Hyvä valaistus työpaikalla

Hyvä valaistus työpaikalla

Sanasta ”ergonomia” tulee monilla ensimmäisenä mieleen hyvät toimistotuolit ja säädettävät työpöydät, mutta monesti unohdetaan toimiston valaisimet, jotka myös ovat tärkeä osa työympäristöä.

Huono valaistus toimistossa johtaa päänsärkyyn, keskittymisvaikeuksiin, kutiseviin silmiin ja uniongelmiin, mutta oikeanlaisella valaistuksella Elite-Toimistokalusteilta saatte avun ongelmiin. Kaikki tuotteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta saatte kestäviä ratkaisuja.


Millainen on hyvä valaistus?

Hyvä perussääntö on, että valaistuksen työpaikalla tulee olla ergonominen mutta myös tehokas ja viihtyisä. Työntekijöiden tulee pystyä muuttamaan valaistusta toiveiden mukaisesti, esimerkiksi työvalo, jonka vartta voi säätää valon osoittamiseksi eri kohtiin.

Kaiken tämän saavuttamiseksi tarvitsette eri tyyppisiä valaistuksia. Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia valaisimia:

Yleisvalaistus – esimerkiksi kattolvalaisimet, jotka valaisevat koko toimiston tasaisesti.

Kohdistettu valaistus – esimerkiksi työpistevalaisimet tai muut valaisimet, jotka valaisevat vain huoneen tiettyjä osia.

Taustavalaistus – esimerkiksi seinävalaisimet, jotka luovat miellyttävän tunnelman huoneessa ja pehmentää valoa.

Toimistovalaisimet Elite-Toimistokalusteilta ovat pitkäaikainen ratkaisu. Niiden avulla teette toimistosta viihtyisän paikan, jossa työntekijat välttyvät pääsäryiltä ja kutisevilta silmiltä.

Julkaisija 2019-12-20 1198

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle