Kahvila- ja ravintolatilojen sisustaminen

Kahvila- ja ravintolatilojen sisustaminen

Ravintolatilaa sisustaessa on kaksi asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon: elämys ja toiminnallisuus. Tila, joka toivottaa tervetulleeksi mutta on samaan aikaan mukava, turvallinen ja käytännöllinen.

Meidän vinkkiemme sekä laajan valikoimamme hienoja ja edullisia ravintolakalusteita luot modernin ravintolasisustuksen, joka on muutakin kuin vain pöytiä ja tuoleja.

 

Kuinka sisustaa ravintola tai kahvila?

  1.        Anna huoneen päättää.

On tärkeä muistaa, että tila muodostaa ehdot sisustamiseksi. Arvioi tilan hyviä ja huonoja puolia sekä sen mahdollisuuksia kun suunnittelet tilan sisustamista.

  1.        Maksimoi istumapaikat samalla tasapainottaen

Ravintolatilan sisustamisessa on tietysti tärkeää, että tilaan mahtuu asiakkaita. Maksimoi pinta-ala istumapaikoille mutta älä tee tilasta liian ahdasta. Ravintolasi ei ole koulun ruokala. Kokeile akustisia tilanjakajia ja tee tilasta viihtyisämpi!

  1.        Hanki kestäviä kalusteita

Parhaimmassa tapauksessa pöytiesi ääressä istuu kymmeniä asiakkaita päivittäin. Ravintolakalusteiden tulee siis olla kestäviä, jotta et joudu hankkimaan uusia kalusteita muutaman kuukauden välein.

 

Ravintolan sisustaminen & inspiraatiota

Ravintolan sisustaminen voi olla haastavaa monestakin syystä – ravintolan tarkoitus ei ole ainostaan miellyttää makuaistia vaan sisustuksen tulee luoda miljöö, jossa asiakas viihtyy. Designin tulee olla käytännöllistä ja tilassa tulee pystyä liikkumaan vaivatta.

  1.        Sisäänkäynti

Älä aliarvioi ensivaikutelman tärkeyttä kun kyse on nälkäisistä ihmisistä. Sisäänkäynnin tulee välittää asiakkaalle tunne siitä, että tila on viihtyisä paikka ruokailla.

  1.        Ei ”huonoja pöytiä”

Ravintolatilassa ei saisi olla ollenkaan ”huonoja pöytiä” – silloin pöytiä on nimittäin liikaa. Ethän halua, että asiakkaan ruokailukokemus on huono vain siksi, että pöytä sijaitsee ahtaasti esimerkiksi sisäänkäynnin vieressä.

  1.        Kunnollinen valaistus

Valaistus on tärkeä viihtyisän tunnelman kannalta. Himmeä valaistus kynttilöiden kera luo miellyttävän ilmapiirin. Löydä juuri sinun ravintolaasi sopivat valaisimet täältä!

 

Kahvilan sisustaminen & inspiraatiota

Kahvila tulee sisustaa kaikkien aistien avulla. Pullien ja kahvin tuoksu luo viihtyisän tunnelman. Mieti myös miksi asiakas tulee kahvilaan juomaan kahvinsa, eikä tee sitä kotona.

  1.        Herkut esille

Valitse vitriini, johon saat herkullisimmat pullat ja kakut esille. Herkut ovat siis loistava sisustuselementti.

  1.        Käytä tarkoituksellisia kalusteita

Ketkä vierailevat kahvilassasi ja miksi? Mikäli haluat asiakkaiden viihtyvän pitkään, kannattaa hankkia mukavia nojatuoleja ja matalia kahvipöytiä.

  1.        Kunnollinen valaistus

Kahviloissa vieraillaan yleensä päiväsaikaan, jolloin pimeä tila ei ehkä ole se viihtyisin. Monet tulevat kahvilaan opiskelemaan tai työskentelmään – silloin erityisesti on tarve hyvälle valaistukselle.

Julkaisija 2019-10-21 168

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Kassalle