Istuinkalusteet 

 • Ergonomiset toimistotuolit
  Ergonomiset toimistotuolit

  Uudet toimistotuolit? Hanki ergonominen toimistotuoli kotiin tai konttorille

  Ota hyvä istuma-asento -sillä istut luultavasti juuri tälläkin hetkellä? Seuraa oppitunti istumisen anatomiasta, joka on hyvin yksinkertainen: kun aloitat työpäiväsi istumatyössä jäävät lihaksesi työttömiksi. Ergonominen työtuoli keventää kuitenkin huomattavasti näitä lihakasillesi haitallisia työttömyystunteja, jotka helposti kertyvät lähemmäs kymmeneen päivässä. Laadukas työtuoli on sijoitus tulevaisuuteen, joka lisää sekä työtehokkutta, että työhyvinvointia. Moderni työtuoli on ergonominen, ja parantaa istumatyöläisen työskentelyymukavuutta ja jopa tehokkuutta. Hanki siis ergonominen toimistotuoli kotiin tai konttorille, edulliset toimistotuolit ovat nykypäivää, laadusta tinkimättä.

  Oikein säädetty ergonominen toimistotuoli

  Istumahaittojen ennaltaehkäisy on halpa henkivakuutus, johon jokaisen istumatyöläisen tulisi sijoittaa. Työtuoleja on monenlaisia. Joillekkin suosikki voi olla käsinojaton toimistotuoli, toiselle valvomotuoli ja kolmannelle niskatuellinen toimistotuoli. Valinta voi usein olla vaikea, sillä etenkin toimistotuoleja on niin erilaisia. Toimistotuoli ei suoraan paketista koottuna tue työergonomiaa, vaan jokaisen pitää säätää se omaa työskentelyasentoa mukailevaksi, ja joissain tapauksissa korjaavaksi. Ergonominen istuma-asento tietokoneella on kokonaisvaltainen, ja siihen vaikuttaa hyvä työtuoli.

  Toimistotuolin säädöt ja ominaisuudet

  • Toimistotuolin käsinojat
  • Työtuolin säädettävät käsinojat vaikuttavat työasentosi rentouteen. Ergonomisessa työasennossa kyynärpäät ovat 90 asteen kulmassa, joka edesauttaa, että niska- ja hartiaseutu pysyy rentoutuneena. Kiinnitä siis huomio siihen, että toimistotuolin käsinojat tukevat ergonomista työasentoa. Jos työtuoli ilman käsinojia on mieleisempi vaihtoehto, laaja valikoimamme kattaa myös nämä tuotteet.
  • Toimistotuolin selkänoja
  • Jotta selkänoja luo ergonomisuutta työasentoon, on toimistotuolissa istuttava niin, että myös alaselkä koskettaa tuolin selkänojaa. Tuolin  selkänojan kulma on syytä asettaa mukavaksi, huomioiden myös ristiselän tuki. Muista että, mukava työtuoli vaatii, että säädät sen juuri sinulle sopivaksi.
  • Istuimen leveys, syvyys ja korkeus
  • Leveys ja syvyys vaikuttavat istumismukavuuteen. Valikoimamme toimistotuolien penkkien syvyydet sekä leveydet vaihtelevat niin, että kaikille vartalotyypeille löytyy mahdollisimman mukava toimistotuoli. Jos olet pitkä, korkea toimistotuoli saattaa olla sinun selällesi parempi vaihtoehto.
  • Työtuolin niskatuki
   Hyvä lisäominaisuus etenkin niille jotka tekevät pitkiä työpäiviä istumatyön parissaTyötuoli niskatuella on ominaisuus, johon on syytä investoida jos istumatyö on yli 8 tuntista. 
  • Toimistotuolin korkeus suhteessa pöytään 
   Pöydän ja tuolin korkeus vaikuttaa muunmuassa niskan ja olkapäiden asentoon. Päälaen olisi syytä osoittaa kohti kattoa suorassa linjassa, jolloin katse pysyy kohtisuoraan eteenpäin. Oikea tuolin ja pöydän korkeuden suhde ennaltaehkäisee sitä, ettei olkapäät pääse valumaan eteen. Tämän johdosta säädettävä sähköpöytä onkin tätä nykyä suosittu vaihtoehto ja tärkeä osa ergonomista työasentoa.
    

  Toimistotuoli tuo oikein säädettynä parempaa työergonomiaa

  Löydä valikoimastamme se juuri sinulle paras työtuoli. Oikeanlainen ergonominen toimistotuoli on siis toisin sanoen juuri sinun kehollesi säädelty ja sopiva. Istumatyö vaatii ergonomisen istuma-asennon, joten hanki ergonominen toimistotuoli toimistoosi. On sitten kyseessä nahkainen toimistotuoli, tyylikäs design toimistotuoli, ergonominen tietokonetuoli, pitkään istumiseen soveltuva valvomotuoli, hyvä ja luotettava työtuoli toimistoon tai etätyöhön ja harrastuksiin soveltuva ergonominen työtuoli kotiin. Löydä edullinen ja tyylikäs ergonominen toimistotuoli laajasta valikoimastamme ja istahda nauttimaan terveemmästä työnteosta!

  Onko ergonomiset työtuolit jo hankittuna? Täydennä työasentoa entisestään

  Jos toimistotuolit on jo hankittuna, ergonominen työpisteesi saattaa kaivata seuraavia tuotteita:

  Sähköpöytä: Ergonominen työpisteesi koostuu tuolin ja pöydän muodostamasta kokonaisuudesta. Tutustu tarjontaamme, joka sisältää muunmuassa suorat sähköpöydät ja kulmasähköpöydät.

  Työpistematto: Istumatyöskentelyyn saa loistavaa vaihtelua työpistematolla, joka mahdollistaa myös seisomatyöskentelyn.

  Satulatuoli: Loistava keskivartaloa ja ryhtiä kohentava vaihtoehto työtuolille.

  Lattiasuoja toimistotuolille: Lattiasuoja työtuolin alle on fiksu valinta toimistolle tai kotiin. Lattiasuoja suojaa lattiapinta-alaa tuolin pyörien tai jalkojen aiheuttamalta kulumalta. Työtuolin alusta on erittäin suositeltava, sillä se ennaltaehkäisee työtuolin pyörien aiheuttamaa lattiaan syntyvää vahinkoa.

   

   

   

 • Tasapaino- ja satulatuolit
  Tasapaino- ja satulatuolit

  Satulatuoli vai tasapainotuoli? Tyylikäs ja ergonominen ratkaisu nykyaikaiseen toimistoon

  Ne vievät vain vähän tilaa, ja antavat käyttäjälleen luonnollisen ja kehoa mahdollisimman vähän kuormittavan työasennon. Työpäivän aikana on hyvä aktivoida kroppaa. Satulatuoli tai tasapainotuoli on loistava vaihtoehto niille, jotka mielellään vaihtelevat työasentoa työpäivän aikana. 

  Satulatuoli

  Satulatuolit ovat täydellisiä työhön, jossa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa – esimerkiksi hoiva-alalle hoitoihin ja kuntoutukseen. Selkänojaton tuoli mahdollistaa sen, että päästään lähelle asiakasta, säilyttäen optimaalisen työskentelyasennon. Työtuoli satulatuoli sopii hyvin muun muassa kampaajille. Satulatuolin istuma-asento mahdollistaa sen, että selkä pysyy työskenneltäessä luonnollisessa asennossa ja vähentäen kuormitusta niskassa ja selän nivelissä. Satulatuoli sopii hyvin myös kotiin – jos esimerkiksi kirjoitat pitkiä tekstejä tai haluat lepuuttaa kehoasi ruokaa laittaessa. On sitten hakusessa satulatuoli selkänojalla tai ilman, meiltä löydät molemmat!

  Tasapainotuoli

  Tasapainotuoli taas on erittäin ergonominen valinta ja sen avulla harjoitat kehoasi aivan kuin huomaamatta. Tasapainotuolin toimintatapa on sama kuin pilates pallon. Tasapainotuolti sopivat hyvin niin kotiin kuin toimistoonkin, ja suosittelemme sitä myös, jos katselet paljon TV:tä. Valikoimamme tasapainotuolit ovat korkealaatuisia, ja takaamme, että säännöllisesti käytettynä niillä on suuri vaikutus terveyteen. Valikoimastamme löytyy muunmuassa kassatuoli jalkatuella, seisomatuoli, istuinpallo, tasapainolauta, tasapainopallo ja useita muita erilaisia tasapainotuoleja.

  Tutustu valikoimaan ja hanki satulatuolisi tai tasapainotuolisi Eliteltä – meillä on kattava valikoima eri värejä ja muotoja. Toivottavasti löydät juuri sopivan verkkokaupastamme!

  Löydä myös valikoimamme muut ergonomiset työskentelyratkaisut:

  Työpistematot, seisomatyö on hyvää vaihtelua jatkuvaan istumatyöskentelyyn.

  Ergonomiset toimistotuolit, laaja valikoima erilaisia ergonomialtaan loistavia tuoleja kotiin tai konttorille.

  Asentajan- ja tukituolit, tuolit vaihtelevasti muihin työtehtäviin.

 • Neuvottelutuolit
  Neuvottelutuolit

  Miten valita neuvottelutuoli?

  Toimistokalusteita hankkiessa, kokoushuoneen kalusteet ovat avainasemassa. Neukkarin tuolit kerää usein toimistonväen tai asiakkaat tärkeiden kokousten äärelle. Kokoustilallesi täydellinen neuvottelutuoli löytyy pohtimalla seuraavia seikkoja:

     1. Kuinka pitkään tuolilla istutaan? 

  Mitä useammin ja pidempään istut tapaamisissa, sen tärkeämpi on, että tukenasi on neuvottelutuoli johon voit luottaa.

     2. Tarvitseeko tuoleja siirtää?

  Jos kokoustilaa käytetään myös muihin tarkoituksiin, saattaa tuolien nopea pinoaminen ja helppo siirtäminen olla keskeinen kriteeri.

     3. Mitä haluat tuolien viestittävän?

  Kokoustila saattaa eteisaulan lisäksi olla ainut tila, jonka asiakas näkee. Silloin on paikallaan pohtia millaista brändiä, tyyliä ja arvomaailmaa huoneen haluaa viestittävän. Valitse neuvottelutilaasi näyttävä vierastuoli tai tyylikäs nojatuoli.

     4. Pyörillä vai ilman?

  Neuvottelutuolit pyörillä on huomattavasti mukavampi valinta. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että tuolit pyörillä vievät enemmän tilaa, ja ovat vaikeammin liikuteltavia paikasta toiseen.

  Neukkari nätiksi ja näppäräksi

  Toimiva neukkari, eli neuvottelutila, ei kaipaa ihmeitä syntyäkseen: suuruudeltaan sopiva neuvottelupöytä sekä tyylikäs työtuoli jokaiselle neuvotteluun osallistuvalle tekee tehtävänsä.

  Piristääksesi tilaa entisestään löydät valikoimastamme myös seuraavat tuotteet:

  1.   Kirjoitustaulu
  2.   Valaisin
  3.   Akustinen tilanjakaja

 • Taitettavat ja pinottavat tuolit
  Taitettavat ja pinottavat tuolit

  Taittotuoli on tilatehokkaan konttorin ykköskaluste

  Taitettava tuoli, eli klaffituoli, on kokoontaitettava ja helposti säilöttävä istuin tilaan kuin tilaan. Taittotuolit voi säilyttää pienessä tilassa, silloin kun niitä ei käytetä. Klaffituoli soveltuu niin messuille ja yritystapahtumiin kuin konttorin kokoushuoneisiin ruokapöydän ääreen. Pinottavilla kalusteilla luot myös koulutustilan nopeasti ja edullisesti. Kokoontaitettavat tuolit vievät vähän tilaa varastoida, joka tekee niistä toimistoystävällisen valinnan.

  Klaffituoli kaikissa muodoissa

  Taittotuoli on paljon muuta kuin muisto kouluaikojen aamunavauksista – valikoimastamme löydät tuoleja eri värisinä ja mallisina. Meiltä löydät pinottavat kankaiset tuolit, muovituolit, baarijakkarat, nojatuolit ja paljon muuta.

  Pinottavat tuolit on helppo säilöä

  Pinottavat tuolit sopivat niin toimistoon kuin toimistoon. Tuolit voidaan pinota päällekkäin ilman pelkoa siitä, että tuolit kaatuisivat, joten tuolien säilytys onnistuu pienessäkin tilassa.

  Hienot vai mukavat taittotuolit? Meiltä löydät molemmat!

  Meillä on suuri valikoima sekä hienoja että mukavia taittotuoleja. Meillä on kaikkea puisista taittotuoleista muovisiin, pinottaviin tuoleihin monissa eri väreissä. On sitten kyseessä kokoontaittuva tuoli tai pinottava tuoli, löydät meiltä varmasti juuri sinulle sopivan mallin! 

  Muista, että pöydänkin voi taittaa! Löydä tyylikäs ja edullinen taittopöytä tuolien kaveriksi täältä.
 • Tuolit teollisuuteen ja tuotantoon
  Tuolit teollisuuteen ja tuotantoon

  Asentajanjakkarat- ja tuolit sekä Tukituolit

  Erilaisiin työtehtäviin tarvitaan erilaisia istuinvaihtoehtoja, jotka luovat parhaat edellytykset tuottavuudelle ja työergonomialle, samalla vähentäen kehon kuormitusta. On sitten etsinnöissä tukituoli taikka asentajanjakkara pyörillä tai ilman, löydät valikoimastamme varmasti työtehtävääsi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.

 • Sohvat
  Sohvat

  Sohva toimistossa luo sinne sekä rennon että välittömän tunnelman

  Sohva toimii niin taukopaikkana, kokouksissa kuin odotustiloissakin. Toimistoissa ja muissa julkisissa tiloissa sohvalta vaaditaan kovaa kulutuksen kestävyyttä ja korkeaa laatua. Ostaessanne sohvanne meiltä, voitte olla varmoja, että se on suunniteltu juuri julkistiloihin ja ostos on hyvä investointi pitkälle tulevaisuuteen.

  Valikoimastamme löydätte useita eri tyylisiä sohvia, jolloin ne sopivat myös erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin: moderneja klassikoita ja muotoilultaan nykyaikaisia designsohvia.

 • Nojatuolit
  Nojatuolit

  Klassiset ja modernit nojatuolit toimistoon, aulaan tai taukotiloihin

  Nojatuoli voi olla toimistonne näyttävä sisustuselementti, tuoden huoneeseen yrityksenne näköistä tyyliä. Nojatuolit tukevat myös toisenlaista käyttötarkoitusta, ja juuri mukavat lepotuolit voivat olla ne, jossa istuen käydään toimiston antoisimmat keskustelut. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti juuri teidän käyttötarkoitukseen sopiva nojatuoli toimistoon, aulatiloihin tai taukotilohin.

 • Vierastuolit
  Vierastuolit

  Vierastuolit ovat täydellinen keino luoda hyvä ensivaikutelma jo heti yrityksen aulassa, odotustilassa tai sisäänkäynnissä

  Hyvä vierastuoli luo positiivisen sävyn koko vierailulle. Kuten muidenkin julkistilan kalusteiden tulee myös vierastuolien kestää hyvin kovaa kulutusta ja olla käytännöllisiä juuri toivottuun tarkoitukseen. Tutustu niin nykyaikaisesti muotoiltuihin vierastuoleihin kuin moderneihin klassikoihinkin. Tuoliemme avulla luotte vieraillenne ihanan ja miellyttävän tunnelman, jolloin he tuntevat itsensä tervetulleiksi.

 • Baarijakkarat
  Baarijakkarat

  Baarijakkarat ja -tuolit ovat erittäin käytännöllisiä myös toimistoissa 

  Ne vievät vain vähän tilaa, eikä niiden käyttö rajoitu vain yhteen tilaan tai käyttötarkoitukseen. Jos toimistonne on tiloiltaan pieni, baarijakkara tai baarituoli yhdessä korkean kahvipöydän kanssa on oiva ratkaisu. Voitte valita useiden muotoilultaan erilaisten, tyylikkäiden ja jopa korkeussäädettävien baarijakkaroiden väliltä. Valikoimastamme löydätte juuri toimistoonne, keittiöönne tai oleskelutilaanne sopivat baarijakkarat tai baarituolit.

  Löydät meiltä myös yhteensopivat baaripöydät.

   

 • Kahvipöydäntuolit
  Kahvipöydäntuolit

  Kahvipöydän tuolit

  Tarjoamme useita erilaisia kauniita kahvi- ja ruokapöydän tuoleja, jotka sopivat hyvin niin kotiin kuin toimistoonkin. Jos etsitte lisätuoleja, joita ei pidetä paikallaan jatkuvasti, tutustukaa myös Taitettaviin ja pinottaviin tuoleihimme ne on helppo ottaa esiin aina vieraiden saapuessa. Kahvi- ja ruokapöydän tuolimme on valmistettu käytännöllisyyttä ajatellen, ne ovat yhteensopivia kahvi- ja ruokapöytiemme kanssa. On sitten etsinnässä tuolit kahvilaan tai ravintolaan taikka toimiston taukotilaan, meiltä löydät varmasti juuri teidän tarpeeseen sopivat tuotteet.

   

 • Varastoerä Seiska-tuoleja (3107)
  Varastoerä Seiska-tuoleja (3107)

  Varastoerä Fritz Hansenin Seiska-tuoleja (3107) tulossa varastoon 15.6.2020 - tilaa omasi nopeasti!

 • € 338 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tuoli, joka vahvistaa selän ja alaselän lihaksia ja pitää ne aktiivisina, kun istut. Tuolilla on sama vaikutus kuin tunnetulla pilatespallolla; se vaatii, että keho "keskittyy istumiseen" ja siten harjoitat lihaksistoa samalla, kun istut ja teet töitä.Valitse istuimen koko ja verhoilu alta.Lue lisää ja katso tarkemmat kuvat kankaista sivun alaosasta.
 • € 524 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Jolly on satulatuoli lääkäreitä varten. Tuolissa on V-muotoon leikattu etuosa ja madallettu keskiosa, minkä johdosta pääsette lähemmäksi potilasta. Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse. Käyttäjän maksimipaino 150 kg. Jollyn voi tilata kahdessa eri korkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm. Voimme myös toimittaa korkeussäädettävän...
 • € 882 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Jolly on satulatuoli lääkäreitä varten. Tuolissa on V-muotoon leikattu etuosa ja madallettu keskiosa, minkä johdosta pääsette lähemmäksi potilasta.  Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse. Käyttäjän maksimipaino 150 kg.  Jollyn voi tilata kahdessa eri korkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm.  Voimme myös toimittaa korkeussäädettävän...
 • € 207 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Dalton on klassinen satulatuoli, jonka avulla saavutat hyvän istuma-asennon ja ryhdin. Satulatuolin avulla voit istua pidempiä aikoja. Muotoonvalettu Polyuretaani istuin on hyvä istua, ja tuoli sopii myös vaativaan ympäristöön ja kestää hyvin kulutusta. Istuimen puhdistaminen on helppoa. Takuu 5 vuotta 8 tunnin normaalikäytössä..Valitse väri ja...
 • € 418 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Klassinen satulaistuin, jossa istut rennossa asennossa ja selkä suorassa. Näin voit istua pidempään ja vältyt huonolta istuma-asennolta.- Toimitetaan selkänojalla, joka kallistuu 16° eteen ja 6° taakse.- Dalton voidaan tilata kahdessa eri istumakorkeudessa: 49-62 tai 58-77 cm. - Voimme myös toimittaa korkeussäätöisen jalkatuen toiveiden mukaan
 • € 33 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Combo on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka sopii täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli on saatavana kromatulla tai mustalla rungolla, ja se on myös helppo puhdistaa paksun vinyylin ansiosta. Combo painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.Väri ja materiaali:...
 • € 29 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Combo on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka sopii täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli on saatavana kromatulla tai mustalla rungolla, ja se on myös helppo puhdistaa paksun vinyylin ansiosta. Combo painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.Väri ja materiaali:...
 • € 29 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Combo on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka sopii täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli on saatavana kromatulla tai mustalla rungolla, ja se on myös helppo puhdistaa paksun vinyylin ansiosta. Combo painaa vain 4 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.Väri ja materiaali:...
 • € 53 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli, jonka runko on terästä. Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 5,6 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.
 • € 53 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli, jonka runko on terästä.Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 5,6 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.
 • € 53 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli, jonka runko on terästä Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 5,6 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.
 • € 53 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Moderni muovituoli, jonka runko on terästä. Artic-tuoli on moderni pinottava tuoli, joka on vedenkestävä ja UV-kestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Artic sopii siten täydellisesti kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin sekä koulutus- ja neuvottelutiloihin. Tuoli painaa vain 5,6 kg, mutta on rakenteensa ansiosta tukeva ja miellyttävä.
 • € 60 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja yhdistettävissä oleva tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja...
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Pinottava ja kytkettävä tuoli, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Nice – Tuolit ovat tyylikkäitä ja istujaystävällisiä, ja niitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne sopivat kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin, koulutuksiin ja konferensseihin. Nice painaa ainoastaan 4,6 kg, mutta rakenteestaan johtuen se on tukeva ja mukava istua –...
 • € 62 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg , mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Musta, kestävä verhoilu ja vakaa metallirunko. Saatavilla tuolihuppu ja kuljetusvaunu.
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Musta kestävä verhoilu, ja vakaa putkirunko. Myös tuolihuput ja kuljetusvaunut saatavana.
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Kestävä verhoilu ja vakaa putkirunko. Saatavana kuljetusvaunut, kytkentäpalat ja tuolihuput.
 • € 50 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  REX2 tuoli on moderni pinottava ja kytkettävä tuoli, joka on täydellinen koulutuksiin, konferensseihin, messuille ja tapahtumiin. Tuolit painavat vain 5,7 kg, mutta niiden rakenne on vahva ja niissä on mukava istua koko päivä. Tuolissa on kestävä kangasverhoilu ja vakaa putkirunko.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. sisä ja ulkokäyttöön, saatavilla kytkentäpala ja tuolihuppu.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja korteussuojattu - Sisä- ja ulkokäyttöön.
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja kosteussuojattu, sisä ja ulkokäyttöön. Saatavilla myös kytkentä...
 • € 25 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flex on hyvännäköinen taitettava tuoli, joka on valmistettu kestävästä muovista. Runko on jauhelakattu. Tuoli sopii täydellisesti tapahtumiin ja juhliin ja on erinomainen ulkokäytössä. Flex -tuoli painaa vain 2,8 kg. Tuolit on helppo pinota vaunuihin, joihin niitä mahtuu 50 kappaletta. UV- ja kosteussuojattu - sisä- ja ulkokäyttöön, saatavana kytkentä ja...
 • € 309 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu Max. 50 Flex tuolille
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 300 € 696 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Vaunu enintään 30 Combo-tuolille
 • € 309 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu maksimissaan 30 Ark tuolille
 • € 315 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu max. 25 Toronto tuolille.
 • € 120 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu noin 20–30 Nice-tuolille
 • € 145 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu 25 tuolille. Mitat 90 x 60 x 90 cm, paino 23,5 kg.
 • € 37 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 37 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 37 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ark-tuolissa on tyylikäs kromattu putkirunko ja kestävä polyesteriverhoilu. Tuoli on taitettava, ja siihen on saatavilla myös kytkentäpala, tuolihuppu sekä kuljetukseen tuolivaunu. Painoa ainoastaan 4,5 kg
 • € 55 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Taitettavan Toronton teräsrunko on jauhelakattu ja sen pehmustetut istuinosa ja selkänoja on verhoiltu paloturvallisella kankaalla. Tuote on tukeva ja hyvin kulutusta kestävä . Paino 5,1 kg.
 • € 76 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Class on pinottava tuoli, joka voidaan myös kytkeä. Soveltuu hyvin ravintoloihin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Class on suurten ja mukavien pehmusteidensa ansiosta vanha suosikki. Paino 5 kg (vinyyliverhoiltu 6 kg).
 • € 76 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Class on pinottava tuoli, joka voidaan myös kytkeä. Soveltuu hyvin ravintoloihin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Class on suurten ja mukavien pehmusteidensa ansiosta vanha suosikki. Paino 5 kg (vinyyliverhoiltu 6 kg).
 • € 60 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Class on pinottava tuoli, joka voidaan myös kytkeä. Soveltuu hyvin ravintoloihin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Class on suurten ja mukavien pehmusteidensa ansiosta vanha suosikki, ja Vinyyliverhoiltu version on erittäin helppo pitää puhtaana. Paino 6 kg.
 • € 55 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävä, ja vakaa runko terästä. Paino 5,5 kg.
 • € 55 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävä, ja vakaa runko terästä. Paino 5,5 kg.
 • € 59 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Style tuoli on pinottava (max 12 kpl) ja kytkettävä (saatavilla kiinteä tai irrotettava kytkentäkappale) tuoli erilaisiin tiloihin. Tuolissa on muotoiltu pehmustettu istuin ja selkänoja. Verhoilukangas on hyvin kulutusta kestävää ja helposti puhdistettavaa vinyyliä, ja vakaa runko terästä. Paino 6 kg.
 • € 240 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tasapainojakkara Eliteltä toimii kuten pilatespallo ja auttaa sinua pysymään hyvässä työasennossa. 
 • € 340 € 393 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Brizley Wave on erittäin korkealaatuinen ja ergonominen työtuoli, joka on lisäksi tyylikkäästi muotoiltu.
 • € 379 € 492 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Brizley Synch on korkealaatuinen, nykyaikainen ja ergonominen toimistotuoli. Sopii eri pituisille ja painoisille käyttäjille lukuisten säätöjensä ansiosta. Soveltuu loistavasti jopa 10 tunnin istumiseen. Tuoli voidaan helposti säätää jokaisen käyttäjän yksilöllisiin istuma- ja työtarpeisiin.Tuoli on sertifioitu ja se täyttää European Standard...
 • € 600 Varastossa
  Useimmat naprapaatit ja kiropraktikot suosittelevat Back App -tuolia. Back App -tuolissa istut suoremmassa ja korkeammalla kuin perinteisessä työtuolissa, ja siksi sen kanssa tulisi käyttää korkeussäädettävää työpöytää. On suositeltavaa vaihdella työasentoa istumisen ja seisomisen välillä
 • € 797 Varastossa
  Useat kiropraktikot ja naprapaatit suosittelevat Back Appia Back App -tuoli pyörillä. Kätevä silloin, kun on tarvetta liikkua paikasta toiseen, kuten esim. kampaajan työssä.Back App -tuolissa istut suoremmassa ja korkeammalla kuin perinteisessä työtuolissa, ja siksi sen kanssa tulisi käyttää korkeussäädettävää työpöytää. On suositeltavaa vaihdella...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 382 € 473 Varastossa
  Ergonominen ja mukava toimistotuoli korkealla selkänojalla Cometa – sarjasta. Täydellinen tuoli sille, joka etsii tyylikästä, kaunista ja toimivaa tuolia toimistoonsa – tuolia, jossa istuminen on miellyttävää tunnista toiseen.Alla värivaihtoehtoja jotka sis. hintaan (DOWNLOAD) - saatavilla yli 300 verhoiluvaihtoehtoa: kangas, keinonahka tai nahka. Kysy...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 399 € 488 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva pinottava tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Alla kohdassa Download voit ladata värikartan. Valitse tuolisi käsinojilla tai ilman.
 • € 559 € 784 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Kromattu runko ja säädettävä istuin tekevät tuolista monipuolisen ja dynaamisen. Wiki-sarja tarjoaa vakautta, mukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Valitse väri alta (Download), tai kysy lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelusta!
 • € 399 € 620 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Nylon-runko ja säädettävä istuin tekevät tuolista monipuolisen ja dynaamisen. Wiki-sarja tarjoaa vakautta, mukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Alta löydät 100 verhoiluväriä (DOWNLOAD), saatavilla myös nahkaisena tai villakankaalla
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 359 € 436 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Voit valita tuolisi joko ilman käsinojia tai kiinteillä käsinojilla. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia). Alta, kohdasta Download, voit ladata värikartan!
 • € 399 € 635 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Elegantti ja moniulotteinen toimistotuoli, joka on samaan aikaan sekä käytännöllinen että mukava. 3 mesh värivaihtoehtoa selkänojaan, alla istuinvärivaihtoehdot (DOWNLOAD). Loistava ergonominen toimistotuoli, joka on muokattavissa juuri teidän väreihinne!
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 329 € 372 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Wiki - kevyt ja tukeva tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Valtse käsinojilla tai ilman selkänoja musta, valkoinen tai harmaa Mesh, istuinvärit alla (DOWNLOAD)
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 349 € 420 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Wiki - kevyt ja tukeva tuoli, joka on suunniteltu vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin, voidaan käyttää kotona tai toimistossa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Istuinvärit alla (Download), selkänoja: musta, harmaa tai valkoinen mesh.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 378 € 466 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Ergonominen ja mukava toimistotuoli korkealla selkänojalla Cometa – sarjasta. Täydellinen tuoli sille, joka etsii tyylikästä, kaunista ja toimivaa tuolia toimistoonsa – tuolia, jossa istuminen on miellyttävää tunnista toiseen.Alta löydät suosikkivärit, Kysy lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelusta! yli 300 verhoiluväriä.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 419 € 528 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Tuoli on ergonomisen ja pehmeän istuimensa ja materiaalinsa ansiosta täydellinen tuoli käytettäväksi kokouksissa ja neuvotteluissa. Myydään 2-pakkauksena (hintaan sis. 2 tuolia) Vain 209,5 €/kpl Alla suosikkivärit, lisää vaihtoehtoja asiakaspalvelusta! Yli 300 verhoiluvaihtoehtoa, tuoli kustomoitavissa juuri teidän väreihinne! (lataa hintaan sisältyvät...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 380 € 446 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Energy sarjassa yhdistyvät ylellinen ja moderni suunnittelu ja hyvä ergonomia – se seuraa käyttäjänsä liikkeitä antaen istujalle täydellistä mukavuutta. Saatavilla yli 300 eri verhoiluvaihtoehtoa, kysy lisää asiakaspalvelustamme! Alla kohdassa Download voit ladata kategorian B kankaat (sis. hintaan).
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 330 € 395 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Energy sarjassa yhdistyvät ylellinen ja moderni suunnittelu ja hyvä ergonomia – se seuraa käyttäjänsä liikkeitä antaen istujalle täydellistä mukavuutta. Saatavilla yli 300 eri verhoiluvaihtoehtoa, kysy lisää asiakaspalvelustamme! Alta voit ladata värikartan kategorian B kankaat 74 kpl (sis. hintaan)
 • € 653 € 1,064 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Miksi pysähtyä? Non stop 24 H on täydellinen tuoli sinulle, joka teet paljon töitä ja haluat istua mukavasti tai kenties työpisteeseen, jossa istuu useampi eri käyttäjä monessa vuorossa. Tuoli on kestävä, ja siitä löytyvät kaikki tarvittavat säädöt. Löydät alta (DOWNLOAD) verhoiluvaihtoehdot - saatavilla myös aidolla nahalla tai keinonahalla sekä...
 • € 250 € 296 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Uskomaton hinta-laatu-suhde - istumisen mukavuutta Italiasta Sprint työtuoli sopii – kenelle tahansa käyttäjälle antaen tukea työasentoon. Lukuisia säätömahdollisuuksia - Todellinen joka toimiston työtuoli. Lue lisää säädöistä alta.Kustomoitavissa juuri teille: Valittavissa kymmeniä verhoiluvärejä (lataa kartta alta), 2 erilaista jalkaristikkoa sekä 2...
 • € 303 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Rakenna unelmiesi toimistotuoli Sprint X  Toimistotuolissa on korkeampi selkänoja oikean istuma-asennon varmistamiseksi. Tuolissa on huomattava määrä säätöjä, ja se on helppo asettaa erilaisille käyttäjille. Voit valita tuoliin käsinojat ja halutessasi niskatuen. Jalkaristikko joko musta tai kiillotettu alumiini. Perushintaan sisältyy verhoilu kategorian...
 • € 265 € 329 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Sprint RE työtuoli sopii – Kiitos ergonomisen suunnittelun – kenelle tahansa käyttäjälle antean tukea ja vakautta työasentoon. Saatavilla joko käsinojilla tai ilman - Loistavien säätömahdollisuuksiensa ja edullisen hintansa ansiosta todellinen toimiston yleistuoli. Kategoriassa B (ladattavissa alta) 74 eri verhoiluvaihtoehtoa. Lue lisää säädöistä ja...
 • € 526 € 809 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  DD Dinamica on dynaaminen toimistotuoli korkealla selkänojalla ja niskatuella. Se yhdistää mukavuutta ja hyvää ergonomiaa, ja soveltuu erityisen hyvin monille eri käyttäjille lukuisten säätömahdollisuuksien ansiosta. Saatavilla yli 300 verhoiluvaihtoehtoa, ja haluttaessa myös tehostevärillä. Kategorian B kangasvaihtoehdot alla (DOWNLOAD). Lue lisää...
 • € 398 € 640 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  DD-2 yhdistelee minimalistista suunnittelua ja korkeaa laatua. Tuoli on suunniteltu sopeutumaan erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Maailmanluokan tuoli, jossa riittää säätöjä joka käyttäjälle, Lue lisää säädöistä lisätiedoista ja tuotekortista. Suosikkivärit alla, Kohdasta download löydät kaikki kategorian B verhoilut, jotka sis. hintaan. Kysy lisää...
 • € 240 € 278 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Synchron Jolly työtuolissa on keskikorkea selkänoja, ja siinä yhdistetään uusia toimintoja 70 & 80 – luvun designiin. Sen selkänoja ja istuin liikkuvat erikseen ja tuoli on lukittavissa kaikkiin haluttuihin asentoihin. Löydät alta (download) paljon verhoiluvärejä. Jalkaristikko kiillotettua alumiinia, ja valittavissa joko ilman käsinojia,...

Istuinkalusteiden kategoriasta löydätte Ergonomiset toimistotuolit, tasapaino- ja satulatuolit sekä istuimet niin neuvottelu- ja odotus- kuin taukotiloihinkin

Tärkeintä istuinkalusteissa on, että ne miellyttävät silmää ja vastaavat odotuksianne laadusta ja mukavuudesta. Ne soveltuvat upeasti hotelleihin, baareihin, toimistoihin, konferenssitiloihin kuten myös yksityisasuntoihin. Koska tiedämme, kuinka tärkeää on sekä istuinkalusteiden ulkonäkö että mukavuus, löytyy meiltä laaja valikoima tuoleja ja sohvia, jotka sopivat jokaiseen makuun.

 

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle