Valaistus 

 • Työpistevalaisimet
  Työpistevalaisimet

  Edullinen työpöytävalaisin toimistoon tai kotiin

  Työpisteen valaistuksella on merkitystä, sillä se vaikuttaa hyvinvointiimme ja työn tehokkuuteen. Hyvä työpöytävalaisin varmistaa, että silmät eivät rasitu ja siten on helpompi keskittyä työtehtäviin. Tyylikäs työpistevalaisin on myös osa sisustusta niin kotona kuin toimistollakin. Valikoimastamme löydät modernit sulavalinjaiset työpisteen valaisimet.

  Monissa nykyajan valaisimissa on useita säätömahdollisuuksia, käytännöllinen valaisin voidaan asettaa oikealle korkeudelle ja etäisyydelle aina tarpeen mukaan. Lisäksi erilaisiin työtehtäviin ja vuorakaudenaikojen vaihteluihin sopii erinomaisesti himmennettävä led työpistevalaisin.

 • Pöytävalaisimet
  Pöytävalaisimet

  Pöytävalaisin on käytännöllinen sisustuselementti

  Pöytälampuilla voit luoda tunnelmaa niin kotona kuin toimistollakin. Pöytävalaisimet eroavat säädeltävistä työpistevalaisimista sisustuksellisuudellaan. Ne ovat usein malliltaan kiinteitä tai niissä on vähän säätömahdollisuuksia, ne ovat näyttävä elementti esimerkiksi yrityksen sisääntuloaulassa, jossa ne luovat hienostuneen ensivaikutelman.

  Pöytävalaisin sopii moneen eri käyttötarkoitukseen – se on erinomainen työskentelyvalo, tyylikäs yleisvalo tai näppärä lukuvalo. Pöytälamppu luo tunnelmallista valoa ja se on kokonsa puolesta helposti siirreltävissä tarpeen vaatiessa. Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät pöytävalaisimet eri tyyleissä ja väreissä, ja ne sopivat erilaisten toimistojen sisustukseen. Tällä hetkellä erilaiset messinkivalaisimet ja yksinkertaiset teollisuusmaiset pöytälamput ovat suosittuja.

 • Kattovalaisimet
  Kattovalaisimet

  Kattovalaisin valaisee pehmeästi koko tilan

  Kattovalaisin valaisee pehmeästi koko tilan ja vaikuttaa huoneen yleisilmeeseen merkittävästi. Kattolamppu on hyvä perusvalaisin, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti huoneen tunnelmaan. Iso kattovalaisin on edullinen tapa muuttaa koko tilan yleisilmettä.

  Kauniit kattovalaisimet ovat myös merkittävä osa huoneen sisutusta. Suureen tilaan sopii näyttävä kattokruununmallinen kattovalaisin, kun taas pieneen tilaan kannattaa valita pelkistetympi malli. Meillä on valtava valikoima malliltaan ja muotoilultaan erilaisia kattovalaisimia niin koteihin kuin liiketiloihinkin.

 • Lattiavalaisimet
  Lattiavalaisimet

  Lattiavalaisin luo tunnelmaa

  Lattiavalaisimet täydentävät huoneen valaistusta ja tuovat valon myös huoneen muihin pienempiin tiloihin tai syrjäisempiin nurkkiin. Jalkalamppu on myös kätevä sen puolesta, että se on helposti siirreltävissä sinne, missä lisävaloa tarvitaan. Himmennettävä led lattiavalaisin auttaa luomaan oikeanlaista tunnelmaa, sillä valon voimakkuutta on helppo säädellä.

  Lattiavalaisin on käytännöllisyytensä lisäksi myös osa huoneen sisustusta. Klassiset jalkalamput kankaisella varjostimella luovat kodikkaan ilmeen, kun taas moderniin sisustukseen sopii paremmin lattiavalaisimet lasisella tai metallisella kuvulla. Valikoimastamme löytyy useita muotoilultaan ja tyyliltään erilaisia lattiavalaisimia, ja niiden avulla täydennät ja parannat liiketilan antamaa ensivaikutelmaa tehokkaasti.

 • Seinävalaisimet
  Seinävalaisimet

  Seinävalaisimet valonlähteenä

  Seinävalaisimet ovat monipuolisia valonlähteitä. Niitä voi käyttää niin yleisvalaisimen tapaan heijastaen valon seinän tai kautta, mikä luo pehmeää valoa koko tilaan. Tai kohdevalaisimena, jolloin seinälamppu on kohdennettu korostamaan esimerkiksi taulua seinällä tai huonekasvia käytävän varrella. Seinävalaisimet toimivat tarvittaessa mös lukuvalona, sillä ne voidaan asentaa sängyn vierelle. On olemassa myös parisängyn yläpuolelle asennettava kahden lampun seinävalaisin, joka suuntaa valon kummallekin puolelle sänkyä.

  Seinälamppu sopii kapeaankin tilaan

  Seinävalaisin on erityisen käytännöllinen ahtaissa ja pienissä tiloisa, kuten porraskäytävissä tai pitkillä käytävillä. Ne eivät vie kallisarvoista lattiatilaa, mutta valaisevat tehokkaasti myös paikat, joihin esimekiksi luonnon valo ei pääse. Seinälamput ovat erinomainen tapa täydentää jo olemassa olevaa yleisvalaistusta. Monipuolisesta valikoimastamme löydät seinävalaisimet eri käyttötarkoituksiin.

 • Polttimot
  Polttimot

  Tyylikäs valaistus kohentaa koko toimiston tyyliä. Klassinen hehkulamppu on nykyään usein korvattu led tai halogeenilampulla. Tästä kategoriasta löydätte laajan valikoiman hehkulamppuja, ledejä ja halogeeneja, jotka ovat yhteensopivia Lattia-, katto- ja seinävalaisimiemme kanssa.

 • € 89 Toimitusaika: 1-2 viikkoa
  Kokoontaittuva pöytävalaisin LED valolla. Kosketusnäppäimet himmentimelle ja värilämmölle. 0,7 A USB-portti matkapuhelimen lataamiseen.
 • € 109 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Asto Spot on kattovalaisin, jonka runko on harjattua alumiinia. Siinä on neljä lampunkantaa GU10 polttimoille. Sopii hyvin erilaisiin ympäristöihin, kuten toimistoihin. Voltit: 230V ~50HzMax teho: 75 W Polttimot ei sis. toimitukseen.

Toimistovalaistus ja sen suunnittelu

Hyvä valaistus toimistossa tai muussa julkisessa tilassa parantaa työtehoa ja yleistä tyytyväisyyttä. Kun tavoitteena on saavuttaa toimiva, kaikkia miellyttävä valaistuskokonaisuus, on tärkeää lähteä liikkeelle valaistuksen suunnittelusta. Suunnitteluvaiheessa on hyvä huomioida tilan käyttötarkoitus, tilan koko, materiaalit ja luonne. Kannattaa myös tarkistaa, voiko luonnonvaloa hyödyntää, ja miten vuodenaikojen aiheuttamat vaihtelut vaikuttavat tilan valoisuuteen.

Valaistuskokonaisuuden rakentaminen

Valaistuskokonaisuus rakentuu yleisvalon ympärille erilaisten kohde- ja taustavalojen täydentäessä valaistusta. Yleisvalaistus kannattaa laittaa ensimmäisenä kuntoon tehokkaiden katto- ja seinävalaisinten avulla. Hyvä perusvalo valaisee koko tilan tasaisesti, joten valo on yleensä epäsuoraa heijastuen katon tai seinän kautta muuhun tilaan.

Toimiston valaituksessa työpisteen valaisimet ovat hyvä apuväline, joka tarjoaa paitsi lisävaloa tietokoneen äärellä työskentelevälle myös mahdollistaa valaistuksen mukauttamisen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Pöytälamput ja lattiavalaisimet puolestaan ovat tehokkaita, mutta helposti siirreltäviä valonlähteitä, joita voi hyödyntää erittäin monipuolisesti missä tahansa tilassa. Niiden avulla voidaan tuoda valoa pimeään nurkkahuoneeseen tai luoda pehmentävää tunnelmaa esimerkiksi tauko- tai aulatilaan.

Työpistevalaisin

Työpisteen valaisimet antavat työntekijälle mahdollisuuden vaikuttaa oman työpisteensä valaistukseen. Työpöytävalaisin on loistava keino parantaa työtehokkuutta ja -mukavuutta. Tyylikäs työpöytävalaisin parantaa työergonomiaa tarjoamalla lisävalaistusta tarpeen vaatiessa tehokkaan polttimonsa ansiosta. Useimmat työpöytälamput on taivutettavissa varren rakenteen ansiosta, jolloin valon saa helposti tuotua lähemmäs tai vietyä kauemmas.

Pöytävalaisin

Design pöytävalaisin on esteettinen, elegantti ja sisustuksellinen elementti kun verrattaan käytännölliseen ja tehokkaiseen työpöytälamppuun. Pöytävalaisimet tuovat persoonallisuutta ja tyylikkyyttä mihin tahansa tilaan ja niiden monikäyttöisyyden johdosta, ne sopivat lähes mihin tahansa tilaan.

Kattovalaisin

Useimmiten yleisvalaistus syntyy hyvän kattovalaistuksen avulla. Kattolamput ovat parhaimmillaan niin näyttävä sisustuksellinen elementti kuin käytännöllinen koko huoneen valaisija. Suuri roikkuva kattovalaisin tarjoaa pehmeää valoa laajalle alueelle ja toimii samalla katseenvangitsijana.

Lattiavalaisin

Tyylikäs lattiavalaisimet on sekä sisustuselementti että kätevä yleisvalo työ- ja kouluympäristöissä. Himmennettävä lattiavalaisin on erinomainen vaihtoehto, kun halutaan maksimoida tilan monikäyttöisyys, jolloin tunnelman vaihtaminen on helppoa valon tehokkuutta säätelemällä. Lattialamppu valaisee tehokkaasti myös huoneen nurkkatilat tai muut pienet erilliset tilat, joihin yleisvalo ei yksin riitä.

Seinävalaisin

Seinään kiinnitettävä valaisin on käytännöllinen ja tilaa säästävä, sillä se ei vie lainkaan pöytä- tai lattiatilaa. Tämän ominaisuuden johdosta ne ovat täydellisiä pieniin, ahtaisiin tiloihin, kuten esimerkiksi käytävien varrelle. Seinävalaisimet ovat sisustuksellinen elementti ja sopivat loistavasti myös kohdevalaistukseen, jos halutaan korostaa esimerkiksi seinälle asennettua taulua.

Polttimot

Valikoimastamme löydät valaisimiin yhteensopivat polttimot ja energiansäästölamput. LED -valot ovat suuressa suosiossa niiden energiatehokkuuden ja pitkäkestoisuuden johdosta, tämän johdosta valikoimassamme on useita LED -polttimoita. Polttimon valinnassa on hyvä huomioida lampun värisävy. Mitä pienempi Kelvinin arvo (K), sitä lämpimämpi valkoinen värisävy on.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle