Kulmasähköpöytä, valkoinen runko, koivulaminaatti kansi

Suosittu premium sähköpöytämme nyt myös kulmamallina!

Löydät asennus- ja käyttöohjeen latauksista.

Laadukas 25 mm kulmalevy on laminoitu molemmin puolin, jote pöydän kätisyys voidaan valita asennettaessa.

Säätöalue 64-129 cm.

Valitse kansilevy koko alta.

More details

Reduced price!
Uutuustuote

€ 499ALV 0 %

Ovh:€ 699

Säästä: -€ 200

  Toimitusaika 4-7 arkipäivää

- +

 
Lisätiedot

Kulmasähköpöytä sopii sinulle, joka haluat työskennellä ergonomisesti, mutta tarvitset työpöydälläsi paljon tilaa.

Kulmamallistamme tekee erityisen vakaan sen rakenne: Sekä kulmaosan alle asennettava sivutuki, että jalka ovat normaalia pidemmät ja antavat siten suurelle kannelle tarvittavan tuen.

Sekä kansilevy että pöydän runko ovat erittäin korkealaatuisia, jonka vuoksi annamme tuotteelle 6 vuoden takuun.

Useat asiakkaamme viettävät suuren osan työpäivästään kirjoituspöytänsä ääressä.
Joko työskennellen kotoa käsin tai toimistolla. Sillä, että työpiste on toimiva ja mukava, on valtava vaikutus sekä viihtyvyyteen että terveyteen.
Koska jokainen ihminen on erilainen, on tärkeää, että tarjoamamme toimistokalustevalikoima, kuten sähköpöydät ja työtuolit, on helppo asettaa vastaaman käyttäjän persoonallisiin tarpeisiin.

Kulmamallinen sähköpöytä on vastaus monien eri ammattiryhmien tarpeisiin. Tämän tuotteen käyttäjät työskentelevät usein esimerkiksi suunnittelijoina, taloushallinnossa, arkkitehteinä tai kotitoimistossa.

Seisten työskentelyllä on monia positiivisia vaikutuksia- sen ansiosta voimme paremmin, ja poltamme enemmän kaloreita työpäivämme aikana.
Nykyaikana suurin osa yrityksistä valitsee investoida sähköpöytiin henkilökunnalleen.
Tietoisuus siitä, että seisominen vähentää keskivartalolihavuutta, kohottaa hyvän kolesterolin tasoa ja alentaa diabetesriskiä.

Paikoillaan istumisen on todettu monissa tutkimuksissa olevan vaarallista.
Ihmisellä, joka istuu yli 11 tuntia päivässä, on yli 40 % korkeampi riski kuolla ennenaikaisesti, kuin ihmisellä, joka istuu vain neljä tuntia päivässä.
Pitkäaikainen päivittäinen istuminen kasvattaa sydän- ja verisuonisairauksien, Alzheimerin-taudin, syövän ja masennuksen riskiä.
Eurooppa on istumisliigan kärkimaa: 64 % asukkaista istuu yli 4 tuntia päivässä. Vastaava luku USA:ssa on 55 % – ja Kaakkois-Aasiassa vain 24 %.

Myös selän välilevyjen kuormitus kasvaa istuessa.
Usein pitkäaikaisen istumisen ansiosta keho painuu kasaan, ja ryhti muuttuu eteenpäin kallistuneeksi, jolloin asento aiheuttaa selälle yhä suuremman paineen – johon selkä vastaa säryllä.
Tutkimuksissa on osoitettu myös, että istumisen aiheuttama kuormitus keholle on kaksinkertainen seisomiseen verrattuna.

– Selkälihakset ovat riippuvaisia liikkeestä, ja Istuma-asennon staattinen kuormitus vaikuttaa niihin negatiivisesti. Jo hetken istumisen jälkeen lihakset alkavat tuottaa särkyä aiheuttavaa maitohappoa, mikä tahtoo viestiä, että asentoa olisi vaihdettava.

Nouse ylös – ja pudota painoasi!

Istuessa kalorinkulutus putoaa säästöliekille, mutta heti ylös noustessa keho aktivoituu ja energiankulutus kiihtyy. Jopa niin paljon, että 2,5 tunnin seisominen polttaa jopa 350 kcal enemmän kuin vastaava aika paikallaan istuen.

Tällä lisääntyneellä energiankulutuksella voi normaalikokoinen henkilö pudottaa jopa 10-12 kg vuodessa.

Seiso sydämesi vuoksi: Hyvä ryhti ja seisominen vähentää haitallisten rasvojen määrää veressä ja alentaa verensokeria. Tämän ansiosta verisuonilla on mahdollisuus pysyä terveempinä ja sydämen vahvana. Vaihtamalla asentoa myös seistessä, esimerkiksi vaihtamalla painopistettä jalalta toiselle, kiihdytät verenkiertoasi.

Ympäristö Valmistus on sertifioitu ISO 9001:2015-standardien mukaan (laatu) ja ISO 14001:2015 -standardien mukaan (ympäristö). Kun työstämme tuotteitamme, huolehdimme siitä, että prosessien vaikutus ympäristöön on mahdollisimman vähäinen.
 
Tietolomake
Nostokapasiteetti120 kg
Korkeuden säätö (Min - Max)640-1290 mm
Säätelyväli650 mm

Lisävarusteet

17 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle