Taittopöytä 

 • € 296 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Daily taittopöydässä on vakiona kromattu tai hopealakattu runko sekä valkoinen laminaatti pöytätaso. Daily on toimiva ja helppo käsitellä. Se soveltuu hyvin esimerkiksi konferenssitiloihin.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 514 € 685 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Arno 4 on pöytäsarja, jossa on taittuvat jalat ja laminoitu pöytälevy. Arno 4:ä voidaan käyttää yleispöytänä kokouksissa, konferensseissa, ravintoloissa, banketeissa, ruokasaleissa ja pitopalveluissa. Arno 4 on tukeva, kevyt, helppo käsitellä, helppo puhdistaa, taitettava ja se vie kokoontaitettuna erittäin vähän tilaa.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 520 € 693 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Arno 5 on tyylikkäästi suunniteltu pöytäsarja taittuvalla kannella ja pyörillä. Kiitos helpon siirrettävyyden, on Arno 5:n avulla nopeaa luoda toimivia tiloja. Arno 5:ssä on teräsrunko ja pyörät jarruilla.
 • € 135 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Yksinkertainen ja kätevä taitettava pöytä! Renting-pöytä on erittäin suosittu taitettava juhlapöytä, joka valmistetaan Ruotsissa. Useat rakenteen hienoudet tekevät pöydästä kestävimmän ja helpoimmin käsiteltävän verrattuna vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Saatavana useita eri kokoja. Korkeus: 74 cm.
 • € 135 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Gastro - pöytä on Ruotsin enitenmyyty taitettava juhlapöytä, Ja se on valmistettu Smoolannissa. Useat rakenteelliset yksityiskohdat tekevät Gastrosta lajissaan markkinoiden kestävimmän ja helpoiten käsiteltävän pöydän. Teräsjalat ja Pinjapuinen runko, Kansi: lakattu kovalevy tai korkeapainelaminaatti Pyökki/valkoinen. Saatavissa useassa eri koossa!...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 93 € 150 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Half on käytännöllinen taitettava pöytä, - jonka saa vielä taitettua keskeltäkin! Siis helppo varastoida ja kuljettaa. Loistava tuote lisäpöydäksi esim. kotiin tai matkailuautoon. Kaksi kokoa, sisä- ja ulkokäyttöön. Helposti puhtaana pidettävä pinta.
 • € 85 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Examen on taitettava pöytä, joka soveltuu erityisesti kouluihin, koulutuksiin ja konferensseihin - Tilanteisiin, joissa on tärkeää saada osallistujille erillinen työpöytä. Valitse väriyhdistelmä alta. Koko 70 x 60 cm, kork. 74 cm. Paino 10 kg. Minimitilaus 5 kpl
 • € 125 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Kongress Pöytä on taitettava pöytä teräsjaloilla, joka sopii erinomaisesti koulutuksiin, taukotiloihin, konferensseihin ja kouluihin. Runko musta, hopea tai kromattu, Pöytälevy pyökki, koivu, tammi tai valkoinen. Neljä eri kokoa. SOveltuu hyvin yhteen mm. Nice tai RXX tuolien kanssa.
 • € 145 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Kongress Frame Pöytä on taitettava pöytä teräsjaloilla, joka sopii erinomaisesti koulutuksiin, taukotiloihin, konferensseihin ja kouluihin. Runko: musta, hopea tai kromattu, Pöytälevy: pyökki, koivu, tammi tai valkoinen. Korkeus: 74cm Paino: 14 kg (120x50cm), 15 kg (120x60cm), 17kg (140x60cm)
 • € 150 Toimitusaika 4-7 päivää
  Join Pöytä on taitettava pöytä teräsjaloilla, joka sopii erinomaisesti koulutuksiin, taukotiloihin, konferensseihin ja kouluihin. Runko musta, hopea tai kromattu, Pöytälevy pyökki, koivu, tammi tai valkoinen. myös erikoisvärejä ja -kokoja suurempiin tilauksiin.. Valitse yhdistelmä alta
 • € 145 Toimitusaika 4-7 päivää
  Join Frame Pöytä on taitettava pöytä teräsjaloilla, joka sopii erinomaisesti koulutuksiin, taukotiloihin, konferensseihin ja kouluihin. Runko musta, hopea tai kromattu, Pöytälevy pyökki, koivu, tammi tai valkoinen. Voimme valmistaa pöytiä myös toiveiden mukaan suurempien tilausten yhteydessä
 • € 90 Toimitusaika 4-7 päivää
  Tyylikäs ja yksinkertainen taittopöytä sisä- ja ulkokäyttöön! Party on tyylikäs taitettava muovipöytä, joka soveltuu vaativiin olosuhteisiin sisä- ja ulkokäyttöön. Naarmuuntumattomuus ja keveys tekevät pöydästä taloudellisen vaihtoehdon pöytien vuokraamiselle tai Gastro - pöydälle. Kolme kokoa
 • € 80 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tyylikäs ja kätevä pöytä sekä sisä- että ulkokäyttöön! Sandhamn on tyylikäs ja kestävä taitettava muovipöytä, joka soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pöytä on naarmun kestävä, kevyt ja taloudellinen vaihtoehto. Pöydän vaaleanharmaa kansi on HD-polyeteeniä ja sen teräsrunko on pulverilakattu. Korkeus: 74 cm
 • € 165 Toimitusaika 4-7 päivää
  Helposti kokoontaitettava Premium pöytä on tukeva ja vakaa tuote ulko- ja sisäkäyttöön. Sen teräsrunko ja muovikansi ovat kosteus ja UV-suojattuja. Väri ruskea, saatavilla 2 kokoa. Korkeus 76 cm, paino 12 tai 16 kg. Pöydät on mahdollista kytkeä toisiinsa joko pitkältä tai lyhyeltä sivulta.
 • € 141 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Sandhamn on yksinkertain ja tyylikäs pöytä joka sopii täydellisesti ravintoloihin, hotelleihin ja suurempiin tilaisuuksiin. Pöytä on taitettava ja erittäin vakaa. Runko on harmaa ja pöytälevy korkeatiheyspolyeteeniä. Se soveltuu sisä ja ulkokäyttöön, on UV Suojattu ja pinta hylkii likaa. 4 kokoa. 
 • € 115 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Starko Pöytä on erittäin vakaa taittopöytä, joka sopii hyvin taukotilan pöydäksi, tapahtumiin tai pienessä koossa neuvottelupöydäksi.Varastoväreinä musta tai hopeanharmaa runko sekä pyökki, koivu, tammi tai valkoinen laminaatti kansilevy.  Valitse yhdistelmä alta.
 • € 139 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Starko Pöytä on vakaa taittopöytä, joka sopii hyvin taukotilan pöydäksi, Tapahtumiin tai pieni kokoiseksi neuvottelupöydäksi. Varastoväreinä musta tai hopeanharmaa runko sekä pyökki, koivu, tammi tai valkoinen pöytälevy. Saatavilla useammassa eri koossa.
 • € 199 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ajaton pöytä kaikkiin tilanteisiin! Bankett on yksinkertaisen tyylikäs, pyöreä pöytä, joka sopii täydellisesti ravintoloihin, hotelleihin ja suurempiin konferensseihin. Pöytä on taitettava, erittäin vakaa - saatavana 4 kokoa. Siinä on harmaa jauhelakattu teräsrunko, sekä laminoitu valkoinen pöydänkansi. Laminaattikannessa valkoinen kantti.
 • € 280 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ajaton pöytä kaikkiin tilanteisiin! Saatavilla 4 eriväristä runkoa: Kromattu, musta, hopeanharmaa ja valkoinen, 2 kokoa: Ø160cm tai Ø170cm. Kansi on 19 mm paksua valkoista laminaattia. Huom! saatavilla myös äänieristetyllä kannella, jossa musta kantti. Paino 35,5 kg-38,5 kg.
 • € 179 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Café on hyvä valinta tapahtumiin, juhliin, kotiin tai työpaikalle. Pöytä on hepoo taittaa, mutta kuitenkin tukeva. Kansi: Ø 85cm, korkeus: 74 cm. Saatavilla Valkoinen kansi/harmaa runko tai Harmaa kansi/ Harmaa runko. Paino 15 kg. Kysy tarvittaessa myös pöytävaunua 8-10 pöydälle.
 • € 179 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Flip on helppo valinta tapahtumiin. Se on yksinkertaista taittaa kokoon ja ottaa esille. Paino on 13,5 kg. Ja saatavilla on joko jauhelakattu, vasaralakattu tai galvanoitu runko, sekä Harmaa tai Marmorikuvioitu valkoinen, kansi Ø70cm tai Ø85cm, korkeus 105 cm Valitse sopiva yhdistelmä
 • € 360 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  VG16003B Soveltuu Kongress neuvottelupöydilleVaunu max 10 kpl 140cm Kongress (frame) pöytää. Mahdollistaa pöytien helpon siirron ja säilytyksen alle 0,9 m2 lattia-alalla. Kuulalaakeroidut pyörät, joissa kahdessa lukitus.
 • € 379 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu 7-17 pöydälle, 97×76 cm, korkeus 131 cm. Vaunun ansiosta säilytät ja siirrät taittopöydät vaivattomasti. Metallirunko, puulava, lenkkipyörät, joissa lukitus. Paino 31 kg. Saatavilla myös leveämpi versio.
 • € 369 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunut on valmistettu sähkösinkitetystä teräksestä, joten ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.Sopii kaikille pyöreille pöydille, joiden halkaisija on 180 cm. Vaunuun mahtuu 7 kpl Bankett pöytiä ja 10 kpl Sandhamn-pöytiä (Ø180 cm).Mitat: 99 x 76 x 180 cmPaino: 31,5 kg
 • € 370 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  VG16003C Soveltuu Kongress neuvottelupöydille.Vaunu max 10 kpl 180cm Kongress pöytää. Kuulalaakeroidut pyörät (2 lukittavaa) helpottavat pöytien siirtelyä tarpeen mukaan. Voidaan käyttää myös säilytykseen, jolloin 10 pöytää säilytetään n. 1,1 m2 lattia-alalla.
 • € 379 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunut on valmistettu sähkösinkitetystä teräksestä, joten ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.Sopii kaikille pyöreille pöydille, joiden halkaisija on 110-120 cm. Vaunuun mahtuu 7 kpl Bankett-pöytiä ja 10 kpl Event-pöytiä(Ø110-120 cm).Mitat: 99 x 76 x 131 cmPaino: 28,5 kg
 • € 350 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  VG16003A Soveltuu Kongress neuvottelupöydille.Vaunu max. 10 kpl 120cm Kongress pöytää. Helppo tapa säilyttää ja siirtää kongress pöytiä tarpeen mukaan. Mahdollistaa 10 pöydän säilytyksen alle 0,76 m2 lattia-alalla! Kuulalaakeroidut pyörät, josta kahdessa lukitus.
 • € 359 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunut on valmistettu sähkösinkitetystä teräksestä, joten ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.Sopii kaikille pyöreille pöydille, joiden halkaisija on 150-160 cm. Vaunuun mahtuu 7 kpl Bankett-pöytiä ja 10 kpl Event-pöytiä (Ø150-160 cm).Mitat: 99 x 76 x 161 cmPaino: 30 kg
 • € 650 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Vaunu taitettavien pöytien kuljettamiseen. Runko uritettu liukumisen estämiseksi. Neljällä pyörällä, joista 2 lukittavia.
 • € 197 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Ajaton pöytä kaikkiin tilanteisiin! Bankett on yksinkertaisen tyylikäs, pyöreä pöytä, joka sopii täydellisesti ravintoloihin, hotelleihin ja suurempiin konferensseihin. Pöytä on taitettava, erittäin vakaa ja siinä on harmaa runko, sekä valkoinen pöydänkansi, joka vaimentaa melua. Kannessa on musta kantti. Runko on jauhemaalattua terästa.
 • € 32 Toimitusaika 1-2 viikkoa.
  Räätälöity Stretch-päällinen Event tai Flip tapahtumapöydälle, 80 cm. Useita värejä.
 • € 399 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaunu 7-25 pöydälle, 120×76 cm, korkeus 131 cm. Vaunun ansiosta säilytät ja siirrät taittopöydät vaivattomasti. Metallirunko, puulava, lenkkipyörät, joissa lukitus. Paino 35 kg. Saatavilla myös Kapeampi versio.
 • € 98 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Vaaleanharmaa, kokoontaitettava ja korkea tapahtumapöytä. Halkaisija 80 cm. Kansi suurtiheyspolyeteenistä ja runko jauhemaalattua terästä. Kestävä pöytä, joka on helppoa pitää puhtaana. UV ja kosteussuojattu, Sisä tai ulkokäyttöön. Korkeus 110 cm, paino 8 kg.

Taittopöytä, Taitettava pöytä, Kokoontaitettava pöytä- monta nimeä ja monta käyttötarkoitusta 

Kokoontaittuva pöytä on jokaisen toimiston huomaamaton pelastaja: taittopöytä pysyy piilossa pienessä tilassa ja on helppo ottaa esiin kun sille tulee tarvetta. Suuren suosionsa vuoksi taitettavat pöydät tulevat eri kokoisina, mallisina ja värisinä - valitse siis juuri teidän toimistonne tarpeisiin sopiva kokoontaitttuva työpöytä, taitettava kirjoituspöytä tai neuvottelupöytä.

Miksi taittuva pöytä on juuri nyt niin suosittu? Taitettava pöytä on loistava valinta niille jotka tekevät paljon etätöitä. Taittopöytä voi komeilla työhuoneessa tai olohuoneessa arkipäivät, ja taittua näppärästi sivuun viikonlopun tieltä.

Taittuva pöytä on jokaisen toimiston vakiokaluste

Elite Toimistokalusteet tarjoaa suuren valikoiman kokoontaitettavia pöytiä, on sitten hankintalistalla taitettava työpöytä toimistoon, taitettava tietokonepöytä neukkariin tai pieni taittopöytä aulaan. Valikoimamme kattaa laajan valikoiman taittopöytiä, ja löydätte varmasti käyttötarkoitukseenne sopivat kokoontaitettavat pöydät eli taittopöydät valikoimastamme.

Edulliset taittopöydät ja taitettavat tuolit alta aikayksikön

Edullinen kokoontaitettava pöytä tulee meiltä aina nopealla toimituksella ja vähintään kahden vuoden takuulla. Hommaa siis toimistollenne taittopöydät!Tehosta toimistosi toimivuutta entisestään hankkimalla pöydän päätteeksi myös taitettavat ja pinottavat tuolit. Valikoimastamme löytyy myös edullisia sähköpöytiä.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle