JUURI NYT - Ilmainen kuljetus - YLI 100 € tilauksiin

Akustiset kattopaneelit 

Korkeat tilat ovat monesti haluttuja kohteita niin kodeiksi kuin työpaikoiksi – ne ovat näyttäviä, valoisia ja avaria. Mutta siinä missä suuri ja avara tila on monen sisustajan unelma, se saattaa sen sijaan kauhistuttaa akustiikkasuunnittelijaa.

 

Äänieristys kattoon

Suurissa tiloissa ääni leviää herkästi. Oli kyseessä sitten työpaikkasi vastaanottotila, taukotila tai neuvotteluhuone on äänen oikeinkantautuminen tärkeää niin viihtyvyyden kuin keskittymiskyvyn kannalta.

Kaiku on yleinen ongelma korkeissa huoneissa. Pehmeät sisustusmateriaalit vaimentavat kaikua, mutta aina eivät matot ja verhot riitä. Kun ääni heijastuu korkeissa, kovissa pinnoissa ovat katosta riippuvat akustiikkalevyt tehokas ja tyylikäs ratkaisu.


Akustinen sisustuslevy

Akustiikkalevy katossa voi myös olla sisustuslevy, joka tekee huoneesta intiimimmän kutistamatta sitä. Eri värisiin ja mallisiin levyihin voit lisätä LED-valot, jolloin äänieristelevy on myös kattovalaisin.

 

Kantautuvatko naapurisi äänet sinun huoneisiin? Häiritseekö melu työpaikalla? Löydä parhaat akustiikkatuotteet elämänlaadun kohentamiseksi meiltä!

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Kassalle