Kotitoimiston kalusteet – 4 vinkkiä ergonomisempaan työhuoneeseen

Kotitoimiston kalusteet – 4 vinkkiä ergonomisempaan työhuoneeseen

Työpaikan ergonomiaan kiinnitetään jatkuvasti enemmän huomiota. Yleinen tietoisuus esimerkiksi istumisen haitoista on lisääntynyt entisestään viimevuosien aikana, ja monilla työpaikoilla työergonomiaan onkin panostettu ergonomisilla toimistokalusteilla. Vuosi 2020 on siirtänyt monet etätöihin, joten työergonomiasta muistuttaminen on enemmän kuin ajankohtaista. Kuluneen vuoden suosituimmat työergonomiaa kohentavat tuotteet ovat seuraavat:

1. Sähköpöytä: 

Loistava työergonomiaa takaava investointi on sähköpöytä. Säädettävä työpöytä mahdollistaa työasennon vaihtelut työpäivän mittaan, sillä työnteko onnistuu istuen tai seisten, ja ennenkaikkea ergonomisessa työskentelyasennossa. Pitkäaikainen työskentely samassa asennossa johtaa lihasten verenkierron heikkenemiseen ja aineenvaihdunnan hidastumiseen, aiheuttaen usein kipua ja lihasjumeja (Terveystalo, 2020)*. Valikoimastamme löytyy erilaisia sähköpöytiä, on sitten kyseessä pieni sähköpöytä kotiin tai kulmapöytä kotikonttorille.

Löydät työpöytä valikoimamme kategoriasta sähköpöydät.

2. Ergonominen toimistotuoli: 

Monien etätyöläisten työtuoli on tällähetkellä sohva, nojatuoli tai keittiönpöydän äärestä löytyvä ruokailuryhmän tuoli, ergonominen toimistotuoli konttorilla pölyttyen. Tyylikäs toimistotuoli ei pelkästään paranna työhyvinvointia, mutta on monikäyttöinen kaluste kotiin, sillä myös monet vapaa-ajan harrrastukset on mukava suorittaa toimistotuolilla istuen.

Tutustu toimistotuoli -valikoimaamme ja ergonomisen työasennon vinkkeihin.

3. Sermi tai tilanjakaja: 

Kotikonttoreilla kaivattua hiljaisuutta tai rauhaa voi tarjota sermi tai tilanjakaja. Jos naapuruston meluhaitat häiritsevät työntekoa voi ääntä eristävä tilanjakaja olla loistoratkaisu. Kevyt sermi tuo myös näköesteen työpisteestä ja -asioista, työajan ulkopuolella.

4. Satulatuoli:

Työnteko voi olla samanaikaisesti hyvää treeniä keskivartalolle. Satulatuoli ja sen tuoma ergonominen työasento aktivoi keskivartalon lihaksia, samalla pakottaen selän suoraksi. Valikoimastamme löytyy myös muita lihaksia aktivoivampia istuinvaihtoehtoja, katso lisää linkistä tasapaino- ja satulatuolit.

Tutustuthan myös valmiisiin Kotitoimisto -paketteihimme, ja tuo työergonomia myös kotikonttorillesi!

* Lähde: https://www.terveystalo.com/fi/Tyoterveys/Ajankohtaista/Blogit/Kuinka-huomioida-ergonomia-etatyossa-Tyofysioterapeutin-vinkit-kotitoimistolle/

Julkaisija 2020-10-21 3323

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle