Pöydät 

 • Taittopöytä
  Taittopöytä

  Taittopöytä, Taitettava pöytä, Kokoontaitettava pöytä- monta nimeä ja monta käyttötarkoitusta 

  Kokoontaittuva pöytä on jokaisen toimiston huomaamaton pelastaja: taittopöytä pysyy piilossa pienessä tilassa ja on helppo ottaa esiin kun sille tulee tarvetta. Suuren suosionsa vuoksi taitettavat pöydät tulevat eri kokoisina, mallisina ja värisinä - valitse siis juuri teidän toimistonne tarpeisiin sopiva kokoontaitttuva työpöytä, taitettava kirjoituspöytä tai neuvottelupöytä.

  Miksi taittuva pöytä on juuri nyt niin suosittu? Taitettava pöytä on loistava valinta niille jotka tekevät paljon etätöitä. Taittopöytä voi komeilla työhuoneessa tai olohuoneessa arkipäivät, ja taittua näppärästi sivuun viikonlopun tieltä.

  Taittuva pöytä on jokaisen toimiston vakiokaluste

  Elite Toimistokalusteet tarjoaa suuren valikoiman kokoontaitettavia pöytiä, on sitten hankintalistalla taitettava työpöytä toimistoon, taitettava tietokonepöytä neukkariin tai pieni taittopöytä aulaan. Valikoimamme kattaa laajan valikoiman taittopöytiä, ja löydätte varmasti käyttötarkoitukseenne sopivat kokoontaitettavat pöydät eli taittopöydät valikoimastamme.

  Edulliset taittopöydät ja taitettavat tuolit alta aikayksikön

  Edullinen kokoontaitettava pöytä tulee meiltä aina nopealla toimituksella ja vähintään kahden vuoden takuulla. Hommaa siis toimistollenne taittopöydät!Tehosta toimistosi toimivuutta entisestään hankkimalla pöydän päätteeksi myös taitettavat ja pinottavat tuolit. Valikoimastamme löytyy myös edullisia sähköpöytiä.

 • Sähköpöydät
  Sähköpöydät

  Löydä meiltä edullinen sähköpöytä

  Löydä meiltä Elite Toimistokalusteilta mieleisesi säädettävä työpöytä – edullisesti ja laadusta tinkimättä. Säädettävä työpöytä tuo työpäivääsi monipuolisuutta, sillä se mahdollistaa työasennon vaihtelun. Sähköisesti säädettävä työpöytä löytyy useimmiten istuma-asentoon asetettuna, mutta vaihtelu seisoma-asentoon tekee kropalle hyvää ja pitää veren kiertämässä. Tämän johdosta sähköpöydät ovat niin suosittuja! Sähköpöytä kotiin tai toimistolle on loistava investointi ergonomisempaan työskentelyyn, opiskeluun tai harrastuksiin. Laadukkaasta sähköpöytä valikoimastamme, joka sisältää niin tummia kuin vaaleita kirjoituspöytiä, löydät eri kokoja ja ominaisuuksia seuraavista malleista:

  Säädettävä työpöytä, joka sopii parhaiten sinulle

  Klassinen sähköpöytä

  Hyvä vaihtoehto, jos hakusessa on korkeussäädettävä työpöytä. Sähkösäädettävä työpöytä on siitä erinomainen, että se luo mahdollisuuksia työasennon vaihteluun. Säädettävä sähkötyöpöytä muuntautuu helposti istumakorkeudesta myös seisomapöytä käyttöön. Hyvä valinta jos hakusessa on ergonominen toimistopöytä. Klassinen sähköpöytä on tyylikäs ja sopii myös kotikonttorille. Hyvä sähköpöytä edullisesti.

  Sähköinen kulmapöytä

  Kulmatyöpöytä sopii erityisesti niille, jotka kaipaavat tilaa monipuoliseen työskentelyyn. Kulman ansiosta työpisteelläsi on niinsanottu apupöytä joka soveltuu sekä työskentelyyn, että tavaroiden säilömiseen. Sähkökulmapöytä mahdollistaa sen, että työpisteeltäsi löytyy sekä tietokonepöytä, että kirjoituspöytä. Pöydän koon johdosta, työpisteesi pysyy helpommin myös organisoituna ja siistinä.

  Sähköinen kulmapöytä pienellä kulmalla

  Soveltuu sinulle jolle riittää pelkkä kapea sivupöytä työpöytäsi sivustalle. Kapea sivupöytä ei ole käytännöllisin tavaran säilytykseen, ja onkin usein niinsanottu kulmakirjoituspöytä. Sähköpöytä kulma sopii niille, jotka haluavat työasemalleen enemmän mahdollisuuksia.

  Pieni sähköpöytä

  Sähköpöytä pieneen tilaan? Yksijalkainen sähköpöytä on käytännöllinen sinulle, jolle riittää pieni työpöytä. Yksijalkainen sähköpöytä sopii käytännöllisyydeltään myös yleiseen käyttöön esimerkiksi kokouksiin tai aulatiloihin, tai jos hakusessa on säädettävä pöytätaso työpisteellesi. Pieni sähköpöytä on myös loistava opiskelijan työpöytä tai työpöytä kotiin. Tilaa siis pieni sähköpöytä kotiin tai toimistolle!

  Sähköpöytä muistilla

  Sähköpöytä muistipaikoilla. Premium sähköpöytä on säädettävä pöytä jossa on 2 tehokasta moottoria ja entistä hiljaisempi käyntiääni. Pöydässä on normaalia laajempi säätöalue (650 mm), joka soveltuu loistavasti myös lyhyille tai pitkille käyttäjille (130-210 cm). Mukava lisäominaisuus on premium sähköpöytien kaksi muistipaikkaa korkeussäädöillesi. Sähköpöytä muistilla on työarjen luksusta, ja sopii etenkin niille jotka tykkäävät vaihdella työasentoa työpäivän kuluessa.

  Luo kestävää työterveyttä ostamalla sähköpöytä

  Kun ostoaikeissasi on hyvä sähköpöytä, hinta, ergonomisuus ja tyyli ovat tärkeimmät tekijät on kysessä sitten työpöytä kotiin taikka toimistolle. Eliteltä löydät varmasti käyttötarkoitustasi vastaavat sähköpöydät, on sitten kyseessä sähkösäätöinen työpöytä, toimistopöytä, tietokonepöytä, opiskelijan työpöytä tai sähköinen korkeussäädettävä pöytä arjen harrastuksiin. Pohjoismaisille markkinoille mukautetut huonekalumme tulevat lukuisissa väreissä ja malleissa, ja varastomme koostuu aina yli viidestäsadasta pöydästä.  Elite-toimistokalusteet on tunnettu jälleenmyyjä Suomessa, jonka valikoimasta löytyy edulliset sähköpöydät, jotka ovat laadukkaita ja todella pitkäikäisiä. Tutustu tarjontaamme ja löydä itsellesi edullinen sähköpöytä laadusta tinkimättä!

  Onko sähkötyöpöytä jo hankittu? Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin;

  Ergonomiset työtuolit
  Tärkeä osa työpisteesi ergonomiaa. Laajasta valikoimastamme löydät säädettävät toimistotuolit, ergonomiset työtuolit sekä pitkään istumiseen soveltuvat valvomotuolit.

  Johtokourut ja pistorasiapaneelit
  Johtokourut, pistorasialistat ja läpiviennit pitävät työpisteesi siistinä johdoista.

  Kirjoitustaulut
  Loistava asioiden ylöskirjoittamiseen, joka ennaltaehkäisee työpisteesi täyttymistä muistilapuista. Kirjoitustaulut sopivat loistavasti myös kokous- tai koulutuskäyttöön.

  Laatikostot
  Näppärä säilytysratkaisu, joka sopii työpöytäsi alle tai viereen. Pyörillä liikkuteltavat laatikostomme löytyvät useissa eri väreissä.  Panosta työterveyteen jo tänään ostamalla Eliteltä sähkötyöpöytä - hinta sekä laatu aina kohdallaan!

  ✓ Yli 100 000 myytyä kirjoituspöytää  ✓  Toimitus 2-5 päivässä  ✓  3 vuoden takuu  ✓  Pohjoismaista laatua  ✓  Nykyaikainen design 

  Eikö sähköpöytä vastannut hakuasi? Tavalliset kirjoituspöydät löydät täältä.

 • Neuvottelupöydät
  Neuvottelupöydät

  Millainen on hyvä neuvottelupöytä?

  Neuvottelupöytä on useissa pienemmissä toimistoissa monipuolisessa käytössä. Neuvottelupöytää hankkiessa on hyvä huomioida onko pöydälle monipuolista käyttöä, ja toimiiko se esimerkiksi myös ruokapöytänä. Onnistunut kokous kerää hyvät ideat saman kokouspöydän ääreen. Näillä konsteilla tulee pöytävalinnastasi paras mahdollinen juuri sinun työpaikallesi:

  •   1. Tee tilaa kaikille
  • Meiltä löydät kokouspöydät pienille sekä suuremmille työyhteisöille – istuttavia paikkoja voit valita pöytään 6, 8, 10, 12 tai jopa 20.
  • Jos neuvottelupöytä tulee myös ruokailukäyttöön, onko tarpeessa 12 vai 10 hengen ruokapöytä, vai jopa pienempi?
     2. 
   Turvaa tekniikka
  • On ikävä keskeyttää kokous kun tietokoneesta loppuu akku, tai myöhästyä aikataulusta teknisten hätäratkaisujen takia. Sähköllä varustettu kokouspöytä (pöytäpistorasia) kuuluu tänä päivänä jokaisen modernin neuvottelutilan peruskalustoon.
  •  
     3. 
   Tiedosta työpaikkasi tunnelma
  • Pöydän tyyli, muoto ja materiaali viestittävät työpaikkasi arvoja ja tunnelmaa. Kuvaako maanläheinen puupöytä yrityksenne henkeä? Vai sopiiko teille paremmin ajaton, valkoinen konferenssipöytä? Entä sopisiko teille pyöreä neuvottelupöytä tai vaikka ovaali kokouspöytä, jossa katseenne kohtaavat luontevammin kuin vaakasuoran pöydän ääressä?

   

  Sinulle räätälöity kokouspöytä

  Tilaa meiltä kokouspöytä mittatilaustyönä. Teidän kokoushuoneen mittoihin sopiva mittatilauspöytä vastaa kaikkia juuri sinun työyhteisösi tarpeita!

  Täydennä sisustusta neuvottelupöydällä

  Onko etsinnöissä kokouspöytä ja tuolit? Sisusta neukkari loppuun seuraavilla tuotteilla:

 • Kahvi- ja ruokapöydät
  Kahvi- ja ruokapöydät

  Kahvi- ja ruokapöydät taukotilaan tai kahvilaan

  Nämä tuotteet ovat täydellisiä kahviloihin ja ravintoloihin, joilla on korkeat vaatimukset sekä laadulle että sisustukselle. Ne sopivat luonnollisesti myös koteihin, toimistoihin ja liiketiloihin: esimerkiksi tauko- tai odotustiloihin. Kahvi- ja ruokapöydät toimivat myös neuvottelupöytinä, sillä niiden luoma vaikutelma on samaan aikaan rento mutta ammattimainen. Ne sopivat hyvin neuvottelupöydiksi silloin, kun tilaa on vähän eikä yrityksessä ole erillistä neuvotteluhuonetta – pöytä on monikäyttöinen ja sopii hyvin tilaa säästävään suunnitteluun. Valikoimissamme on monia toimivia malleja, jotka tyylikkäinä sopivat periaatteessa toimistoon kuin toimistoon. On sitten hankintalistalla joko ruokapöytä tai kahvitteluun sopiva pöytä, valikoimastamme löydät varmasti toimistollenne parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tutustu myös pöytiin sopiviin kahvipöydäntuoleihin!

 • Sohvapöydät
  Sohvapöydät

  Valikoimamme sohvapöydät sopivat täydellisesti yhteen sohviemme ja vierastuoliemme kanssa

  Malleja on saatavilla eri kokoisina ja korkuisina, jolloin ne on helppo sovittaa vaikka jo olemassa olevaan sisustukseenkin. Sohva ilman sohvapöytää näyttää yleensä hieman parittomalta, ja nykyaikaisessa sisustuksessa sohvapöytä nähdäänkin itsestään selvänä osana sisustusta muuallakin kuin kodeissa. Toimistossa yhteensopiva sohvapöytä antaa tyylikkään vaikutelman. Etsitte sitten minimalistisen tyylikästä tai vankkaa maalaistyylistä pöytää, löydätte sen Eliteltä!

 • Kirjoituspöydät 4 jalalla (kiinteä)
  Kirjoituspöydät 4 jalalla (kiinteä)

  Kirjoituspöytä

  Löydät eliteltä kirjoituspöydät useissa eri kokoluokissa. Pieni kirjoituspöytä, esim. 80X60cm tai 120x60cm, on loistava kirjoituspöytä pieneen tilaan, soveltuen myös apupöytä käyttöön. Suuremmat kirjoituspöydät, esim. 120x80cm tai 180x80cm, ovat myös monikäyttöisiä, soveltuen myös esimerkiksi ruokapöydäksi. Valikoimamme sisältää monia eri kokoisia valkoisiä kirjoituspöytiä, joissa kaikissa on kiinteät jalat.

 • Kirjoituspöytä t-Jalalla
  Kirjoituspöytä t-Jalalla

  Kirjoituspöydät ja työpöydät

  Vietämme kirjoituspöydän ääressä työpäivämme ja suuren osan elämäämme. Vain harva asia toimistossa on kirjoituspöytää tärkeämpi. On tärkeää valita kirjoituspöytä niin, että se sopii toimiston tyyliin ja käyttäjän tarpeisiin. Meillä on suuri valikoima manuaalisesti säädettäviä kirjoituspöytiä tai kirjoituspöytiä T-jalalla, kuten niitä myös kutsutaan. Kiinteä T -jalallinen kirjoituspöytä on oiva valinta, jos ostoslistalla on tietokonepöytä tai tavallinen työpöytä toimistoon.

  Valikoimamme kirjoituspöydät ovat saatavilla tammen, pähkinän, koivun tai valkoisen värisinä ja jaloissa on myös eri vaihtoehtoja. Pöydät ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Työskenneltäessä manuaalisesti säädettävän, eikä sähköpöydän, ääressä on hyvä kiinnittää huomio ergonomisen työtuolin valintaan, jotta selkä ja nivelet eivät kuormitu liikaa. Valikoimastamme löytyy varmasti kirjoituspöytä, joka sopii toimistonne tyyliin. Tutustu ja tilaa!

 • Baaripöydät
  Baaripöydät

  Baaripöydät, Seisomapöydät ja Tapahtumapöydät

  Vaikka baaripöydät ovatkin tutumpia kahvila- ja ravintolamiljööstä, luotte niillä loistavan kohtauspaikan toimistoon tai taukotilaan. Pienissä tiloissa baaripöytä toimii seisomapöytänä ilman baarituolejakin. Baaripöytien ympärillä on helppoa tarkistaa työasioita läppäriltä tai pitää rennompi henkinen työtapaaminen.

 • Kotitoimisto
  Kotitoimisto

  Ergonomia etätyössä- kotitoimisto

  Oletko koskaan viettänyt etäpäiviä sohvalta työskennellen huonossa asennossa, huomaten seuraavana päivänä niska- ja hartiaseudun jumit ja päänsäryn? Moni meistä on. Etätyöskentelyn lisääntyessä on syytä huomioida ergonomia kotona. Tärkeimmät kalusteet etätyöskentelyyn on ergonominen työtuoli sekä säädettävä työpöytä. Työtuolin ja sähköpöydän säädettävyyden ansiosta pystyt luomaan kotitoimiston, joka tukee ergonomista työasentoa ja tämän johdosta työtehokkuutta. Oikein säädetty, säädettävä työtuoli, ennaltaehkäisee niskan ja hartiaseudun sekä ristiselän rasittumista tai jumeja. Säädettävä työpöytä puolestaan tukee entisestään työasentoa, ja mahdollistaa myös seisomatyöskentelyn. Kasvaneen etätyöskentelyn johdosta, tarjoamme edullisia kotitoimistopaketteja, joka tuo nopeasti työergonomian joko kotitoimistoon tai konttorille.

  Jos työpistepaketti on jo hankittu, etätyöpisteesi saattaa kaivata seuraavia tuotteita;

  Työpistematto
  Työpistematon ja säädettävän työpöydän ansiosta, tulevaisuuden työpäiväsi voi sisältää vaihtelevasti sekä istuma- että seisomatyötä. Työpistematto vähentää jalkoihin suuntautuvaa rasitusta ja ennaltaehkäisee uupumista.

  Lattiasuoja
  On syytä muistuttaa, että uusi työtuolisi voi kuluttaa kotisi lattiaa. Lattiasuoja tuolin pyörien alle on fiksu investointi.

  Pöytäseinäke
  Jos kotitaloudestasi löytyy useampi henkilö, pöytäseinäke voi tarjota juuri tarvittavan näköesteen sekä rauhan meteliltä. Pöytäseinäkkeiden ääntäeristävä ominaisuus sopii myös kerrostaloihin, jos naapurista kantautuvat äänet meinaavat häiritä työskentelyä.

 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 pv.
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 4-7 päivää
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 329 € 529 Toimitusaika 4-7 pv
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 329 € 529 Toimitusaika 4-7 pv
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 379 € 579 Toimitusaika 4-7 pv
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 125 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 131 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 152 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 158 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 163 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen pöytä ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri ja koko
 • € 180 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 185 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 207 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 213 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 218 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 825 Varastossa
  Framie on erittäin joustava sarja neuvottelupöytiä. Pöytiä voidaan rakentaa eri pituisina, täysin oman tarpeen mukaan. Jalat liitetään toisiinsa älykkään tukijärjestelmän avulla, joka yhdessä eri mittaisten kansilevyjen kanssa mahdollistaa tämän äärimmäisen joustavuuden. Levy valkoista mdf-levyä, jossa valkoinen ABS kanttilista. Jalka saatavilla kolmessa...
 • € 691 Varastossa
  Framie on tyylikäs kahvi tai ruokapöytä, tai pienemmän tilan neuvottelupöytä. Pöytä on saatavilla kahdessa eri pituudessa. Levy valkoista korkeapainelaminaattia, jossa valkoinen ABS kanttilista. Jalka saatavilla kolmessa eri värissä.
 • € 228 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkea pöytä pyöreällä pilarijalalla, 112,2 cm (sis. kannen). Valitse joko Ø700 mm tai Ø900 mm kansilevy 22 mm laminaattia. Runko joko kromattu tai maalattu musta.
 • € 1,199 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Babila neuvottelupöydässä selkeisiin linjoihin yhdistyy täyspuun (saarni) tuoma lämpö. Pöydän ohutta täyslaminaattikantta kannattelee saman värinen raudoitettu alumiinikehikko. Kysy lisää vaihtoehtoja: saatavana myös muita värejä, mustaan levyyn sormenjälkiä ehkäisevä pinnoite sekä valmiit läpiviennit sähkörasioille. Tärkeää! Otathan huomioon, että pöydän...
 • € 2,299 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Exteso on pidennettävä Neuvottelupöytä, joka on valmistettu vaaleasta tammivaneerista. Alumiinikiskolen ja kahden 50 cm lisäkansipalan avulla pöytää on helppo pidentää tarpeen mukaan. Pöydän pituus on 178 cm, ja sitä voidaan pidentää 2 x 50 cm, eli 228 cm:iin ja 278 cm:iin.
 • € 2,299 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Exteso on pidennettävä neuvottelupöytä, joka on valmistettu tummasta tammivaneerista. Alumiinikiskolen ja kahden 50 cm lisäkansipalan avulla pöytää on helppo pidentää tarpeen mukaan. Pöydän pituus on 178 cm, ja sitä voidaan pidentää 2 x 50 cm, eli 228 cm:iin ja 278 cm:iin.
 • € 2,199 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Malmö on pidennettävä neuvottelupöytä. Siinä on puinen runko, ja kansilevyksi valittavissa joko valkaistu tai mustalakattu saarni tai valkoinen kompaktilaminaatti. Alumiinikiskojen ja kahden 50 cm lisäkansipalan avulla pöytää on helppo pidentää tarpeen mukaan. Pöydän pituus on 190 cm, ja sitä voidaan pidentää 2 x 50 cm, eli 240 cm:iin ja 290 cm:iin.
 • € 1,399 Varastossa
  Arki-table neuvottelupöydässä on teräsjalat ja kansilevyä kannattelee vahvistettu alumiinikehikko. Valitse kanneksi joko musta tai valkoinen kompaktilaminaatti. Saatavilla myös muita värejä, ota yht. asiakaspalveluumme ja kysy lisää. Valitse koko ja väri alta. Huomaathan ennen tilaamista, että kansilevy ja kehikko toimitetaan täysimittaisina!
 • € 1,749 Toimitusaika n. 5-6 viikkoa
  Arki-table neuvottelupöydässä on teräsjalat ja kansilevyä kannattelee vahvistettu alumiinikehikko. Valitse kanneksi joko musta tai valkoinen kompaktilaminaatti. Saatavilla myös muita värejä, ota yht. asiakaspalveluumme. Valitse koko, läpivienti ja väri alta. Näet erilaiset läpiviennit alla. Huom! ennen tilaamista, että kansilevy ja kehikko toimitetaan...
 • € 1,999 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Komeassa Aero-pöydässä on mustalakattu teräsjalusta ja sen pöytälevy on karkaistua 12 mm paksua savulasia, jonka reunassa tyylikäs viiste. Koko 106 x 220 cm, eli n. 8:lle hengelle.
 • € 2,099 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Surface on luonteikas pidennettävä neuvottelupöytä, joka on valmistettu vaaleasta tammivaneerista. Paksut suipponevat jalat antavat pöydälle sekä vakautta, että ilmavuutta. Pöytää on helppo jatkaa alumiinikiskojen ja kahden 50 cm jatkolevyn avulla . Pöytä on 190 cm pitkä, ja voidaan kahden 50 cm jatkolevyn avulla pidentää joko 240 cm:iin tai 290 cm:iin.
 • € 2,099 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Surface on luonteikas pidennettävä neuvottelupöytä, joka on valmistettu Mattavalkolakatusta pyökistä. Paksut suipponevat jalat antavat pöydälle sekä vakautta, että ilmavuutta. Pöytää on helppo jatkaa alumiinikiskojen ja kahden 50 cm jatkolevyn avulla . Pöytä on 190 cm pitkä, ja voidaan kahden 50 cm jatkolevyn avulla pidentää joko 240 cm:iin tai 290 cm:iin.
 • € 2,199 Toimitusaika 5-6 viikkoa
  Täydellinen neuvottelukalusteryhmä, jossa Framie - neuvottelupöytä ja Origami IN neuvottelutuolit korkealla selkänojalla. Useita kokoja: 4-14 istuinpaikkaa. Pöydässä on laminaattikansi ja jalka on saatavana 3ssa eri värissä. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluatte lisää vaihtoehtoja. Tuoli 4llä eri värisellä keinonahkalla, sen ristikko on...
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.

Työpöydät, sähköpöydät, kirjoituspöydät, kotitoimistopaketit sekä muut toimiston sisustukseen ja työskentelyyn sopivat pöydät

Meiltä löytyy hinta-laatusuhteeltaan Suomen paras valikoima kirjoitus- ja työpöytiä, jotka on suunniteltu pohjoismaisille markkinoille. Vaihtelevalla työasennolla autatte kehoanne välttymään rasitusvammoilta, kuten selkäsäryltä ja hiirikyynärpäältä. Ratkaisuna tähän tarjoamme sähköisesti säädettäviä työpöytiä.  

Kategoriamme;

Sähköpöydät

Kirjoituspöydät 4 jalalla

Kirjoituspöydät T-Jalalla

Taittopöydät

Neuvottelupöydät

Kahvi- ja ruokapöydät

Sohvapöydät

Baaripöydät 

Kotitoimisto
Etätöiden ergonominen pelastaja, tutustu kotitoimistopaketteihimme!

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle