JUURI NYT - Ilmainen kuljetus - YLI 100 € tilauksiin

Kulmasähköpöytä 3:lla jalalla, musta runko, musta kansilevy

Suuri kulmakirjoituspöytä on loistava valinta, jos halutaan sekä työskennellä ergonomisesti että pöydällä tarvitaan paljon tilaa.

Pöydän laskeminen ja nostaminen seisomakorkeuteen onnistuu helposti painikkeilla.

Kulmapöydän kansilevyt ovat molemmin puolin laminoituja, joten kätisyys voidaan päättää asennettaessa.

Lataa asennusohje alta.

More details

Reduced price!
Uutuustuote

€ 799ALV 0 %

€ 1,199

-€ 400

Toimitusaika 2-3 viikkoa

- +

Lisävarusteet

 
Lisätiedot

Sähköpöytämme on sekä suunniteltu että valmistettu Euroopassa – Käyttäen parhaita mahdollisia komponentteja!
Valitse kannen koko vastaamaan juuri sinun työsi tarpeita.

Sekä kansilevy että pöydän runko ovat erittäin korkealaatuisia, jonka vuoksi annamme tuotteelle 3 vuoden takuun.

Useat asiakkaamme viettävät suuren osan työpäivästään kirjoituspöytänsä ääressä.
Joko työskennellen kotoa käsin tai toimistolla. Sillä, että työpiste on toimiva ja mukava, on valtava vaikutus sekä viihtyvyyteen että terveyteen.
Koska jokainen ihminen on erilainen, on tärkeää, että tarjoamamme toimistokalustevalikoima, kuten sähköpöydät ja työtuolit, on helppo asettaa vastaaman käyttäjän persoonallisiin tarpeisiin.

Kulmamallinen sähköpöytä on vastaus monien eri ammattiryhmien tarpeisiin. Tämän tuotteen käyttäjät työskentelevät usein esimerkiksi suunnittelijoina, taloushallinnossa, arkkitehteinä tai kotitoimistossa.

Seisten työskentelyllä on monia positiivisia vaikutuksia- sen ansiosta voimme paremmin, ja poltamme enemmän kaloreita työpäivämme aikana.
Nykyaikana suurin osa yrityksistä valitsee investoida sähköpöytiin henkilökunnalleen.
Tietoisuus siitä, että seisominen vähentää keskivartalolihavuutta, kohottaa hyvän kolesterolin tasoa ja alentaa diabetesriskiä.

Paikoillaan istumisen on todettu monissa tutkimuksissa olevan vaarallista.
Ihmisellä, joka istuu yli 11 tuntia päivässä, on yli 40 % korkeampi riski kuolla ennenaikaisesti, kuin ihmisellä, joka istuu vain neljä tuntia päivässä.
Pitkäaikainen päivittäinen istuminen kasvattaa sydän- ja verisuonisairauksien, Alzheimerin-taudin, syövän ja masennuksen riskiä.
Eurooppa on istumisliigan kärkimaa: 64 % asukkaista istuu yli 4 tuntia päivässä. Vastaava luku USA:ssa on 55 % – ja Kaakkois-Aasiassa vain 24 %.

Myös selän välilevyjen kuormitus kasvaa istuessa.
Usein pitkäaikaisen istumisen ansiosta keho painuu kasaan, ja ryhti muuttuu eteenpäin kallistuneeksi, jolloin asento aiheuttaa selälle yhä suuremman paineen – johon selkä vastaa säryllä.
Tutkimuksissa on osoitettu myös, että istumisen aiheuttama kuormitus keholle on kaksinkertainen seisomiseen verrattuna.

– Selkälihakset ovat riippuvaisia liikkeestä, ja Istuma-asennon staattinen kuormitus vaikuttaa niihin negatiivisesti. Jo hetken istumisen jälkeen lihakset alkavat tuottaa särkyä aiheuttavaa maitohappoa, mikä tahtoo viestiä, että asentoa olisi vaihdettava.

Nouse ylös – ja pudota painoasi!

Istuessa kalorinkulutus putoaa säästöliekille, mutta heti ylös noustessa keho aktivoituu ja energiankulutus kiihtyy. Jopa niin paljon, että 2,5 tunnin seisominen polttaa jopa 350 kcal enemmän kuin vastaava aika paikallaan istuen.

Tällä lisääntyneellä energiankulutuksella voi normaalikokoinen henkilö pudottaa jopa 10-12 kg vuodessa.

Seiso sydämesi vuoksi: Hyvä ryhti ja seisominen vähentää haitallisten rasvojen määrää veressä ja alentaa verensokeria. Tämän ansiosta verisuonilla on mahdollisuus pysyä terveempinä ja sydämen vahvana. Vaihtamalla asentoa myös seistessä, esimerkiksi vaihtamalla painopistettä jalalta toiselle, kiihdytät verenkiertoasi.

14 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Kassalle