Johtojen hallinta 

Työpöydän johtojen hallinta

Sopivilla johtojen hallintatuotteilla pidät pöydän pinnan puhtaana, kun kaikki kaapelit asetetaan johtokouruun, ja pöydistä toisiin kulkevat jatkojohdot voidaan kiristää sopivaan mittaan. Pöydän alla oleva kaapelikori kokoaa häiritsevät ja pölyä keräävät johdot ja antaa työpaikalle siistin ja huolitellun kokonaisilmeen!

Johtojen hallinta parantaa työympäristöä

Kaapelien hallintatuotteilla toimistossa on useita etuja, mukaan lukien:

  • Nykyään työpaikoilla yleinen valtava määrä erilaisia johtoja antaa jatkuvan sotkuisen vaikutelman, joka voi vaikuttaa työntekijöiden keskittymiseen ja hyvinvointiin. Keräämällä kaikki johdot ja kytkentärasiat johtokouruun työtaso pysyy vapaana ja henkilökunta voi työskennellä keskittyneemmin.
  • Kun johdot lojuvatt lattialla, ne keräävät pölyä ja samalla hankaloittavat siivousta, mikä vaikuttaa huoneen ilmanlaatuun. Älykäs johtokori pöydän alla auttaa välttämään tämän!
  • Jos sinulla on työpöytä, jota voidaan korkeussäätää, johdot seuraavat mukana riippumatta siitä, kuinka korkealle nostat pöydän. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että johdot olisivat liian lyhyitä tai juuttuisivat johonkin pöytää säädettäessä.

DPJ tarjoaa laajan valikoiman tuotteita toimiston kaapelien hallintaan, jotka auttavat sinua luomaan siistin ilmeen toimistoon. Yhdistä johtojenhallintatuotteet älykkäisiin toimistotarvikkeisiin ja kirjoituspöydän säilytysratkaisuihin luodaksesi harkitun ammattimaisen vaikutelman.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle