Säilytys 

 • Kaapit rulo-ovella
  Kaapit rulo-ovella

  Rulokaapit pitävät yllä siistin yleisilmeen

  Tarvitsetteko kenties mahdollisuuden säilyttää salassa pidettäviä asiakirjoja tai asiakastietoja? Tällöin toimistokaappi lukittavalla rulo-ovella on sopiva ratkaisu juuri teille. Rulokaapit ovat korkealaatuisia, klassisia ja ajattomia kalusteita, ne sopivat loistavasti sekä työpaikalle että kotitoimistoon. Rulokaappi on käytännöllinen ratkaisu silloin, kun tarvitaan runsaasti lukollista säilytystilaa.

  Rulokaappi on tilatehokas ratkaisu, sillä rulo-ovet avautuvat rullautuen kaapin sisälle. Rulo-ovikaappi on erinomainen vaihtoehto tilaan, johon ei voida sijoittaa tavallista ulospäin avautuvilla ovilla varustettua kaappia. Rulo-ovelliset kaapit voidaan sijoittaa myös vierekkäin esimerkiksi koko käytävän varrelle, jotta ahdaskin tila saadaan hyötykäytettyä tehokkaasti.

  Kaapit on viimeistelty kauttaaltaan niin, että niiden yleisilme on siisti niin takaa kuin sivuiltakin, jolloin ne toimivat myös tyylikkäinä tilanjakajina. Voitte valita useista eri koko- ja värivaihtoehdoista toimivat säilytyskalusteet, jotka sopivat juuri teidän työpaikkanne sisustukseen.

 • Avohyllyt ja -kaapit
  Avohyllyt ja -kaapit

  Avohyllyt ja avokaapit ovat edullinen ratkaisu toimiston säilytykseen

  Tarjoamme useita eri kokoja ja värejä, joten teidän on helppoa löytää juuri teille sopiva avohylly toimistoonne. Avoimet kaapit sopivat erityisen hyvin säilytettäessä tarvikkeita tai vaikkapa mappeja, joiden tulee olla helposti käsillä. Avohyllykkö on myös oiva valinta kirjahylly -käyttöön.

  Jos tarvitset lukittavia kaappeja, tutustu myös valikoimiimme: kaapit rulo-ovella ja kaapit ovilla.

 • Paloturvakaapit
  Paloturvakaapit

  Paloturvakaapit

  Jokaiseista toimistosta löytyy asiakirjoja, jotka olisi hyvä säilöä paloturvallisesti. Paloturvakaappi onkin juuri se arkistokaappi, joka suojaa ne toimistonne tärkeimmät asiakirjat. Hanki meiltä paloturvakaappi toimistoon!

 • Laptop- & iPad-säilytys
  Laptop- & iPad-säilytys

  Tietokonekaapit ja Ipad-kaapit

  Tietokonekaappi on erinomainen koulutuslaitoksiin, tai yrityksille joilla Ipadit tai tietokoneet ovat säännöllisessä käytössä, esim. asiakaskohtaamistarkoituksissa. Ipad- ja tietokonekaapit pitävät huolen siitä, että työvälineet pysyvät organisoidusti tallessa sekä latauksessa, silloin kun ne ei ole käyttössä.

 • Apteekkarinkaapit
  Apteekkarinkaapit

  Ulosvedettävä apteekkarinkaappi toimistoon

  Apteekkarinkaappi on kätevä säilytyskaluste toimistossa. Apteekkarinkaapin mekanismi toimii niin, että kaapin sisällä on ulosvedettävä hylly, ja kaapin hyllyt liukuvat ulos oven mukana. Sivukaapin hyllylle on helppo järjestellä kansiot, mapit, asiakirjat ja muut säilytettävät tavarat siististi ja kätevästi. Apteekkarinkaappi on myös arkistointiin soveltuva arkistokaappi. Ulosvedettävän kaapin avulla, kaikki tärkeät tavarat ovat helposti käden ulottuvilla kuitenkin niin, että tavarat voi nopeasti piilottaa ja näin säilyttää esteettinen ilme toimistolla.

  Ulosvedettävä kaappi tilanjakajana

  Monipuolinen apteekkarinkaappi toimii täydellisenä tilanjakajana kahden työpisteen välillä. Kaksipuolinen hylly on helppo jakaa kahden työpisteen käyttäjän kesken. Sivukaappi tilanjakajana tuo paitsi säilytystilaa, myös näkösuojaa ja äänenvaimennusta työympäristöön.

  Kapea ja korkea apteekkarinkaappi kätkee sisälleen paljon tavaraa, erottelee työpisteet toisistaan ja antaa lisää laskutilaa. Tilava, mutta kompakti vetokaappi toimistoon, jonka voi sijoittaa esimerkiksi sähköpöydän päätyyn.

  Laajasta valikoimastamme löydät niin matalat kuin korkeat apteekkarinhyllyt. Voit valita useasta eri mallista ja värivaihtoehdosta juuri omaan toimistoosi sopivan sivukaapin. Valikoimamme toimistokaapit ovat aina pohjoismaista laatua, jonka kestävyyden takaamme vähintään kahdeksi vuodeksi eteenpäin.

 • Laatikostot
  Laatikostot

  Laadukas laatikosto pöydän alle

  Yleinen ja suosittu toimiston säilytysratkaisu on vetolaatikosto työpöydän alla. Se on yksilöllinen säilytyskaluste, joka on käytännöllinen kokonsa ja ominaisuuksiensa puolesta. Laatikosto on helppo sijoittaa työpöydän alle, jolloin se ei vie ylimääräistä lattiatilaa.

  Valikoimamme laatikostot ovat ajattomia ja elegantteja kalusteita. Rakenteen, värivaihtoehtojen ja materiaalien ansiosta laatikostot ovat helposti yhdisteltävissä eri työympäristöihin vaivatta.

  Säilytyslaatikosto on pieni kooltaan mutta suuri apu toimistossa työskennellessä – laatikosto piilottaa huomaamattomasti paperit, puhelimet ja muut pikkutavarat. Lisäksi se on keskuslukituksensa ansiosta myös tarvittaessa täysin henkilökohtainen ja turvallinen.

  Toimiston modernit säilytysratkaisut

  Pieni laatikosto työpöydän alle tai kirjoituspöydän viereen ylimääräisenä työtasona on edullinen, huomaamaton ja käytännöllinen säilytysratkaisu toimistolle. Toimistolaatikosto pyörillä on klassikko, joka helpottaa monen toimistotyöläisen arkea, pyöriensä ansiosta se on myös helposti liikuteltavissa ja sen voi esimerkiksi vetää pöydän alta esiin, jotta se tuo lisää laskutilaa.

  Toimiston tai muun julkisen tilan säilytysratkaisuja voi täydentää käytännöllisillä liukuovikaapeilla, jonka ovien taakse saa paljon tavaraa piiloon. Liukuovet ovat siitä käytännöllisiä, ettei ovien avautumista tarvitse huomioida tilan suunnittelussa, joten ne sopivat ahtaaseenkin tilaan. Myös suosiotaan kasvattava toimiston säilytysratkaisu on niin kutsuttu apteekkarinkaappi eli sivukaappi. Tämä kätevä kaappiratkaisu avautuu sivusta päin liukumekanismilla. Sivusta avattavat kaapit ovat suosittuja arkisointi- ja mappikaappeja, ja säilytystilansa lisäksi ne toimivat tilanjakajina työpisteiden välissä.

  Valikoimamme säilytyskalusteet toimistoille ovat aina pohjoismaista laatua, jonka kestävyyden takaamme vähintään kahdeksi vuodeksi eteenpäin.

 • Liukuovikaapit
  Liukuovikaapit

  Liukuovikaappi pitää toimiston siistinä

  Siisti työympäristö inspiroi ja parantaa työtehokkuutta. Epäjärjestys aiheutuu yleensä siitä, että sopivia säilytyskalusteita on liian vähän. Toimistoissa on tarve säilyttää erilaisia asiakirjoja, papereita, mappeja, toimistotarvikkeita ja muita yleishyödyllisiä esineitä. Toimivassa toimistossa on otettu huomioon säilytystilan tarve ja sen yhteensopivuus sisustuksen kanssa. Käytännölliset liukuovikaapit, laatikostot ja muut kaapit ovat toimiston peruskalustusta.

  Liukuovikaappi on kätevä niin toimistolla kuin kotonakin. Se soveltuu ahtaisiinkin paikkoihin, kuten käytävien varrelle, sillä liukuovimekanismin takia ovet avautuvat kaapin suuntaisesti, eikä näin ollen tarvitse varata tilaa ovien avautumista varten. Liukuovikaapisto on säilytyksen tilaihme, sillä se kätkee huomaamattomasti ja tyylikkäästi suurenkin määrän tavaraa.

  Liukuovikaapit ovat käytännöllinen säilytysratkaisu

  Liukuovikaapit on valmistettu harjatusta alumiinista, joka kestää käyttöä ja laminoidut pinnat on helppo pitää puhtaana. Kaapit ovat laadukkaita, ajattomia ja pitkäikäisiä. Liukuovikaappien ovet ovat lukollisia, joten niissä voi säilyttää myös henkilökohtaisia tavaroita tai arkaluonteista sisältöä. Lukollinen liukuovikaappi tuo turvaa ja parantaa yksityisyyden tunnetta myös toimistolla.

  Valikoimastamme löydät erilaiset säilytysratkaisut, jotka sopivat yhteen toistensa kanssa materiaalin ja muotoilun suhteen. Säilytyskalusteemme ovat myös muokattavissa niin, että erivärisiä runkoja ja osia saa kätevästi yhdisteltyä jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi. Kaikki säilytyskalusteemme ovat elegantteja niin etu- kuin takapuoleltakin, joten niitä voi käyttää myös tilanjakajina.

 • Erikoissäilytys
  Erikoissäilytys

  Erikoissäilytyskalusteet toimivat muun muassa esitehyllyinä tai hyllyinä aikakauslehdille

  Kenties säilytystornit tai liukuovikaapit eivät ole omiaan juuri teidän työpaikallenne? tarvitsette ehkä käytännöllistä säilytystilaa lehdille ja esitteille? Tällöin erikoissäilytyskalusteemme vastaavat tarpeeseenne: Esitehylly sopii loistavasti odotushuoneeseen, henkilöstön tiloihin tai tapahtumiin, joissa haluatte asettaa tarjolle tuotekuvastoja tai muuta infoa.

 • Ovelliset kaapit
  Ovelliset kaapit

  Lukittavat ovelliset kaapit sopivat moneen säilytykseen 

  Ei ole helppoa päättää, miten säilyttää kaikkia toimistossa tarvittavia asioita: Kansioille, asiakirjoille ja toimistotarvikkeille tulee olla oma käytännöllinen paikkansa hyvän järjestyksen ylläpitämiseksi ja viihtyisyyden luomiseksi. Meiltä löydätte laajan valikoiman säilytyskalusteita, joten löydätte varmasti ratkaisun, joka sopii juuri teidän työpaikallenne. Voitte valita useista eri kokoisista ja värisistä vaihtoehdoista säilytyskalusteet, jotka sopivat juuri teidän työpaikkanne sisustukseen. Ovellisten kaappien avulla on helppoa pitää piilossa sellaiset tavarat, joiden esilläpitäminen tekisi toimistosta sotkuisen tai hallitsemattoman näköisen.

 • Postituskaapit
  Postituskaapit
 • Vaatekaapit ja lokerikot
  Vaatekaapit ja lokerikot

  Vaatekaapit ja -lokerikot

  Monilla työpaikoilla on tarvetta vaatekaapeille. Vaatekaapit mahdollistavat sen, että yleiset tilat pysyvät siistinä ja työntekijöiden henkilökohtaiset tavarat turvassa. Eliten valikoimasta löydät varmasti hyvän vaatekaapin toimistoon, tutustu valikoimaamme!

 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 661 € 944 Toimitusaika 4-5 viikkoa (Kysy varastokappaleita)
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistttavaa laminaattia. Voit myös yhdistellä värejä!- 3 hyllytasoa- Lukittavat liukuovet.KokoKorkeus: 1325 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 279 € 398 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Laatikosto, neljällä laatikolla. Laatikostossa kynälokero ja keskuslukitus. Toimitus koottuna, pl. pyörät ja vetimet.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 279 € 398 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Laatikosto, neljällä laatikolla. Laatikostossa kynälokero ja keskuslukitus. Toimitus koottuna, pl. pyörät ja vetimet.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 318 € 448 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 2 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 925 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 318 € 448 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 2 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 925 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 318 € 448 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 2 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 925 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 318 € 448 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 2 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 925 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 318 € 448 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 2 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 925 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 318 € 448 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 2 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 925 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 308 € 440 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 3 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1325 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 308 € 440 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 3 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1325 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 308 € 440 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 3 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1325 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 308 € 440 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 3 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1325 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 308 € 440 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 3 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1325 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 308 € 440 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös laskutasona tai tilanjakajana! - 3 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1325 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 487 € 696 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös tilanjakajana! - 4 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 487 € 696 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös tilanjakajana! - 4 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 487 € 696 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös tilanjakajana! - 4 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 487 € 696 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös tilanjakajana! - 4 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 487 € 696 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös tilanjakajana! - 4 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 487 € 696 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voi käyttää myös tilanjakajana! - 4 hyllykorkeutta.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 269 € 384 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x925x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 269 € 384 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x925x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 269 € 384 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x925x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 269 € 384 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x925x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 269 € 384 Toimitusaika 5-6 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x925x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 269 € 384 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x925x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 442 € 632 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 442 € 632 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 442 € 632 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 442 € 632 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 442 € 632 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 442 € 632 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 493 € 704 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Voit myös yhdistellä värejä!- 4 hyllytasoa- Lukittavat ovet.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 493 € 704 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Voit myös yhdistellä värejä!- 4 hyllytasoa- Lukittavat ovet.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 493 € 704 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Voit myös yhdistellä värejä!- 4 hyllytasoa- Lukittavat ovet.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 493 € 704 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Voit myös yhdistellä värejä!- 4 hyllytasoa- Lukittavat ovet.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 493 € 704 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1725x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 493 € 704 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1725x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 577 € 824 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 577 € 824 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 577 € 824 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 577 € 824 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 577 € 824 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 577 € 824 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1325x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 437 € 624 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1725x415
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 437 € 624 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1725x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 437 € 624 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1725x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 437 € 624 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1725x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 437 € 624 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1725x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 437 € 624 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  LxKxS: 800x1725x415. Toimitus runko koottuna.
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 641 € 916 Toimitusaika 4-5 viikkoa (kysy varastokappaleita)
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistttavaa laminaattia. Voit myös yhdistellä värejä!- 4 hyllytasoa- Alaosassa lukittavat liukuovet.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 610 € 871 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistttavaa laminaattia. Voit myös yhdistellä värejä!- taittuvat esitetasot- Lukittavat liukuovet.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 577 € 824 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voit myös yhdistellä värejä!- 3 laatikkoa ja avohylly- Alaosassa lukittava rulo-ovi.KokoKorkeus: 925 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 554 € 792 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voit myös yhdistellä värejä!- 3 hyllykorkeutta- Alaosassa lukittava rulo-ovi.KokoKorkeus: 1325 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 599 € 856 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voit myös yhdistellä värejä!- 4 hyllykorkeutta- Alaosassa lukittava rulo-ovi.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm Syvyys: 415 mm
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 896 € 1,280 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Saatavilla myös ilman sokkelia, kysy asiakaspalvelusta. Voit myös yhdistellä värejä!- 3 hyllykorkeutta- Alaosassa lukittava rulo-ovi sekä laatikosto.KokoKorkeus: 1725 mm Leveys: 800 mm...
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 420 € 592 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Säilytyskaluste, jota voidaan käyttää myös tilanjakajana esim. kirjoituspöytien välissä. Apteekkarinkaappi voidaan lukita ja siinä on 2 hyllyä. Toimitetaan koottuna. LxKxS: 395x960x800
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 420 € 592 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Säilytyskaluste, jota voidaan käyttää myös tilanjakajana esim. kirjoituspöytien välissä. Apteekkarinkaappi voidaan lukita ja siinä on 2 hyllyä. Toimitetaan koottuna. LxKxS: 395x960x800
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 414 € 592 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Säilytyskaluste, jota voidaan käyttää myös tilanjakajana esim. kirjoituspöytien välissä. Apteekkarinkaappi voidaan lukita ja siinä on 2 hyllyä. Toimitetaan koottuna. LxKxS: 395x960x800
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 414 € 592 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Säilytyskaluste, jota voidaan käyttää myös tilanjakajana esim. kirjoituspöytien välissä. Apteekkarinkaappi voidaan lukita ja siinä on 2 hyllyä. Toimitetaan koottuna. LxKxS: 395x960x800
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 414 € 592 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Säilytyskaluste, jota voidaan käyttää myös tilanjakajana esim. kirjoituspöytien välissä. Apteekkarinkaappi voidaan lukita ja siinä on 2 hyllyä. Toimitetaan koottuna. LxKxS: 395x960x800
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 745 € 1,064 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Alennettu hinta
  Säilytyskaluste, jota voidaan käyttää myös tilanjakajana esim. kirjoituspöytien välissä. Apteekkarinkaappi voidaan lukita molemmin puolin ja siinä on 2 hyllyä molemmille puolille. Toimitetaan koottuna. LxKxS: 400x1230x800
 • Rajoitettu erikoistarjous
  € 745 € 1,064 Toimitusaika 4-5 viikkoa
  Alennettu hinta
  Säilytyskaluste, jota voidaan käyttää myös tilanjakajana esim. kirjoituspöytien välissä. Apteekkarinkaappi voidaan lukita molemmin puolin ja siinä on 2 hyllyä kummallekin puolen. Toimitetaan koottuna. LxKxS: 400x1230x800

Toimiston säilytyskalusteet

Hyvä työympäristö vaatii myös oikeanlaiset säilytysratkaisut ollakseen toimiva. Toimiston suosituimmat säilytyskalusteet ovat yleensä lukollinen laatikosto, lukollinen kaappi, arkistointikaappi tai kätevä sivukaappi. Erilaiset toimistokaapit ja vetolaatikostot auttavat pitämään toimiston tarpeelliset tavarat aina järjestyksessä.

Valikoimastamme löydät edulliset säilytyskalusteet, jotka sopivat toimiston sisustukseen. Valikoimaamme kuuluu muun muassa useat eri värivaihtoehdot: valkoinen, musta, vaalean harmaa ja tumman harmaa sekä puunsävyt koivu ja tammi. Säilytyskalusteita on saatavissa useassa eri leveydessä ja korkeudessa.

Säilytysratkaisut eri tarpeisiin:

 • Perinteiset pöydän alle sijoitettavat laatikostot ovat monen toimiston vakiokalusteita. Ne on helppo sijoittaa pöydän alle, jolloin ne eivät vie tilaa. Useat mallit on mahdollista myös lukita, jolloin niissä voi säilyttää henkilökohtaisia tai arkaluontoisiakin tavaroita.

 • Liukuovikaapit ovat käteviä ahtaammissa paikoissa, sillä toisin kuin perinteisten kaappien kanssa, ovien avautuminen ei vaadi erillistä tilaa.

 • Erilaiset avohyllyt ja -kaapit ovat käteviä myös toimistossa, niihin saa helposti sijoitettua esineitä, joita halutaan pitää näkyvillä tai helposti saatavilla. Julkisiin tiloihin tai asiakastiloihin taas sopii erinomaisesti esitehyllyt.

 • Rulo-ovikaapit ovat kätevä yhdistelmä avohyllyä sekä ovellista kaappia, rulo-ovi auttaa pitämään piilossa osan tavaroista.

 • Tilanjakajaksikin soveltuva apteekkarinkaappi on suosittu säilytyskaluste toimistossa. Se kätkee kätevästi suuren määrän tavaraa liukumekanisminsa avulla.

 • Oppimis- tai toimistoympäristöön, jossa ei välttämättä ole määritelty kiinteitä paikkoja opiskelijoille tai työntekijöille, kannattaa hankkia tietokone- tai laptop-kaappi, jonne saa varastoitua läppärit päivän päätteeksi.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle