Back App -satulatuoli pyörillä

Useat kiropraktikot ja naprapaatit suosittelevat Back Appia

Back App -tuoli pyörillä. Kätevä silloin, kun on tarvetta liikkua paikasta toiseen, kuten esim. kampaajan työssä.

Back App -tuolissa istut suoremmassa ja korkeammalla kuin perinteisessä työtuolissa, ja siksi sen kanssa tulisi käyttää korkeussäädettävää työpöytää. On suositeltavaa vaihdella työasentoa istumisen ja seisomisen välillä.

More details

Uutuustuote

€ 797ALV 0 %

- +

 
Lisätiedot

Istumme yhä enemmän työpäiviemme aikana. Istumatyö on nykyisin laajimmalle levinnyt työmuoto työikäisten keskuudessa. Monien selkä painuu kokoon istuessa. Tämä kuormitus voi vahingoittaa sekä niskaa että selkää, erityisesti ristiselkää. 

Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että selän ja vatsan tasapainoharjoitukset ovat paras tapa harjoittaa selän tukilihaksia. Back App rikkoo monin tavoin perinteisiä käsityksiä siitä, millainen työtuolin tulisi olla. Monimutkaisten säätötoimintojen sijasta tuoli on suunniteltu niin, että se myötäilee kehosi liikkeitä. Tämän ansiosta sinulla on aktiivinen istumisasento, ja toisin kuin perinteiset tuolit, Back App ”pakottaa” sinut oikeaan asentoon eikä päinvastoin.

Istuessasi Back App -tuolilla istut oikeassa asennossa selkäranka luonnollisesti notkolla ja harjoitat ja vahvistat samalla selän tukilihaksia. Tuolin painopiste tasapainottelee kuulan päällä, joka voidaan säätää eriasteista tasapainoharjoittelua varten. Jalat lepäävät tasapainoilua vaimentavalla jalkalevyllä.


Istuintyyny on muovattua polyuretaanivaahtoa, joka on käsitelty mukavan pehmeäksi ja kimmoisaksi.

Jalkalevyn pehmuste on nitriilikumia (NBR). Materiaalin umpinaiset solut takaavat pitkän käyttöiän.

Tuolin varsi on kirkkaaksi kromattua terästä. Kaasujousi on saatavilla kahdella eri korkeudensäädöllä. Matala istumakorkeus, 51-59 cm, on sopiva alle 170 cm pitkille henkilöille. Korkea (vakio) istumakorkeus, 58-76 cm, on sopiva yli 168 cm pitkille henkilöille. 

Muovipallo on valmistettu polypropeenista (PTS-täyte). Palloa voi kiertää ylös ja alas tasapainon ja harjoitustehon säätämiseksi. Muovipallon vakioväri on punainen.

Jalkalevy on ruiskupuristettua, mineraaleilla täytettyä polyamidia. Materiaalin ansiosta jalkalevy pysyy erinomaisesti oikeassa muodossaan. Halkaisija 600 mm.

Istuinalusta on ruiskupuristettua polypropeenia.

Mitat ja paino: 
Korkeus: Katso kohta Tuolin varsi yllä.
Leveys: Ø600 mm 
Paino: 10,5 kg 

Kestävyys: Møbellaboratoriet AS (akkreditoitu testilaboratorio) on testannut Back App -tuolin. Tuoli kesti 50 000 kertaa 100 kg:n kuormituksen vahingoittumatta! Maksimipaino: 110 kg

 

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Ei tuotteita

Määritettävä Rahti
€ 0 Yhteensä

Hinnat ilman veroa

Kassalle