Valaistus 

 • Työpistevalaisimet
  Työpistevalaisimet

  Työpisteen valaiseminen on erittäin tärkeää, Jopa niin tärkeää, että aiheesta on olemassa suosituksia. Tyylikäs työpistevalaisin auttaa myös muuttamaan työpisteen tyyliä halutun laiseksi. Kaupastamme löydät valtavan valikoiman erilaisia työpistevalaisimia: Voitte valita nykyaikaisten työpistevalaisimien, joilla on hieman kulmikkaammat ja neliömäisemmät muodot ja klassikoiden, joilla on pyöreämmät ja runsaammat linjat, välillä.

 • Pöytävalaisimet
  Pöytävalaisimet

  Erona työpistevalaisimeen on näillä pöytävalaisimilla hieman erilainen, esteettinenkin merkitys sisustuksessa. Tyylikäs pöytävalaisin sopii esimerkiksi yrityksen vastaanottoon tai sisääntuloaulaan, ja tekee annetusta ensivaikutelmasta hienon. Juuri nyt erilaiset messinkivalaisimet ja paljaat hehkulamput ovat erityisen suosittuja. Takaamme, että valikoimastamme löytyy pöytävalaisin, joka sopii toimistoonne tai työpaikallenne.

 • Kattovalaisimet
  Kattovalaisimet

  Kaupassamme on suuri valikoima kattovalaisimia moniin erilaisiin tiloihin. Meillä on valtava valikoima malliltaan ja muotoilultaan erilaisia valaisimia niin koteihin kuin liiketiloihinkin. Voitte valita kattovalaisimen, joka sopii parhaiten yhteen jo olemassa olevan sisustuksen kanssa, meiltä löydätte varmasti sopivan valaisimen juuri teille. Uusi kattovalaisin on edullinen tapa muuttaa koko tilan yleisilmettä.

 • Lattiavalaisimet
  Lattiavalaisimet

  Hyvin suunnitellussa tilassa on otettu huomioon myös kohdevalaistus, mikä tarkoittaa, että sieltä löytyy myös pienempiä, tilaan jaettuja, valonlähteitä. Eliten kaupasta löytyy useita muotoilultaan ja tyyliltään erilaisia lattiavalaisimia, ja ne täydentävät ja parantavat liiketilan antamaa ensivaikutelmaa. Mikä lattiavalaisimistamme sopisi teille?  

 • Seinävalaisimet
  Seinävalaisimet

  Seinävalaisimet ovat käytännöllisiä, sillä niiden asentaminen ei vie lainkaan lattia-alaa, mutta ne tuovat kuitenkin tarvittavaa valaistusta. Seinävalaisin on täydellinen ratkaisu, kun halutaan valaista taulu, tai jokin muu erityinen sisustuksen yksityiskohta. Laajasta valikoimastamme löydätte varmasti ratkaisun juuri teidän liiketilaanne tai toimistoonne. Takaamme, että löydätte jotain sopivaa!

 • Polttimot
  Polttimot

  Tyylikäs valaistus kohentaa koko toimiston tyyliä. Klassinen hehkulamppu on nykyään usein korvattu led tai halogeenilampulla. Tästä kategoriasta löydätte laajan valikoiman hehkulamppuja, ledejä ja halogeeneja, jotka ovat yhteensopivia Lattia-, katto- ja seinävalaisimiemme kanssa.

 • € 89 Toimitusaika: 1-2 viikkoa
  Kokoontaittuva pöytävalaisin LED valolla. Kosketusnäppäimet himmentimelle ja värilämmölle. 0,7 A USB-portti matkapuhelimen lataamiseen.
 • € 109 Toimitusaika 1-2 viikkoa
  Asto Spot on kattovalaisin, jonka runko on harjattua alumiinia. Siinä on neljä lampunkantaa GU10 polttimoille. Sopii hyvin erilaisiin ympäristöihin, kuten toimistoihin. Voltit: 230V ~50HzMax teho: 75 W Polttimot ei sis. toimitukseen.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle