JUURI NYT - Ilmainen kuljetus - YLI 100 € tilauksiin

Säilytys 

 • Kaapit rulo- ovella
  Kaapit rulo- ovella

  Rulokaapit pitävät yllä siistin yleisilmeen

  Tarvitsetteko kenties mahdollisuuden säilyttää salassa pidettäviä asiakirjoja tai asiakastietoja? Tällöin toimistokaappi lukittavalla rulo-ovella on sopiva ratkaisu juuri teille. Se sopii loistavasti sekä työpaikalle että kotitoimistoon. Rulo-ovikaappi on käytännöllinen ratkaisu silloin, kun tarvitaan runsaasti säilytystilaa, josta osa tulee olla lukittavissa. Kaapit on viimeistelty ympäriinsä, joten ne toimivat myös tyylikkäinä tilanjakajina. Voitte valita useista eri kokoisista ja värisistä vaihtoehdoista säilytyskalusteet, jotka sopivat juuri teidän työpaikkanne sisustukseen.

 • Avohyllyt ja -kaapit
  Avohyllyt ja -kaapit

  Avohyllyt ja avokaapit ovat edullinen ratkaisu toimiston säilytykseen

  Tarjoamme useita eri kokoja ja värejä, joten teidän on helppoa löytää juuri teille sopiva avohylly toimistoonne. avoimet kaapit sopivat erityisen hyvin säilytettäessä tarvikkeita tai vaikkapa mappeja, joiden tulee olla helposti käsillä. Jos tarvitset lukittavia kaappeja, tutustu myös valikoimiimme: kaapit rulo-ovella ja kaapit ovilla.

 • Paloturvakaapit
  Paloturvakaapit
 • Laptop- & iPad-säilytys
  Laptop- & iPad-säilytys
 • Säilytystornit
  Säilytystornit

  Säilytystorni tuo tyyliä toimistoosi!

  Sotkuinen työpöytä saattaa tutkijoiden mielestä olla merkki neroudesta, mutta jopa nerojen työtä helpottaa ajoittainen järjestys työpisteellä. Eikö olekin mukava, kun tavarat ovat oikeilla paikoilla? Siihen löytyy helppo ratkaisu - oikeanlainen säilytyskaappi!


  Säilytystorni
  on sivukaappi, johon kerrostat kansiot, asiakirjat ja muut säilytettävät paperit siististi ja kätevästi. Sen lisäksi sen liukuva sivuovi voidaan lukita, jolloin sisältö pysyy turvallisesti tallessa myös ollessasi muualla.

   

  Sivukaappi tilanjakajana

  Tämä monipuolinen mappikaappi on myös oiva tilanjakaja, joka tyylikkäästi hajottaa suurta tilaa pienempiin työpisteisiin ja osiin. Valitse siis juuri sinun toimistosi tyyliin sopiva sivukaappi – meiltä löydät säilytysratkaisut kaikenkokoisina, värisinä ja mallisina.

   

  Toimistokaappi meiltä on aina pohjoismaista laatua, jonka kestävyyden takaamme vähintään kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Tutustu kaikkiin säilytysvaihtoehtoihimme täällä!

 • Laatikostot
  Laatikostot

  Laatikosto toimii loistavasti työpöytäsi parina!

  Työpaikan säilytys voi olla haastava ongelma: tilaa ei ole, vaikka papereita pian lentää ovista ja ikkunoista. Kun työpöytä ei enää riitä voi säilytystilaa kuitenkin taikoa sen alle hankkimalla pöytälaatikoston!

   

  Liukuva laatikosto siirtyy helposti mihin vain!

  Säilytyslaatikosto on pieni kooltaan mutta suuri apu konttorissa työskennellessä – laatikosto pyörillä piilotta huomaamattomasti paperit, puhelimet ja muut pikkutavarat. Lisäksi se on keskuslukituksensa ansiosta myös tarvittaessa täysin henkilökohtainen ja turvallinen.

  Laatikosto pöydän alle tai kirjoituspöydän viereen ylimääräisenä työtasona on edullinen, huomaamaton ja käytännöllinen säilytysratkaisu toimistolle. Toimistolaatikosto pyörillä on klassikko, joka jokaisen toimistotyöläisen tulisi saada käyttöönsä!

   

  Toimistokaappi meiltä on aina pohjoismaista laatua, jonka kestävyyden takaamme vähintään kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Tutustu kaikkiin säilytysvaihtoehtoihimme täällä!

 • Liukuovikaapit
  Liukuovikaapit

  Liukuovikaappi pitää toimiston siistinä!

  Siisti työtila on inspiroiva työtila. Silti sekava työpöytä on meille kaikille tuttu: sille kasaantuu papereita, mappeja, kyniä, klemmareita, käyntikortteja. Usein ongelmana on hyvän säilytystilan puute.

   

  Työskentele paremmin oikeilla kalusteilla

  Hyvä toimistokaappi on toimivan konttorityön perusta. Se säilyttää tärkeät asiakirjat ja karsii pöydältäsi ylimääräiset paperit, mikä helpottaa työntekoasi huomattavasti. Hyvät konttorikalusteet antavat sinun keskittyä olennaiseen, nimittäin työsi tekemiseen.

   

  Lukkokaappi turvana

  Onko hallussasi henkilökohtaisia tietoja tai yksityistä aineistoa? Lukkokaappi liukuovilla pitää kaikki asiakirjasi luotettavasti turvassa muiden ulottumattomissa.

   

  Meiltä löydät liukuovikaapit eri malleissa ja väreissä. Toimistokaappi meiltä on aina pohjoismaista laatua, jonka kestävyyden takaamme vähintään kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Tutustu kaikkiin säilytysvaihtoehtoihimme täällä!

 • Erikoissäilytys
  Erikoissäilytys

  Erikoissäilytyskalusteet toimivat muun muassa esitehyllyinä tai hyllyinä aikakauslehdille

  Kenties säilytystornit tai liukuovikaapit eivät ole omiaan juuri teidän työpaikallenne? tarvitsette ehkä käytännöllistä säilytystilaa lehdille ja esitteille? Tällöin erikoissäilytyskalusteemme vastaavat tarpeeseenne: Esitehylly sopii loistavasti odotushuoneeseen, henkilöstön tiloihin tai tapahtumiin, joissa haluatte asettaa tarjolle tuotekuvastoja tai muuta infoa.

 • Ovelliset kaapit
  Ovelliset kaapit

  Lukittavat ovelliset kaapit sopivat moneen säilytykseen 

  Ei ole helppoa päättää, miten säilyttää kaikkia toimistossa tarvittavia asioita: Kansioille, asiakirjoille ja toimistotarvikkeille tulee olla oma käytännöllinen paikkansa hyvän järjestyksen ylläpitämiseksi ja viihtyisyyden luomiseksi. Meiltä löydätte laajan valikoiman säilytyskalusteita, joten löydätte varmasti ratkaisun, joka sopii juuri teidän työpaikallenne. Voitte valita useista eri kokoisista ja värisistä vaihtoehdoista säilytyskalusteet, jotka sopivat juuri teidän työpaikkanne sisustukseen. Ovellisten kaappien avulla on helppoa pitää piilossa sellaiset tavarat, joiden esilläpitäminen tekisi toimistosta sotkuisen tai hallitsemattoman näköisen.

Toimiston säilytyskalusteet: rulo-kaapit,laatikostot, liukuovikaapit ja paljon muuta 

Millaisia toimiston säilytyskalusteita sitten etsittekään, löydätte ratkaisun Eliteltä. Valikoimissamme on yli 40 erilaista säilytyskalustetta, kaikki viidessä eri värissä: musta, valkoinen, pyökki, koivu ja harmaa. Säilytyskalusteistamme löydätte yli 150 erilaista toimistokaappia, vakiona!

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Kassalle