Äänieristelevy pelastaa melulta!

Äänieristelevy pelastaa melulta!

Tuoreen tutkimuksen mukaan 68% suomalaisista kokee melua työpaikalla. Melu onkin tänä päivänä yleisin ammattitaudin aiheuttaja, joka helposti johtaa stressiin ja pahimmassa tapauksissa eriasteisiin äänivaurioihin ja kuulon heikentymiseen.

 

Mitä melu on?

Melulla tarkoitetaan ei-toivottua ääntä. Työpaikan melu voi syntyä puhelimista, ilmastoinnista, läheiseltä rakennustyömaalta tai ikkunan toisella puolella pauhaavasta liikenteestä. Tilastojen mukaan ikävin melu työpaikalla tulee kuitenkin kollegoiden suusta puhelinkeskustelujen tai puheensorinan muodossa.


Miten parantaa äänieristystä itse työpaikalla tai kotona?

Äänenvaimennuslevy auttaa moneen tarpeeseen, oli kyseessä sitten kodin akustiikan hienosäätö miellyttävämmäksi tai haitallisen melun torjunta työpaikalla. Me listasimme yleisimmät akustiset haasteet ja kerromme, kuinka ratkaiset ne!

 

1. Puuttuuko avokonttorista oman työhuoneen rauha?

Sermi pöydälle tai lattialle pöytien väliin rajaa tilaa pienemmäksi ja vaimentaa pehmeällä pinnallaan ääniaaltojen kimpoamista suuressa tilassa. Pöytäsermi antaa yksityisyyttä muttei poista modernin ja avaran toimiston tunnelmaa.

 

2. Korkeat katot, jotka kaikuvat?

Korkeita tiloja kiusaa usein heijastuva kaiku, joka leviää hallitsemattomasti ympäri tilaa. Kaunis ja toimiva ratkaisu tähän on asentaa akustiikkalevy kattoon. Katosta riippuva äänieristelevy on samalla sisustuslevy, joka halutessasi pysäyttää kaiun lisäksi myös katseet.

 

3. Ohuet seinät, joista vuotaa naapurin äänet?

Seinän eristys jälkikäteen kuulostaa vaativalta ja kalliilta, muttei välttämättä ole kumpaakaan. Äänieristyslevy seinään on sekä tehokas että tyylikäs keino jättää naapurin äänet omalle puolelle yhteistä seinää.  

 

Hyvä akustiikka ja raikas ilma

Pöytäsermi ilmanpuhdistimella edistää terveyttä ja tehokkuutta entisestään työpaikalla! Ilmanpuhdistin on hiljainen eikä luo ikävää vetoa.

Katsasta koko valikoimamme ja inspiroidu!

Julkaisija 2018-11-07 994

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Kassalle