Selkä kipeänä toimistopäivän jälkeen?

Selkä kipeänä toimistopäivän jälkeen?

Et ole yksin vaivan kanssa. Useat tutkimukset näyttävät, että pitkäkestoinen paikallaan istuminen huonossa toimistotuolissa nostaa riskiä sairastua kroonisiin selkävaivoihin ja jopa hengenvaarallisiin tauteihin kuten syöpään ja diabetekseen. Mikäli siis toimistotuolit saavat meidät sairastuimaan ja paikkamme helliksi niin kannattaisiko toimistotuolit jättää käytöstä kokonaan?

Yksinkertainen vastaus: ei. Istuma-asento tulisi luokitella kelvolliseksi työasennoksi, sillä se tukee vartaloasi varsinkin kun istut aktiivisessa työasennossa ja käytössäsi on sähköpöytä. Elite Toimistokalusteilta löydät suuren valikoiman satula- ja tasapainotuoleja, jotka tukevat aktiivista istuma-asentoa.

Aktiiviset tuolit aktivoivat kroppaasi

Satulatuoli

Satulatuoleissamme istut ratsastuasennossa, joka parantaa selkäsi ryhtiä. Satulatuoli antaa kropalle rennon ryhdin ja antaa sinun työskennellä mukavassa asennossa, joka on hellävarainen niskallesi, selällesi ja hartioillesi. Katso esimerkiksi satulatuoli Back App.

Tasapainotuoli

Kaikissa tasapainotuoleissamme on sisäänrakennettu epätasapaino, joka aktivoi vartaloa ilman, että edes ajattelet sitä mutta tasapainon säilyttämiseksi tulee vartalon olla aktiivinen. Tasapainotuoli pitää vartalon luonnollisessa tilassa ja se on samalla hellävarainen selälle ja hartioille. Suositussa tasapainotuoli Balancessa istut mukavasti pitkiäkin aikoja.

Pilatestuoli

Pilatestuoleissamme on pieni pilatespallo, joka antaa tuolille sisäänrakennetun epätasapainon, joka aktivoi kroppaasi kun istut pilatestuolissa. Aivan kuten pilatespallo, aktivoi pilatestuoli vartalosi lihaksia pitäen yllä aktiivista asentoa. Katso esimerkiksi pilatestuoli Globen, jonka löydät kahdessa eri koossa.

Täältä näet koko valikoimamme aktiivisia tuoleja.

Julkaisija 2019-11-05 977

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle