Työpistematto seisomatyöhön – miksi kannattaa hankkia sellainen

Työpistematto seisomatyöhön – miksi kannattaa hankkia sellainen

Yhä useammat valitsevat työpöydäksi sähköpöydän toimistoon, mutta monet unohtavat täydentää sen ergonomisella työpistematolla, joka sopii seisten työskentelyyn. Yleinen oletus on ”ettei sellaista tarvita”, mikä ei pidä lainkaan paikkaansa. Alla selitämme muutamia työpistematon hyötyjä, ja miksi sellainen kannattaa hankkia työpisteelle mahdollisimman pian.

4 SYYTÄ HANKKIA ERGONOMINEN MATTOA, JONKA PÄÄLLÄ SEISOA

  • Ei enää kipua jalkapohjissa tai juoksukenkiä töissä. Mattojemme päällä seisot pehmeästi ja mukavasti.
  • Pehmentää ja jakaa kuormitusta molemmille jaloille.
  • Jaksat seistä pidempään paremmassa työskentelyasennossa.
  • Ehkäiset istumatyön negatiivisia vaikutuksia.

4 VINKKIÄ ERGONOMISEN TYÖPISTEMATON OSTAMISEEN

  1. Valitse työpistematto, joka ei halkeile helposti eikä sen laatu huonone puhdistusaineisra. Saumattomat matot takaavat sen ettei vettä, puhdistusaineita tai muita kemikaaleja varastoidu mattoon. 

  2. Valitse stabiili työpistematto hyvällä pidolla, jotta matto ei liu'u lattiaa pitkin. Mutta vältä mattoa, jossa on liikaa pitoa, sillä mattoa tulee pystyä liikuttamaan hieman ilman, että sinun täytyy kumartua alas. 

  3. Matossa tulee olla pyöreät reunat, se minimoi riskin, että joku mahdollisesti kompastuu maton reunoihin. Katso esimerkiksi StandUpin työpistematto.

  4. Vailtse pehmeä matto, joka pehmentää seisomisen kuormitusta jaloissa. Muista, että liian pehmeällä matolla on epämukava seistä.
Julkaisija 2020-04-22 1339

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle