Elite-toimistokalusteet

Elite toimistokalusteet verkkokauppa on osa DPJ Finland Oy:tä.

Yhteystietomme:

Elite-toimistokalusteet.fi / DPJ Finland Oy

c/o Revico Grant Thornton Oy PL 18

00271 HELSINKI

Y-tunnus 1974180-2

info@elite-toimistokalusteet.fi.

Kuinka pitkiä toimitusajat ovat?

Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman nopeat toimitukset. Toimitamme monet tuotteet, kuten sähköpöydät ja osan toimistotuoleista suoraan omasta varastostamme, ja toimitusaika niille vaihtelee 2-7 arkipäivään riippuen siitä, mille paikkakunnalle toimitus tapahtuu. Jos tilauksella on valittuna sekä varastotuotteita että tilaustuotteita (pidempi toimitusaika) pyrimme pääsääntöisesti lähettämään paketit kokonaisuutena, eli toimitusaika määräytyy pisimmän toimitusajan mukaan. Voit kysyä lisää asiakaspalvelusta. Meillä on mahdollisuus käyttää myös pikarahtia pääkaupunkiseudulle, jolloin tuotteet voidaan toimittaa jopa 24 h sisällä tilauksesta. Käsittelemme tilaukset pääasiallisesti saman päivän aikana (8-16:00). Osa tuotteista valmistetaan tehtailla tilauksesta, ja toiset toimitetaan suoraan tavarantoimittajamme varastosta. Tarkan toimitusajan tilauksellenne saamme näissä saatuamme tehtaan tai tavarantoimittajan vahvistuksen.

Voitteko tarjota rahdin tai antaa siitä alennusta?

Pitääksemme kustannuksemme alhaalla ja voidaksemme tarjota teille edulliset hinnat, tilaamme suuren osan tuotteistamme suoreen tehtailta ja tavarantoimittajilta. Tämä tarkoittaa, että tuote lähetetään monessa tapauksessa suoraan teille. Tämän vuoksi emme voi tarjota tai antaa rahtihinnasta alennusta. Jos olet yksityishenkilö, siitä on tärkeä kertoa tilauksen lisätietokentässä, jolloin voimme välittää tiedon myös rahtiyhtiöön. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata, että kuljetusyhtiö soittaa teille ennen toimitusta. Tämän vuoksi on usein parempi tilata tuotteet yritysosoitteeseen, jossa ollaan paikalla jatkuvasti.

Soitatteko ennen toimitusta?

Emme soita - Tuotteet lähtevät varastostamme Ruotsista, tai joskus myös suoraan valmistajalta. Lähetämme sinulle sähköpostitse seurantatiedot, kun tuotteet lähtevät, Yrityksille seurantaan päivittyy arvioitu toimitusaika "päivää jäljellä toimitukseen". Yksityisjhenkilölle Postnnordilta tulee yleensä tekstiviesti tai joskus myös puhelu, ja pääset sopimaan toimitusajasta heidän kanssaan.

Onko tuotteilla vaihto- tai palautusoikeus?

Monet tuotteistamme valmistetaan asiakkaan omien toiveiden mukaisesti, jolloin näillä tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Tällaisia tuotteita ovat mm. matot, jotka tehdään valituilla mitoilla, toimistotuolit ja muut istuinkalusteet, joihin asiakas valitsee kankaan, kuten myös esimerkiksi akustiikkatuotteet. Voit aina kysyä myös erikseen asiakaspalvelusta, onko tilattavalla tuotteella vaihto ja palautusoikeus. Tilattaessa tuotteita yrityksen nimissä, on hyvä huomata, että vaihto- ja palautusoikeus määräytyvät kauppalain mukaisina. Tämän vuoksi yksityishenkilöiden saama 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ei koske yrityksiä. Yksityishenkilöllä on standardituotteisiin tavanomainen 14 pv. Vaihto- ja palautusoikeus.

Kuinka toimitus tapahtuu?

- Tuotteet toimitetaan yrityspaketteina annettuun toimitusosoitteeseen. Huomaattehan, että toimitus tapahtuu katutasoon, eli kuljettajat eivät voi esimerkiksi kantaa tuotteita kerroksiin. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti välillä 8-16, ja jollette voi olla paikalla vastaanottamassa tilausta, voidaan se toimittaa myös lähimpään jakeluterminaaliin.

- Verkkokaupassamme ilmoitettu rahtikustannus kattaa tuotteille yhden toimituksen. Toisinsanoen, Elite Toimistokalusteet ei ole vastuussa mahdollisista lisäkuluista mikäli tuotteita ei vastaanoteta ja palvelu toimitukselle tarvitsee tilata uudelleen kuljetusyhtiöltä.

Etsin tiettyä tuotetta, mutten löydä sitä kotisivultanne?

Meillä on edustus erittäin suureen valikoimaan tuotteita eri eurooppalaisilta tavarantoimittajilta, joista vain murto-osa on lisätty verkkokauppaamme. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy, suurella todennäköisyydellä voimme tarjota teille juuri etsimänne tuotteen.

Onko teillä esittelytila, jossa pääsen tutustumaan tuotteisiinne?

Meillä ei ole fyysistä esittelytilaa, minkä ansiosta voimme pitää hinnat erittäin edullisina. Suuremmissa projekteissa voimme toimittaa malleja valittavaksi ja tutustuttaviksi, ja pienemmissä kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun, kerromme mielellämme lisää tietoja kiinnostavista tuotteista ja annamme suosituksia valintoihin.

Voinko tehdä tilauksen yksityishenkilönä?

Totta kai! Lisäät vain omat tietosi yrityksen tietojen sijaan. Huomaathan, että tarvitsemme henkilötunnuksesi luoton myöntämiseksi, jos haluat tilata laskulla.

Voitteko toimittaa tuotteet asennettuina?

Meillä on pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa mahdollisuus antaa tarjous myös tuotteiden asennukselle. Tästä voit pyytää lisätietoa asiakaspalvelustamme tai kirjoittaa tilauksen lisätietokenttään pyynnön saada asennustarjous.

 


Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle