Tuoteryhmät

Brandit

Saatavilla 20 tuotemerkkiä

 • Abstracta

  Abstracta

  Abstracta on tämän päivän johtava sisustustuotteiden toimija. Kalusteet sopivat liikemaailmaan, koulutukseen ja muihin julkisiin ympäristöihin. Yritys sijaitsee Ruotsin Lammhultissa, keskellä aluetta, jota kutsutaan "Kalusteiden valtakunnaksi".

 • Back App

  Back App

  Back App kehittää ja tuottaa tuoleja, jotka harjoittavat selkärankaa tukevia lihaksia samalla, kun istumme. Tällä halutaan parantaa kaikkien terveyttä ja hyvinvointia.

 • Brafab

 • Direct Interiör

  Design - laatu - toimivuus - saatavuus

  Direct Interiör on toiminut Skandinavian markkinoilla vuodesta 2008. Sen fokuksena on kehittää Kauniita ja ergonomisia tuotteita, jotka täyttävät asiakkaan odotukset niin laadun, kestävyyden kuin käytännöllisyydenkin suhteen. Direct interiörin valikoimiin kuuluvat käytännölliset säilytyskalusteet, ergonomiset pöydät ja tuolit, sekä laadukkaat akustiikkapaneelit.

 • Elite

  Elite Selection

  Huolellisesti valittuja Kalusteita ja sisustusyksityiskohtia tyylitietoiselle.

  ELITE SELECTION Nimen alle olemme koonneet huolella harkitun kokoelman laatuhuonekaluja ja sisustustavaraa valituilta tuotemerkeiltä ja läheisessä yhteistyössä tavarantoimittajien ja -tuottajien kanssa.

  ELITE SELECTION tarjoaa laajan valikoiman moderneja ja klassisia kalusteita, jotka ovat saaneet vaikutteensa ympäri maailmaa ja jotka seuraavat kansainvälisiä sisustustrendejä.

 • Global

  Global

  Global valmistaa tuoleja ja jakkaroita teollisuuteen, kouluihin ja toimistoihin.

  Global Stole perustettiin vuonna 1973, mutta ensimmäistä tuolia alettiin valmistaa vasta vuonna 1978. Tehdas sijaitsee keskellä Jyllantia. Globalilla on noin 20 työntekijää ja pinta-alaltaan 3000 m² tuotantoa, varastotilaa ja hallintoa.

 • Götessons

  Götessons

  Toimivaa ja hyvin suunniteltua

  Götessons Industri AB kehittää ja valmistaa tuotteita toimistojen, konferenssien ja hotellien työpisteitä varten. Päämarkkinoina ovat pohjoismaat, ja huolehdimme siitä, että kokonaisratkaisumme ovat ergonomisia ja toimivia.

 • Håg

  HÅG

  HÅG - design, ergonomia ja työympäristö,

  jo vuodesta 1943

  HÅG on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut itsesuunnittelemiaan toimistotuoleja jo vuodesta 1943. Tuotemerkki kuuluu Euroopan johtaviin, ja HÅG: in tuotteita voikin löytää koko maailmasta.

 • Innovation


  Rakastatko toimivuutta, helppoutta ja Tanskalaista designia?

  Innovation tarjoaa laajan valikoiman tyylipuhtaita, Tanskassa suunniteltuja sohvia. Innovation perustettiin vuonna 1971.

 • Kondator

  Kondator tarjoaa valikoiman joka hivelee sekä kehoa että silmää. Yhtiöllä on pitkä kokemus tuotekehittelytyöstä, jonka painopisteenä on ollut toimistoympäristö.

 • Lintex

  Lintex on pohjoismaiden johtava kirjoitustauluja valmistava tuotemerkki. Niitä täydentävät akustiset tuotteet moderneihin koulutus ja toimistotiloihin. Perheyritys on perustettu -83 ja pääasiallinen toiminta tapahtuu Smoolannin Nybrossa.

 • RH

  RH

  Designed for Human Performance

  RH Kuuluu Scandinavian Business Seatingiin, Skandinavian johtavaan toimistotuoleja suunnittelevaan ja valmistavaan konserniin. Konserni omistaa Skandinaaviset tuotemerkit: HÅG, RBM ja RH - Jotka tekevät yhteistyötä toteuttaakseen konsernin vision: ”Tehdä maailmasta parempi paikka istua”.

 • Zilenzio

  Rauhallinen työympäristö, harmonia ja tasapaino auttavat meitä työskentelemään paremmin. Tutkimukset osoittavat, että tämä pitää paikkaansa, ja juuri se on ZilenZion vahvuus. - ZilenZio auttaa tekemään työympäristöstä hiljaisen ja rauhallisen.

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle