Postituslokerikko ja kaappi ovilla - musta

Postituslokerikko kaapilla on selkeälinjainen ja soveltuu hyvin toimistoon esimerkiksi sisäiseen postitukseen. Lokeroiden avulla postit on helppoa lajitella vastaanottajilleen. Lokeroiden alla on lajittelutaso, jonka voit vetää helposti ulos jakaessasi postia.

Kalusteen alaosassa on kaappi säilytykseen esim. kynille ja papereille. Kaappi on ovellinen ja luo siistin yleisilmeen toimistoon.

More details

CS-BL-80-P5214
Uutuustuote

€ 489ALV 0 %

  Toimitusaika 4-5 viikkoa

- +

 
Lisätiedot

Postituskaappimme on hyvin kulutusta kestävää materiaalia, ja soveltuu hyvin julkisiin tiloihin, kuten toimistoon. Käytännöllisen lajittelulokerikon avulla lajittelet helposti saapuvan postin vastaanottajilleen - se on loistava ratkaisu postitukseen toimistossa.

Postituskaapin avulla vältyt kiertämästä ympäri toimistoa jakelemassa saapunutta postia tai sisäisiä tiedotteita. Sen avulla lajittelet helposti niin sisäisen kuin ulkoisen postin sekä sisäiset tiedotteet ja asiakirjat.

Lokerikossa on 24 lokeroa, sekä kätevä lajitteluhylly, jolle voit laskea postit lajittelun ajaksi. Lokerikon alaosassa on lisää kätevää ovellista säilytystilaa, joosa voit säilyttää erilaisia toimistotarvikkeita siististi ovien takana.

 
Tietolomake
Korkeus2060 mm
Leveys800 mm
Syvyys440 mm
TakuuLoistava 5 vuoden takuu
Toimitusaika4-5 viikkoa

11 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle