Pöydät 

 • Taittopöytä
  Taittopöytä

  Taitettavan pöydän avulla lisää pöytätilaa

  Kokoontaittuva pöytä on jokaisen toimiston huomaamaton pelastaja: taittopöytä pysyy piilossa pienessä tilassa, mutta on helppo ottaa esille, kun sille tulee tarvetta. Suuren suosionsa vuoksi taitettavat pöydät tulevat eri kokoisina, mallisina ja värisinä - valitse siis työtilan tarpeisiin sopiva kokoontaitettava työpöytä.

  Taittopöytä on hyödyllinen kaluste missä tahansa tilassa, oli kyseessä sitten julkinen tila, toimisto tai oppimisympäristö. Kokoon taitettavan luonteensa ansioista, pöytä vie vähän tilaa varastoituna, mutta mahdollistaa ylimääräisen pöytätilan tarpeen vaatiessa.

  Taitettava pöytä on myös loistava valinta etätyöskentelyn suosion kasvaessa, kun kotona käytettävissä oleva tila on rajallista. Taittopöytä voi komeilla työhuoneessa tai olohuoneessa arkipäivät, mutta sen saa näppärästi laitettua sivuun viikonlopun tieltä esimerkiksi vaatehuoneeseen tai varastoon.

  Kevyet kokoontaitettavat tapahtumapöydät

  Kokoontaitettavat pöydät ovat käteviä paitsi toimistoympäristöissä myös julkisissa tiloissa kuten ravintoloissa ja kahviloissa. Taittopöydät ovat käytännöllinen lisä esimerkiksi kahviloissa, kun halutaan lisätä pöytätilaa kahvilan edustalla tai terassilla sään ollessa suosiollinen. Näin pöydät saa kätevästi suojaan sisälle yön ajaksi tai varastoitua helposti koko talven yli.

  Myös erilaisissa tapahtumissa ja messuilla pienet taittopöydät tulevat tarpeeseen, sillä ne ovat kevyitä ja pöytävaunujen avulla useamman pöydän siirtäminen paikasta toiseen on helppoa. Tapahtumapöytä mahdollistaa riittävän pöytätilan messuilla.

  Taittopöytä on toimiston vakiokaluste

  Suuresta toimistokalustevalikoimastamme löydät myös erilaiset kokoontaitettavat pöydät. On etsinnässäsi sitten taitettava pöytä toimistoon mahdollisen lisätarpeen varalle, pieni taittopöytä ahtaisiin paikkoihin tai kevyet lisäpöydät erilaisiin koulutustilaisuuksiin, meiltä löydät varmasti oikeanlaiset taittopöydät. Pöytätilan lisäksi ylimääräisiä tuoleja on hyvä olla helposti saatavilla yllättävien tilanteiden varalle, joten pinottavat ja taitettavat tuolit mahdollistavat myös istumapaikkojen lisäyksen vaivattomasti.

 • Sähköpöydät
  Sähköpöydät

  Korkeussäädettävä sähköpöytä

  Sähkösäätöinen työpöytä on siitä erinomainen vaihtoehto työtasoksi, että se luo mahdollisuuksia työasennon vaihteluun helposti ja vaivattomasti. Säädettävä tietokonepöytä muuntautuu helposti työasentojen vaihtelun mukana, aina istuma-asennosta seisontatyöskentelyyn. Sähköpöytä on hyvä keino lisätä työergonomiaa toimistossa ja sitä kautta tukea työntekijöiden hyvinvointia.

  Pitkäkestoinen staattinen istuminen aiheuttaa monia terveyshaittoja niin niska- ja hartiaseudulla, kuin selässäkin. Lisäksi istuminen voi lisätä riskiä sairastua moniin pitkäaikaissairauksiin kuten diabetekseen, korkeaan verenpaineeseen ja sydän- ja verisuonitauteihin. Sähkötyöpöytä mahdollistaa työasentojen vaihtelun istuvasta seisovaan, ja näin ollen vähentää istumatyön aiheuttamaa rasitusa kehossa. Seisominen työpäivän aikana parantaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointia kiihdyttäen aineenvaihduntaa, lisäten verenkiertoa ja aktivoiden eri lihasryhmiä kehossa.

  Parhaat sähköpöydät jokaisen tarpeisiin

  Korkeussäädettävä toimistopöytä on varustettu hiljaisella moottorilla ja sen korkeus on helppo säätää napin painalluksella. Sähköisesti säädettävä pöytä voidaan säätää 64 ja 129 cm välillä, joten ne sopivat eri pituisille ihmisille ja ovat oivallinen valinta myös toimistoihin, joissa ei ole kiinteitä erikseen määrättyjä työpisteitä. Valikoimamme pöydät on valmistettu huolella valikoiduista ja laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät kulutusta.

  Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat ja edulliset sähköpöydät erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löydät varmasti omia käyttötarkoituksiasi vastaavat toimistopöydät, on kyseessä sitten sähköllä säädettävä työpöytä, tietokonepöytä, opiskelijalle soveltuva pöytä tai muuhun arkikäyttöön suunniteltu korkeussäädettävä pöytä.

  Elite-toimistokalusteet on tunnettu jälleenmyyjä Suomessa. Valikoimamme erimalliset ja -kokoiset säätöpöydät soveltuvat niin toimistoon kuin kotiinkin. Meille on tärkeää, että tuotteemme kestävät aikaa ja käyttöä, joten annamme tuotteillemme pitkän takuun. Tutustu tarjontaamme ja löydä itsellesi edullinen sähköpöytä laadusta tinkimättä!

  Klassinen suorakulmainen sähköpöytä

  Suora pöytätaso on hyvä vaihtoehto, jos etsinnässä on perinteinen korkeussäädettävä pöytä. Klassinen sähköpöytä on tyylikäs ja sopii myös kotikonttorille. Suorakulmainen sähköpöytä on muotoilultaan tyylikäs ja nykyaikainen ja se sopii moneen eri sisustustyyliin eri väri- ja kokovaihtoehtojen ansiosta. Sähköpöydän runko vie mahdollisimman vähän tilaa T-jalkojen ansiosta ja materiaalit on huolella valittu, jotta ne kestävät kovaakin kulutusta. Sähköpöytä on varustettu hiljaisella moottorilla ja sillä on jopa 100 kg nostovoima.

  Suuri kulmasähköpöytä kolmella jalalla

  Kolmijalkainen kulmasähköpöytä on erityisen vakaa työtaso kolmen T-jalan ansiosta. Suuri kulman mallinen sähköpöytä tarjoaa valtavasti työskentelytilaa ja sopii siten monen eri ammattiryhmän käyttöön, kuten esimerkiksi suunnittelijoiden ja arkkitehtien käyttöön tai useampaa tietokonenäyttöä kerralla käyttävälle työntekijälle. Laajan pöytäpinta-alan lisäksi moderni työelämä vaatii toimivat ratkaisut johtokaaoksen hallintaan, ja siihen auttavat erilaiset ratkaisut johdoille ja pistokkeille.

  Kulman ansiosta työpisteessä on niin sanotusti apupöytä, joka soveltuu sekä työskentelyyn että tavaroiden säilyttämiseen. Kulmaosan alle asennettava sivutuki antaa suurelle pöytäkannelle sen tarvitseman lisätuen. Sähköisesti säädettävä kulmapöytä on helppo nostaa ja laskea oikealle korkeudelle pelkällä napin painalluksella.

  Sähköpöytä kaarevalla pöytätasolla

  Kaareva sähköpöytä on kuin kulmasähköpöytä, mutta vie vähemmän tilaa kahden T-jalan ansiosta. Pöydän kaareva kulmaosa tuo kuitenkin kaivattua lisäpöytätilaa. Kaarevan mallinen pöytätaso tekee työpöydästä käytännöllisen, sillä sen vakaa rakenne tarjoaa samalla riittävästi pöytätilaa esimerkiksi useammalle näytölle. Sähköpöydän kaareva pöytälevy sekä runko ovat erittäin korkealaatuisia ja kestäviä, lisäksi pöydän pinta on laminoitu molemmin puolin, joten pöydän kätisyys voidaan valita pöytää asentaessa.

  Pieni sähköpöytä

  Sähköpöytä pieneen tilaan? Pieni ja kapea sähköpöytä on kätevä esimerkiksi kotona tai pienessä toimistotilassa. Pienen pöytätason ja linjakkaiden T-jalkojen ansiosta pieni sähköpöytä ei vie paljon tilaa. Koostaan huolimatta pieni säädettävä työpöytä on varustettu hiljaisella moottorilla ja sillä on 100 kg nostovoima. Pöydän pinta on laminoitu, eli se kestää erinomaisesti käyttöä ja on helppo pitää puhtaana. Meiltä löydät myös manuaalisesti korkeussäädettävän pienen työpöydän, joka on kevyt kaasujousella toimiva vaihtoehto.

  Premium sähköpöytä muistilla

  Suosittu huippulaadukas premium sähköpöytä on varustettu laadukkaalla laminaattipöytälevyllä ja kestävällä 2-moottorisella rungolla, jonka nostovoima on 120 kg. Kahden tehokkaan moottorin ansiosta pöydässä on entistä hiljaisempi käyntiääni. Premium-malleissa on myös mukava lisäominaisuus: kaksi muistipaikkaa korkeussäädöille. Sähköpöytä muistilla on työarjen luksusta, ja sopii etenkin niille, jotka tykkäävät vaihdella työasentoa useita kertoja työpäivän kuluessa.

  Hyvä sähkötyöpöytä etsinnässä?

  Sähköisesti säädettävä toimistopöytä on olennainen osa jokaista työpaikkaa, jossa työergonomia otetaan huomioon. Laadukkaat ja edulliset sähköpöydät löydät meiltä on etsinnässäsi sitten iso- tai pienikokoinen säätöpöytä suoralla tai kaarevalla työtasolla. Säädettävä työpöytä kannustaa työntekijöitä vaihtelemaan työasentoaan päivän mittaan ja useita tunteja seisovalle työntekijälle lisämukavuutta tuo seisontamatto, joka pehmentää kovaa pintaa jalkojen alla.

  Hyvät työvälineet ja ergonomiset toimistokalusteet edistävät työntekijöiden terveyttä ja viihtyvyttä, lisäten samalla myös työn tehokkuutta ja motivaatioita. Varmista, että toimistosi on varustettu laadukkailla ja kestävillä huonekaluilla ja välineillä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään, joten ole meihin yhteydessä, jos tarvitset apua valintojen kanssa.

  ✓ Yli 100 000 myytyä kirjoituspöytää  ✓  Toimitus 2-5 päivässä  ✓  3 vuoden takuu  ✓  Pohjoismaista laatua  ✓  Nykyaikainen design 

 • Neuvottelupöydät
  Neuvottelupöydät

  Neuvottelupöytä on kokoustilan sydän

  Laadukas kokouspöytä takaa paitsi onnistuneet neuvottelut, soveltuu hyvin myös konferenssipöydäksi tai koulutustilan työtasoksi. Pöydän monikäyttöisyyden takia se on erinomainen ratkaisu myös ruokapöydäksi esimerkiksi pienissä toimistoissa, joissa on rajallisesti tilaa erilliselle lounaspöydälle.

  Neuvotteluhuoneen kalusteisiin kannattaa panostaa, sillä niiden kautta voidaan myös viestiä yrityksen brändiä ja tyyliä. Erityisesti silloin, kun kutsutaan ulkopuolisia vierailijoita esimerkiksi asiakasneuvotteluihin tai muihin tapaamisiin. Laadukkaat ja tyyliltään yhtenäiset kokoustilan kalusteet antavat hyvän mielikuvan kaikille sidosryhmille, sekä ulkoisille että sisäisille.

  Millainen on hyvä neuvottelupöytä?

  Kun valitaan sopivaa neuvottelupöytää, kannattaa ensin miettiä mihin käyttöön ja tilaan pöytä sijoitetaan. Kokouspöytää hankkiessa on hyvä huomioida, onko pöydälle monipuolista käyttöä; toimiiko se esimerkiksi myös ruokapöytänä. Etenkin pienissä toimistoissa neuvottelupöytä on usein monipuolisessa käytössä. Olemme koonneet alle muutaman vinkin, joiden avulla kokouspöydän valinta tulee helpommaksi:

  1. Kuinka monta henkilöä pöydän ääressä istuu?

  Kokouspöytiä on saatavilla eri kokoisina, joten ensimmäisenä on hyvä kartoittaa, minkä kokoisia pöytiä toimistoon tarvitaan. Istumapaikkojen määrän voi valita joko 6, 8, 10, 12 tai jopa 20 paikan väliltä. Valikoimastamme löytyy myös pidennettävä neuvottelupöytä, joka tuo lisää joustoa tarpeen tullen. Kun tiedät tarvittavan istumapaikkojen määrän, muista hankkia pöydän ympärille tyyliltään yhteensopivat neuvottelutuolit, joissa on mukava istua pidempiäkin aikoja.

  2. Huolehdi teknisistä yksityiskohdista

  On ikävä keskeyttää kokous, jos tietokoneesta on akku loppumassa tai myöhästyä aikataulusta teknisten häiriöiden takia. Sähköllä varustettu kokouspöytä sisältää pöytäpistorasian ja kuuluu jokaisen modernin neuvottelutilan peruskalustoon. Pöytään upotettu sähköpiste helpottaa työskentelyä ja pitää neuvottelupöydän johdot järjestyksessä.

  3. Kiinnitä huomiota neuvotteluhuoneen tunnelmaan

  Pöydän tyyli, muoto ja materiaali viestittävät työpaikkasi arvoja ja tunnelmaa. Kuvaako maanläheinen puupöytä yrityksen henkeä? Vai toimiiko ajaton, valkoinen konferenssipöytä paremmin? Onko muodoltaan pyöreä neuvottelupöytä tai ovaali kokouspöytä parempi kuin perinteinen suorakulmainen? Yhtenäisen ilmeen saat helposti valmiiden neuvottelupöytä ja -tuolit pakettiemme avulla.

  Laadukkaat säädettävät kokouspöydät meiltä

  Moderni, laadukas neuvottelupöytä on mahdollista saada myös korkeussäädettävänä, joka mahdollistaa pöydän monikäyttöisyyden entisestään. Valikoimassamme on muun muassa portaattomasti säädettävä neuvottelupöytä, jossa säätöväli on 64 – 129 senttimetriä. Pöydän pintamateriaalina on usein käytetty vahvaa laminaattia, joka kestää käytössä ja on helppo pitää puhtaana. Pöydän jalat on suunniteltu niin, että ne vievät mahdollisimman vähän jalkatilaa, jolloin useampi istuja mahtuu kunnolla kokouspöydän ääreen.

  Valikoimastamme löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivat neuvottelupöydät niin koon kuin värimaailmansakin puolesta. Lisävarusteiden ja muun osalta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakasplaveluumme, jotta voimme auttaa teitä kokoustilojen kalusteiden hankinnassa.

 • Kahvi- ja ruokapöydät
  Kahvi- ja ruokapöydät

  Kahvi- ja ruokapöydät taukotilaan tai kahvilaan

  Nämä tuotteet ovat täydellisiä kahviloihin ja ravintoloihin, joilla on korkeat vaatimukset sekä laadulle että sisustukselle. Ne sopivat luonnollisesti myös koteihin, toimistoihin ja liiketiloihin: esimerkiksi tauko- tai odotustiloihin. Kahvi- ja ruokapöydät toimivat myös neuvottelupöytinä, sillä niiden luoma vaikutelma on samaan aikaan rento mutta ammattimainen. Ne sopivat hyvin neuvottelupöydiksi silloin, kun tilaa on vähän eikä yrityksessä ole erillistä neuvotteluhuonetta – pöytä on monikäyttöinen ja sopii hyvin tilaa säästävään suunnitteluun. Valikoimissamme on monia toimivia malleja, jotka tyylikkäinä sopivat periaatteessa toimistoon kuin toimistoon. On sitten hankintalistalla joko ruokapöytä tai kahvitteluun sopiva pöytä, valikoimastamme löydät varmasti toimistollenne parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tutustu myös pöytiin sopiviin kahvipöydäntuoleihin!

 • Sohvapöydät
  Sohvapöydät

  Valikoimamme sohvapöydät sopivat täydellisesti yhteen sohviemme ja vierastuoliemme kanssa

  Malleja on saatavilla eri kokoisina ja korkuisina, jolloin ne on helppo sovittaa vaikka jo olemassa olevaan sisustukseenkin. Sohva ilman sohvapöytää näyttää yleensä hieman parittomalta, ja nykyaikaisessa sisustuksessa sohvapöytä nähdäänkin itsestään selvänä osana sisustusta muuallakin kuin kodeissa. Toimistossa yhteensopiva sohvapöytä antaa tyylikkään vaikutelman. Etsitte sitten minimalistisen tyylikästä tai vankkaa maalaistyylistä pöytää, löydätte sen Eliteltä!

 • Kirjoituspöydät 4 jalalla (kiinteä)
  Kirjoituspöydät 4 jalalla (kiinteä)

  Kiinteä nelijalkainen työpöytä

  Suorakulmainen kiiinteä kirjoituspöytä neljällä jalalla, on yksinkertainen ja tukeva työpöytä. Pöydän jalkojen säätövara on 40 mm, jonka ansioista pöydän saa säädettyä tukevasti myös epätasaiselle tai vinolle alustalle. Laadukas laminaattipöytätaso on saatavilla neljässä eri värissä: koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa.

  Kiinteä nelijalkainen pöytä on saatavilla monessa eri koossa aina pienimmästä pöydästä 70 x 60 cm suurimpaan 180 x 80 cm. Kiinteä nelijalakinen kirjoitupöytä on monipuolinen pöytä, joka soveltuu niin toimistoihin, kouluihin kuin ruokailutiloihinkin.

 • Kirjoituspöytä t-Jalalla
  Kirjoituspöytä t-Jalalla

  Kiinteä T-jalallinen kirjoituspöytä

  Kiinteäkorkuinen kirjoituspöytä kahdella T-jalalla on tukeva työskentelytaso, joka soveltuu niin toimistoihin kuin kotiinkin. Pöydässä on tyylikkäät T-jalat ja laadukas laminaattikansilevy. Niin pöydän jalat kuin pöytätasokin on molemmat saatavilla useassa eri värisävyssä, joita yhdistelemällä on mahdollista valita kaikkea täysin valkoisen ja kokomustan välillä. Lisäksi koon puolesta voi valita joko pienemmän tai isomman pöytälevyn riippuen tarpeesta.

  Kiinteä T -jalallinen kirjoituspöytä on edullinen ja tyylikäs valinta esimerkiksi kotiin työ- tai opiskelupistettä varten. Sen suoraviivainen ja yksinkertainen muotoilu sopii useimpiin sisustustyyleihin. Lämpimät koivun ja tammen väriset pöytälevyt tuovat kodikasta ja lämmintä tunnelmaa tilaan, kun taas valkoisen, harmaan ja mustan väriset pöytätasot antavat modernin ja kliinisen vivahteen huoneeseen.

 • Baaripöydät
  Baaripöydät

  Baaripöydät, Seisomapöydät ja Tapahtumapöydät

  Vaikka baaripöydät ovatkin tutumpia kahvila- ja ravintolamiljööstä, luotte niillä loistavan kohtauspaikan toimistoon tai taukotilaan. Pienissä tiloissa baaripöytä toimii seisomapöytänä ilman baarituolejakin. Baaripöytien ympärillä on helppoa tarkistaa työasioita läppäriltä tai pitää rennompi henkinen työtapaaminen.

 • Kotitoimisto
  Kotitoimisto

  Työergonomia kotitoimistossa

  Meistä varmaan moni voi tunnustaa, että etätyöpäiviä on saattanut joskus viettää epäergonomisessa asennossa joko keittiön pöydän äärellä tai olohuoneen sohvan nurkassa vain huomatakseen seuraavana päivänä niska- ja hartiaseudun jäykkyyden ja päänsäryn. Etätyön suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten vuosien aikana maailmalla levinneen pandemian takia, eikä etätöiden tekeminen varmasti ole hiipumassa elämän normalisoituessakaan.

  Etätyöskentelyllä on monia myönteisiä vaikutuksia elämäämme: työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on entistä helpompaa, työnantajat ovat entistä joustavampia ja työntekijöiden tyytyväisyys kohenee uusien työmuotojen myötä. Kotitoimistossa on kuitenkin syytä huomioida ergonomia yhtälailla kuin toimistollakin.

  Kotitoimiston ergonomiset kalusteet

  Tärkeimmät kalusteet ergonomiseen etätyöskentelyyn ovat mukava työasentoa tukeva työtuoli sekä korkeussäädettävä työpöytä. Oikein säädetty työtuoli ennaltaehkäisee niskan ja hartiaseudun kiputiloja sekä ristiselän rasittumista. Kun taas työpöytä, jonka pöytätason korkeutta saa helposti nostettua ja laskettua mahdollistaa työasentojen vaihtelun työpäivän aikana istuma-asennosta seisontaan, mikä puolestaan ennalta ehkäisee monia istumatyön aiheuttamia rasitustiloja.

  Suojataksesi kodin lattiapintaa, suosittelemme myös työtuolin alle sijoitettavaa lattiasuojaa, joka ehkäisee tuolin pyörien aiheuttamaa kulumaa ja naarmuja herkässä lattiapinnassa. Mikäli työskentelet mielelläsi suuren osan ajasta seisten, on jalkojen alle hyvä hankkia pehmentävä työpistematto, joka ehkäisee jalkapohjia rasittumasta ja väsymästä.

 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 349 € 549 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 päivää
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 299 € 499 Toimitusaika 4-7 pv.
  Alennettu hinta
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 4-7 päivää
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 324 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkealaatuinen kiinteäkorkuinen työpöytä, jossa laadukas Laminoitu kansi 22 mm, ABS-kantti. Korkeus 705 mm + kansilevy 22 mm. Ulkoisesti yhteensopiva sähköpöytiemme kanssa.
 • € 329 € 529 Toimitusaika 4-7 pv
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 329 € 529 Toimitusaika 4-7 pv
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 379 € 579 Toimitusaika 4-7 pv
  Sähköpöydän äärellä valitset helposti, työskenteletkö istuen vai seisten. Korkeus säätyy helposti käsiohjaimen avulla. Sopii käyttäjille 140 - 190 cm Hiljainen käyntiääni, 100 kg nostovoima Hyvin kulutusta kestävä rakenne Helppo asentaa Valitse sopiva koko alta Yli 25.000 myytyä sähköpöytää!
 • € 125 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 131 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 152 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 158 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 163 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen pöytä ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri ja koko
 • € 180 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 185 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 207 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 213 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 218 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Yksinkertainen ja tukeva pöytä toimistoon, ruokailu- tai neuvottelutilaan. Pöytä toimitetaan täydellisenä pöytälevyllä ja jaloilla. Pöytälevyt: Koivu, pyökki, valkoinen tai tummanharmaa. Säätöjalat - säätövara 40 mm.Valitse haluttu pöytälevyn väri
 • € 825 Varastossa
  Framie on erittäin joustava sarja neuvottelupöytiä. Pöytiä voidaan rakentaa eri pituisina, täysin oman tarpeen mukaan. Jalat liitetään toisiinsa älykkään tukijärjestelmän avulla, joka yhdessä eri mittaisten kansilevyjen kanssa mahdollistaa tämän äärimmäisen joustavuuden. Levy valkoista mdf-levyä, jossa valkoinen ABS kanttilista. Jalka saatavilla kolmessa...
 • € 691 Varastossa
  Framie on tyylikäs kahvi tai ruokapöytä, tai pienemmän tilan neuvottelupöytä. Pöytä on saatavilla kahdessa eri pituudessa. Levy valkoista korkeapainelaminaattia, jossa valkoinen ABS kanttilista. Jalka saatavilla kolmessa eri värissä.
 • € 228 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Korkea pöytä pyöreällä pilarijalalla, 112,2 cm (sis. kannen). Valitse joko Ø700 mm tai Ø900 mm kansilevy 22 mm laminaattia. Runko joko kromattu tai maalattu musta.
 • € 1,199 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Babila neuvottelupöydässä selkeisiin linjoihin yhdistyy täyspuun (saarni) tuoma lämpö. Pöydän ohutta täyslaminaattikantta kannattelee saman värinen raudoitettu alumiinikehikko. Kysy lisää vaihtoehtoja: saatavana myös muita värejä, mustaan levyyn sormenjälkiä ehkäisevä pinnoite sekä valmiit läpiviennit sähkörasioille. Tärkeää! Otathan huomioon, että pöydän...
 • € 2,299 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Exteso on pidennettävä Neuvottelupöytä, joka on valmistettu vaaleasta tammivaneerista. Alumiinikiskolen ja kahden 50 cm lisäkansipalan avulla pöytää on helppo pidentää tarpeen mukaan. Pöydän pituus on 178 cm, ja sitä voidaan pidentää 2 x 50 cm, eli 228 cm:iin ja 278 cm:iin.
 • € 2,299 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Exteso on pidennettävä neuvottelupöytä, joka on valmistettu tummasta tammivaneerista. Alumiinikiskolen ja kahden 50 cm lisäkansipalan avulla pöytää on helppo pidentää tarpeen mukaan. Pöydän pituus on 178 cm, ja sitä voidaan pidentää 2 x 50 cm, eli 228 cm:iin ja 278 cm:iin.
 • € 2,199 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Malmö on pidennettävä neuvottelupöytä. Siinä on puinen runko, ja kansilevyksi valittavissa joko valkaistu tai mustalakattu saarni tai valkoinen kompaktilaminaatti. Alumiinikiskojen ja kahden 50 cm lisäkansipalan avulla pöytää on helppo pidentää tarpeen mukaan. Pöydän pituus on 190 cm, ja sitä voidaan pidentää 2 x 50 cm, eli 240 cm:iin ja 290 cm:iin.
 • € 1,399 Varastossa
  Arki-table neuvottelupöydässä on teräsjalat ja kansilevyä kannattelee vahvistettu alumiinikehikko. Valitse kanneksi joko musta tai valkoinen kompaktilaminaatti. Saatavilla myös muita värejä, ota yht. asiakaspalveluumme ja kysy lisää. Valitse koko ja väri alta. Huomaathan ennen tilaamista, että kansilevy ja kehikko toimitetaan täysimittaisina!
 • € 1,749 Toimitusaika n. 5-6 viikkoa
  Arki-table neuvottelupöydässä on teräsjalat ja kansilevyä kannattelee vahvistettu alumiinikehikko. Valitse kanneksi joko musta tai valkoinen kompaktilaminaatti. Saatavilla myös muita värejä, ota yht. asiakaspalveluumme. Valitse koko, läpivienti ja väri alta. Näet erilaiset läpiviennit alla. Huom! ennen tilaamista, että kansilevy ja kehikko toimitetaan...
 • € 1,999 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Komeassa Aero-pöydässä on mustalakattu teräsjalusta ja sen pöytälevy on karkaistua 12 mm paksua savulasia, jonka reunassa tyylikäs viiste. Koko 106 x 220 cm, eli n. 8:lle hengelle.
 • € 2,099 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Surface on luonteikas pidennettävä neuvottelupöytä, joka on valmistettu vaaleasta tammivaneerista. Paksut suipponevat jalat antavat pöydälle sekä vakautta, että ilmavuutta. Pöytää on helppo jatkaa alumiinikiskojen ja kahden 50 cm jatkolevyn avulla . Pöytä on 190 cm pitkä, ja voidaan kahden 50 cm jatkolevyn avulla pidentää joko 240 cm:iin tai 290 cm:iin.
 • € 2,099 Toimitusaika 4-6 viikkoa
  Surface on luonteikas pidennettävä neuvottelupöytä, joka on valmistettu Mattavalkolakatusta pyökistä. Paksut suipponevat jalat antavat pöydälle sekä vakautta, että ilmavuutta. Pöytää on helppo jatkaa alumiinikiskojen ja kahden 50 cm jatkolevyn avulla . Pöytä on 190 cm pitkä, ja voidaan kahden 50 cm jatkolevyn avulla pidentää joko 240 cm:iin tai 290 cm:iin.
 • € 2,199 Toimitusaika 5-6 viikkoa
  Täydellinen neuvottelukalusteryhmä, jossa Framie - neuvottelupöytä ja Origami IN neuvottelutuolit korkealla selkänojalla. Useita kokoja: 4-14 istuinpaikkaa. Pöydässä on laminaattikansi ja jalka on saatavana 3ssa eri värissä. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluatte lisää vaihtoehtoja. Tuoli 4llä eri värisellä keinonahkalla, sen ristikko on...
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.
 • € 499 € 699 Toimitusaika 4-7 arkipäivää
  Alennettu hinta
  Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina! Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista. Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa. Säätöalue 64-129 cm. Valitse kansilevy koko alta.

Pöydät julkisiin tiloihin ja toimistoihin

Pöytä on ensisijaisen tärkeä osa käytännöllistä sisustusta julkisissa ympäristöissä kuten oppimisympäristöissä, työpaikoilla, ravintoloissa ja kahviloissa. Pöydän äärellä tehdään töitä, opiskellaan, keskustellaan ja suunnitellaan. Hyvään ja laadukkaaseen pöytätasoon investointi kannattaa, sillä korkealaatuinen tuote kestää käytössä monta vuotta.

Laadukkaat työtasot

Keskeinen osa hyvää työergonomiaa on laadukas työpöytä, jonka korkeutta voi mahdollisesti säädellä. Työskentelyä varten pöytätason tulee olla myös oikean kokoinen, iso pöytä mahdollistaa muun muassa useamman tietokonenäytön sijoittamisen pöydälle, kun taas etätyöskentelyä varten riittää pieni pöytätaso.

Kokoustiloja varten tulee hankkia sopivan kokoiset konferenssipöydät, jonka äärelle mahtuu oikea määrä ihmisiä keskustelemaan, ideoimaan ja suunnittelemaan. Työpaikan mahdollisuuksia voi monipuolistaa esimerkiksi taitettavilla pöydillä, joiden avulla lisäpöytätilaa saa helposti tarpeen vaatiessa.

Pöydät ruokailua ja ajanviettoa varten

Isot neuvottelupöydät taipuvat tarvittaessa myös ruokailutasoksi, mutta valikoimamme erilaiset kahvi- ja ruokapöydät on suunniteltu erityisesti kahviloiden ja ravintoloiden käyttöön. Niiden suunnittelussa ja valmistuksessa on otettu huomioon julkisen tilan kestävyysvaatimukset sekä niiden puhtaanapito on helppoa. Baaripöydät soveltuvat tilaan, jossa seurustellaan, jolloin baarituolilla istumisen lisäksi pöytää voi käyttää seisten.

Valikoimamme sohvapöydät on suunniteltu rennompaan tilaan kuten esimerkiksi aula- ja odotushuoneeseen nojatuolin viereen. Matalat sohvapöydät ovat myös erinomaisa henkilökunnan taukotiloissa, jonka äärelle voi kokoontua rentoutumaan kahvikupin kanssa.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle