Pöydät 

 • Taitettavat pöydät
  Taitettavat pöydät

  Taittopöytä on ratkaisu tilaongelmiin

  Eliten pöytävalikoimaan kuuluu myös erilaiset taittopöydät. Taitettava pöytä on hankinta, jonka avulla varaudut helposti yllättäviin tilanteisiin, kun tulee tarve ylimääräiselle pöytätilalle. Lähes jokaisella toimistolla tulee vastaan tilanne, jossa kokoukseen tai yrityksen juhlalounaalle osallistuu tavallista suurempi määrä ihmisiä, ja tällaisia tilanteita varten kokoontaitettava pöytä on pelastaja. Taittopöytä on apuna silloin kun sitä tarvitaan, mutta on helppo varastoida ja vie vähän tilaa taitettuna.

  Kokoontaitettavat pöydät monessa koossa

  Jokaisella yrityksellä olisi syytä olla aina muutama taittopöytä varalla, sillä koulutukset, juhlat ja kokoukset voivat usein yllättää. Taittuvat pöydän jalat kääntyvät sisäänpäin pöytätason alle vieden mahdollisimman vähän tilaa taitettuna. Tyylikäs ja käytännöllinen taittopöytä on saatavana tapahtumiin ja koulutuksiin sopivassa 180 x 80 koossa kuin myös pienemmässä koossa aina 90 x 60 cm lähtien. On etsinnässäsi sitten isokokoinen taittopöytä tai kapea taittopöytä, löydät meiltä varmasti etsimäsi.

  Helposti siirreltävä taittopöytä

  Taitettava pöytä on kevyt ja helposti kuljetettava pöytä, joka sopii loistavasti messuille, ulkotapahtumiin sekä tapahtumiin jossa pöytätilalle on suuri tarve. Kevyt kokoontaittuva pöytä on pelastus moneen tilaisuuteen. Tuoli- ja pöytävaunut ovat käytännöllisiä suurissa tilaisuuksissa, messuilla ja muissa tapahtumissa, kun pöytiä liikutellaan paljon tilasta toiseen. 

 • Sähköpöydät
  Sähköpöydät

  Sähköpöytä parantaa työergonomiaa

  Ergonominen sähköpöytä löytyy nykypäivänä yhä useammasta toimistosta tai kotoa etätyöskentelypisteeltä. Sähköisesti säädettävissä oleva pöytä lisää työpisteen ergonomisuutta ja joustoa. Korkeussäädön avulla sähköpöytä voidaan nostaa tai laskea sopivalle korkeudelle esimerkiksi silloin, kun halutaan vaihtaa istuma-asennosta seisontaan. Sähköpöytä on kätevä myös työtiloissa, joissa ei ole kiinteitä työpisteitä ja samaa työpistettä saattaa käyttää useampi eri henkilö.

  Säädettävä työpöytä & sen hyödyt

  Työergonomia on asia, johon jokaisen tulisi kiinnittää huomiota. Oikeanlaiset työergonomiaa tukevat työvälineet ja toimistokalusteet auttavat edistämään työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Useat tutkimukset osoittavat, että esimerkiksi pitkäkestoinen istuminen aiheuttaa passiivista kuormitusta kehoon. Istuma-asento on ihmiselle kevyt työasento, joten sen kuormittavuutta on vaikea havaita ajoissa, joten ennaltaehkäisy on paras keino vähentää istumisesta aiheutuvia terveyshaittoja.

  Liian pitkä staattinen istuminen rasittaa keskivartalon ja selän lihaksia, kuormittaa niska- ja hartiaseutua sekä saa jalkojen lihakset passivoitumaan. Työasentojen vaihtelu on paras tapa ehkäistä yksipuolisen työasennon kuormittavuutta. Karkean ohjeistuksen mukaan noin puolet työpäivästä olisi hyvä viettää seisten tai muulla tavalla kehoa aktivoiden, kuten tasapainotuolin avulla. Seisoma-asennossa keskivartalon syvät lihakset aktivoituvat ja kehittyvät, verenkierto lisääntyy ja aineenvaihdunta kiihtyy.

  Sähköllä säädettävä työpöytä on askel kohti ergonomisempaa työarkea, sillä se mahdollistaa työasennon vaihtelun työpäivän aikana istumatyön ja seisomatyön välillä, vähentäen staattista rasitusta. Työasennon vaihtelu on entistä helpompaa muistipaikallisen sähköpöydän avulla; pöydän muistiin voi tallentaa omat henkilökohtaiset korkeusasetukset esimerkiksi istuma- ja seisomatyötä varten. Napin painalluksella sähköpöytä nousee tai laskeutuu ennalta määrätylle korkeudelle, eikä pöydän käyttäjän tarvitse etsiä oikeaa korkeutta erikseen. 

  Sähköpöydät jokaiseen käyttötarkoitukseen

  Mikä on paras sähköpöytä juuri sinulle? Minkäkokoiseen tilaan työpöytä tulee? Tarvitsetko laajan työskentelytilan vai riittääkö pieni työskentelytaso? Onko sähkötyöpöytä useamman eri ihmisen käytössä? Kartoittamalla omat tarpeesi löydät käyttötarkoitustasi parhaiten palvelevan säädettävän pöydän. Tässä muutamia vaihtoehtoja laajasta valikoimastamme:

  Sähköpöytä Pro Standard

  Suosittu Pro Standard malliston sähköpöytä palvelee jokaista ja täyttää erilaiset vaatimukset. Suorakulmaista sähköpöytää on saatavilla useassa eri koossa. Klassinen suora sähköpöytä on varustettu kahdella hiljaisella moottorilla, sisäänrakennetulla muistilla ja pöydän nostokyky on 100 kg. Standard Pro säätöpöytä sopii 140-190 cm pitkille henkilöille ja palvelee siten useimpien tarpeita.

  Eri koko vaihtoehdot vaihtelevat pienimmän ja suurimman mallin välillä: pieni sähköpöytä on kooltaan 100 x 60 cm ja suuri sähköpöytä on kooltaan 180 x 80 cm. Pöydän teräsrunkoa on saatavilla kolmessa eri värissä: mustana, valkoisena ja harmaana. Kestävästä laminaatista valmistettua kansilevyä saa valkoisena, mustana, tumman- ja vaaleanharmaana sekä puun eri sävyissä.

  Sähköpöytä Pro Premium

  Laadukas Pro Premium malliston suora sähköpöytä on saatavilla samoilla koko- ja värivaihtoehdoilla kuin edullisempi Pro Standard malli, mutta Pro Premium sähköpöydät tulevat 12 vuoden takuulla. Suorakulmainen Premium säätöpöytä sopii henkilöille, joiden pituus on 130-210 cm. Premium malliston pöydät ovat valikoimamme parhaat sähköpöydät, joiden nostovoima on suurempi kuin tavallisten säätöpöytien: 120 kg.

  Sähköpöytä kaarevalla kannella

  Pemium malliston sähköpöytä on saatavana myös kaarevalla pöytäkannella. Ero perinteiseen suorakulmaiseen malliin on pöytälevyn kaareva kulma, joka tuo lisää pöytätilaa ja sopii sijoitettavaksi erinomaisesti huoneen nurkkaan. Kaarevan pöytälevyn voi asentaa sekä oikealle että vasemmalle puolelle. Sähköpöytä kaarevalla kannella on varustettu kahdella hiljaisella moottorilla, sen nostokyky on 120 kg ja pöydän korkeutta voi säätää laajasti. Kahden T-jalan ansioista pöytä ei vie paljoa lattiatilaa.

  Suuri kulmasähköpöytä

  Mikäli etsinnässäsi on vakaa ja iso sähköpöytä, on kolmijalkainen kulmasähköpöytä sinulle oikea vaihtohto. Valikoimamme suuri kulmasähköpöytä on myös Pro Premium mallistoa sisältäen 12 vuoden takuun. Kolme T-jalkaa ja niiden kolme hiljaista moottoria takaavat entistä suuremman pöydän nostokyvyn, joka on jopa 180 kg. 

  Kansilevyssä ei ole esiporattuja reikiä runkoa varten, joten suuren laminaatista valmistetun pöytälevyn voi asentaa niin oikealle kuin vasemmallekin puolelle. Pöydän L-malli mahdollistaa laajan työsentelytilan. Iso kulmanmuotoinen pöytätaso on tarpeellinen esimerkiksi suunnittelua vaativissa ammateissa tai useampaa tietokonenäyttöä työssään käyttävälle.

  Perustarpeita vastaava sähköpöytä

  Edullinen sähköpöytä on hyvä esimerkiksi kotiin, kun halutaan laadukas sähkösäätöinen pöytä perusominaisuuksilla. ACT sähköpöytä on vakaa pöytä, joka kestää kovaa käyttöä. Sen runko on valmistettu teräksestä ja kansilevy on laminaattia. Pöydän nostokyky on 70 kg ja korkeutta voi säätää niin, että pöytätaso sopii 140-190 cm pitkille henkilöille. 

  Manuaalisesti säädettävä työpöytä veivillä

  Sähköpöytien lisäksi valikoimastamme löytyy myös korkeussäädettävä työpöytä veivillä. Erona sähköllä säädettävään pöytään on runkoon rakennettu kampi, jonka avulla pöydän korkeutta voidaan säätää manuaalisesti. Säädettävä pöytä kammella on edullinen vaihtoehto esimerkiksi kotitoimistoon, kun sähkösäätöinen toimistopöytä ei ole välttämätön. Pöytälevyä on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa ja rungon saa halutessaan mustana tai valkoisena.

  Pieni yksijalkainen säätöpöytä

  Kompakti ja pieni säädettävä työpöytä on oivallinen valinta pieneen kotitoimistoon tai muuhun ahtaaseen tilaan. Yksijalkainen pöytä ei myöskään vie lattiatilaa. Pieni korkeussäädettävä pöytä ei tarvitse sähköä, vaan se säädetään kaasujousen avulla. Pöytälevyä voi nostaa tai laskea oikealle korkeudelle painamalla pöytälevyä kevyesti ja pitämällä säätövipua alhaalla samanaikaisesti.

  Laadukas sähköpöytä kestää aikaa ja käyttöä

  Meille on tärkeää, että työvälineet paitsi tukevat hyvää työergonomiaa, ne kestävät myös kulutusta ja aikaa. Sähköisesti säädettävien työpöytien runko on vakaa ja tehty lujasta teräksestä ja pöytälevyn kulutusta kestävä laminaattipinta auttaa pitämään tason siistinä. Ajaton muotoilu ja tuotteen kestävyys varmistavat, että investointi laadukkaaseen sähköpöytään kannattaa. Kaikki korkeussäädettävät toimistopöydät tulevat vähintään 5 vuoden takuulla ja Premium malliston tuotteilla on 12 vuoden takuu.

  On sitten kyseessä perinteinen säädettävä pöytä suoralla pöytätasolla tai sähköinen iso kulmapöytä, laajasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaisen käyttötarkoitukseen sopiva sähköpöytä kotiin tai toimistolle. Hanki säädettävät työpöydät Elitelta laadusta tinkimättä. Investointi tyylikkääseen ja laadukkaaseen sähköpöytään kannattaa, sillä kyseessä on monivuotinen kaluste, joka tukee työntekijöiden hyvinvointia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään valintoja tehdessä, joten ole meihin rohkeasti yhteydessä!

 • Neuvottelupöydät
  Neuvottelupöydät

  Neuvottelupöytä on kokoustilan sydän 

  Kokouspöytä on jo pitkään ollut yksi monien toimistojen tärkeimmistä kalusteista. Eliten valikoimasta löydät tyylikkäät ja kestävät neuvottelupöydät – sekä korkeussäädettävät että tavalliset kiinteät kokouspöydät, joiden avulla mahdollistat kokoustesi onnistumisen. Voit valita usean eri kokovaihtoehdon väliltä sekä eri materiaalien ja värien joukosta optimaalisesti neuvotteluhuoneeseesi sopivan vaihtoehdon.

  Neuvottelutila on uein myös yrityksen käyntikortti, se on huone, jonne kutsutaan myös ulkopuoliset vierailijat niin asiakastapaamisiin kuin työhaastatteluihinkin. Sen takia on tärkeää, että kokoushuoneen sisustus ja sen kalusteet viestivät yrityskulttuuria ja vahvistavat yrityksen brändiä. Laadukkaat kokouspöydät ja – tuolit yrityksen imagoon sopivassa värissä, ovat ensi askel tilan sisustuksessa.

  Toiminnallinen ja inspiroiva kokoushuone

  Neuvotteluhuone on monien toimistojen keskeinen tapaamispaikka. Koko yritys kokoontuu kokouspöydän ääreen tärkeissä kokouksissa, ja usein tärkeät päätökset tehdäänkin neuvotteluhuoneissa. Ihannetilanteessa neuvotteluhuone on inspiroiva paikka, jossa voidaan kokoontua, vaihtaa ideoita ja olla yhdessä luovia, minkä vuoksi on tärkeää, että neuvotteluhuoneen sisustus suunnitellaan huolellisesti - sen pitäisi olla toimiva ja inspiroiva. 

  Pyöreä vai suora neuvottelupöytä?

  Tärkeintä on aluksi miettiä, millaisen pöydän kokoustila tarvitsee ja miltä sen pitäisi näyttää – onko etsinnässä suuri, pieni tai korkea neuvottelupöytä? Onko muodoltaa pyörä vai suorakulmainen malli parempi? Mieti myös, millaiset muut huonekalut sopivat huoneeseen yhtenäistämään sisustusta – Millainen valaistus luo tilaan oikeanlaista tunnelmaa? Onko tarvetta sivupöydille esimerkiksi kahvitarjoilua varten? Mahtuuko huoneeseen akustiikkaa parantavia ratkaisuja tai vaikka tunnelmallinen sisustusmatto?

  Monissa toimistoissa on erikokoisia kokoushuoneita eri käyttötarkoituksia varten. Pieneen tilaan kannattaa hankkia pieni neuvottelupöytä kuudelle hengelle, kun taas suureen neuvotteluhuoneeseen kannattaa hankkia 20 hengen suuri konferenssipöytä, jonka ääreen mahtuu varmasti kaikki osallistujat. Osa pöytämalleista tulee myös pidennysosan kanssa, jolloin pöytää on helppo pidentää tarvittaessa.

  Modernit korkeussäädettävät neuvottelupöydät

  Nykyaikainen vaihtoehto neuvottelutilan pöydäksi on sähköisesti korkeussäädettävä neuvottelupöytä. Niiden avulla voidaan listä työergonomiaa ja mahdollistaa monipuolisest työasennot: kokouksia voidaan pitää seisten ja näin vähentää selkään ja hartia-alueelle kohdistuvaa kuormitusta. Useat tutkimukset osoittavat, että ryhti paranee, kun työasentoa vaihdellaan istuvasta seisovaan, mikä on helppo saavuttaa korkeussäädettävän kokouspöydän avulla.

  Sähköupotus pöydän keskellä on myös moderni ratkaisu konferenssipöydässä. Upotettavan sähköpisteen avulla tietokoneiden ja muiden laitteiden johdot ja laturit on helppo kytkeä suoraan pöydästä. Siten neuvotteluhuoneeseen ei tarvita erillisiä jatkojohtoja, jotka sotkeutuvat tuolin jalkoihin tai pahimmassa tapauksessa aiheuttavat kompastumisvaaran ja sitä kautta työturvallisuusriskin. Voit kysyä lisää sisäänrakennetuista sähköupotuksista ja sähköympäristön parantamisesta asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

  Kokouspöydät kaikkiin tilaisuuksiin

  Etsitpä sitten suurta tai pientä neuvottelupöytää, meillä on etsimäsi. Laaja väri- ja kokovalikoima takaa, että pöytämme sopivat tilaan kuin tilaan, mutta mikäli et löydä tietyn kokoista tai väristä pöytää, tarjoamme myös mahdollisuutta räätälöidä kokouspöytäsi. Autamme mielellämme yksilöllisten tarpeiden kanssa sekä niiden suunnittelussa ja teemme ehdotuksia siitä, minkälainen pöytä sopisi parhaiten tiloihisi. Tutustu myös valmiisiin konferenssiryhmä -tuotepaketteihin.

  Tuotteillamme on aina vähintään 5 vuoden takuu, sillä pidämme ensiarvoisen tärkeänä, että tuotteet ovat pitkäikäisiä ja kestävät kulutusta. Laadukkaat pintamateriaalit ovat huolella valittu, ja pöytätasot on valmistettu kestävästä laminaatista ja pöydän rungot lujasta teräksestä. Meiltä löydät myös muita neuvotteluhuoneen tarvikkeita ja toimistokalusteita, kuten laajan valikoiman laadukkaita neuvottelutuoleja, jotka sopivat yhteen mallistomme kokouspöytien kanssa. 

 • Kahvi- ja ruokapöydät
  Kahvi- ja ruokapöydät

  Kahvi- ja ruokapöydät taukotilaan tai kahvilaan

  Nämä tuotteet ovat täydellisiä kahviloihin ja ravintoloihin, joilla on korkeat vaatimukset sekä laadulle että sisustukselle. Ne sopivat luonnollisesti myös koteihin, toimistoihin ja liiketiloihin: esimerkiksi tauko- tai odotustiloihin. Kahvi- ja ruokapöydät toimivat myös neuvottelupöytinä, sillä niiden luoma vaikutelma on samaan aikaan rento mutta ammattimainen. Ne sopivat hyvin neuvottelupöydiksi silloin, kun tilaa on vähän eikä yrityksessä ole erillistä neuvotteluhuonetta – pöytä on monikäyttöinen ja sopii hyvin tilaa säästävään suunnitteluun. Valikoimissamme on monia toimivia malleja, jotka tyylikkäinä sopivat periaatteessa toimistoon kuin toimistoon. On sitten hankintalistalla joko ruokapöytä tai kahvitteluun sopiva pöytä, valikoimastamme löydät varmasti toimistollenne parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tutustu myös pöytiin sopiviin kahvipöydäntuoleihin!

 • Sohvapöydät
  Sohvapöydät

  Valikoimamme sohvapöydät sopivat täydellisesti yhteen sohviemme ja vierastuoliemme kanssa

  Malleja on saatavilla eri kokoisina ja korkuisina, jolloin ne on helppo sovittaa vaikka jo olemassa olevaan sisustukseenkin. Sohva ilman sohvapöytää näyttää yleensä hieman parittomalta, ja nykyaikaisessa sisustuksessa sohvapöytä nähdäänkin itsestään selvänä osana sisustusta muuallakin kuin kodeissa. Toimistossa yhteensopiva sohvapöytä antaa tyylikkään vaikutelman. Etsitte sitten minimalistisen tyylikästä tai vankkaa maalaistyylistä pöytää, löydätte sen Eliteltä!

 • Kirjoituspöydät 4 jalalla (kiinteä)
  Kirjoituspöydät 4 jalalla (kiinteä)

  Kiinteä nelijalkainen työpöytä

  Suorakulmainen kiiinteä kirjoituspöytä neljällä jalalla, on yksinkertainen ja tukeva työpöytä. Pöydän jalkojen säätövara on 40 mm, jonka ansioista pöydän saa säädettyä tukevasti myös epätasaiselle tai vinolle alustalle. Laadukas laminaattipöytätaso on saatavilla neljässä eri värissä: koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa.

  Kiinteä nelijalkainen pöytä on saatavilla monessa eri koossa aina pienimmästä pöydästä 70 x 60 cm suurimpaan 180 x 80 cm. Kiinteä nelijalakinen kirjoitupöytä on monipuolinen pöytä, joka soveltuu niin toimistoihin, kouluihin kuin ruokailutiloihinkin.

 • Kirjoituspöytä t-Jalalla
  Kirjoituspöytä t-Jalalla

  Kiinteä T-jalallinen kirjoituspöytä

  Kiinteäkorkuinen kirjoituspöytä kahdella T-jalalla on tukeva työskentelytaso, joka soveltuu niin toimistoihin kuin kotiinkin. Pöydässä on tyylikkäät T-jalat ja laadukas laminaattikansilevy. Niin pöydän jalat kuin pöytätasokin on molemmat saatavilla useassa eri värisävyssä, joita yhdistelemällä on mahdollista valita kaikkea täysin valkoisen ja kokomustan välillä. Lisäksi koon puolesta voi valita joko pienemmän tai isomman pöytälevyn riippuen tarpeesta.

  Kiinteä T -jalallinen kirjoituspöytä on edullinen ja tyylikäs valinta esimerkiksi kotiin työ- tai opiskelupistettä varten. Sen suoraviivainen ja yksinkertainen muotoilu sopii useimpiin sisustustyyleihin. Lämpimät koivun ja tammen väriset pöytälevyt tuovat kodikasta ja lämmintä tunnelmaa tilaan, kun taas valkoisen, harmaan ja mustan väriset pöytätasot antavat modernin ja kliinisen vivahteen huoneeseen.

 • Baaripöydät
  Baaripöydät

  Baaripöydät aula-, odotus- ja ruokailutiloihin

  Baaripöytä on käytännöllinen ratkaisu silloin, kun tilaa on vähän tai tarvitsette joustavan ratkaisun, joka ei ole sidottu tiettyyn käyttöön. Baaripöytämme sopivat niin aulatiloihin, toimistoihin kuin ravintoloihinkin.

  Laaja valikoima seisomapöytiä

  Meiltä löydätte laajan valikoiman tyylikkäitä ja hinta-laatusuhteeltaan loistavia seisomapöytiä erilaisiin tiloihin. Löydätte valikoimastamme myös muut ruokailutilojen kalusteet ja jopa sopivat baarijakkarat ja pallit eri materiaaleissa ja malleissa.

 • Kotitoimisto
  Kotitoimisto

  Työergonomia kotitoimistossa

  Meistä varmaan moni voi tunnustaa, että etätyöpäiviä on saattanut joskus viettää epäergonomisessa asennossa joko keittiön pöydän äärellä tai olohuoneen sohvan nurkassa vain huomatakseen seuraavana päivänä niska- ja hartiaseudun jäykkyyden ja päänsäryn. Etätyön suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten vuosien aikana maailmalla levinneen pandemian takia, eikä etätöiden tekeminen varmasti ole hiipumassa elämän normalisoituessakaan.

  Etätyöskentelyllä on monia myönteisiä vaikutuksia elämäämme: työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on entistä helpompaa, työnantajat ovat entistä joustavampia ja työntekijöiden tyytyväisyys kohenee uusien työmuotojen myötä. Kotitoimistossa on kuitenkin syytä huomioida ergonomia yhtälailla kuin toimistollakin.

  Kotitoimiston ergonomiset kalusteet

  Tärkeimmät kalusteet ergonomiseen etätyöskentelyyn ovat mukava työasentoa tukeva työtuoli sekä korkeussäädettävä työpöytä. Oikein säädetty työtuoli ennaltaehkäisee niskan ja hartiaseudun kiputiloja sekä ristiselän rasittumista. Kun taas työpöytä, jonka pöytätason korkeutta saa helposti nostettua ja laskettua mahdollistaa työasentojen vaihtelun työpäivän aikana istuma-asennosta seisontaan, mikä puolestaan ennalta ehkäisee monia istumatyön aiheuttamia rasitustiloja.

  Suojataksesi kodin lattiapintaa, suosittelemme myös työtuolin alle sijoitettavaa lattiasuojaa, joka ehkäisee tuolin pyörien aiheuttamaa kulumaa ja naarmuja herkässä lattiapinnassa. Mikäli työskentelet mielelläsi suuren osan ajasta seisten, on jalkojen alle hyvä hankkia pehmentävä työpistematto, joka ehkäisee jalkapohjia rasittumasta ja väsymästä.

 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän ääressä voit helposti vaihtaa työasentoa, pitää energian huipussaan ja vähentää istumisen aiheuttamaa kuormitusta työpäivän aikana. Ruotsalaisen Direkt Interiörin myydyin työpöytä on erittäin laadukas sähköpöytä, joka kestää kovaa käyttöä vuosia. Jalusta kahdella hiljaisella moottorilla. Suuri nostokapasiteetti: 80 kg. 7 vuoden takuu. Yli 100...
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän ääressä voit helposti vaihtaa työasentoa, pitää energian huipussaan ja vähentää istumisen aiheuttamaa kuormitusta työpäivän aikana. Ruotsalaisen Direkt Interiörin myydyin työpöytä on erittäin laadukas sähköpöytä, joka kestää kovaa käyttöä vuosia. Jalusta kahdella hiljaisella moottorilla. Suuri nostokapasiteetti: 80 kg. 7 vuoden takuu. Yli 100...
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän ääressä voit helposti vaihtaa työasentoa, pitää energian huipussaan ja vähentää istumisen aiheuttamaa kuormitusta työpäivän aikana. Ruotsalaisen Direkt Interiörin myydyin työpöytä on erittäin laadukas sähköpöytä, joka kestää kovaa käyttöä vuosia. Jalusta kahdella hiljaisella moottorilla. Suuri nostokapasiteetti: 80 kg. 7 vuoden takuu. Yli 100...
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 pv.
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 4-7 päivää
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 329 € 529 Toimitusaika 4-7 pv
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 329 € 529 Toimitusaika 4-7 pv
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 379 € 579 Toimitusaika 4-7 pv
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 125 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 131 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 152 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 158 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 163 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen pöytä ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri ja koko
 • € 180 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 185 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 207 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 213 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 218 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 825 Varastossa
  Framie on erittäin joustava sarja neuvottelupöytiä. Pöytiä voidaan rakentaa eri pituisina, täysin oman tarpeen mukaan. Jalat liitetään toisiinsa älykkään tukijärjestelmän avulla, joka yhdessä eri mittaisten kansilevyjen kanssa mahdollistaa tämän äärimmäisen joustavuuden. Levy valkoista mdf-levyä, jossa valkoinen ABS kanttilista. Jalka saatavilla kolmessa...
 • € 691 Varastossa
  Framie on tyylikäs kahvi tai ruokapöytä, tai pienemmän tilan neuvottelupöytä. Pöytä on saatavilla kahdessa eri pituudessa. Levy valkoista korkeapainelaminaattia, jossa valkoinen ABS kanttilista. Jalka saatavilla kolmessa eri värissä.
 • € 228 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Tyylikäs ja minimalistinen seisomapöytä, jossa kestävä laminaattipöytätaso ja jalka kiillotettua terästä. Saatavana useita kokoja ja värejä, joten tämä on täydellinen pöytä moderniin toimistoon; baaripöytänä ruokasalissa tai nopeisiin kokouksiin oleskelutilassa. Kestävä ja naarmuuntumaton laminaattikansi.
 • € 1,199 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Babila neuvottelupöydässä selkeisiin linjoihin yhdistyy täyspuun (saarni) tuoma lämpö. Pöydän ohutta täyslaminaattikantta kannattelee saman värinen raudoitettu alumiinikehikko. Kysy lisää vaihtoehtoja: saatavana myös muita värejä, mustaan levyyn sormenjälkiä ehkäisevä pinnoite sekä valmiit läpiviennit sähkörasioille. Tärkeää! Otathan huomioon, että pöydän...
 • € 2,299 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Exteso on pidennettävä Neuvottelupöytä, joka on valmistettu vaaleasta tammivaneerista. Alumiinikiskolen ja kahden 50 cm lisäkansipalan avulla pöytää on helppo pidentää tarpeen mukaan. Pöydän pituus on 178 cm, ja sitä voidaan pidentää 2 x 50 cm, eli 228 cm:iin ja 278 cm:iin.
 • € 2,299 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Exteso on pidennettävä neuvottelupöytä, joka on valmistettu tummasta tammivaneerista. Alumiinikiskolen ja kahden 50 cm lisäkansipalan avulla pöytää on helppo pidentää tarpeen mukaan. Pöydän pituus on 178 cm, ja sitä voidaan pidentää 2 x 50 cm, eli 228 cm:iin ja 278 cm:iin.
 • € 2,199 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Malmö on pidennettävä neuvottelupöytä. Siinä on puinen runko, ja kansilevyksi valittavissa joko valkaistu tai mustalakattu saarni tai valkoinen kompaktilaminaatti. Alumiinikiskojen ja kahden 50 cm lisäkansipalan avulla pöytää on helppo pidentää tarpeen mukaan. Pöydän pituus on 190 cm, ja sitä voidaan pidentää 2 x 50 cm, eli 240 cm:iin ja 290 cm:iin.
 • € 1,399 Varastossa
  Arki-table neuvottelupöydässä on teräsjalat ja kansilevyä kannattelee vahvistettu alumiinikehikko. Valitse kanneksi joko musta tai valkoinen kompaktilaminaatti. Saatavilla myös muita värejä, ota yht. asiakaspalveluumme ja kysy lisää. Valitse koko ja väri alta. Huomaathan ennen tilaamista, että kansilevy ja kehikko toimitetaan täysimittaisina!
 • € 1,749 Toimitusaika n. 5-6 viikkoa
  Arki-table neuvottelupöydässä on teräsjalat ja kansilevyä kannattelee vahvistettu alumiinikehikko. Valitse kanneksi joko musta tai valkoinen kompaktilaminaatti. Saatavilla myös muita värejä, ota yht. asiakaspalveluumme. Valitse koko, läpivienti ja väri alta. Näet erilaiset läpiviennit alla. Huom! ennen tilaamista, että kansilevy ja kehikko toimitetaan...
 • € 1,999 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Komeassa Aero-pöydässä on mustalakattu teräsjalusta ja sen pöytälevy on karkaistua 12 mm paksua savulasia, jonka reunassa tyylikäs viiste. Koko 106 x 220 cm, eli n. 8:lle hengelle.
 • € 2,099 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Surface on luonteikas pidennettävä neuvottelupöytä, joka on valmistettu vaaleasta tammivaneerista. Paksut suipponevat jalat antavat pöydälle sekä vakautta, että ilmavuutta. Pöytää on helppo jatkaa alumiinikiskojen ja kahden 50 cm jatkolevyn avulla . Pöytä on 190 cm pitkä, ja voidaan kahden 50 cm jatkolevyn avulla pidentää joko 240 cm:iin tai 290 cm:iin.
 • € 2,099 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Surface on luonteikas pidennettävä neuvottelupöytä, joka on valmistettu Mattavalkolakatusta pyökistä. Paksut suipponevat jalat antavat pöydälle sekä vakautta, että ilmavuutta. Pöytää on helppo jatkaa alumiinikiskojen ja kahden 50 cm jatkolevyn avulla . Pöytä on 190 cm pitkä, ja voidaan kahden 50 cm jatkolevyn avulla pidentää joko 240 cm:iin tai 290 cm:iin.
 • € 2,199 Toimitusaika 5-6 viikkoa
  Täydellinen neuvottelukalusteryhmä, jossa Framie - neuvottelupöytä ja Origami IN neuvottelutuolit korkealla selkänojalla. Useita kokoja: 4-14 istuinpaikkaa. Pöydässä on laminaattikansi ja jalka on saatavana 3ssa eri värissä. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluatte lisää vaihtoehtoja. Tuoli 4llä eri värisellä keinonahkalla, sen ristikko on...
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.

Monikäyttöiset pöytäkalusteet

Pöytä on tärkeä kaluste tilassa kuin tilassa ja se palvelee monessa eri käyttötarkoituksessa. Laadukkaat pöydät, oli kyseessä sitten iso- tai pienikokoiset, korkeat tai matalat, kestävät käytössä pitkään. Pöytä toimii muun muassa kokoontumispaikkana, säilytystilana, laskutilana ja työskentelyalustana.

Pöytäkalusteet toimistoon

Toimistotilojen tärkeimmät pöytäkalusteet ovat konferenssihuoneiden pöydät sekä toiminnalliset ja laadukkaat toimistopöydät. Toimistoissa pöydältä vaaditaan niin kestävyyttä, tyylikkyyttä kuin ergonomisuuttakin.

Taitettavat pöydät palvelevat hyvin silloin, kun pöytätilaa tarvitaan yllättävi tilanteita varten. Tällaiset varapöydät ovat hyviä niin koulutuksissa kuin erilaisissa tapahtumissakin. Ne tarjoavat joustavuutta ja lisäävät tilan monimuotoisuutta.

Pöydät ruokailua ja tarjoilua varten

Julkisiin tiloihin soveltuvat ruokapöydät ovat tyylikkään muotoilunsa ansiosta oivallisia niin kahviloissa ja ravintoloissa kuin toimistoissakin. Myös kotiin pelkistetty ja moderni ruokapöytä on hyvä valinta. 

Pienempi kokoiset kahvipöydät ovat erinomaisia paitsi kahviloissa myös esimerkiksi aulatiloissa. Pienemmän pöytälevyn ansiosta kahvipöytä on tarkoitettu erityisesti tarjoilupöydäksi, mutta se sopii myös kotiin pieneksi ruokapöydäksi. 

Baaripöytiä on saatavana kahdessa eri korkeudessa, jotka sopivat joko keskikokoisten ja korkeiden baarituolien kanssa. Baaripöytä on käytännöllinen ratkaisu, kun tilaa on vähän ja tilaa käytetään monipuolisesti, jolloin pöydän ääressä voi niin istua kuin seistäkin.

Taukotilojen pöydät

Rentoutumista ja vapaamuotoista ajanviettoa varten suunnitellut tilat kaipaavat tunnelmaan soveltuvat sohva- ja sivupöydät, joiden avulla on helppo yhtenäistää tilan tunnelma, mutta myös tarjota toiminnallisuutta lisäpöytätilan muodossa.

Elegantit design pöydät sulautuvat useimpiin julkisiin tiloihin. On etsinnässäsi sitten moderni ja käytännöllinen sivupöytä esimerkiksi odotushuoneeseen tai elegantti ja matala sohvapöytä aulaan tai taukotilaan, monipuolisesta valikoimastamme löydät eri kokoiset ja korkuiset pöytämallit monessa eri väri- ja materiaalivaihtoehdossa.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle