Kaappi 401 Musta

Monikäyttöiset ja kätevät säilytyskalusteet pitävät työpinnat puhtaina ja työpaikka pysyy paremmin järjestyksessä. Toimitus koottuna. Helposti puhdistettavaa laminaattia. Voit myös yhdistellä värejä!
- 4 hyllytasoa
- Lukittavat ovet.
Koko

Korkeus: 1725 mm
Leveys: 800 mm
Syvyys: 415 mm

More details

CS-BL-80-401
Uutuustuote

€ 459ALV 0 %

  Toimitusaika 4-5 viikkoa

- +

 
Lisätiedot

Tuotteen materiaali testattua ja sertifioitua laminaattilevyä:

  • E1 sertifikaatti (formaldehydiluokitus)
  • FSC sertifikaatti puuraaka-aineille
  • ISO 50001:2012 Energiatehokkuus sertifikaatti
  • PEFC ST 2002:2013 sertifikaatti puuraaka-aineelle
  • ISO 9OO1:2O15 Laadunhallintajärjestelmä

kaapit mu-va.JPG

Tämä on laadukas kalustesarja, jota suosittelemme lämpimästi.

Näitä säilytyskalusteita saa vakiona yli 150 eri yhdistelmää, jotka kaikki sopivat yhteen toistensa kanssa materiaalivalintojen ja designin suhteen. Kaikki säilytyskalusteet ovat elegantteja etu- ja takapuolelta, minkä ansiosta ne toimivat loistavasti myös tilanjakajina. Sarjan rakenteen sekä useiden värivalintojen ja materiaalien ansiosta kalusteet sopeutuvat helposti erilaisiin ympäristöihin ja yksilöllisiin tarpeisiin. Voitte myös yhdistellä erivärisiä runkoja ja etusarjoja, tuotteet saatavissa kuudessa eri värissä: Valkoinen, koivu, tammi, vaaleanharmaa, tummanharmaa tai musta.

Kahvat on valmistettu harjatusta alumiinista. Säilytyskalusteiden päätypinnat valmistetaan vahvistetusta 22 mm paksusta materiaalista, jotta ne voivat toimia myös laskupintoina. Laminoidut pinnat on helppo puhdistaa pyyhkimällä mikrokuituliinalla.

Kalusteet ovat korkealaatuisia, klassisia ja ajattomia. Niiden joukosta löydät toimivia säilytyskalusteita, jotka ovat sekä hyvin suunniteltuja että näyttäviä.

 
Tietolomake
Korkeus1725
Leveys800
Syvyys415
OvetKyllä
LukittavaKyllä

29 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle