Istuinkalusteet 

 • Ergonomiset toimistotuolit
  Ergonomiset toimistotuolit

  Ergonominen työtuoli toimistolle! 

  Ota hyvä istuma-asento - sillä istut luultavasti juuri tälläkin hetkellä? Seuraa oppitunti istumisen anatomiasta, joka on hyvin yksinkertainen: kun sinä aloitat työpäiväsi istumatyössä jäävät lihaksesi ilman töitä. Ergonominen työtuoli keventää kuitenkin huomattavasti näitä lihaksillesi haitallisia työttömyystunteja, jotka helposti kertyvät lähemmäs kymmeneen päivässä. Hyvä työtuoli on siis työmukavuuden A ja O!

  Istumisen haitat ja ratkaisut niihin

  Istumahaittojen ennaltaehkäisy on halpa henkivakuutus, johon jokaisen istumatyöläisen tulisi sijoittaa. Ergonominen istuma-asento on kokonaisvaltainen, ja siihen vaikuttaa muun muassa seuraavat tekijät:

  •      * Säädettävä käsinoja
  •      * Selkänoja
  •      * Penkin leveys ja syvyys
  •      * Niskatuki
  •      * Tuolin kierto
  •      * Tuolin korkeus suhteessa pöytään
  •      * Ristiselän tuki


  Oikeanlainen toimistotuoli on siis toisin sanoen juuri sinun kehollesi säädelty ja sopiva. Istumatyö vaatii ergonomisen istuma-asennon, joten hanki ergonomiset tuolit toimistoosi. Löydä edullinen ja tyylikäs työtuoli laajasta valikoimastamme ja istahda nauttimaan terveemmästä työnteosta!


  Paranna ergonomista työasentoa entisestään

  Onko sinulla jo ergonominen työtuoli? Täydennä silloin hyvää työasentoa entisestään seuraavilla tuotteilla:

            - Säädettävä sähkötyöpöytä
            - Työpistematto
            - Satulatuoli

 • Tasapaino- ja satulatuolit
  Tasapaino- ja satulatuolit

  Satulatuolit ja tasapainotuolit ovat sekä tyylikäs että ergonominen ratkaisu nykyaikaiseen toimistoon

  Ne vievät vain vähän tilaa, ja antavat käyttäjälleen luonnollisen ja kehoa mahdollisimman vähän kuormittavan työasennon. Satulatuoli on täydellinen työtehtäviin, jossa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa – esimerkiksi hoiva-alalle hoitoihin ja kuntoutukseen. Niiden avulla päästään lähelle asiakasta, kuitenkin säilyttäen työskentelyasennon. Tuote sopii hyvin muun muassa kampaajille. Sen ansiosta selkä pysyy työskenneltäessä luonnollisessa asennossa ja vähentää kuormitusta niskassa ja nivelissä. Satulatuoli sopii hyvin myös kotiin – jos esimerkiksi kirjoitat pitkiä tekstejä tai haluat lepuuttaa kehoasi ruokaa laittaessa.

  Tasapainotuoli taas on erittäin ergonominen valinta ja sen avulla harjoitat kehoasi aivan kuin huomaamatta. Tasapainotuolin toimintatapa on aivan sama kuin pilates pallon. Tasapainotuoli sopii hyvin niin kotiin kuin toimistoonkin, ja suosittelemme sitä myös, jos katselet paljon TV:tä. Valikoimamme tasapainotuolit ovat korkealaatuisia, ja takaamme, että säännöllisesti käytettynä niillä on suuri vaikutus terveyteen. Tutustu valikoimaan ja hanki satulatuolisi tai tasapainotuolisi Eliteltä – meillä on kattava valikoima eri värejä ja muotoja. Toivottavasti löydät juuri sopivan verkkokaupastamme!

 • Neuvottelutuolit
  Neuvottelutuolit

  Miten valita neuvottelutuoli?

  Kokoustilallesi täydellinen neuvottelutuoli löytyy pohtimalla seuraavia seikkoja:

     1. Kuinka pitkään tuolilla istutaan? 

  Mitä useammin ja pidempään istut tapaamisissa, sen tärkeämpi on, että tukenasi on neuvottelutuoli johon voit luottaa.

     2. Tarvitseeko tuoleja siirtää?

  Jos kokoustilaa käytetään myös muihin tarkoituksiin, saattaa tuolien nopea pinoaminen ja helppo siirtäminen olla keskeinen kriteeri.

     3. Mitä haluat tuolien viestittävän?

  Kokoustila saattaa eteisaulan lisäksi olla ainut tila, jonka asiakas näkee. Silloin on paikallaan pohtia millaista brändiä, tyyliä ja arvomaailmaa huoneen haluaa viestittävän. Valitse neuvottelutilaasi näyttävä vierastuoli tai tyylikäs nojatuoli.


  Neukkari
   nätiksi ja näppäräksi

  Toimiva neukkari, eli neuvottelutila, ei kaipaa ihmeitä syntyäkseen: suuruudeltaan sopiva neuvottelupöytä sekä tyylikäs ja ergonominen tuoli jokaiselle neuvotteluun osallistuvalle tekee tehtävänsä.

  Piristääksesi tilaa entisestään löydät valikoimastamme myös seuraavat tuotteet:

  1.   Kirjoitustaulu
  2.   Valaisin
  3.   Akustinen tilanjakaja

 • Taitettavat ja pinottavat tuolit
  Taitettavat ja pinottavat tuolit

  Taittotuoli on tilatehokkaan konttorin ykköskaluste

  Taitettava tuoli, eli klaffituoli, on kokoontaitettava ja helposti säilöttävä istuin tilaan kuin tilaan. Taittotuolit voi säilyttää pienessä tilassa, silloin kun niitä ei käytetä. Klaffituoli soveltuu niin messuille ja yritystapahtumiin kuin konttorin kokoushuoneisiin ruokapöydän ääreen. Pinottavilla kalusteilla luot myös koulutustilan nopeasti ja edullisesti.

  Klaffituoli kaikissa muodoissa

  Taittotuoli on paljon muuta kuin muisto kouluaikojen aamunavauksista – valikoimastamme löydät tuoleja eri värisinä ja mallisina. Meiltä löydät pinottavat kankaiset tuolit, baarijakkarat, nojatuolit ja paljon muuta.

  Pinottavat tuolit on helppo säilöä

  Pinottavat tuolit sopivat niin toimistoon kuin toimistoon. Tuolit voidaan pinota päällekkäin ilman pelkoa siitä, että tuolit kaatuisivat, joten tuolien säilytys onnistuu pienessäkin tilassa.

  Hienot vai mukavat taittotuolit? Meiltä löydät molemmat!

  Meillä on suuri valikoima sekä hienoja että mukavia taittotuoleja. Meillä on kaikkea puisista taittotuoleista muovisiin, pinottaviin tuoleihin monissa eri väreissä. Löydät meiltä varmasti juuri sinulle sopivan mallin! 

  Muista, että pöydänkin voi taittaa! Löydä tyylikäs ja edullinen taittopöytä tuolien kaveriksi täältä.
 • Tuolit teollisuuteen ja tuotantoon
  Tuolit teollisuuteen ja tuotantoon

  Erilaisiin työtehtäviin tarvitaan erilaisia istuinvaihtoehtoja, jotka luovat parhaat edellytykset tuottavuudelle, ja samalla vähentävät kehon kuormitusta tehtävissä.

 • Sohvat
  Sohvat

  Sohva toimistossa luo sinne sekä rennon että välittömän tunnelman

  Sohva toimii niin taukopaikkana, kokouksissa kuin odotustiloissakin. Toimistoissa ja muissa julkisissa tiloissa sohvalta vaaditaan kovaa kulutuksen kestävyyttä ja korkeaa laatua. Ostaessanne sohvanne meiltä, voitte olla varmoja, että se on suunniteltu juuri julkistiloihin ja ostos on hyvä investointi pitkälle tulevaisuuteen.

  Valikoimastamme löydätte useita eri tyylisiä sohvia, jolloin ne sopivat myös erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin: moderneja klassikoita ja muotoilultaan nykyaikaisia designsohvia.

 • Nojatuolit
  Nojatuolit
 • Vierastuolit
  Vierastuolit

  Vierastuolit ovat täydellinen keino luoda hyvä ensivaikutelma jo heti yrityksen aulassa, odotustilassa tai sisäänkäynnissä

  Hyvä vierastuoli luo positiivisen sävyn koko vierailulle. Kuten muidenkin julkistilan kalusteiden tulee myös vierastuolien kestää hyvin kovaa kulutusta ja olla käytännöllisiä juuri toivottuun tarkoitukseen. Tutustu niin nykyaikaisesti muotoiltuihin vierastuoleihin kuin moderneihin klassikoihinkin. Tuoliemme avulla luotte vieraillenne ihanan ja miellyttävän tunnelman, jolloin he tuntevat itsensä tervetulleiksi.

 • Baarijakkarat
  Baarijakkarat

  Baarijakkarat ovat erittäin käytännöllisiä myös toimistoissa 

  Ne vievät vain vähän tilaa, eikä niiden käyttö rajoitu vain yhteen tilaan tai käyttötarkoitukseen. Jos toimistonne on tiloiltaan pieni, voitte esimerkiksi käyttää korkeaa kahvipöytää ja baarijakkaroita. Voitte valita useiden muotoilultaan erilaisten, tyylikkäiden ja jopa korkeussäädettävien baarijakkaroiden väliltä. Valikoimastamme löydätte juuri toimistoonne, keittiöönne tai oleskelutilaanne sopivat baarijakkarat.

 • Kahvipöydäntuolit
  Kahvipöydäntuolit

  Vietämme suuren osan päivästämme istuen, joten miksi emme saman tien tekisi sitä mukavasti?

  Tarjoamme useita erilaisia kauniita kahvi- ja ruokapöydän tuoleja, jotka sopivat hyvin niin kotiin kuin toimistoonkin. Jos etsitte lisätuoleja, joita ei pidetä paikallaan jatkuvasti, tutustukaa myös Taitettaviin ja pinottaviin tuoleihimme – ne on helppo ottaa esiin aina vieraiden saapuessa. Kahvi- ja ruokapöydän tuolimme on valmistettu käytännöllisyyttä ajatellen, ne ovat yhteensopivia kahvi- ja ruokapöytiemme kanssa. Jos omistat kahvilan tai ravintolan, olet tervetullut ostoksille elitelle: keksimme sinulle varmasti juuri sopivan ratkaisun.

 • € 214 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Globen Pilates on tuoli, jota voi käyttää lähes missä tahansa. Se sopii kaikkialle modernista toimistosta esim. odotushuoneen katseenvangitsijaksi.   Saatavana useita eri värejä.
 • € 338 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tuoli, joka vahvistaa selän ja alaselän lihaksia ja pitää ne aktiivisina, kun istut. Tuolilla on sama vaikutus kuin tunnetulla pilatespallolla; se vaatii, että keho "keskittyy istumiseen" ja siten harjoitat lihaksistoa samalla, kun istut ja teet töitä.Valitse istuimen koko ja verhoilu alta.Lue lisää ja katso tarkemmat kuvat kankaista sivun alaosasta.
 • € 524 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Jolly on satulatuoli lääkäreitä varten. Tuolissa on V-muotoon leikattu etuosa ja madallettu keskiosa, minkä johdosta pääsette lähemmäksi potilasta. Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse. Käyttäjän maksimipaino 150 kg. Jollyn voi tilata kahdessa eri korkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm. Voimme myös toimittaa korkeussäädettävän...
 • € 882 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Jolly on satulatuoli lääkäreitä varten. Tuolissa on V-muotoon leikattu etuosa ja madallettu keskiosa, minkä johdosta pääsette lähemmäksi potilasta.  Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse. Käyttäjän maksimipaino 150 kg.  Jollyn voi tilata kahdessa eri korkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm.  Voimme myös toimittaa korkeussäädettävän...
 • € 207 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Dalton on klassinen satulatuoli, jonka avulla saavutat hyvän istuma-asennon ja ryhdin. Satulatuolin avulla voit istua pidempiä aikoja. Muotoonvalettu Polyuretaani istuin on hyvä istua, ja tuoli sopii myös vaativaan ympäristöön ja kestää hyvin kulutusta. Istuimen puhdistaminen on helppoa. Takuu 5 vuotta 8 tunnin normaalikäytössä..Valitse väri ja...
 • € 418 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Klassinen satulaistuin, jossa istut rennossa asennossa ja selkä suorassa. Näin voit istua pidempään ja vältyt huonolta istuma-asennolta.- Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse.- Dalton voidaan tilata kahdessa eri istumakorkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm. - Voimme myös toimittaa korkeussäätöisen jalkatuen toiveiden mukaan
 • € 33 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Combo on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka sopii täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli on saatavana kromatulla tai mustalla rungolla, ja se on myös helppo puhdistaa paksun vinyylin ansiosta. Combo painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.Väri ja materiaali:...
 • € 29 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Combo on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka sopii täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli on saatavana kromatulla tai mustalla rungolla, ja se on myös helppo puhdistaa paksun vinyylin ansiosta. Combo painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.Väri ja materiaali:...
 • € 29 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Combo on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka sopii täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli on saatavana kromatulla tai mustalla rungolla, ja se on myös helppo puhdistaa paksun vinyylin ansiosta. Combo painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.Väri ja materiaali:...
 • € 53 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli, jonka runko on terästä. Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 5,6 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.
 • € 53 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli, jonka runko on terästä.Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 5,6 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.
 • € 53 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli, jonka runko on terästä Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 5,6 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.
 • € 53 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli, jonka runko on terästä. Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 5,6 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.
 • € 60 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja yhdistettävissä oleva tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja...
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 62 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg , mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Musta, kestävä verhoilu ja vakaa metallirunko. Saatavilla tuolihuppu ja kuljetusvaunu.
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Musta kestävä verhoilu, ja vakaa putkirunko. Myös tuolihuput ja kuljetusvaunut saatavana.
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Kestävä verhoilu ja vakaa putkirunko. Saatavana kuljetusvaunut, kytkentäpalat ja tuolihuput.
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Tuolissa on kestävä kangasverhoilu ja vakaa putkirunko.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. sisä ja ulkokäyttöön, saatavilla kytkentäpala ja tuolihuppu.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja korteussuojattu - Sisä- ja ulkokäyttöön.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja kosteussuojattu, sisä ja ulkokäyttöön. Saatavilla myös kytkentä...
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja kosteussuojattu - sisä- ja ulkokäyttöön, saatavana kytkentä ja...
 • € 309 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu Max. 50 Flex tuolille
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 300 € 696 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Vaunu enintään 30 Combo-tuolille
 • € 309 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu maksimissaan 30 Ark tuolille
 • € 315 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu max. 25 Toronto tuolille.
 • € 120 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu noin 20–30 Nice-tuolille
 • € 145 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu 25 tuolille. Mitat 90 x 60 x 90 cm, paino 23,5 kg.
 • € 37 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 37 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 37 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 55 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Taitettavan Toronton teräsrunko on jauhelakattu ja sen pehmustetut istuinosa ja selkänoja on verhoiltu paloturvallisella kankaalla. Tuote on tukeva ja hyvin kulutusta kestävä . Paino 5,1 kg.
 • € 76 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Class on pinottava tuoli, joka voidaan myös kytkeä. Soveltuu hyvin ravintoloihin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Class on suurten ja mukavien pehmusteidensa ansiosta vanha suosikki. Paino 5 kg (vinyyliverhoiltu 6 kg).
 • € 76 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Class on pinottava tuoli, joka voidaan myös kytkeä. Soveltuu hyvin ravintoloihin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Class on suurten ja mukavien pehmusteidensa ansiosta vanha suosikki. Paino 5 kg (vinyyliverhoiltu 6 kg).
 • € 60 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Class on pinottava tuoli, joka voidaan myös kytkeä. Soveltuu hyvin ravintoloihin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Class on suurten ja mukavien pehmusteidensa ansiosta vanha suosikki, ja Vinyyliverhoiltu version on erittäin helppo pitää puhtaana. Paino 6 kg.
 • € 55 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävä, ja vakaa runko terästä. Paino 5,5 kg.
 • € 55 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävä, ja vakaa runko terästä. Paino 5,5 kg.
 • € 59 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävää ja helposti puhdistettavaa vinyyliä, ja vakaa runko terästä. Paino 6 kg.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 499 € 764 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Suo itsellesi maailmanluokan tuoli! Ekerö - työtuoli, jossa säädettävä alaselkätuki, niskatuki ja käsinojat sekä kromattu jalkaristikko.
 • € 240 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tasapainojakkara Eliteltä toimii kuten pilatespallo ja auttaa sinua pysymään hyvässä työasennossa. 
 • € 340 € 393 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Brizley Wave on erittäin korkealaatuinen ja ergonominen työtuoli, joka on lisäksi tyylikkäästi muotoiltu.
 • € 379 € 492 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Brizley Synch on korkealaatuinen, nykyaikainen ja ergonominen toimistotuoli. Tuoli voidaan helposti ja ergonomisesti säätää jokaisen käyttäjän yksilöllisiin istuma- ja työtarpeisiin. Tuoli on sertifioitu ja se täyttää European Standard EN1335-1 tyypin C vaatimukset. 
 • € 600 Varastossa
  Useimmat naprapaatit ja kiropraktikot suosittelevat Back App -tuolia. Back App -tuolissa istut suoremmassa ja korkeammalla kuin perinteisessä työtuolissa, ja siksi sen kanssa tulisi käyttää korkeussäädettävää työpöytää. On suositeltavaa vaihdella työasentoa istumisen ja seisomisen välillä
 • € 797 Varastossa
  Useat kiropraktikot ja naprapaatit suosittelevat Back Appia Back App -tuoli pyörillä. Kätevä silloin, kun on tarvetta liikkua paikasta toiseen, kuten esim. kampaajan työssä.Back App -tuolissa istut suoremmassa ja korkeammalla kuin perinteisessä työtuolissa, ja siksi sen kanssa tulisi käyttää korkeussäädettävää työpöytää. On suositeltavaa vaihdella...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 218 € 366 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Muotoiltu korkea selkänoja, jossa alaselkä- ja selkärankatuki Multisäätömekanismi, jossa korkeussäätö kaasujousella, keinu ja istuinkulman kallistus Korkeus- ja sivusuunnassa säädettävät käsinojat Suuri musta jalkaristikko Maksimikuormitus 154 kg Musta työtuoli mustalla istuimella.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 141 € 244 Varastossa
  Alennettu hinta
  Keinonahalla päällystetty toimistotuoli, jossa korkea selkänoja Selkänojan säädettävä keinu, joka mukautuu käyttäjän painon mukaan ja voidaan lukita pystyasentoon Korkeuden säätely Tukevat käsinojat Moderni krominen jalkaristikko Maksimikuormitus 154 kg
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 272 € 417 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Tämä nahkaverhoiltu tuoli tarjoa luksusluokan mukavuutta. Siinä on säädettävä istuin, selkänoja ja käsinojat sekä synkronoitu kallistus, joka on lukittavissa useisiin eri asentoihin. säätö tapahtuu käyttäjän omaa painoa hyväksikäyttäen.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 108 € 317 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tyylikäs ja linjakas työtuoli klassisen mustana. Säädettävä istuinkorkeus, synkronisoitu kallistus, jousitus ja verhoilu ilmavaa Mesh-verkkokangasta.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 207 € 366 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Toimistotuoli, jossa korkea selkänoja ja integroitu niskatuki- Suuri, muotoutuva istuin- Muotoiltu mesh-kangasta oleva selkänoja, jossa nylon-yksityiskohtia- Synkronoitu mekanismi istuimen ja selkänojan samanaikaista säätämistä varten- Istuinkulman kallistus, jossa painonsäätely- Säädettävä kaasujousella- Musta jalkaristikko- Maksimikuormitus 154 kg
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 229 € 469 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkea selkänoja ja säädettävä niskatuki- Suuri muotoiltu, täytetty istuin- Tyylikäs, muotoiltu mesh-verkkokangasta oleva selkänoja, jossa integroitu alaselkätuki- Synkronoitu mekanismi istuimen ja selkänojan samanaikaista säätelyä varten
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 229 € 568 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Korkea selkänoja ja säädettävä niskatuki Suuri muotoiltu täytetty istuin Tyylikäs, muotoiltu mesh-verkkokangasta oleva selkänoja, jossa säädettävä alaselkätuki Synkronoitu mekanismi istuimen ja selkänojan samanaikaista säätelyä vartenEikö tämä ole etsimäsi ergonominen toimistotuoli? Täältä löydät koko valikoimaamme!
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 239 € 486 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Korkea selkänoja, jossa integroitu takinripustin Suuri muotoiltu täytetty tekonahkaistuin Tyylikäs, muotoiltu mesh-verkkokangasta oleva selkänoja, jossa säädettävä alaselkätuki Istuinkulmankallistus, joka mukautuu käyttäjän painoon, ja voidaan lukita pystyasentoon Korkeussäädettävät käsinojat Suuri krominen jalkaristikko Maksimikuormitus 154 kg
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 239 € 486 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Korkea selkänoja, jossa integroitu niskatuki Suuri muotoiltu täytetty tekonahkaistuin Tyylikäs, muotoiltu mesh-verkkokangasta oleva selkänoja, jossa säädettävä alaselkätuki
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 130 € 192 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Tyylikäs työtuoli, joka voidaan säätää yksilöllisesti painon mukaan. Perinteinen kallistus.Valitse Punainen, sininen tai musta verkkoselkänoja.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 469 € 765 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Toimistotuoli, jossa Mesh-verkkokankaalla verhoiltu korkea selkänoja ja istuin- Säädettävä niskatuki- Synkronoitu istuinkulmankallistus, jossa painonsäätely- Istuinsyvyyden säätö, joka lisää työasennon mukavuutta entisestään- Kiillotettu alumiininen jalkaristikko- Korkeussäädettävät ja käännettävät käsinojat- Maksimikuormitus 154 kg
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 152 € 346 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni työtuoli värikkääseen työympäristöön Airflow - verkkokangas Säädettävät käsinojat Istuimen kulmansäätö 5 eri väriä Maksimikuormitus - 110kg
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 382 € 473 Varastossa
  Ergonominen ja mukava toimistotuoli korkealla selkänojalla Cometa – sarjasta. Täydellinen tuoli sille, joka etsii tyylikästä, kaunista ja toimivaa tuolia toimistoonsa – tuolia, jossa istuminen on miellyttävää tunnista toiseen.Alla värivaihtoehtoja jotka sis. hintaan (DOWNLOAD) - saatavilla yli 300 verhoiluvaihtoehtoa: kangas, keinonahka tai nahka. Kysy...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 399 € 488 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva pinottava tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Alla kohdassa Download voit ladata värikartan. Valitse tuolisi käsinojilla tai ilman.
 • € 559 € 784 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Kromattu runko ja säädettävä istuin tekevät tuolista monipuolisen ja dynaamisen. Wiki-sarja tarjoaa vakautta, mukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Valitse väri alta (Download), tai kysy lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelusta!
 • € 399 € 620 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Nylon-runko ja säädettävä istuin tekevät tuolista monipuolisen ja dynaamisen. Wiki-sarja tarjoaa vakautta, mukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Alta löydät 100 verhoiluväriä (DOWNLOAD), saatavilla myös nahkaisena tai villakankaalla
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 359 € 436 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Voit valita tuolisi joko ilman käsinojia tai kiinteillä käsinojilla. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia). Alta, kohdasta Download, voit ladata värikartan!

Istuinkalusteiden kategoriasta löydätte Ergonomiset toimistotuolit, tasapaino- ja satulatuolit sekä istuimet niin neuvottelu- ja odotus- kuin taukotiloihinkin

Tärkeintä istuinkalusteissa on, että ne miellyttävät silmää ja vastaavat odotuksianne laadusta ja mukavuudesta. Ne soveltuvat upeasti hotelleihin, baareihin, toimistoihin, konferenssitiloihin kuten myös yksityisasuntoihin. Koska tiedämme, kuinka tärkeää on sekä istuinkalusteiden ulkonäkö että mukavuus, löytyy meiltä laaja valikoima tuoleja ja sohvia, jotka sopivat jokaiseen makuun.

 

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Kassalle