Istuinkalusteet 

 • Ergonomiset toimistotuolit
  Ergonomiset toimistotuolit

  Ergonominen toimistotuoli kotiin tai konttorille

  Työskentelet sitten kotona tai toimistolla, laadukkaat ergonomiset toimistotuolit ovat avainasemassa, kun tavoitteena on turvata selän neutraaliasento oikeanlaisella työasennolla. Istumatyössä lihakset eivät aktivoidu samalla tavalla kuin kävellen tai seisten, mutta ergonominen työtuoli auttaa istumaan oikeassa asennossa kuormittamatta selän lihaksia. Säädettävä toimistotuoli auttaa saavuttamaan juuri sinulle optimaalisen istuma-asennon, kun voit säätää tuolin asetukset omien fyysisten ominaisuuksiesi mukaan.

  Laadukas ergonominen työtuoli on sijoitus parempaan tulevaisuuteen ja omaan terveyteen. Moderni työtuoli on paitsi tyyylikäs myös miellyttävä istua, ja säätömahdollisuuksiensa avulla se parantaa istumatyöläisen työskentelymukavuutta ja tehokkuutta. Edulliset ergonomiset työtuolit ovat nykypäivää, laadusta tinkimättä. Tutustu valikoimaamme ja hanki hyvä toimistotuoli kotiin tai konttorille.

  Ergonominen istuma-asento

  Istumahaittojen ennaltaehkäisy on halpa henkivakuutus, johon jokaisen istumatyöläisen tulisi sijoittaa. Ergonominen istuma-asento tietokoneella on kokonaisvaltainen, ja siihen vaikuttaa työpöydän lisäksi hyvä työtuoli. Säädettävä työtuoli tulee asettaa omaan työskentelyasentoon ja vartalon ominaisuuksiin sopivaksi. Hyvä ergonominen tuoli tukee alaselän ja lantion luonnollista kaarta ja pitää ryhdin hyvänä.

  Säädettävän toimistotuolin ominaisuudet

  Toimistotuolit voi olla varustettu suppeammilla tai laajemmilla säätöasetuksilla, mutta korkealaatuisissa tuoleissa on yleensä samat perusasetukset. Ergonominen tuoli voidaan säätää niin korkeus- kuin syyvyyssuunnassa, niin että istuja on optimaalisesti työpöydän äärellä. Osa tuolimalleista on myös mukautettavissa erillisten käsinojien tai niskatuen avulla.

  Toimistotuolin käsinojat

  Säädettävät käsinojat löytyy monista ergonomisista työtuoleista. Kannattaa varmistaa, että toimistotuolin käsinojat on säädetty oikein tukemaan ergonomista työasentoa; oikea käsien asento edesauttaa niska- ja hartiaseudun pysymistä rentoutuneena. Ergonomisessa työasennossa kyynärpäät ovat 90 asteen kulmassa, ja käsivarret voivat levätä kevyesti joko käsinojien tai työpöydän päällä. Säädä käsinojat niin, että ne ovat optimaalisessa asennossa korkeus- ja sivusuunnassa. Tarkista myös käsinojien syvyysasetukset, jotta saat tuolin lähemmäksi pöytää tarvittaessa.

  Toimistotuolin selkänoja

  Säädettävä selkänoja on ergonomisen toimistotuolin perusominaisuus, jonka avulla voidaan säätää sekä selkänojan korkeutta että istuinkulmaa. Ergonomisessa työasennossa tärkeintä on ristiselän tuki, joka saavutetaan niin, että alaselkä koskettaa tuolin selkänojaa. Hyvin tuetun ristiselän avulla niska on linjassa, ryhti pysyy suorana eikä lanneranka ole jatkuvassa jännityksessä. Selkänojan tulisi mukailla ylävartalon liikkeitä, jolloin se tukee vartaloa ja edesauttaa ergonomisen asennon löytymisessä. Jos olet pitkä, saattaa korkea toimistotuoli olla selällesi parempi vaihtoehto.

  Istuimen leveys, syvyys ja korkeus

  Istuinkorkeus sekä istuimen syvyys ja leveys vaikuttavat paitsi käyttömukavuuteen myös oikeaan istuma-asentoon. Oikea istuinkorkeus säädetään niin, että jalkapohjat koskevat lattiaa ja selkä on kiinni selkänojassa muodostaen polvitaipeeseen noin 90 asteen kulman. Istuimen syvyys tulee säätää oman pituuden mukaan, oikeassa istuma-asennossa suurin sosa reidestä on istuimen päällä, mutta polvitaipeet eivät ole kiinni istuimen reunassa. Istuimen leveydellä taas voidaan parantaa tuolin käyttömukavuutta.

  Työtuolin niskatuki

  Niskatuki on hyvä lisäominaisuus etenkin niille, jotka tekevät pitkiä työpäiviä istumatyön parissa. Oikein säädetyn niskatuen avulla ylläpidät oikeaa päänasentoa. Niskatuki on ominaisuus, johon on syytä investoida, jos istumatyötä tehdään yli 8 tuntia päivässä. Niskatuen tarkoitus ei ole kannatella päätä vaan tukea niskaa, joten se tulee säätää oikealle korkeudelle niskan taakse.

  Toimistotuolin korkeus suhteessa pöytään

  Pöydän ja tuolin korkeus suhteessa toisiinsa vaikuttaa muun muassa niskan ja olkapäiden asentoon. Päälaen olisi syytä osoittaa kohti kattoa suorassa linjassa, jolloin katse pysyy kohtisuoraan eteenpäin. Oikea tuolin ja pöydän korkeuden suhde edesauttaa hyvän ryhdin säilyttämisessä, kun olkapäät eivät pääse valumaan eteen. Nykyään suosittu ergonominen vaihtoehto on sähkötyöpöytä, jonka avulla voi nopeasti ja helposti säätää pöydän oikealle korkeudelle.

  Hyvä toimistotuoli parantaa työergonomiaa

  Ergonominen toimistotuoli on vakiovaruste pitkäkestoista istumatyötä tekevälle, sillä se auttaa ylläpitämään terveellisemmän istuma-asennon ennaltaehkäisten samalla mahdollisia terveyshaittoja. Optimaalinen istuma-asento on helppo saavuttaa säädettävän tuolin avulla. On etsinnässäsi sitten nahkainen toimistotuoli, tyylikäs design toimistotuoli, ergonominen tietokonetuoli tai etätyöhön sopiva työtuoli, löydät meiltä edulliset ja tyylikkäät toimistotuolit kotiin ja toimistolle. Löydä korkelaatuinen ja edullinen ergonominen työtuoli laajasta valikoimastamme ja istahda nauttimaan terveemmästä työnteosta!

  Oletko huolissasi lattian pinnan kulumisesta? Lattiasuoja toimistotuolin alla ennaltaehkäisee työtuolin pyörien ja jalkojen aiheuttamaa kulumaa sekä helpottaa työpisteen pysymistä puhtaana. Tuolin alle sijoitettava suojaava alusta parantaa myös tuolin käyttömukavuutta, sillä tasaisella muovialustalla tuolin pyörät liikkuvat saumattomasti.

 • Tasapaino- ja satulatuolit
  Tasapaino- ja satulatuolit

  Satulatuoli vai tasapainotuoli?

  Erilaiset tasapainoa aktivoivat tuolit ovat tyylikäs ja ergonominen ratkaisu nykyaikaiseen toimistoon. Satulatuolit vievät vain vähän tilaa, mutta antavat käyttäjälleen luonnollisen ja kehoa mahdollisimman vähän kuormittavan työasennon. Tasapainotuoli on loistava vaihtoehto heille, jotka mielellään vaihtelevat työasentoa työpäivän aikana.

  Kokonaisvaltaisen ergonomian kannalta erilaiset istuinvaihtoehdot mahdollistavat monipuolisemman työasennon vaihtelun työpäivän aikana. Säätömahdollisuuksistaan huolimatta satulatuolit asettuvat hieman eri työskentelykorkeuksille, minkä takia suosittelemme korkeussäädettävän pöydän yhdistämistä satula- ja tasapainotuolien kanssa. Valikoimastamme löytyy muunmuassa kassatuoli jalkatuella, seisomatuoli, istuinpallo, tasapainolauta, tasapainopallo ja useita muita erilaisia tasapainoa harjoittavia tuoleja.

  Satulatuoli ja ergonomia

  Satulatuolit ovat täydellisiä työtehtäviin, jotka vaativat läheistä kontaktia ihmisten kanssa – esimerkiksi sairaanhoitoon, kuntoutukseen tai kauneuden alan hoitotyöhön. Työtuolina satulatuoli sopii hyvin muun muassa kampaajille ja kosmetologeille. Selkänojaton satulatuoli mahdollistaa sen, että päästään lähelle asiakasta, säilyttäen samalla optimaalinen työskentelyasento.

  Hyvä satulatuoli takaa ergonomisen istuma-asennon: selkä on luonnollisessa asennossa, ryhti säilyy hyvänä sekä kuormitus niskassa ja selän nivelissä vähenee. Tasapainoa harjoittavan tuolin avulla istut oikeassa asennossa selkäranka luonnollisessa, mutta ryhdikkäässä asennossa. Satulatuoli sopii hyvin myös kotiin – se toimii niin kotitoimiston työtuolina vieden vähän tilaa kuin esimerkiksi keittiön tukituolina ruokaa laittaessa. On etsinnässäsi sitten satulatuoli selkänojalla tai ilman, meiltä löydät erilaiset satulatuolit edullisesti!

  Tasapainotuoli aktivoi keskivartaloa

  Erilaiset selän ja vatsan tasapainoharjoitukset ovat tutkimusten mukaan paras keino harjoittaa keskivartalon tukilihaksia. Satula- ja tasapainotuolit on suunniteltu niin, että ne myötäilevät kehon luonnollista liikettä. Tämä stimuloi kehon lihaksia ja ohjaa vartalon oikeaan asentoon. Satulatuoli on erittäin ergonominen valinta ja sen avulla harjoitat kehoasi aivan kuin huomaamatta.

  Tasapainotuoli on toiselta nimeltään myös pilatestuoli, sillä sen toimintatapa on sama kuin pilatespallon. Tasapainojakkara ohjaa kehon puoliseisovan asentoon, joka vahvistaa keskivartalon lihaksia. Tasapainotuolit sopivat hyvin niin kotiin kuin toimistollekin. Niitä voi käyttää paitsi perinteisenä toimistotuolina, myös esimerkiksi vaihtoehtoisena istuimena TV:tä katsellessa. Valikoimamme tasapainotuolit ovat korkealaatuisia, ja takaamme, että säännöllisesti käytettynä niillä on positiivinen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin.

 • Neuvottelutuolit
  Neuvottelutuolit

  Käytännölliset kokoushuoneen tuolit

  Kokoustuolit ovat tärkeä osa toimistokalusteita, sillä niiden avulla voit kalustaa niin neuvotteluhuoneet kuin ruokailutilat. Lisäksi ne sopivat täydellisesti myös monitilatoimiston yleistuoleiksi. Neuvottelutuolit ovat muotoilunsa ansiosta erittäin mukavia käyttää ja visuaalisesti tyylikkäitä missä tahansa tilassa.

  Kun olet hankkimassa kokoustuolit toimistoon tai muuhun julkiseen tilaan, kannattaa ensin selvittää, mihin käyttöön tuolit oikeastaan tulevat. Onko niillä tarkoitus istua pitkiäkin yhtäjaksoisia aikoja? Ovatko neuvottelutuolit mahdollisesti myös ruokailutilan käytössä tarpeen vaatiessa?

  Neuvottelutuolien ergonomia

  Onko tuoleilla tarkoitus istua pitkiäkin aikoja? Esimerkiksi toistuvat jokapäiväiset kokoukset vaativat tuoleilta myös käyttömukavuutta. Pehmustettu istuinosa takaa, että tuolilla jaksaa istua pidempiäkin aikoja kerrallaan. Neuvottelutuolin käsinojat puolestaan lisäävät tuolin ergonomiaa, kun kyynärvarret saavat rentoutua niitä vasten luonnollisesti.

  Neuvottelutuolien käyttötarkoitus

  Käytetäänkö tuoleja myös muissa tiloissa? Jos neuvotteluhuoneen tuolit tulevat myös muuhun kuin kokoushuoneen käyttöön, on hyvä pohtia, ovatko kokoustuolit rakenteeltaan ja painoltaan helposti siirreltäviä tai mahdollisesti jopa päälleikkäin pinottavia.

  Kokoushuoneen visuaalinen vaikutelma

  Minkälaisen vaikutelman neuvottelutuolit antavat? Kokoushuone on yleensä tila, jonne kutsutaan myös ulkopuoliset esimerkiksi asiakasneuvotteluihin tai työhaastatteluihin. Hyvä neuvottelutuoli viestittää samalla yrityksen brändiä, tyyliä ja arvomaailmaa. Aulaan tai odotustilaan taas kannattaa valita näyttävämpi nojatuoli perinteisen kokoustuolin sijaan.

  Toiminnalliset kokoustuolit

  Pyörällinen neuvottelutuoli lisää käyttömukavuutta siten, että istujan on helppo kääntyä ja vaihdella istuma-asentoa kokouksen aikana, tämä puolestaan tukee ergonomisempaa työasentoa. Neuvottelutuoli ilman pyöriä on toisaalta tilaa säästävämpi vaihtoehto ja sitä on myös helpompi siirtää esimerkiksi huoneesta toiseen.

  Neuvotteluhuoneen kalusteet meiltä

  Toimiva, mutta tyylikäs neuvotteluhuone ei kaipaa ihmeitä syntyäkseen: sopivan kokoinen neuvottelupöytä suhteessa tilaan sekä sen ympärille tyylikkäät ja yhteensopivat konferenssituolit tekevät tehtävänsä. Laajasta valikoimastamme löydät edulliset kokoustilan kalusteet toimistoosi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa väri- ja materiaalivalintojen kanssa, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin.

 • Taitettavat ja pinottavat tuolit
  Taitettavat ja pinottavat tuolit

  Kokoontaitettavat tuolit tehostavat tilan käyttöä

  Taitettava tuoli, toiselta nimeltään klaffituoli, vie vähän tilaa ja sen saa helposti varastoitua pois tieltä, kun ylimääräisille istuimille ei ole enää tarvetta. Kokoontaitettava tuoli soveltuu niin messuille, konferensseihin, koulutustilaisuuksiin ja yritystapahtumiin kuin toimiston kokoushuoneisiin neuvottelupöydän ääreen tai ruokailun ajaksi ruokapöydän ääreen. Taittotuolit vievät vähän tilaa varastoida, joka tekee niistä toimistoystävällisen valinnan.

  Taitettavien tuolien tapaan, myös taittopöydät ovat käteviä, kun tarvitaan istumapaikkojen lisäksi enemmän pöytätilaa. Samalla tavalla ne saa taitettua kokoon, jolloin ne vievät vähemmän tilaa, mutta tehostavat tilan käyttöä esimerksiksi koulutustilaisuuksissa. Valikoimastamme löydät myös tuolivaunut ja tuolikärryt, jotka on suunniteltu varta vasten taitettavien ja pinottavien tuolien säilyttämistä ja kuljettamista varten. Tuolien siirtäminen paikasta toiseen on helpompaa niille suunniteltujen tuolivaunujen avulla. Vaunut ja kärryt ovat erinomainen ratkaisu esimerkiksi suurissa messu- tai konferenssitapahtumissa.

  Tyylikkäät, mutta käytännölliset taittotuolit

  Taitettavat tuolit ovat erinomaisia varatuoleja yllättäviä tilanteita varten: ne mahdollistavat toimivan tilan monimuotoisuuden luomalla lisää istumapaikkoja tarpeen tullen, mutta vievät vähän tilaa varastoituna. Mallistostamme löytyy myös kokoontaitettava baarituoli, mikäli suunnitellun tilan pöytätaso on normaalia korkeammalla.

  Kevyestä rakenteestaan huolimatta ne ovat tukevia ja vankkarakenteisia, sillä niiden rungon materiaaleissa on käytetty lujaa terästä tai muuta vahvaa metallia. Verhoiluvaihtoehtojakin on monissa eri väreissä ja verhoilumateriaalit ovat kulutusta kestävää kangasta, vinyyliä tai keinonahkaa. Meiltä löydät myös paloturvallisella kankaalla verhoillun tuolivaihtoehdon. Materiaaliensa puolesta valikoimamme taittotuolit ovat helppohoitoisia ja kestäviä.

  Pinottavat tuolit on helppo säilöä

  Päällekkäin pinottavat tuolit ovat kätevä lisä niin neuvotteluhuoneissa, ruokailutiloissa, oppimisympäristöissä kuin ravintoloissa ja kahviloissakin. Pinottavuutensa ansioista ne saa säilöttyä pieneen tilaan, mutta on helppo ottaa esille tarpeen tullen. Vankkarakenteiset ja tyylikkäät pinottavat tuolit mahdollistavat tilan monipuolisemman käytön. Tilaa säästävän muotoilunsa takia suurin osa malleista on käsinojattomia, mutta meiltä löydät myös käsinojallisen pinottavan tuolin, joka on erityisen hyvä tuoli silloin, kun pöytätilaa on rajatusti.

  Tuolien materiaalit ovat käyttöä ja kulutusta kestävää: runko on tehty lujasta teräksestä tai metallista ja verhoilu on helppohoitoista vinyyliä tai kestävää kangasta. Useista värivaihtoehdoista löydät myös sisutukseen sopivan tuolimallin.

 • Tuolit teollisuuteen ja tuotantoon
  Tuolit teollisuuteen ja tuotantoon

  Teollisuuteen soveltuvat työtuolit

  Toimistotyöstä poikkeavissa työympäristöissä vaaditaan työtuolilta normaalista poikkeavia ominaisuuksia. Asentajanjakkarat, satulatuolit ja tukituolit toimivat teollisissa ja teknisissä työtehtävissä paremmin kuin tavalliset tuolit. Teollisuuden työtuolit soveltuvat erinomaisesti muun muassa tuotantoon, pakkaustyöhön, asennustehtäviin ja tuotekehitykseen, sillä niissä on otettu huomioon esimerkiksi työskentelyasennon vaihtelevuus.

  Työtuolit vaativaan työympäristöön

  Lisäksi teollisuuden työtehtävissä saatetaan käyttää erilaisia työkaluja ja aineita, jonka takia tuolin kestävyyden tulee olla huippuluokkaa esimerkiksi kipinöiden, öljyjen ja maalien sietokyvyn puolesta. Lisäksi tuolissa tulee olla useita eri säätömahdollisuuksia, jotka tukevat työntekijää mitä moninaisimmissa työasennoissa. Teollisten työtuolien istuinosa on valmistettu polyuretaanista, joka sietää voimakkaitakin nesteitä ja näin ollen kestää kovempaakin käyttöä, mutta on myös helposti puhdistettavissa erilaisista aineista ja liasta.

  Teollisuuden ja tuotannon työtuolit on suunniteltu niin, että ne tarjoavat työskentelymukavuutta, mutta ovat käytännöllisiä vaativimmissakin työolosuhteissa. Teolliset työtuolit ovat istuinkorkeudeltaan tavallisia tuoleja matalammalla, säätökorkeuden alkeassa noin 30 senttimetristä, mutta säätömahdollisuuksien ansioista ne voi säätää myös krokeammalle istuinkorkeudelle. Työtuolien pyörien ansioista tuolin kanssa liikkuminen on vaivatonta.

 • Sohvat
  Sohvat

  Sohva toimistossa luo sinne sekä rennon että välittömän tunnelman

  Sohva toimii niin taukopaikkana, kokouksissa kuin odotustiloissakin. Toimistoissa ja muissa julkisissa tiloissa sohvalta vaaditaan kovaa kulutuksen kestävyyttä ja korkeaa laatua. Ostaessanne sohvanne meiltä, voitte olla varmoja, että se on suunniteltu juuri julkistiloihin ja ostos on hyvä investointi pitkälle tulevaisuuteen.

  Valikoimastamme löydätte useita eri tyylisiä sohvia, jolloin ne sopivat myös erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin: moderneja klassikoita ja muotoilultaan nykyaikaisia designsohvia.

 • Nojatuolit
  Nojatuolit

  Klassiset ja modernit nojatuolit toimistoon, aulaan tai taukotiloihin

  Nojatuoli voi olla toimistonne näyttävä sisustuselementti, tuoden huoneeseen yrityksenne näköistä tyyliä. Nojatuolit tukevat myös toisenlaista käyttötarkoitusta, ja juuri mukavat lepotuolit voivat olla ne, jossa istuen käydään toimiston antoisimmat keskustelut. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti juuri teidän käyttötarkoitukseen sopiva nojatuoli toimistoon, aulatiloihin tai taukotilohin.

 • Vierastuolit
  Vierastuolit

  Vierastuolit ovat täydellinen keino luoda hyvä ensivaikutelma jo heti yrityksen aulassa, odotustilassa tai sisäänkäynnissä

  Hyvä vierastuoli luo positiivisen sävyn koko vierailulle. Kuten muidenkin julkistilan kalusteiden tulee myös vierastuolien kestää hyvin kovaa kulutusta ja olla käytännöllisiä juuri toivottuun tarkoitukseen. Tutustu niin nykyaikaisesti muotoiltuihin vierastuoleihin kuin moderneihin klassikoihinkin. Tuoliemme avulla luotte vieraillenne ihanan ja miellyttävän tunnelman, jolloin he tuntevat itsensä tervetulleiksi.

 • Baarijakkarat
  Baarijakkarat

  Baarituolit ravintolaan ja kahvilaan

  Korkeat baarijakkarat sopivat täydellisesti korkeiden ruokapöytien, työtasojen tai keittiösaarekkeiden äärelle. Baarituolit ovat tyylikkäitä ja minimalistisia, niiden avulla on helppo tehdä ravintolasta tai kahvilasta monipuolisempi käyttämällä niitä tavallisten ruokapöydän tuolien lisäksi.

  Baarijakkarat vievät vain vähän tilaa, eikä niiden käyttö rajoitu vain yhteen tilaan tai käyttötarkoitukseen. Niitä voidaan hyödyntää erilaisissa julkisissa tiloissa tai toimistoissa. Jos esimerkiksi toimisto on tiloiltaan pieni, baarituoli yhdessä korkean kahvipöydän kanssa on oiva ratkaisu. Useiden eri väri- ja materiaalivaihtoehtojen joukosta löydät tyylikkäät design baarituolit, minimalistiset korkeat tuolit sekä kestävät ja helppohoitoiset baarijakkarat. Valikoimastamme löydätte niin ravintolaan, toimistoon, keittiöön kuin oleskelutilaankin sopivat baarijakkarat.

 • Kahvipöydäntuolit
  Kahvipöydäntuolit

  Tuolit ravintoloihin ja kahviloihin

  Helppohoitoiset, kestävät kahvipöydäntuolit ovat täydellisiä niin julkisissa tiloissa, kuten ravintoloissa, kahviloissa, kouluissa tai toimistoissa, mutta ne sopivat hyvin myös koteihin ja oleskelutiloihin. Useat eri materiaali- ja värivaihteehdot takaavat, että eri sisustustyyleihin sopivat vaihtoehdot löytyvät valikoimastamme.

  Tarjoamme useita erilaisia kauniita kahvi- ja ruokapöydän tuoleja, jotka sopivat moneen eri tilaan ja käyttötarkoitukseen. Useat ruokapöydän tuoleistamme ovat pinottavia, joten ne eivät myöskään vie paljon tilaa varastoituna ja ne on helppo ottaa esiin aina vieraiden saapuessa. Ravintolatuolit on valmistettu käytännöllisyyttä ajatellen, ja ne ovat yhteensopivia kahvi- ja ruokapöytiemme kanssa. On etsinnässä sitten tuolit kahvilaan tai ravintolaan tai toimiston taukotilaan, meiltä löydät varmasti juuri teidän tarpeeseen sopivat tuolit.

   

 • Varastoerä Seiska-tuoleja (3107)
  Varastoerä Seiska-tuoleja (3107)

  Varastoerä Fritz Hansenin Seiska-tuoleja (3107) tulossa varastoon 15.6.2020 - tilaa omasi nopeasti!

 • € 338 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tuoli, joka vahvistaa selän ja alaselän lihaksia ja pitää ne aktiivisina, kun istut. Tuolilla on sama vaikutus kuin tunnetulla pilatespallolla; se vaatii, että keho "keskittyy istumiseen" ja siten harjoitat lihaksistoa samalla, kun istut ja teet töitä.Valitse istuimen koko ja verhoilu alta.Lue lisää ja katso tarkemmat kuvat kankaista sivun alaosasta.
 • € 524 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Jolly on satulatuoli lääkäreitä varten. Tuolissa on V-muotoon leikattu etuosa ja madallettu keskiosa, minkä johdosta pääsette lähemmäksi potilasta. Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse. Käyttäjän maksimipaino 150 kg. Jollyn voi tilata kahdessa eri korkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm. Voimme myös toimittaa korkeussäädettävän...
 • € 882 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Jolly on satulatuoli lääkäreitä varten. Tuolissa on V-muotoon leikattu etuosa ja madallettu keskiosa, minkä johdosta pääsette lähemmäksi potilasta.  Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse. Käyttäjän maksimipaino 150 kg.  Jollyn voi tilata kahdessa eri korkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm.  Voimme myös toimittaa korkeussäädettävän...
 • € 207 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Dalton on klassinen satulatuoli, jonka avulla saavutat hyvän istuma-asennon ja ryhdin. Satulatuolin avulla voit istua pidempiä aikoja. Muotoonvalettu Polyuretaani istuin on hyvä istua, ja tuoli sopii myös vaativaan ympäristöön ja kestää hyvin kulutusta. Istuimen puhdistaminen on helppoa. Takuu 5 vuotta 8 tunnin normaalikäytössä..Valitse väri ja...
 • € 418 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Klassinen satulaistuin, jossa istut rennossa asennossa ja selkä suorassa. Näin voit istua pidempään ja vältyt huonolta istuma-asennolta.- Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse.- Dalton voidaan tilata kahdessa eri istumakorkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm. - Voimme myös toimittaa korkeussäätöisen jalkatuen toiveiden mukaan
 • € 69 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli polypropeenia, UV suojattu Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä. HUOM!...
 • € 69 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli polypropeenia, UV suojattu Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä. HUOM!...
 • € 69 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli polypropeenia, UV suojattu Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä. HUOM!...
 • € 69 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli polypropeenia, UV suojattu Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä. HUOM!...
 • € 91 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 71 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 71 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja yhdistettävissä oleva tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja...
 • € 71 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 94 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg , mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Musta, kestävä verhoilu ja vakaa metallirunko. Saatavilla tuolihuppu ja kuljetusvaunu.
 • € 72 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Musta kestävä verhoilu, ja vakaa putkirunko. Myös tuolihuput ja kuljetusvaunut saatavana.
 • € 72 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Kestävä verhoilu ja vakaa putkirunko. Saatavana kuljetusvaunut, kytkentäpalat ja tuolihuput.
 • € 72 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Tuolissa on kestävä kangasverhoilu ja vakaa putkirunko.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. sisä ja ulkokäyttöön, saatavilla kytkentäpala ja tuolihuppu.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja korteussuojattu - Sisä- ja ulkokäyttöön.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja kosteussuojattu, sisä ja ulkokäyttöön. Saatavilla myös kytkentä...
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja kosteussuojattu - sisä- ja ulkokäyttöön, saatavana kytkentä ja...
 • € 309 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu Max. 50 Flex tuolille
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 300 € 696 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Vaunu enintään 30 Combo-tuolille
 • € 309 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu maksimissaan 30 Ark tuolille
 • € 340 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu max. 25 Toronto tuolille.
 • € 199 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu noin 20–30 Nice-tuolille
 • € 240 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu 25 tuolille. Mitat 90 x 60 x 90 cm, paino 23,5 kg.
 • € 49 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 49 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 49 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 65 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Taitettavan Toronton teräsrunko on jauhelakattu ja sen pehmustetut istuinosa ja selkänoja on verhoiltu paloturvallisella kankaalla. Tuote on tukeva ja hyvin kulutusta kestävä . Paino 5,1 kg.
 • € 87 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävä, ja vakaa runko terästä. Paino 5,5 kg.
 • € 87 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävä, ja vakaa runko terästä. Paino 5,5 kg.
 • € 92 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävää ja helposti puhdistettavaa vinyyliä, ja vakaa runko terästä. Paino 6 kg.
 • € 240 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tasapainojakkara Eliteltä toimii kuten pilatespallo ja auttaa sinua pysymään hyvässä työasennossa. 
 • € 340 € 393 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Brizley Wave on erittäin korkealaatuinen ja ergonominen työtuoli, joka on lisäksi tyylikkäästi muotoiltu.
 • € 379 € 492 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Brizley Synch on korkealaatuinen, nykyaikainen ja ergonominen toimistotuoli. Sopii eri pituisille ja painoisille käyttäjille lukuisten säätöjensä ansiosta. Soveltuu loistavasti jopa 10 tunnin istumiseen. Tuoli voidaan helposti säätää jokaisen käyttäjän yksilöllisiin istuma- ja työtarpeisiin.Tuoli on sertifioitu ja se täyttää European Standard...
 • € 600 Varastossa
  Useimmat naprapaatit ja kiropraktikot suosittelevat Back App -tuolia. Back App -tuolissa istut suoremmassa ja korkeammalla kuin perinteisessä työtuolissa, ja siksi sen kanssa tulisi käyttää korkeussäädettävää työpöytää. On suositeltavaa vaihdella työasentoa istumisen ja seisomisen välillä
 • € 797 Varastossa
  Useat kiropraktikot ja naprapaatit suosittelevat Back Appia Back App -tuoli pyörillä. Kätevä silloin, kun on tarvetta liikkua paikasta toiseen, kuten esim. kampaajan työssä.Back App -tuolissa istut suoremmassa ja korkeammalla kuin perinteisessä työtuolissa, ja siksi sen kanssa tulisi käyttää korkeussäädettävää työpöytää. On suositeltavaa vaihdella...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 382 € 473 Varastossa
  Ergonominen ja mukava toimistotuoli korkealla selkänojalla Cometa – sarjasta. Täydellinen tuoli sille, joka etsii tyylikästä, kaunista ja toimivaa tuolia toimistoonsa – tuolia, jossa istuminen on miellyttävää tunnista toiseen.Alla värivaihtoehtoja jotka sis. hintaan (DOWNLOAD) - saatavilla yli 300 verhoiluvaihtoehtoa: kangas, keinonahka tai nahka. Kysy...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 399 € 488 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva pinottava tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Alla kohdassa Download voit ladata värikartan. Valitse tuolisi käsinojilla tai ilman.
 • € 559 € 784 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Kromattu runko ja säädettävä istuin tekevät tuolista monipuolisen ja dynaamisen. Wiki-sarja tarjoaa vakautta, mukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Valitse väri alta (Download), tai kysy lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelusta!
 • € 399 € 620 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Nylon-runko ja säädettävä istuin tekevät tuolista monipuolisen ja dynaamisen. Wiki-sarja tarjoaa vakautta, mukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Alta löydät 100 verhoiluväriä (DOWNLOAD), saatavilla myös nahkaisena tai villakankaalla
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 359 € 436 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Voit valita tuolisi joko ilman käsinojia tai kiinteillä käsinojilla. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia). Alta, kohdasta Download, voit ladata värikartan!
 • € 399 € 635 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Elegantti ja moniulotteinen toimistotuoli, joka on samaan aikaan sekä käytännöllinen että mukava. 3 mesh värivaihtoehtoa selkänojaan, alla istuinvärivaihtoehdot (DOWNLOAD). Loistava ergonominen toimistotuoli, joka on muokattavissa juuri teidän väreihinne!
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 329 € 372 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Valtse käsinojilla tai ilman selkänoja musta, valkoinen tai harmaa Mesh, istuinvärit alla (DOWNLOAD)
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 349 € 420 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Wiki - kevyt ja tukeva tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Istuinvärit alla (Download), selkänoja: musta, harmaa tai valkoinen mesh.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 378 € 466 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Ergonominen ja mukava toimistotuoli korkealla selkänojalla Cometa – sarjasta. Täydellinen tuoli sille, joka etsii tyylikästä, kaunista ja toimivaa tuolia toimistoonsa – tuolia, jossa istuminen on miellyttävää tunnista toiseen.Alta löydät suosikkivärit, Kysy lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelusta! yli 300 verhoiluväriä.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 419 € 528 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Tuoli on ergonomisen ja pehmeän istuimensa ja materiaalinsa ansiosta täydellinen tuoli käytettäväksi kokouksissa ja neuvotteluissa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Vain 209,5 €/kpl Alla suosikkivärit, lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelusta! Yli 300 verhoiluvaihtoehtoa, tuoli kustomoitavissa juuri teidän väreihinne! (lataa hintaan sisältyvät...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 380 € 446 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Energy sarjassa yhdistyvät ylellinen ja moderni suunnittelu ja hyvä ergonomia – se seuraa käyttäjänsä liikkeitä antaen istujalle täydellistä mukavuutta. Saatavilla yli 300 eri verhoiluvaihtoehtoa, kysy lisää asiakaspalvelustamme! Alla kohdassa Download voit ladata kategorian B kankaat (sis. hintaan).
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 330 € 395 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Energy sarjassa yhdistyvät ylellinen ja moderni suunnittelu ja hyvä ergonomia – se seuraa käyttäjänsä liikkeitä antaen istujalle täydellistä mukavuutta. Saatavilla yli 300 eri verhoiluvaihtoehtoa, kysy lisää asiakaspalvelustamme! Alta voit ladata värikartan kategorian B kankaat 74 kpl (sis. hintaan)
 • € 653 € 1,064 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Miksi pysähtyä? Non stop 24 H on täydellinen tuoli sinulle, joka teet paljon töitä ja haluat istua mukavasti tai kenties työpisteeseen, jossa istuu useampi eri käyttäjä monessa vuorossa. Tuoli on kestävä, ja siitä löytyvät kaikki tarvittavat säädöt. Löydät alta (DOWNLOAD) verhoiluvaihtoehdot - saatavilla myös aidolla nahalla tai keinonahalla sekä...
 • € 250 € 296 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Uskomaton hinta-laatu-suhde - istumisen mukavuutta Italiasta Sprint työtuoli sopii – kenelle tahansa käyttäjälle antaen tukea työasentoon. Lukuisia säätömahdollisuuksia - Todellinen joka toimiston työtuoli. Lue lisää säädöistä alta.Kustomoitavissa juuri teille: Valittavissa kymmeniä verhoiluvärejä (lataa kartta alta), 2 erilaista jalkaristikkoa sekä 2...
 • € 303 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Rakenna unelmiesi toimistotuoli Sprint X  Toimistotuolissa on korkeampi selkänoja oikean istuma-asennon varmistamiseksi. Tuolissa on huomattava määrä säätöjä, ja se on helppo asettaa erilaisille käyttäjille. Voit valita tuoliin käsinojat ja halutessasi niskatuen. Jalkaristikko joko musta tai kiillotettu alumiini. Perushintaan sisältyy verhoilu kategorian...
 • € 265 € 329 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Sprint RE työtuoli sopii – Kiitos ergonomisen suunnittelun – kenelle tahansa käyttäjälle antean tukea ja vakautta työasentoon. Saatavilla joko käsinojilla tai ilman - Loistavien säätömahdollisuuksiensa ja edullisen hintansa ansiosta todellinen toimiston yleistuoli. Kategoriassa B (ladattavissa alta) 74 eri verhoiluvaihtoehtoa. Lue lisää säädöistä ja...
 • € 526 € 809 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  DD Dinamica on dynaaminen toimistotuoli korkealla selkänojalla ja niskatuella. Se yhdistää mukavuutta ja hyvää ergonomiaa, ja soveltuu erityisen hyvin monille eri käyttäjille lukuisten säätömahdollisuuksien ansiosta. Saatavilla yli 300 verhoiluvaihtoehtoa, ja haluttaessa myös tehostevärillä. Kategorian B kangasvaihtoehdot alla (DOWNLOAD). Lue lisää...
 • € 398 € 640 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  DD-2 yhdistelee minimalistista suunnittelua ja korkeaa laatua. Tuoli on suunniteltu sopeutumaan erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Maailmanluokan tuoli, jossa riittää säätöjä joka käyttäjälle, Lue lisää säädöistä lisätiedoista ja tuotekortista. Suosikkivärit alla, Kohdasta download löydät kaikki kategorian B verhoilut, jotka sis. hintaan. Kysy lisää...
 • € 240 € 278 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Synchron Jolly työtuolissa on keskikorkea selkänoja, ja siinä yhdistetään uusia toimintoja 70 & 80 – luvun designiin. Sen selkänoja ja istuin liikkuvat erikseen ja tuoli on lukittavissa kaikkiin haluttuihin asentoihin. Löydät alta (download) paljon verhoiluvärejä. Jalkaristikko kiillotettua alumiinia, ja valittavissa joko ilman käsinojia,...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 201 € 241 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Comfort Jolly työtuolin minimalistinen suunnittelu ja toiminnallisuus on suunnattu niille, jotka etsivät mukavaa ja korkealaatuista työtuolia. Korkeussäädettävä selkänoja, valinnaiset T-käsinojat korkeussäädöllä tai kiinteät D-käsinojat. Värikartta ladattavissa alla, kysy lisää värejä asiakaspalvelusta.
 • € 558 € 724 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wave on ylellinen ja korkealaatuinen toimistotuoli: Sen runko on pyökkivaneria ja toppaus kylmäinjektoitua paloturvallista polyuretaania. Tuolissa on kromatut, pehmustetut ja verhoillut käsinojat. Lue lisää säädöistä lisätiedoista! Verhoilun standardivärit alla, saatavilla myös aidolla nahalla tai tekstiilillä, haluttaessa tehostevärillä ja tikatulla...
 • € 549 € 699 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wave on ylellinen ja korkealaatuinen toimistotuoli: Sen runko on pyökkivaneria ja toppaus kylmäinjektoitua paloturvallista polyuretaania. Tuolissa on kromatut, pehmustetut ja verhoillut käsinojat. Lue lisää säädöistä lisätiedoista! Verhoilun standardivärit alla, saatavilla myös aidolla nahalla tai tekstiilillä, haluttaessa tehostevärillä ja tikatulla...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 519 € 684 Varastossa
  Alennettu hinta
  Erittäin korkealaatuinen ja ergonominen työtuoli, joka on lisäksi tyylikkäästi muotoiltu. Tuolissa yhdistyvät vakaus ja käytettävyys. Verhoile omasi keinonahalla tai 100 % Italialaisella nahalla. Kysy lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelustamme!
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 470 € 605 Varastossa
  Alennettu hinta
  Erittäin korkealaatuinen ja ergonominen työtuoli, joka on lisäksi tyylikkäästi muotoiltu. Tuolissa yhdistyvät vakaus ja käytettävyys. Verhoile omasi keinonahalla tai 100 % italialaisella nahalla. Tutustu valikoimamme muihin työtuoleihin!
 • € 499 Varastossa
  ORIGAMI-CU tuolisarja on ajaton ja selkeälinjainen. Tuoli on yhdistelmä käytännöllisyyttä, mukavuutta ja kestävyyttä. Verhoile omasi joko keinonahalla tai aidolla 100 % italialaisella nahalla. Lisää verhoiluvaihtoehtoja asiakaspalvelusta!

Istuinkalusteet julkisiin tiloihin

Tuoleilla on suuri merkitys toimivan tilan kannalta. Vietämme suuren osan ajasta istuen oli kyseessä sitten koulutus, työnteko, neuvottelu tai rento ajanvietto. Tuoleilta vaaditaan erityisesti käyttömukavuutta ja ergonomisuutta, mutta niillä on myös suuri vaikutus tilan tunnelmaan. Meiltä löydät laajan valikoiman ulkonäötään ja käyttömukavuudeltaan sopivia istuinkalusteita, jotka on erityisesti suunniteltu julkisiin tiloihin kuten ravintoloihin ja kahviloihin, mutta miksei koteihinkin.

Terveellistä työasentoa tukevat tuolit

Monessa hallinnollisessa ja asiantuntija-ammatissa vietetään lähes koko työpäivän istuen oman työpisteen äärellä. Tällöin tuolilta vaaditaan kestävyyden lisäksi sitä, että tuoli tukee oikeanlaista työasentoa mahdollisimman hyvin. Ergonomiset tuolit ovat tärkeässä roolissa, kun halutaan huolehtia istumatyöläisen hyvinvoinnista. Myös erilaiset aktiivituolit kehittävät keskivartalon lihaksia ja tasapainon hallintaa ja ovat hyvä apuväline, joiden avulla voidaan mahdollistaa monipuoliset työskentelyasennot.

Neuvotteluhuoneiden tuolit ovat myös tärkeässä asemassa, kun suunnitellaan toimivaa työpaikkaa. Niiden ulkonäön avulla voidaan yhtenäistää sisustusta ja tukea yrityksen brändiä esimerkiksi värien avulla. Kokoushuoneessa saatetaan myös viettää pitkiä aikoja keskustellen ja ideoiden, jolloin istuinkalusteiden mukavuus on ensisijaista. Isompien tapahtumien tai koulutusten varalle olisi hyvä varautua pinottavien tuolien avulla istumapaikkojen lisätarpeeseen.

Rentoon ajanviettoon tarkoitetut istuinkalusteet

Kun on kyse vapaa-ajan vietosta, rennosta yhdessäolosta, yhteisestä lounashetkestä tai aula- ja odotustilojen odotushetkestä, on tuolien oltava luokseen kutsuvia ja mukavia. Ruokailutilan tai kahvihuoneen pöydän ääreen tarvitaan laadukkaat, mutta helppohoitoiset tuolit, jotka kestävät kovaakin kulutusta. Valikoimamme ruokailutuolit sopivat niin julkisiin tiloihin kuin yksityiseenkin käyttöön. Kannattaa myös huomioida vaatiiko tilan toiminnallisuus ja pöytätason korkeus seuraakseen korkeammat baarijakkarat.

Yritysten taukohuoneisiin sekä aula- ja odotustiloihin sopivat erinomaisesti erilaiset sohvat ja nojatuolit. Sohva on näyttävä ja luokseen kutsuva kaluste, joka vaikuttaa merkittävästi sisustukseen. Sohvaryhmän avulla on helppo luoda rento kokoontumispaikka esimerkiksi työntekijöiden yhteiseen taukotilaan. Nojatuolien avulla on helppo täydentää sohvaryhmiä ja luoda harkittuja sisustuskokonaisuuksia. Yksittäin sijoitetut nojatuolit ovat myös erinomaisia aulatiloissa ja erilaisissa odotushuoneissa.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle