Sähköpöytä tuo hyvinvointia työpäivään

Sähköpöytä tuo hyvinvointia työpäivään

Istumatyö ei ole pitkällä aikavälillä terveellistä. Sähköpöytä on toimistokaluste, joka mahdollistaa oikeat olosuhteet ergonomisemmalle työympäristölle. Säädettävän työpöydän ansiosta työasennosta tulee monipuolisempi.

 

6 syytä sähköpöydän puolesta 

  • Työasennon vaihtelu, joka vähentää selkään ja niskaan kohdistuvaa kuormitusta.
  • Helppo säätää. Pöydän korkeutta voi muuttaa napin painalluksella, joka kannustaa työasennon vaihteluun, ja tekee sähköpöydästä monipuolisemman eli se sopii jokaiselle toimiston työntekijällä, pituudesta tai tuoli valinnasta huolimatta
  • Parantunut verenkierto, hyvä sydämmelle ja koko kropalle
  • Parempi ryhti. Konttoriryhdin riski pienenee ja seisomatyön ansiosta saat tehtyä töitä asennossa, joka on luonnollisempi
  • Parempi terveys → paremmat tulokset. Kun voimme paremmin, suoriudumme myös työtehtävistämme paremmin

 

Minkälainen sähköpöytä sopii sinulle?

DPJ:llä on laaja valikoima sähkösäädettäviä pöytiä. Valitse usean eri mallin ja koon välillä. Laajasta valikoimastamme löydät kaikki pienistä sähköpöydistä aina suuriin kulmasähköpöytiin. Suosituimpia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi:

Suora sähköpöytä

Kulmasähköpöytä

Suuri kulmasähköpöytä

 

Säädettävä työpöytä - Seisomatyöhön opettelu

Aloita rauhallisesti
Kehon on tottuttava seisomatyöskentelyyn, joten on tärkeää aloittaa rauhallisesti. Muista kuunnella kroppaasi. Seisomatyöskentelyn aloittaessa kannattaa hankkia työpistematto, joka on miellyttävä jalkapohjille ja tekee seisomisesta huomattavasti miellyttävämpää.

Aseta tavoitteet jokaiselle päivälle
Selkeät tavoitteet tekevät meistä motivoituneita. Aseta itsellesi selkeä tavoite työpäivälle / viikolle, ja muista että uuden työasennon totutteluun menee aikaa. Ole kärsivällinen!

Lopeta työpäivä nostamalla pöytääsi
Jos työpöytä on seisomatyöhön asennettuna seuraavana päivänä saapuessasi toimistolle, on työpäivä helpompi aloittaa seisoma-asennosta.

Ei ole kiellettyä istua työtuolilla!
Tärkeintä työasennossa on sen vaihtelu seisoma- ja istumatyön välillä. Monipuolisuus tekee hyvää! Ergonominen toimistotuoli on loistava tuote seisomatyön vastapainoksi, jotta vartalosi saa levätä ergonomisesti.

 

Julkaisija 2021-07-14 1442

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle