksi.

 • Baarijakkarat
  Baarijakkarat

  Baarituolit ravintolaan ja kahvilaan

  Korkeat baarijakkarat sopivat täydellisesti korkeiden ruokapöytien, työtasojen tai keittiösaarekkeiden äärelle. Baarituolit ovat tyylikkäitä ja minimalistisia, niiden avulla on helppo tehdä ravintolasta tai kahvilasta monipuolisempi käyttämällä niitä tavallisten ruokapöydän tuolien lisäksi.

  Baarijakkarat vievät vain vähän tilaa, eikä niiden käyttö rajoitu vain yhteen tilaan tai käyttötarkoitukseen. Niitä voidaan hyödyntää erilaisissa julkisissa tiloissa tai toimistoissa. Jos esimerkiksi toimisto on tiloiltaan pieni, baarituoli yhdessä korkean kahvipöydän kanssa on oiva ratkaisu. Useiden eri väri- ja materiaalivaihtoehtojen joukosta löydät tyylikkäät design baarituolit, minimalistiset korkeat tuolit sekä kestävät ja helppohoitoiset baarijakkarat. Valikoimastamme löydätte niin ravintolaan, toimistoon, keittiöön kuin oleskelutilaankin sopivat baarijakkarat.

 • Kahvipöydäntuolit
  Kahvipöydäntuolit

  Tuolit ravintoloihin ja kahviloihin

  Helppohoitoiset, kestävät kahvipöydäntuolit ovat täydellisiä niin julkisissa tiloissa, kuten ravintoloissa, kahviloissa, kouluissa tai toimistoissa, mutta ne sopivat hyvin myös koteihin ja oleskelutiloihin. Useat eri materiaali- ja värivaihteehdot takaavat, että eri sisustustyyleihin sopivat vaihtoehdot löytyvät valikoimastamme.

  Tarjoamme useita erilaisia kauniita kahvi- ja ruokapöydän tuoleja, jotka sopivat moneen eri tilaan ja käyttötarkoitukseen. Useat ruokapöydän tuoleistamme ovat pinottavia, joten ne eivät myöskään vie paljon tilaa varastoituna ja ne on helppo ottaa esiin aina vieraiden saapuessa. Ravintolatuolit on valmistettu käytännöllisyyttä ajatellen, ja ne ovat yhteensopivia kahvi- ja ruokapöytiemme kanssa. On etsinnässä sitten tuolit kahvilaan tai ravintolaan tai toimiston taukotilaan, meiltä löydät varmasti juuri teidän tarpeeseen sopivat tuolit.

   

 • Varastoerä Seiska-tuoleja (3107)
  Varastoerä Seiska-tuoleja (3107)

  Varastoerä Fritz Hansenin Seiska-tuoleja (3107) tulossa varastoon 15.6.2020 - tilaa omasi nopeasti!

 • € 338 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Air Seat pilatestuolin avulla istut mukavasti ja aktivoit samalla keskivartalon lihaksistoasi työskennellessäsi. Tuolilla on ilmatyyny, joka muistuttaa käytössä pilates palloa. Ohjaa käyttäjäänsä automaattisesti istumaan aktiivisemmin. Aktivoi keskivartalon lihaksistoa Helposti rullaavat pyörät (65mm), joista kaksi jarruilla. Air Seat:illa on istuin...
 • € 524 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Jolly on satulatuoli lääkäreitä varten. Tuolissa on V-muotoon leikattu etuosa ja madallettu keskiosa, minkä johdosta pääsette lähemmäksi potilasta. Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse. Käyttäjän maksimipaino 150 kg. Jollyn voi tilata kahdessa eri korkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm. Voimme myös toimittaa korkeussäädettävän...
 • € 882 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Jolly on satulatuoli lääkäreitä varten. Tuolissa on V-muotoon leikattu etuosa ja madallettu keskiosa, minkä johdosta pääsette lähemmäksi potilasta.  Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse. Käyttäjän maksimipaino 150 kg.  Jollyn voi tilata kahdessa eri korkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm.  Voimme myös toimittaa korkeussäädettävän...
 • € 207 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Dalton on klassinen satulatuoli, jonka avulla saavutat hyvän istuma-asennon ja ryhdin. Satulatuolin avulla voit istua pidempiä aikoja. Muotoonvalettu Polyuretaani istuin on hyvä istua, ja tuoli sopii myös vaativaan ympäristöön ja kestää hyvin kulutusta. Istuimen puhdistaminen on helppoa. Takuu 5 vuotta 8 tunnin normaalikäytössä..Valitse väri ja...
 • € 418 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Klassinen satulaistuin, jossa istut rennossa asennossa ja selkä suorassa. Näin voit istua pidempään ja vältyt huonolta istuma-asennolta.- Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse.- Dalton voidaan tilata kahdessa eri istumakorkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm. - Voimme myös toimittaa korkeussäätöisen jalkatuen toiveiden mukaan
 • € 69 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli polypropeenia, UV suojattu Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä. HUOM!...
 • € 69 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli polypropeenia, UV suojattu Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä. HUOM!...
 • € 69 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli polypropeenia, UV suojattu Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä. HUOM!...
 • € 69 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli polypropeenia, UV suojattu Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä. HUOM!...
 • € 91 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 71 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 71 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja yhdistettävissä oleva tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja...
 • € 71 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 94 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg , mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Musta, kestävä verhoilu ja vakaa metallirunko. Saatavilla tuolihuppu ja kuljetusvaunu.
 • € 72 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Musta kestävä verhoilu, ja vakaa putkirunko. Myös tuolihuput ja kuljetusvaunut saatavana.
 • € 72 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Kestävä verhoilu ja vakaa putkirunko. Saatavana kuljetusvaunut, kytkentäpalat ja tuolihuput.
 • € 72 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Tuolissa on kestävä kangasverhoilu ja vakaa putkirunko.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. sisä ja ulkokäyttöön, saatavilla kytkentäpala ja tuolihuppu.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja korteussuojattu - Sisä- ja ulkokäyttöön.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja kosteussuojattu, sisä ja ulkokäyttöön. Saatavilla myös kytkentä...
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja kosteussuojattu - sisä- ja ulkokäyttöön, saatavana kytkentä ja...
 • € 309 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu Max. 50 Flex tuolille
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 300 € 696 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Vaunu enintään 30 Combo-tuolille
 • € 309 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu maksimissaan 30 Ark tuolille
 • € 340 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu max. 25 Toronto tuolille.
 • € 199 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu noin 20–30 Nice-tuolille
 • € 240 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu 25 tuolille. Mitat 90 x 60 x 90 cm, paino 23,5 kg.
 • € 49 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 49 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 49 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 65 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Taitettavan Toronton teräsrunko on jauhelakattu ja sen pehmustetut istuinosa ja selkänoja on verhoiltu paloturvallisella kankaalla. Tuote on tukeva ja hyvin kulutusta kestävä . Paino 5,1 kg.
 • € 87 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävä, ja vakaa runko terästä. Paino 5,5 kg.
 • € 87 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävä, ja vakaa runko terästä. Paino 5,5 kg.
 • € 92 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävää ja helposti puhdistettavaa vinyyliä, ja vakaa runko terästä. Paino 6 kg.
 • € 240 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tasapainojakkara Eliteltä toimii kuten pilatespallo ja auttaa sinua pysymään hyvässä työasennossa. 
 • € 340 € 393 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wave on korkealaatuinen ergonominen toimistotuoli, joka on säädettävissä jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin. Oikeanlaisella istuma-asennolla voidaan ennaltaehkäistä tavanomaisia rasitusvammoja selässä, niskassa ja olkapäissä, jotka voivat olla seurausta huonosta työskentelyasennosta. Tuolilla on monia säätömahdollisuuksia kuten korkeussäädettävä istuin,...
 • € 379 € 492 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Brizley Synch on korkealaatuinen, nykyaikainen ja ergonominen toimistotuoli. Sopii eri pituisille ja painoisille käyttäjille lukuisten säätöjensä ansiosta. Soveltuu loistavasti jopa 10 tunnin istumiseen. Tuoli voidaan helposti säätää jokaisen käyttäjän yksilöllisiin istuma- ja työtarpeisiin.Tuoli on sertifioitu ja se täyttää European Standard...
 • € 600 Varastossa
  Useimmat naprapaatit ja kiropraktikot suosittelevat Back App -tuolia. Back App -tuolissa istut suoremmassa ja korkeammalla kuin perinteisessä työtuolissa, ja siksi sen kanssa tulisi käyttää korkeussäädettävää työpöytää. On suositeltavaa vaihdella työasentoa istumisen ja seisomisen välillä
 • € 797 Varastossa
  Useat kiropraktikot ja naprapaatit suosittelevat Back Appia Back App -tuoli pyörillä. Kätevä silloin, kun on tarvetta liikkua paikasta toiseen, kuten esim. kampaajan työssä.Back App -tuolissa istut suoremmassa ja korkeammalla kuin perinteisessä työtuolissa, ja siksi sen kanssa tulisi käyttää korkeussäädettävää työpöytää. On suositeltavaa vaihdella...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 382 € 473 Varastossa
  Ergonominen ja mukava toimistotuoli korkealla selkänojalla Cometa – sarjasta. Täydellinen tuoli sille, joka etsii tyylikästä, kaunista ja toimivaa tuolia toimistoonsa – tuolia, jossa istuminen on miellyttävää tunnista toiseen.Alla värivaihtoehtoja jotka sis. hintaan (DOWNLOAD) - saatavilla yli 300 verhoiluvaihtoehtoa: kangas, keinonahka tai nahka. Kysy...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 399 € 488 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva pinottava tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Alla kohdassa Download voit ladata värikartan. Valitse tuolisi käsinojilla tai ilman.
 • € 559 € 784 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Kromattu runko ja säädettävä istuin tekevät tuolista monipuolisen ja dynaamisen. Wiki-sarja tarjoaa vakautta, mukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Valitse väri alta (Download), tai kysy lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelusta!
 • € 399 € 620 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Nylon-runko ja säädettävä istuin tekevät tuolista monipuolisen ja dynaamisen. Wiki-sarja tarjoaa vakautta, mukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Alta löydät 100 verhoiluväriä (DOWNLOAD), saatavilla myös nahkaisena tai villakankaalla
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 359 € 436 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Voit valita tuolisi joko ilman käsinojia tai kiinteillä käsinojilla. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia). Alta, kohdasta Download, voit ladata värikartan!
 • € 399 € 635 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Elegantti ja moniulotteinen toimistotuoli, joka on samaan aikaan sekä käytännöllinen että mukava. 3 mesh värivaihtoehtoa selkänojaan, alla istuinvärivaihtoehdot (DOWNLOAD). Loistava ergonominen toimistotuoli, joka on muokattavissa juuri teidän väreihinne!
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 329 € 372 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Valtse käsinojilla tai ilman selkänoja musta, valkoinen tai harmaa Mesh, istuinvärit alla (DOWNLOAD)
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 349 € 420 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Wiki - kevyt ja tukeva tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Istuinvärit alla (Download), selkänoja: musta, harmaa tai valkoinen mesh.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 378 € 466 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Ergonominen ja mukava toimistotuoli korkealla selkänojalla Cometa – sarjasta. Täydellinen tuoli sille, joka etsii tyylikästä, kaunista ja toimivaa tuolia toimistoonsa – tuolia, jossa istuminen on miellyttävää tunnista toiseen.Alta löydät suosikkivärit, Kysy lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelusta! yli 300 verhoiluväriä.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 419 € 528 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Tuoli on ergonomisen ja pehmeän istuimensa ja materiaalinsa ansiosta täydellinen tuoli käytettäväksi kokouksissa ja neuvotteluissa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Vain 209,5 €/kpl Alla suosikkivärit, lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelusta! Yli 300 verhoiluvaihtoehtoa, tuoli kustomoitavissa juuri teidän väreihinne! (lataa hintaan sisältyvät...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 380 € 446 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Energy sarjassa yhdistyvät ylellinen ja moderni suunnittelu ja hyvä ergonomia – se seuraa käyttäjänsä liikkeitä antaen istujalle täydellistä mukavuutta. Saatavilla yli 300 eri verhoiluvaihtoehtoa, kysy lisää asiakaspalvelustamme! Alla kohdassa Download voit ladata kategorian B kankaat (sis. hintaan).
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 330 € 395 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Energy sarjassa yhdistyvät ylellinen ja moderni suunnittelu ja hyvä ergonomia – se seuraa käyttäjänsä liikkeitä antaen istujalle täydellistä mukavuutta. Saatavilla yli 300 eri verhoiluvaihtoehtoa, kysy lisää asiakaspalvelustamme! Alta voit ladata värikartan kategorian B kankaat 74 kpl (sis. hintaan)
 • € 653 € 1,064 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Miksi pysähtyä? Non stop 24 H on täydellinen tuoli sinulle, joka teet paljon töitä ja haluat istua mukavasti tai kenties työpisteeseen, jossa istuu useampi eri käyttäjä monessa vuorossa. Tuoli on kestävä, ja siitä löytyvät kaikki tarvittavat säädöt. Löydät alta (DOWNLOAD) verhoiluvaihtoehdot - saatavilla myös aidolla nahalla tai keinonahalla sekä...
 • € 250 € 296 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Uskomaton hinta-laatu-suhde - istumisen mukavuutta Italiasta Sprint työtuoli sopii – kenelle tahansa käyttäjälle antaen tukea työasentoon. Lukuisia säätömahdollisuuksia - Todellinen joka toimiston työtuoli. Lue lisää säädöistä alta.Kustomoitavissa juuri teille: Valittavissa kymmeniä verhoiluvärejä (lataa kartta alta), 2 erilaista jalkaristikkoa sekä 2...
 • € 303 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Rakenna unelmiesi toimistotuoli Sprint X  Toimistotuolissa on korkeampi selkänoja oikean istuma-asennon varmistamiseksi. Tuolissa on huomattava määrä säätöjä, ja se on helppo asettaa erilaisille käyttäjille. Voit valita tuoliin käsinojat ja halutessasi niskatuen. Jalkaristikko joko musta tai kiillotettu alumiini. Perushintaan sisältyy verhoilu kategorian...
 • € 265 € 329 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Sprint RE työtuoli sopii – Kiitos ergonomisen suunnittelun – kenelle tahansa käyttäjälle antean tukea ja vakautta työasentoon. Saatavilla joko käsinojilla tai ilman - Loistavien säätömahdollisuuksiensa ja edullisen hintansa ansiosta todellinen toimiston yleistuoli. Kategoriassa B (ladattavissa alta) 74 eri verhoiluvaihtoehtoa. Lue lisää säädöistä ja...
 • € 526 € 809 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  DD Dinamica on dynaaminen toimistotuoli korkealla selkänojalla ja niskatuella. Se yhdistää mukavuutta ja hyvää ergonomiaa, ja soveltuu erityisen hyvin monille eri käyttäjille lukuisten säätömahdollisuuksien ansiosta. Saatavilla yli 300 verhoiluvaihtoehtoa, ja haluttaessa myös tehostevärillä. Kategorian B kangasvaihtoehdot alla (DOWNLOAD). Lue lisää...
 • € 398 € 640 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  DD-2 yhdistelee minimalistista suunnittelua ja korkeaa laatua. Tuoli on suunniteltu sopeutumaan erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Maailmanluokan tuoli, jossa riittää säätöjä joka käyttäjälle, Lue lisää säädöistä lisätiedoista ja tuotekortista. Suosikkivärit alla, Kohdasta download löydät kaikki kategorian B verhoilut, jotka sis. hintaan. Kysy lisää...
 • € 240 € 278 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Synchron Jolly työtuolissa on keskikorkea selkänoja, ja siinä yhdistetään uusia toimintoja 70 & 80 – luvun designiin. Sen selkänoja ja istuin liikkuvat erikseen ja tuoli on lukittavissa kaikkiin haluttuihin asentoihin. Löydät alta (download) paljon verhoiluvärejä. Jalkaristikko kiillotettua alumiinia, ja valittavissa joko ilman käsinojia,...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 201 € 241 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Comfort Jolly työtuolin minimalistinen suunnittelu ja toiminnallisuus on suunnattu niille, jotka etsivät mukavaa ja korkealaatuista työtuolia. Korkeussäädettävä selkänoja, valinnaiset T-käsinojat korkeussäädöllä tai kiinteät D-käsinojat. Värikartta ladattavissa alla, kysy lisää värejä asiakaspalvelusta.
 • € 558 € 724 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wave on ylellinen ja korkealaatuinen toimistotuoli: Sen runko on pyökkivaneria ja toppaus kylmäinjektoitua paloturvallista polyuretaania. Tuolissa on kromatut, pehmustetut ja verhoillut käsinojat. Lue lisää säädöistä lisätiedoista! Verhoilun standardivärit alla, saatavilla myös aidolla nahalla tai tekstiilillä, haluttaessa tehostevärillä ja tikatulla...
 • € 549 € 699 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wave on ylellinen ja korkealaatuinen toimistotuoli: Sen runko on pyökkivaneria ja toppaus kylmäinjektoitua paloturvallista polyuretaania. Tuolissa on kromatut, pehmustetut ja verhoillut käsinojat. Lue lisää säädöistä lisätiedoista! Verhoilun standardivärit alla, saatavilla myös aidolla nahalla tai tekstiilillä, haluttaessa tehostevärillä ja tikatulla...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 519 € 684 Varastossa
  Alennettu hinta
  Erittäin korkealaatuinen ja ergonominen työtuoli, joka on lisäksi tyylikkäästi muotoiltu. Tuolissa yhdistyvät vakaus ja käytettävyys. Verhoile omasi keinonahalla tai 100 % Italialaisella nahalla. Kysy lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelustamme!
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 470 € 605 Varastossa
  Alennettu hinta
  Origami CU matalalla selkänojalla on neuvottelutuoli, jossa yhdistyy eksklusiivinen muotoilu ja korkea toiminnallisuus. Klassisen ulkonäkönsä ansiosta tuoli sopii yhtä hyvin kotiin kuin toimistoon.Istuinkorkeuden säätö. Mukava pehmuste. Polvinivelkeinu– lukittavissa pystyasentoon, painovastus. Kromialumiinikäsinojat. Kromiteräsrunko ilman näkyviä...
 • € 499 Varastossa
  ORIGAMI-CU tuolisarja on ajaton ja selkeälinjainen. Tuoli on yhdistelmä käytännöllisyyttä, mukavuutta ja kestävyyttä. Verhoile omasi joko keinonahalla tai aidolla 100 % italialaisella nahalla. Lisää verhoiluvaihtoehtoja asiakaspalvelusta!

Istuinkalusteet julkisiin tiloihin

Tuoleilla on suuri merkitys toimivan tilan kannalta. Vietämme suuren osan ajasta istuen oli kyseessä sitten koulutus, työnteko, neuvottelu tai rento ajanvietto. Tuoleilta vaaditaan erityisesti käyttömukavuutta ja ergonomisuutta, mutta niillä on myös suuri vaikutus tilan tunnelmaan. Meiltä löydät laajan valikoiman ulkonäötään ja käyttömukavuudeltaan sopivia istuinkalusteita, jotka on erityisesti suunniteltu julkisiin tiloihin kuten ravintoloihin ja kahviloihin, mutta miksei koteihinkin.

Terveellistä työasentoa tukevat tuolit

Monessa hallinnollisessa ja asiantuntija-ammatissa vietetään lähes koko työpäivän istuen oman työpisteen äärellä. Tällöin tuolilta vaaditaan kestävyyden lisäksi sitä, että tuoli tukee oikeanlaista työasentoa mahdollisimman hyvin. Ergonomiset tuolit ovat tärkeässä roolissa, kun halutaan huolehtia istumatyöläisen hyvinvoinnista. Myös erilaiset aktiivituolit kehittävät keskivartalon lihaksia ja tasapainon hallintaa ja ovat hyvä apuväline, joiden avulla voidaan mahdollistaa monipuoliset työskentelyasennot.

Neuvotteluhuoneiden tuolit ovat myös tärkeässä asemassa, kun suunnitellaan toimivaa työpaikkaa. Niiden ulkonäön avulla voidaan yhtenäistää sisustusta ja tukea yrityksen brändiä esimerkiksi värien avulla. Kokoushuoneessa saatetaan myös viettää pitkiä aikoja keskustellen ja ideoiden, jolloin istuinkalusteiden mukavuus on ensisijaista. Isompien tapahtumien tai koulutusten varalle olisi hyvä varautua pinottavien tuolien avulla istumapaikkojen lisätarpeeseen.

Rentoon ajanviettoon tarkoitetut istuinkalusteet

Kun on kyse vapaa-ajan vietosta, rennosta yhdessäolosta, yhteisestä lounashetkestä tai aula- ja odotustilojen odotushetkestä, on tuolien oltava luokseen kutsuvia ja mukavia. Ruokailutilan tai kahvihuoneen pöydän ääreen tarvitaan laadukkaat, mutta helppohoitoiset tuolit, jotka kestävät kovaakin kulutusta. Valikoimamme ruokailutuolit sopivat niin julkisiin tiloihin kuin yksityiseenkin käyttöön. Kannattaa myös huomioida vaatiiko tilan toiminnallisuus ja pöytätason korkeus seuraakseen korkeammat baarijakkarat.

Yritysten taukohuoneisiin sekä aula- ja odotustiloihin sopivat erinomaisesti erilaiset sohvat ja nojatuolit. Sohva on näyttävä ja luokseen kutsuva kaluste, joka vaikuttaa merkittävästi sisustukseen. Sohvaryhmän avulla on helppo luoda rento kokoontumispaikka esimerkiksi työntekijöiden yhteiseen taukotilaan. Nojatuolien avulla on helppo täydentää sohvaryhmiä ja luoda harkittuja sisustuskokonaisuuksia. Yksittäin sijoitetut nojatuolit ovat myös erinomaisia aulatiloissa ja erilaisissa odotushuoneissa.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle